danyy -> RE: Mariborčanke 23.del (27.4.2012 8:05:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, punce hvala za objemčke in pikepoke, saj sem pri našem otroku že vsega hudega navajena. rabim pa še vaše pikepoke zase, namreč ponoči sem mislila umret dobesedno. po večerji me je taaaak začel želodec bolet, da sem mislila vse notranje organe rodit. in to celo noč ni spustilo. okoli 2h sem prisilno bruhala in predihavala bolečine do jutra. vmes sem že mislila it na urgenco, taka sila mi je bila. še zdaj me pika. [sm=smiley19.gif] Ojoj,pa kaj si kaj jedla takega?[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ne nič posebnega, 2 žlici jabolčnega kompota, 2 žlici navadne skute, malo kisle smetane, pest oreščkov. tak je, ko hočem zdravo jest, namesto, da bi si sendvič naredla, ne? [sm=smiley36.gif] Nič takega ni,kar bi ti obležalo lahko v želodcu.Mogoče so pa res živci krivi,podzavest saj veš.[sm=zmeden.gif] tudi možno, saj ne vem več. moj mi je rekel, da je možno tudi od sladoleda, ki sem ga jedla popoldan, da sem si prehladila želodec [sm=zmeden.gif] Čisto možno, da je od sladoleda. Jaz sem si enkrat prehladila želodec z mrzlo lubenico (direkt in iz hladilnika) in enkrat z nektarinami (tudi iz hladilnika),od takrat ne jem in ne pijem nič več direkt iz hladilnika. Me je pa bolel želodec kar nekaj dni.
|
|
|
|