|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
14.11.2012 9:32:00   
Paštetka
JAz sem komaj zdaj prišla v službo, tako, da VSE NAJBOLJŠE petardito user posted image user posted image

Z malo hodiva k logopedu. Tale R user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
22.11.2012 8:04:49   
petarda
Pa kaj si ti nor??? Kje pa hodite vse? user posted image

Pozdravček - tokrat še iz službe, upam, da v roku enega tedna začutimo civilizacijo tudi v novem domu user posted image  ....samo, če bom imela sploh še s kom čvekat user posted image

Vse najboljše vsem, ki ste že praznovali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....mi smo komaj preživeli user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
23.11.2012 19:43:27   
NinaŠ
čeeer!

Jaaaa vse najboljše user posted image user posted image user posted image vse ki ste že praznovali user posted image user posted image user posted image in vsem ki ta mesec še boste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo fešto imeli prejšnji vikend user posted image , bilo je fino in utrujajoče user posted image

....drugače pa: šola, služba, hribi, smučanje,.... tko kt ponavadi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
23.11.2012 20:03:16   
Paštetka
Saj se vidi ja, kako je utrujajoče po številu naših objav user posted image . Mislim, da smo se več tipkale, še v času dopustov. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
28.11.2012 7:57:50   
NinaŠ
Jutro user posted image user posted image user posted image ...že dolg je nismo pile user posted image

Tina je danes (po njenih besedah KONČNO) ostala brez prvega mlečnega zobka user posted image Uh je ponosna user posted image . Sicer ji ga je ven potegnila zobozdravnica, ker je zadaj rastel že nov, a dosežek zato ni nič manjši user posted image . Dobila pa je tudi napotnico za ortodonta, zaradi križnega griza - čeprav jaz ne opazim da bi bilo v njenih ustih kaj drugače kot naprimer v Anžetovih user posted image

Otroka sta že v šoli, saj bohnedaj, da bi zamudila jutranje varstvo user posted image ... popoldne pa zdaj hodita sama domov - seveda se jima ful dobro zdi user posted image - domov gresta šele ob 15h, ker tudi bohnedaj, da bi manjkala v popoldanskem varstvu user posted image

Lep dan babe! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
30.11.2012 7:49:55   
petarda
Ojla,

Še pozdravček od mene...matr se vleče ta priklop user posted image .... priznam...v začetku mi je bilo kar OK, da ni bilo interneta, zdaj pa mi zvečer kar včasih manjka kak čvek user posted image user posted image user posted image user posted image

Imejte lep petek in lep vikend...in lep začetek veselega decembra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
30.11.2012 18:15:23   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Imejte lep petek in lep vikend...in lep začetek veselega decembra

Tukaj pa se kar pridružujem in vam vsem želim enako.

Sicer pa - eno veliko stvar sem speljala zdaj v enem tednu. Presenečenje na kvadrat. Jaz sem navdušena in presrečna, da mi je tako ratalo. Zdaj pa čakam še odziv mojih sončkov user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
30.11.2012 18:52:56   
Paštetka
Daj ne bodi tako skrivnostna, bubi user posted image
Tudi jaz źelim vsem lep vikend. Naš bo naporen. V nedeljo z malim vstaneva ob štirih zjutraj, ker ima mali tekmo na Madžarskem. Jao...to bo še žurkauser posted image .

A so vaši sodelovali na Lefo tekmovanju?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
30.11.2012 19:47:01   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image kakšno tekmovanje pa je to?

Jaz vem samo za Cankarjevo, da je drug teden.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
30.11.2012 21:36:37   
Paštetka
Matematika, hitro računanje.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
2.12.2012 8:15:54   
NinaŠ
Snežiiiiii ojujeeee user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image kakšno tekmovanje pa je to?

Jaz vem samo za Cankarjevo, da je drug teden.

hm, pomoje na nobenem user posted image ...kolikor je meni znano na naši šoli s Cankarjevim začnejo šele v 4. razredu, za Lefo pa tud jaz še nisem slišala user posted image (sicer pa v hitrem računanju moja2 nista preveč dobra, boljša sta v pravilnem user posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
2.12.2012 8:31:00   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

(sicer pa v hitrem računanju moja2 nista preveč dobra, boljša sta v pravilnem user posted image )

bubi pa še to ne na zadnjem testu user posted image pojma nimam, kaj mu je bilo, ampak da jih pri neznanem členu učijo, kako se predznaki obračajo user posted image user posted image user posted image

Jah, snega pa pri nas trenutno ni. Včeraj ponoči je vrh Pohorja pobelilo, to pa je tudi vse. Trenutno nič ne pada user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
2.12.2012 9:39:25   
NinaŠ

ampak da jih pri neznanem členu učijo, kako se predznaki obračajo user posted image user posted image user posted image

user posted image misliš v tem smislu: 5 - x = 3 ... x = 5-3 ? Pri nas imam občutek, da je razlaga dokaj uspešna in navezana na "zdravo kmečko logiko", ne zapletajo se v kake strokovne razlage.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
2.12.2012 10:27:16   
*bubi*
Ja, v tem smislu, samo da namesto x okvirčke rišejo.

