Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: posh Me pa zanima, kakšen je bil ta RR včasih, ko ga že tako opevate. Ker meni se zdi, da se vsake toliko časa dvigne prah, ok smeha je res malo zadnje časa. Pogrešam pa RIJO!!! Tisto z rdečimi feferončki Stara rr je bila fajn, sploh una roza, prazgodovinska bilo nas je manj, bolj smo bile povezane oz. smo se nekako bolj "poznale" med sabo, pa materinstvo nam ni bil edini smisel življenja, forum še ni bil toliko razdroblejn in se je vse bolj dogajalo na "kupu". In bilo je par uporabnic, ki so stalno skrbele za smeh, pa par, ki so poskrbele za sočen fajt, pa par takih in onakih ... no, pestro v glavnem. Dogajalo se je non stop. Tale čvek je v enem dnevu napolnil najmanj dve strani novih debat, si mogel bit kar hiter in ažuren, da nisi česa zamudil, ker brisanje in zaklepanje tem je bilo skoraj dnevno na sporedu Brisanega je bilo - uououo... Se spomnim, da če nisem bila kako uro logirana, več nisem mogla prebrati teme... Ma sem včasih še na mobiju preverjala, kaj je... Sedaj, ko imam pa končno takšen telefon, da mi ne šteka nonstop, pa ni več ničesar... Pa res je, da smo bile bolj povezane... Z enakim smislom za humor, z različnimi pogledi na svet in na življenje... No, kaj je pozitivnega - meni je uspelo postati taka flegma mati... Pa se spomnite, kako zapeta sem bila? Povezovalno starševstvo in vse ostale nebuloze? spomnimo, spomnimo..... pa tudi ****nja tebe na to temo o, lukra, klanjam se... ti tudi še zaideš sem?
|