Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (4.4.2012 9:19:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz sem jo imela. Jaz jo imam, včasih prav pride, ampak v večini pa še vedno ta velik voziček uporabljamo. Sem pa tako čisto poceni kupila, pomembno mi je bilo samo da se poleže do konca, stala je mislim da 45 eur v Baby Centru. Ja itak, če bom jaz nabavila marelo tudi ne mislim dati full za njo, glavo da se mi poleže. Čeprav je moj proti mareli, ker še tega voza nimamo kam za dati, kaj šele drugega. Jaz pa tudi nisem neki navdušenec nad njimi. Ne vem, mogoče ti bo za na morje prav prišla, ko maš dosti prtljage, ne vem. Mi imamo tole lemi-jevo in je res poceni, pa vse ti nudi, kar rabiš. Drugače pa je ne kupuj, če mene vprašaš, če ne vidiš sama potrebe, pol je tudi ni [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|