Saj mi je razlagal, kako je treba samo zamenjati... ampak potem je iz; X - 6 = 6 nastalo: 0 - 6 = 6 user posted image

Eh, brezveze... če je še lani bilo vse ok, je letos pri tej isti učiteljici kar nekaj cvetk. Pa ne bi javno user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
7.12.2012 10:37:30   
Paštetka
kaj vas je vse Parkel odnesel? user posted image

Ajde, dajte mi malo pomagajte pri glasovih. user posted image

http://www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca/recipe_page.asp?ID=788

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
14.12.2012 7:57:09   
NinaŠ
Evo, Parkelne je končno Miklavž polovil user posted image

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Mi smo OK, pravzaprav res nobenih odstopanj user posted image .....

Danes gre Božiček končno v nakupe... dobro, da letos nimata kakih extravagantnih želja, tako da računam, da ne bo imel težkega dela user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
14.12.2012 8:33:04   
*bubi*
A da nimata želja? Al samo extravagantnih ne? user posted image user posted image user posted image

Naš božiček se mora tudi spravit po nakupih, pa nima časa user posted image . Ok, otroka ne bosta brez ostala, ostali pa user posted image Imamo pa že eno user posted image družinsko darilo, ki pa ne bo šlo pod smrekico... mission impossible user posted image

No, mi je pa uspelo koledarje naredit in so fuuuuul lepi. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
14.12.2012 8:35:41   
*bubi*
A je bil še kateri novembrček na Cankarjevem tekmovanju? Bubi je bil, ni najbolj natančno navodil prebral, tako da ni kaj veliko točk zbral, ampak sem vseeno vesela. Je bil žalosten včeraj, pa sem mu rekla, da je vseeno zbral več točk kot vsi ostali sošolci, ki se sploh niso udeležili. Je bil takoj nasmešek na obrazu, pa zračunat je tudi bilo treba - 22 jih ni tekmovalo... ja, res je, letos jih je že 27 v razredu user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
14.12.2012 8:37:12   
*bubi*
No, pa ko že s šolo težim.... če bo slučajno kdo bral.... kaj zdaj vaši delajo?

Pri bubiju so pravkar končali z vsemi malimi tiskanimi črkami.

Pri matematiki pa zapisujejo račune množenja in deljenja user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
14.12.2012 12:28:24   
NinaŠ

A da nimata želja? Al samo extravagantnih ne? user posted image user posted image user posted image

Imata želje... Tina, vse kar si želi je nova šolsko torba user posted image (ji je nisem imela namena kupit, ker sva se dogovorili, da ima to do 4. razreda user posted image , pa so me sodelavke prepričale, da naj ne bom smotana user posted image , če je to edina želja, ki jo ima user posted image ), Anže si pa želi eno sestavljivo vozilo od Meccana, ki ga je videl pri prijateljčku.

Na Cankarjevem naši sodelujejo šele od 4. razreda naprej....

V šoli so prav tako zaključili z malimi tiskanimi črkami (tam nekje 14 dni nazaj, zdaj kake nove snovi nisem zasledila), pri matematiki pa zdaj, po zaključenem sklopu geometrije (liki, telesa, simetrija) utrjujejo oz. ponaljajo računanje do 20 in besedilne naloge (naslednji teden pišejo preverjanje). Spoznavanje okolja mislim da so zaključili z sadjem, zelenjavo in zdravim prehranjevanjem.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
14.12.2012 12:30:39   
NinaŠ

, ostali pa user posted image

aja, "ostali" bodo letos dobili Medexov med.... in če mi uspe še nekaj domačih piškotov zraven user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
14.12.2012 12:59:59   
Paštetka
Naši tudi niso sodelali na Cankarjevem tekmovanju. Sodelujejo ma na matematičnem tekmovanju v hitrem računanju Lefo. Drug teden je ravno drugi krog. Muser posted image je bil najboljši v razredu. Prvi krog je bil seštevanje in odštevanje, zdaj pa je ugotavljanje razlike (večje, manjše, veliko) januarja pa še tretji krog- iskanje neznanega števila.
Tekmovanje ima več stopenj. Hitreje računaš, težji so računi. Tudi npr. 2345+325+3567 [ ?? ] 9197 - 54- 1234 in podobno
Računa se pa lahko trikrat po kakšni dve minuti. Ne vem točno koliko minut.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
14.12.2012 13:02:38   
Paštetka
Naši še niso vzeli vseh malih tiskanih črk. Par jih še manjka.
Pri matematiki, pa so kot pri Nini s tem, da so imeli že to ocenjeno. Je ravno predvčeraj prinesel domov "oceno" podpisat.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
16.12.2012 18:51:01   
NinaŠ
Pomoč: Za 4 otroke, stare 6, 7, 8 in 9 let potrebujem mala, približno enaka darilca za novo leto user posted image (šalčke, flaške, bralne lučke, označevalci za v knjigo, knjige, igrače, nogavice,... odpadejo). user posted image Ah, res nimam idej user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
16.12.2012 19:50:41   
*bubi*
Otroški komplet kozmetike user posted image za punčke še kakšno labello zraven.

Karte za ZOO ali kak adrenalinski park, sigurno imate kaj v bližini.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?