Vijoličarka -> RE: Zakaj? (2.1.2012 20:31:09)
|
Ljudje smo zelo različni. Medtem ko (pre)veliko število ljudi to pravzaprav moti, je meni zelo všeč, da lahko na enem mestu preberem toliko različnih mnenj in zgodilo se je tudi, da sem zaradi tega marsikdaj v življenju ravnala pametneje, kot bi sicer ali pa sem se vsaj zamislila. Včasih berem zgodbe, v marsičem podobne moji, razvoj in rešitve in mi je v tolažbo. Dostikrat sem tu dobila koristne informacije (raznorazne, od šivanke pa do slona). Tukaj preberem najpomembnejše novice, ker 'informativnih oddaj' ne gledam. Velikokrat sem se zelo sproščujoče nasmejala. Tukaj se da najti kar nekaj pozitivnih ljudi in komentarjev, kar pozitivno vpliva tudi name. Kadar se mi zdi, da lahko pomagam, takrat pomagam, ali z informacijo, ki jo kdo išče ali s kakšnim nasvetom. Nisem odvisnik, ne pridem vsak dan naokoli. RR je zame prijetna in koristna dopolnitev v življenju (poleg mnogih drugih). Drži, da mojih postov ni veliko, so pa dolgi, dolgi, dolgi - prekletstvo obvladanja desetprstnega slepega tipkanja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|