margotsale
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 IZVIRNO SPOROČILO: margotsale Moram se pa zahvaliti celotni ekipi še posebaj moji dinamični zdravnici ki je zadevo splejala tako, da ne bi bilo nekih psh. posledic. Se veselim novih zmag, partnerja, morda otrok...in ostajam zvesta sama sebi okoli tega, da ne rojevam otrok za katere bi ne mogla normalno skrbeti, morda se nekateri premalo zavedajo odgovornosti, ko otrok nekoč "sikne" kakšna mati pa si, da takole "neobičajno" živimo....imam dva nečaka in sem imela dokaj aktivno vlogo kot teta in prijateljica, pa sta imela bistveno boljše pogoje kot bi jih imelo to bitje, pa sta se velikokrat potožila kaj sta pogrešala in kaj jima ni odgovarjalo. Nasplošno pa menim da se nima pomena prerekati, ter obsojati pač pa je treba na zadevo gledati širše in ničesar obžalovati. Imejte lepo starševstvo (tisti ki ste starši) dalje, vsem pa pošiljam tople pozdrave. Lepo, da si se še oglasila in ti želim vse dobro. Na začetku sem ti tudi sama svetovala, da obdrži otroka... Je pa res, da ko sem kasneje brala tvoje poste, sem vidla, da razmišljaš zrelo, da tehtaš razne možnosti.. da se v bistvu vsega res dobro zavedaš. Uživaj življenje, ko (če) pa se boš odločila za družino, pa ti želim, da vse poteka brez zapletov, s partnerjem, ki ga boš ljubila in s katerim bosta ustvarila pogoje za skupnost, kot jo želiš. In prav imaš! Srečno!! ..Vidiš...kako eni znajo...preprosto, srčno, kratko in bistro....za predstavo kako se lahko, s kratkimi smiselnimi stavki ogromno sporoči...ostani takšna ! Najlepša hvala, verjamem v vse pozitivno.
< Sporočilo je popravil margotsale -- 13.1.2012 13:01:08 >
|