NinaŠ
|
Ja, pa spričevalo je prinesel, letos drugačno kot lani ob polletju. Je bilo opisno.... tak da jaz razberem, da je moj otrok oh in sploh in da vse možno zna. Edino neestetsko piše jaaaa, tudi naši spričevali se bereta, kot bi imela genija doma IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pomoč: Za 4 otroke, stare 6, 7, 8 in 9 let potrebujem mala, približno enaka darilca za novo leto (šalčke, flaške, bralne lučke, označevalci za v knjigo, knjige, igrače, nogavice,... odpadejo). Ah, res nimam idej In kaj je potem bilo? Zna prav priti naslednje leto kupila sem jim darilne sete s šamponom, kopeljo, parfumčkom + iskrice + prašek za vročo čokolado. Je izadlo ok Cankarjevega takmovanja se naši otroci ne udeležujejo do, hm, mislim da 4. razreda... Petardito Danes sem bila pri G in si končno priskrbela mireno . Aaaa samo me je skor na rit vrglo, ko pridem v lekarno in zagledam tisto pol metrsko embalažo , je malo manjkalo, da si nisem premislila . Sem 2x vprašala, če je to res to (čeprav gor nedvoumno piše) , tako da me je že lekarničarka mal čudno gledala . Pa na koncu ni bila nobena grozna stvar
|