Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 10:18:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - kaj pa jutri dopoldne EP? Pred 12. nikak, sem ob 10h pri tvoji kolegici (blizu EP) zmenjena za predstavitev, tak da pol pa lahko. Če mi ne bo spet odpadlo. jaz bi lahko danes - menda majakli je odpadla predstavitev, tak da se dobimo malo po 11h v EP na kavi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 10:20:09
|
|
|
|
majakla
|
KAVA DANES OB 11.10 V EP. Sevidjamo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 10:20:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Spala nič, ker se je mali zbudil ob dveh zjutraj in sva bedela Posledično sem crkjena, mali pa trenutno gleda risanke, da vsaj kavo v miru spijem. Potem pa ga spakam v voz in grema ven, preden bo dež, pa do trgovine. Če že ne bosta ta dva zoba predrla se mi bo ftrgalo po domače, ker zdaj pa že vsako noč bedima vsaj uro ali dve, danes pa kar pol noči. sma približno na istem . mi imamo tudi budnice okoli 3h, previjanje, preoblačenje, pa do 5h jamranje in metanje mami na glavo . pol pa spi do 9h... če ti kaj pomaga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 10:24:57
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - kaj pa jutri dopoldne EP? Pred 12. nikak, sem ob 10h pri tvoji kolegici (blizu EP) zmenjena za predstavitev, tak da pol pa lahko. Če mi ne bo spet odpadlo. jaz bi lahko danes - menda majakli je odpadla predstavitev, tak da se dobimo malo po 11h v EP na kavi prideva... kam pa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 11:34:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa nič nem delala,ker mi ni,bom malo na kompu. meni se tud nič ne da danes
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 11:38:27
|
|
|
|
arabela*
|
sva se nakofetkala z mojim zdaj, kosilo naredim na brzake
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 11:42:29
|
|
|
|
arabela*
|
priporoča katera kako kopališče , da ni predaleč, z fajn toplo vodo in primerno za otroke? Smo v soboto same, pa študiram, da bi babnce morda kam peljala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 11:46:04
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* priporoča katera kako kopališče , da ni predaleč, z fajn toplo vodo in primerno za otroke? Smo v soboto same, pa študiram, da bi babnce morda kam peljala Te bioterme hvalijo kr. Nisem pa se bila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 13:15:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* priporoča katera kako kopališče , da ni predaleč, z fajn toplo vodo in primerno za otroke? Smo v soboto same, pa študiram, da bi babnce morda kam peljala Fontana.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 13:29:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* priporoča katera kako kopališče , da ni predaleč, z fajn toplo vodo in primerno za otroke? Smo v soboto same, pa študiram, da bi babnce morda kam peljala Te bioterme hvalijo kr. Nisem pa se bila. kje pa so? Tam pri Ljutomeru?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 13:29:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* priporoča katera kako kopališče , da ni predaleč, z fajn toplo vodo in primerno za otroke? Smo v soboto same, pa študiram, da bi babnce morda kam peljala Fontana. ja Fontana je blizu, samo ni pa za otroke nič primerna
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 13:54:33
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* priporoča katera kako kopališče , da ni predaleč, z fajn toplo vodo in primerno za otroke? Smo v soboto same, pa študiram, da bi babnce morda kam peljala Te bioterme hvalijo kr. Nisem pa se bila. kje pa so? Tam pri Ljutomeru? jaz bi jih tudi v bioterme peljala. ko sem jaz bla, je blo noter fajn toplo, voda pa je tudi fajna bla. pri Ljutomeru so, ja (Mala Nedelja). niti ni tak daleč, mate še malo izletek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 14:31:53
|
|
|
|
Arwenko
|
Punce, verjamete ali ne, do zdaj sem bila na sestanku, dobro da obstaja telefon, da sem lahko vmes bluzila po FB in po RR, ker drugače bi umrla, morala sem pa tam bit. V glavnem, obup. Zdaj pa grem počasi po tamalo, ker je premrzlo zunaj, da bi onadva peš šibala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 19:10:46
|
|
|
|
ly117
|
Čer! po kosilu šli na en mini sprehod, zdaj pa že umiti ( ateja še čakamo ) v pižami gledamo risanke, jaz pa zraven malo neta. Za vse ki ne spite . Mi na srečo nismo imeli takih problemom. Se je zbujal in bil jok, sam je pa pol tudi nazaj zaspal. Tak da se mi res smilite. Bambi sta že bila v vrtcu in kak je bilo?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 19:20:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi sta že bila v vrtcu in kak je bilo? ja, včeraj sva bila 1,5 uro. kar fajn no, ni se nič bal vzgojiteljic, je šel z eno kar v drugo skupino in malo naokoli, brez joka. ko sem pa bila zraven v skupini pa je skozi k meni lezel in se postavljal na noge. otroci ga niso preveč interesirali, igrače pa še kar. jutri greva spet, v tisto skupino kjer bi naj potem bil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 19:50:51
