Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.11.2012 9:32:00
|
|
|
|
Paštetka
|
JAz sem komaj zdaj prišla v službo, tako, da VSE NAJBOLJŠE petardito Z malo hodiva k logopedu. Tale R
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 22.11.2012 8:04:49
|
|
|
|
petarda
|
Pa kaj si ti nor??? Kje pa hodite vse? Pozdravček - tokrat še iz službe, upam, da v roku enega tedna začutimo civilizacijo tudi v novem domu ....samo, če bom imela sploh še s kom čvekat Vse najboljše vsem, ki ste že praznovali ....mi smo komaj preživeli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.11.2012 19:43:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
čeeer! Jaaaa vse najboljše vse ki ste že praznovali in vsem ki ta mesec še boste Mi smo fešto imeli prejšnji vikend , bilo je fino in utrujajoče ....drugače pa: šola, služba, hribi, smučanje,.... tko kt ponavadi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.11.2012 20:03:16
|
|
|
|
Paštetka
|
Saj se vidi ja, kako je utrujajoče po številu naših objav . Mislim, da smo se več tipkale, še v času dopustov.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.11.2012 7:57:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jutro ...že dolg je nismo pile Tina je danes (po njenih besedah KONČNO) ostala brez prvega mlečnega zobka Uh je ponosna . Sicer ji ga je ven potegnila zobozdravnica, ker je zadaj rastel že nov, a dosežek zato ni nič manjši . Dobila pa je tudi napotnico za ortodonta, zaradi križnega griza - čeprav jaz ne opazim da bi bilo v njenih ustih kaj drugače kot naprimer v Anžetovih Otroka sta že v šoli, saj bohnedaj, da bi zamudila jutranje varstvo ... popoldne pa zdaj hodita sama domov - seveda se jima ful dobro zdi - domov gresta šele ob 15h, ker tudi bohnedaj, da bi manjkala v popoldanskem varstvu Lep dan babe!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.11.2012 7:49:55
|
|
|
|
petarda
|
Ojla, Še pozdravček od mene...matr se vleče ta priklop .... priznam...v začetku mi je bilo kar OK, da ni bilo interneta, zdaj pa mi zvečer kar včasih manjka kak čvek Imejte lep petek in lep vikend...in lep začetek veselega decembra
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.11.2012 18:15:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Imejte lep petek in lep vikend...in lep začetek veselega decembra Tukaj pa se kar pridružujem in vam vsem želim enako. Sicer pa - eno veliko stvar sem speljala zdaj v enem tednu. Presenečenje na kvadrat. Jaz sem navdušena in presrečna, da mi je tako ratalo. Zdaj pa čakam še odziv mojih sončkov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.11.2012 18:52:56
|
|
|
|
Paštetka
|
Daj ne bodi tako skrivnostna, bubi Tudi jaz źelim vsem lep vikend. Naš bo naporen. V nedeljo z malim vstaneva ob štirih zjutraj, ker ima mali tekmo na Madžarskem. Jao...to bo še žurka . A so vaši sodelovali na Lefo tekmovanju?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.11.2012 19:47:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A so vaši sodelovali na Lefo tekmovanju? kakšno tekmovanje pa je to? Jaz vem samo za Cankarjevo, da je drug teden.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.11.2012 21:36:37
|
|
|
|
Paštetka
|
Matematika, hitro računanje.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.12.2012 8:15:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Snežiiiiii ojujeeee IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A so vaši sodelovali na Lefo tekmovanju? kakšno tekmovanje pa je to? Jaz vem samo za Cankarjevo, da je drug teden. hm, pomoje na nobenem ...kolikor je meni znano na naši šoli s Cankarjevim začnejo šele v 4. razredu, za Lefo pa tud jaz še nisem slišala (sicer pa v hitrem računanju moja2 nista preveč dobra, boljša sta v pravilnem )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.12.2012 8:31:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ (sicer pa v hitrem računanju moja2 nista preveč dobra, boljša sta v pravilnem ) bubi pa še to ne na zadnjem testu pojma nimam, kaj mu je bilo, ampak da jih pri neznanem členu učijo, kako se predznaki obračajo Jah, snega pa pri nas trenutno ni. Včeraj ponoči je vrh Pohorja pobelilo, to pa je tudi vse. Trenutno nič ne pada
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.12.2012 9:39:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
