Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 9:26:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx sem se fajn prešvicala ponoči, tak da sem vročino ven skurla. srečna, ko jo dobiš, jaz pa nikoli kaj te vem, če je to sreča bi bila skoraj raje brez vročine, ker me vse mišice bolijo in sem ko cota, za nikamor. Jaz je tudi nikoli nimam,največ 37,2,pa še te sem na pol hin.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 10:30:09
|
|
|
|
botrca
|
Dan, spali tak-tak..snoči je imel vročino, dala svečko...zaspal...zdaj je nima...začela pit antibiotik. Kavo še pijem...moram se spravit nekaj narest, ker imam bombo...lepo čvekajte na kavi še za nas ki nismo poleg
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 11:11:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz je tudi nikoli nimam,največ 37,2,pa še te sem na pol hin. jaz pa še to ne....pravijo, da je vročina zdrava in da se na tak način telo bori z bacili....pa prej je boljše...se bom surovega krompirja najedla
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 11:16:10
|
|
|
|
arabela*
|
Skrtaka, me je prej ven vrglo Do vratu v delu, pišem seminarsko, delam grafe, tabele, skrtaka sploh ne razumem kaj delam pa še dopise za sodišče kolegici pišem, pa vprašanja za test printam...kuham zraven puranje v pečici (no, zame žal ne) , široke rezance, pa solata "zakuhalo" me je...no itak ni spet vročine , zebe me, grlo boli, sem zgleda od mojega pobrala to ...da bi me vsaj orng zakuhalo, bi malo odležala in bi bilo boljše, tak pa.... aja pa od teh KT...se mi neke slabosti delajo...upam, da se bo telo navadlo...drugače uživajte na koooffeji, vam kar zavidam malo grem is čaj spet skuhat in dalje delat
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 11:18:01
|
|
|
|
arabela*
|
eh. pa slovnične napake......ko ne gledam nikoli kaj pišem
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 13:06:25
|
|
|
|
Arwenko
|
Hvala za družbo punce, kljub temu da na hitro. Vam povem, da za oblečt nisem nič dobila ne. Sem probala ene par hlač, tokrat za spremembo ni bila problem velikost (so imeli kr nekaj moje številke), ampak dolžina, tam pa nimam kaj naredit. Dejansko so bile hlače za ene 3cm prekratke še na balerinke, če bi pa hotela pete obut pa sploh ne govorimo. Krila so bila pa vsa prekratka, jaz rabim do kolena, krajše ne morem nosit. Zgornji deli pa kaj pa vem, mi nič ni potegnilo no pri prvem hitrem obhodu, za bolj temeljitega pa po kalvariji s hlačami nisem imela več volje, priznam. Sem si pa nogavice nabavila, ampak tam tak ni nič vprašljivo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 13:25:55
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Jaz sem tudi vesela,da sem vas spet vidla po dolgem času .Otroških pa še zdaj ni,ne vem kaj delajo.Upam,da res niso ki to naredli,da jih naj ta mesec sploh ne bi bilo,te pa tak pošizim. Teo itak da spi,je pa doma zaspal,ker se je po poti domov pokakal in valda prej ne bo on zaspal,dokler ne bo čista in suha rit.Skuhala na brzino,se najedla,zaj pa malo comp,pol pa tak po otroke v vrtec.Aja,pa tete tudi ni bilo,bo zgleda popoldan prišla.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 13:58:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Otroških pa še zdaj ni,ne vem kaj delajo.Upam,da res niso ki to naredli,da jih naj ta mesec sploh ne bi bilo,te pa tak pošizim. [image] ta mesec bo 13. otroški, torej jutri
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 14:30:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Otroških pa še zdaj ni,ne vem kaj delajo.Upam,da res niso ki to naredli,da jih naj ta mesec sploh ne bi bilo,te pa tak pošizim. [image] ta mesec bo 13. otroški, torej jutri Ne,danes,je tudi na njihovi strani,pa včeraj sem bila na CSD in je bilo rečeno danes.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 14:32:01
|
|
|
|
matcar
|
Kopiram iz njihove strani: Izplačilo starševskih nadomestil, delno plačilo za izgubljeni dohodek in plačilo prispevkov KDČ dne 13.01.2012. about 23 hours ago Izplačilo otroškega dodatka, dodatka za veliko družino in dodatka za nego otroka dne 12.01.2012. about 23 hours ago Izplačilo starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin dne 11.01.2012. about 23 hours ago Izplačilo državnih štipendij dne 10.01.2012. about 23 hours ago Izplačilo denarne socialne pomoči dne 20.12.2011. 36 days ago Aja,pa mimogrede,še včeraj ni bilo štipendij izplačanih.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 14:54:12
|
|
|
|
Arwenko
|