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi sta že bila v vrtcu in kak je bilo? ja, včeraj sva bila 1,5 uro. kar fajn no, ni se nič bal vzgojiteljic, je šel z eno kar v drugo skupino in malo naokoli, brez joka. ko sem pa bila zraven v skupini pa je skozi k meni lezel in se postavljal na noge. otroci ga niso preveč interesirali, igrače pa še kar. jutri greva spet, v tisto skupino kjer bi naj potem bil. Ooo, super to. A imaš kakšno Petro za defektologinjo tam? Drugače pa se mi zdi je res najboljše, da čim prej otroka tam pustiš, ker se čisto drugače obnašajo, kot če smo mi zraven. To se je pri nas tak videlo, ko smo imeli popoldan za starše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 19:57:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi sta že bila v vrtcu in kak je bilo? ja, včeraj sva bila 1,5 uro. kar fajn no, ni se nič bal vzgojiteljic, je šel z eno kar v drugo skupino in malo naokoli, brez joka. ko sem pa bila zraven v skupini pa je skozi k meni lezel in se postavljal na noge. otroci ga niso preveč interesirali, igrače pa še kar. jutri greva spet, v tisto skupino kjer bi naj potem bil. Ooo, super to. Drugače pa se mi zdi je res najboljše, da čim prej otroka tam pustiš, ker se čisto drugače obnašajo, kot če smo mi zraven. To se je pri nas tak videlo, ko smo imeli popoldan za starše. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 19:58:22
|
|
|
|
ly117
|
Gremo mi spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 21:05:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* priporoča katera kako kopališče , da ni predaleč, z fajn toplo vodo in primerno za otroke? Smo v soboto same, pa študiram, da bi babnce morda kam peljala Fontana. ja Fontana je blizu, samo ni pa za otroke nič primerna Kako da ne,če se jih ogromno hodi tja z otroci kopat?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 21:10:28
|
|
|
|
matcar
|
Vas na brzake pozdravim.Maks in Teo že drnjohata,Saš pa še kr vztraja.Ju3 imama spet logopedinjo,tak da bom spet šibala sem pa tja,ko ena kura(to itak sem že ).Upam samo,da bo moj doma. Se pa brat vrača v A.So ga iz Starcoma nazaj klicali in pride domov.Plačo bo pa imel enako,kot v A.Pa še mojemu bo zrihtal šiht. Bambi-super! Boš vidla,kako se bo hitro navadil.Je pa res,kar Arwenko pravi-so čist drugačni ko nas ni zraven!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 21:14:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi sta že bila v vrtcu in kak je bilo? ja, včeraj sva bila 1,5 uro. kar fajn no, ni se nič bal vzgojiteljic, je šel z eno kar v drugo skupino in malo naokoli, brez joka. ko sem pa bila zraven v skupini pa je skozi k meni lezel in se postavljal na noge. otroci ga niso preveč interesirali, igrače pa še kar. jutri greva spet, v tisto skupino kjer bi naj potem bil. Ooo, super to. A imaš kakšno Petro za defektologinjo tam? Drugače pa se mi zdi je res najboljše, da čim prej otroka tam pustiš, ker se čisto drugače obnašajo, kot če smo mi zraven. To se je pri nas tak videlo, ko smo imeli popoldan za starše. za defektologinjo ne vem, še jih ne poznam vseh, če sma bila komaj 1,5h tam . ne morem pa ga prej vpisat dokler vrtec ne dobi potrditve od zavoda za šolstvo, da je v postopku tak da zaenkrat lahko samo tak hodima se malo igrat tja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 21:16:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se pa brat vrača v A.So ga iz Starcoma nazaj klicali in pride domov.Plačo bo pa imel enako,kot v A.Pa še mojemu bo zrihtal šiht. misliš v SLO? po logiki napisanega sklepam, da si se zmotla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 21:17:22
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* priporoča katera kako kopališče , da ni predaleč, z fajn toplo vodo in primerno za otroke? Smo v soboto same, pa študiram, da bi babnce morda kam peljala Fontana. ja Fontana je blizu, samo ni pa za otroke nič primerna Kako da ne,če se jih ogromno hodi tja z otroci kopat? mi2 z malim sva ravno bila v četrtek na Fontani z mojo mamo, da smo se načofotali. in ja, je bilo kar nekaj mamic z otročki.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 21:34:38
|
|
|
|
arabela*
|
Fontana...hmm...če se je v dveh letih kaj spremenilo.... takrat vem, da ni bilo kakega malega bazena, da bi M lahko čofotala not svobodno....
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.4.2012 21:40:46
|
|
|
|
arabela*
|
sta zaspale....ne da se mi nič...bom kar voyota okupirala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?