arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (2.4.2012 14:26:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Potem pa dalje...z mojo babico je vse slabše, demenca pa to, saj sem vam razlagala. A ima katera kakšne informacije konkretne kako je s to pomočjo na domu? Bi zaenkrat s tem poskusili, preden začne s kakšnimi postopki za v dom. Ker za slednje je še vedno preveč vredu, čeprav se čudno sliši, ampak ni še pač tako hudo ne. Zdaj bi bolj rabili nekoga, ki pride, pa malo poskrbi, da se ona umije, pa da res zdravila vzame, pa da tak kakšno malenkost porihta, za kakšno urico ali dve na dan. KEr moj dedek ne zmore, niti ne zna, niti psihično ne zmore več in je tudi z njim vsak dan slabše. moja tešča to dela že vrsto let, ima tudtečaje opravljene. Zdaj sicer dvakrat tedensko ima eno gospo, lani vem da je celo vsak dan hodila k nepokretnemu gospodu, ga rihtala in mu kuhala... Me pa samo zanima relacija, kje je vaša oma? Tam pod Štukom in Pedagoškim faksom spodaj ob Dravi, tista ulica. je blizu, ima samo prek Koroškega mosta[sm=smiley1.gif] Če želiš jo vprašam, mi pa povej samo kolikokrat tedensko bi potrebovali vi?
|
|
|
|