matcar, če ti je odločba potekla oziroma si dala v decembru novo vlogo, potem zna bit da ta mesec ne boš dobila ali boš dobila z zamudo oziroma za nazaj. Toliko se spomnim iz tv-ja, da je bilo pojasnilo, ker je preveliko število vlog. Če pa ni to razlog, pa bi pomoje morala poklicat takoj na CSD.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 15:06:22
|
|
|
|
majakla
|
Matcar: jaz že imam OD gor, pa sem zadnji dan oddala. Poglej zdaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 15:16:53
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oktober11 in Jaznoseča-vi2 tudi pridita na čvek in kafe.Za mala2 pa ne skrbita,bomo jih že porihtale. Tu se pa podpišem. Jaz bom mela 2 roki fraj in sem na voljo. Ne matcar in bambi. te pa se vam bom enkrat res pridružila takrat bo menda tudi kera mela 2 roki fraj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 15:22:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Matcar: jaz že imam OD gor, pa sem zadnji dan oddala. Poglej zdaj. Ja,zdaj je bilo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 15:23:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko matcar, če ti je odločba potekla oziroma si dala v decembru novo vlogo, potem zna bit da ta mesec ne boš dobila ali boš dobila z zamudo oziroma za nazaj. Toliko se spomnim iz tv-ja, da je bilo pojasnilo, ker je preveliko število vlog. Če pa ni to razlog, pa bi pomoje morala poklicat takoj na CSD. Meni poteče maja,jaz sem samo za vrtec oddajala.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 15:28:44
|
|
|
|
matcar
|
In zaj naj grem v nabavo z vsemi otroci!?Me zanima,kdaj bo ju3 porodniška.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 15:29:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oktober11 in Jaznoseča-vi2 tudi pridita na čvek in kafe.Za mala2 pa ne skrbita,bomo jih že porihtale. Tu se pa podpišem. Jaz bom mela 2 roki fraj in sem na voljo. Ne matcar in bambi. te pa se vam bom enkrat res pridružila takrat bo menda tudi kera mela 2 roki fraj Ja,ti kr pridi.Moj je itak,kot da ga ni,tak da te z veseljem zamenjam.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 15:30:34
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Matcar: jaz že imam OD gor, pa sem zadnji dan oddala. Poglej zdaj. Ja,zdaj je bilo. Huh, se bojim da je pa tole bilo od banke tvoje odvisno potem, ne vem. Si ne predstavljam, da greš z vsemi v nabavo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 16:17:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Matcar: jaz že imam OD gor, pa sem zadnji dan oddala. Poglej zdaj. Ja,zdaj je bilo. Huh, se bojim da je pa tole bilo od banke tvoje odvisno potem, ne vem. Si ne predstavljam, da greš z vsemi v nabavo ne ni bila banka kriva, dejansko so bila pozna nakazila, so tudi na RR objavili (na FB sem vidla).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 16:53:17
|
|
|
|
arabela*
|
matcar, oprosti, sem malo zamešala.....saj piše 12., ja...Sem šla preverit
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 17:01:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Si ne predstavljam, da greš z vsemi v nabavo jaz tud ne...jaz niti z dvema ne grem grem takrat, če je moj kcoj...večji del pa če greva sama
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 17:02:07
|
|
|
|
arabela*
|
grem med papirje za pol ure, potem nadaljevanka, nato pa spet delo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 18:34:33
|
|
|
|
katy83
|
ojla punce, da se malo javim. Danes me ni bilo na kafe, ker je dragi imel dopust, pa sva šla v mesto, da si je neke kavbojke kupil, pa v Ilicha na tortico. Pri nas nič kaj novega...zato se tudi ne javljam, ker itak nimam kaj pametnega za povedat. Novi punci, dobrodošli. Jutri moram mami neki dopis za sodišče napisat, je dobila kazen, pa moram dat prošnjo, da bo lahko na obroke plačala, pa še neka dokazila zraven. V nedeljo se imamo plan it sankat če bo še sploh sneg na Arehu T je vsak dan bolj samostojen, vsak dan bolj čvekast, pa tudi vsak dan bolj trmast. to je to od mene, vsem bolanim pikepoke, da čimprej ozdravite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 18:37:14
|
|
|
|
botrca
|
Čer, pospravljam...mečem stare cunje stran...delam malo prostora za poletje . Jan je malo boljši...plete okrog mene...malo vmes pleševa...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.1.2012 20:24:43
|
|
|
|
majakla
|
Čeeeeer Bambi: imam bucke 20 številka, morda pa mu bodo prav. Prinesem naslednjič zraven.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?