ampak da jih pri neznanem členu učijo, kako se predznaki obračajo misliš v tem smislu: 5 - x = 3 ... x = 5-3 ? Pri nas imam občutek, da je razlaga dokaj uspešna in navezana na "zdravo kmečko logiko", ne zapletajo se v kake strokovne razlage.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.12.2012 10:27:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, v tem smislu, samo da namesto x okvirčke rišejo. Saj mi je razlagal, kako je treba samo zamenjati... ampak potem je iz; X - 6 = 6 nastalo: 0 - 6 = 6 Eh, brezveze... če je še lani bilo vse ok, je letos pri tej isti učiteljici kar nekaj cvetk. Pa ne bi javno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.12.2012 7:57:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Evo, Parkelne je končno Miklavž polovil Dobro jutro Mi smo OK, pravzaprav res nobenih odstopanj ..... Danes gre Božiček končno v nakupe... dobro, da letos nimata kakih extravagantnih želja, tako da računam, da ne bo imel težkega dela Lep dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.12.2012 8:33:04
|
|
|
|
*bubi*
|
A da nimata želja? Al samo extravagantnih ne? Naš božiček se mora tudi spravit po nakupih, pa nima časa . Ok, otroka ne bosta brez ostala, ostali pa Imamo pa že eno družinsko darilo, ki pa ne bo šlo pod smrekico... mission impossible No, mi je pa uspelo koledarje naredit in so fuuuuul lepi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.12.2012 8:35:41
|
|
|
|
*bubi*
|
A je bil še kateri novembrček na Cankarjevem tekmovanju? Bubi je bil, ni najbolj natančno navodil prebral, tako da ni kaj veliko točk zbral, ampak sem vseeno vesela. Je bil žalosten včeraj, pa sem mu rekla, da je vseeno zbral več točk kot vsi ostali sošolci, ki se sploh niso udeležili. Je bil takoj nasmešek na obrazu, pa zračunat je tudi bilo treba - 22 jih ni tekmovalo... ja, res je, letos jih je že 27 v razredu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.12.2012 8:37:12
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pa ko že s šolo težim.... če bo slučajno kdo bral.... kaj zdaj vaši delajo? Pri bubiju so pravkar končali z vsemi malimi tiskanimi črkami. Pri matematiki pa zapisujejo račune množenja in deljenja .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.12.2012 12:28:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
A da nimata želja? Al samo extravagantnih ne? Imata želje... Tina, vse kar si želi je nova šolsko torba (ji je nisem imela namena kupit, ker sva se dogovorili, da ima to do 4. razreda , pa so me sodelavke prepričale, da naj ne bom smotana , če je to edina želja, ki jo ima ), Anže si pa želi eno sestavljivo vozilo od Meccana, ki ga je videl pri prijateljčku. Na Cankarjevem naši sodelujejo šele od 4. razreda naprej.... V šoli so prav tako zaključili z malimi tiskanimi črkami (tam nekje 14 dni nazaj, zdaj kake nove snovi nisem zasledila), pri matematiki pa zdaj, po zaključenem sklopu geometrije (liki, telesa, simetrija) utrjujejo oz. ponaljajo računanje do 20 in besedilne naloge (naslednji teden pišejo preverjanje). Spoznavanje okolja mislim da so zaključili z sadjem, zelenjavo in zdravim prehranjevanjem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.12.2012 12:30:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
, ostali pa aja, "ostali" bodo letos dobili Medexov med.... in če mi uspe še nekaj domačih piškotov zraven
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.12.2012 12:59:59
|
|
|
|
Paštetka
|
Naši tudi niso sodelali na Cankarjevem tekmovanju. Sodelujejo ma na matematičnem tekmovanju v hitrem računanju Lefo. Drug teden je ravno drugi krog. M je bil najboljši v razredu. Prvi krog je bil seštevanje in odštevanje, zdaj pa je ugotavljanje razlike (večje, manjše, veliko) januarja pa še tretji krog- iskanje neznanega števila. Tekmovanje ima več stopenj. Hitreje računaš, težji so računi. Tudi npr. 2345+325+3567 [ ?? ] 9197 - 54- 1234 in podobno Računa se pa lahko trikrat po kakšni dve minuti. Ne vem točno koliko minut.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.12.2012 13:02:38
|
|
|
|
Paštetka
|
Naši še niso vzeli vseh malih tiskanih črk. Par jih še manjka. Pri matematiki, pa so kot pri Nini s tem, da so imeli že to ocenjeno. Je ravno predvčeraj prinesel domov "oceno" podpisat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.12.2012 18:51:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pomoč: Za 4 otroke, stare 6, 7, 8 in 9 let potrebujem mala, približno enaka darilca za novo leto (šalčke, flaške, bralne lučke, označevalci za v knjigo, knjige, igrače, nogavice,... odpadejo). Ah, res nimam idej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.12.2012 19:50:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Otroški komplet kozmetike za punčke še kakšno labello zraven. Karte za ZOO ali kak adrenalinski park, sigurno imate kaj v bližini.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?