|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
16.12.2012 21:01:39   
Paštetka
Moja si je zaželela parfum, copatke, roźe za v vazo, majčko s kr. Rokavi, šilček user posted image .

Itak imamo milijon šilčkov, pa sem kupila tistega na baterije, za lenobo podpirat user posted image

Če ti kaj pomaga.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
24.12.2012 15:15:13   
NinaŠ
Punce, želim vam lep, miren in zadovoljstva poln božični večer in dan user posted image , Božiček naj vam prinese srečo, ljubezen in zdravje user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
24.12.2012 17:34:48   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Punce, želim vam lep, miren in zadovoljstva poln božični večer in dan user posted image , Božiček naj vam prinese srečo, ljubezen in zdravje user posted image

Enako, drage moje novembrkeuser posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
16.1.2013 8:15:15   
Paštetka
Katastrofa ste user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
30.1.2013 12:23:40   
petarda
Ampak res!!!!

Jaz po dolgem času pogledam koliko imam za prebrat, pa vidim, da bom not prišla v enem večeru user posted image ... Zaenkrat še iz službe...drug teden pa RES že od doma (imam že datum - 05.02. user posted image user posted image user posted image ).... Saj na začetku je malo pasalo biti off line...ampak to je pa too much!

Da ste mi vse na broju v torek zvečer user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
30.1.2013 15:49:12   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image

če ne tukaj, pa kje drugje. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
5.2.2013 19:26:22   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
5.2.2013 20:43:56   
petarda
In? Kaj je novega? Je katera noseča? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
5.2.2013 20:44:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image

če ne tukaj, pa kje drugje. user posted image

A prideš spet na obisk? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
5.2.2013 20:46:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

A so vaši sodelovali na Lefo tekmovanju?

user posted image kakšno tekmovanje pa je to?

Jaz vem samo za Cankarjevo, da je drug teden.

Petardito je bil na naši šoli najboljši drugošolček na Cankarjevem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
5.2.2013 20:50:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

kaj vas je vse Parkel odnesel? user posted image

Ajde, dajte mi malo pomagajte pri glasovih. user posted image

http://www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca/recipe_page.asp?ID=788

Sem...a kaj pomaga? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
5.2.2013 20:52:03   
petarda

Pomoč: Za 4 otroke, stare 6, 7, 8 in 9 let potrebujem mala, približno enaka darilca za novo leto user posted image (šalčke, flaške, bralne lučke, označevalci za v knjigo, knjige, igrače, nogavice,... odpadejo). user posted image Ah, res nimam idej user posted image

In kaj je potem bilo? Zna prav priti naslednje leto user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
5.2.2013 21:05:24   
petarda

Tu: http://www.24ur.com/novice/slovenija/prva-skupina-proti-mariboru-druga-iz-kranjske-gore-proti-bledu.html poglejte zadnja 2 videa (videovsebine), pa ob 18h v oddaji Svet na kakanlu A bo daljši prispevek... Moj sin je tekel user posted image
....itak ponosna mami user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Zdaj sicer nista več zadnja dva videa...sem ga malo iskala...ampak...čisti cuker in bravo Anže user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Mami upravičeno si ponosna.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
6.2.2013 17:50:37   
*bubi*

Petardito je bil na naši šoli najboljši drugošolček na Cankarjevem user posted image

user posted image user posted image user posted image Bubi je bil bolj na polovici, ker je obnovo pisal namesto po navodilu. Ga bo že izučilo.

Ja, pa spričevalo je prinesel, letos drugačno kot lani ob polletju. Je bilo opisno.... tak da jaz razberem, da je moj otrok oh in sploh in da vse možno zna. Edino neestetsko piše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
7.2.2013 11:30:52   
NinaŠ

Ja, pa spričevalo je prinesel, letos drugačno kot lani ob polletju. Je bilo opisno.... tak da jaz razberem, da je moj otrok oh in sploh in da vse možno zna. Edino neestetsko piše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jaaaa, tudi naši spričevali se bereta, kot bi imela genija doma user posted image user posted image user posted image

Pomoč: Za 4 otroke, stare 6, 7, 8 in 9 let potrebujem mala, približno enaka darilca za novo leto (šalčke, flaške, bralne lučke, označevalci za v knjigo, knjige, igrače, nogavice,... odpadejo). Ah, res nimam idej

In kaj je potem bilo? Zna prav priti naslednje leto

kupila sem jim darilne sete s šamponom, kopeljo, parfumčkom user posted image + iskrice + prašek za vročo čokolado. Je izadlo ok user posted image

Cankarjevega takmovanja se naši otroci ne udeležujejo do, hm, mislim da 4. razreda... Petardito user posted image user posted image user posted image

Danes sem bila pri G in si končno priskrbela mireno user posted image . Aaaa samo me je skor na rit vrglo, ko pridem v lekarno in zagledam tisto pol metrsko embalažo user posted image , je malo manjkalo, da si nisem premislila user posted image . Sem 2x vprašala, če je to res to (čeprav gor nedvoumno piše) user posted image user posted image user posted image , tako da me je že lekarničarka mal čudno gledala user posted image . Pa na koncu ni bila nobena grozna stvar user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
7.2.2013 15:20:48   
*bubi*

ko pridem v lekarno in zagledam tisto pol metrsko embalažo user posted image , je malo manjkalo, da si nisem premislila

hehe, se spomnim takih pogledov user posted image user posted image user posted image

Mi smo vedno rekli: ne se vstrašit, gospa, samo škatla je velika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
10.2.2013 20:27:13   
petarda
In? Ste pojedli kaj krofov? user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva jih včeraj spekla eno rundo, lubi jih je danes potem še polovično....grejo za med user posted image ...Ampak vseeno mislim, da smo za letos končali user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
11.2.2013 8:27:28   
*bubi*
Pojedli ja, spekli sami ne user posted image

V soboto smo šli malo v maškare, jutri pa se bosta otroka še enkrat preobrazila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
11.2.2013 8:50:08   
NinaŠ
Jaaa spekli in pojedli user posted image user posted image ...danes je na vrsti druga runda gnetenja, cvrtja in žrtja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
12.2.2013 8:12:35   
*bubi*
Zbirate Polaromania sličice?

Če katera kaj rabi, mi naj napiše, pa bom bubiju kupček zarubila user posted image

No, to so pa prve sličice, ki jih je bubi sam menjaval in skoraj do konca napolnil album. Zadnjih nekaj sličic sem še jaz menjave poiskala na netu.

Zdaj mi ostane samo še, da čisto sam album prebere user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
12.2.2013 17:15:53   
petarda
No, to so pa prve sličice, ki jih je bubi sam menjaval in skoraj do konca napolnil album

A že? Madona....od kdaj pa so v igri? Mi imamo nekaj sličic, ki so nam jih dali prijatelji, albuma pa še nimamo...v Sparu pa že zeloooo dolgo nismo bili....No, mi rabimo (skoraj) vse user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
12.2.2013 17:16:45   
petarda

Jaaa spekli in pojedli user posted image user posted image ...danes je na vrsti druga runda gnetenja, cvrtja in žrtja user posted image user posted image user posted image

Če rabiš dober recept za porabit beljake pokukaj na moj FB user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
12.2.2013 17:47:06   
Paštetka
Ali pa na moj :))user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
12.2.2013 17:47:51   
Paštetka
Mi rabimo sličici 114, 185 user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
13.2.2013 21:15:02   
petarda
S petarditom smo reševali naloge, ki jih je dobil pri dodatnem iz matematike in so vaje za kengurujčka...moram priznat, da sem imela probleme user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?