Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 13:50:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-moja mama je to delala,jo lahko vprašam,če želiš.Pa malo bi ven prišla.Je pa rihtala drugače bolnike z rakom,enega gospoda pa je imela po možganski kapi. Ja, vprašaj lepo prosim. Bom jo vprašala,ja.Je pa ravno nazadnje bila pri tem gospodu v tem delu,kot imaš ti omo.Je pa hodla tja 2 leti vsak dan za 6 ur. No prosim lepo, to niti ni tako daleč od vas ne, samo čez Koroški most, pa je že tam. Drugače pa pač vprašaj kako to zgleda, kaj se dela, o kakšnih zneskih tukaj sploh govorimo (ker nimamo predstave odkrito) , itd. ok,ti javim.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 14:26:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Potem pa dalje...z mojo babico je vse slabše, demenca pa to, saj sem vam razlagala. A ima katera kakšne informacije konkretne kako je s to pomočjo na domu? Bi zaenkrat s tem poskusili, preden začne s kakšnimi postopki za v dom. Ker za slednje je še vedno preveč vredu, čeprav se čudno sliši, ampak ni še pač tako hudo ne. Zdaj bi bolj rabili nekoga, ki pride, pa malo poskrbi, da se ona umije, pa da res zdravila vzame, pa da tak kakšno malenkost porihta, za kakšno urico ali dve na dan. KEr moj dedek ne zmore, niti ne zna, niti psihično ne zmore več in je tudi z njim vsak dan slabše. moja tešča to dela že vrsto let, ima tudtečaje opravljene. Zdaj sicer dvakrat tedensko ima eno gospo, lani vem da je celo vsak dan hodila k nepokretnemu gospodu, ga rihtala in mu kuhala... Me pa samo zanima relacija, kje je vaša oma? Tam pod Štukom in Pedagoškim faksom spodaj ob Dravi, tista ulica. je blizu, ima samo prek Koroškega mosta Če želiš jo vprašam, mi pa povej samo kolikokrat tedensko bi potrebovali vi?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 14:46:13
|
|
|
|
Arwenko
|
Hja arabela...nimam pojma koliko bi rabili, pomoje vsak dan, ali pa vsaj od pon-pet...če recimo da moja mami lahko kaj skoči čez vikend, ko pride domov. Ne vem, tudi ne vem ti časovno povedat koliko, ker je odvisno seveda tudi od cene, kaj se bo lahko sploh plačevalo, ampak jaz računam da vsaj za kakšni 2 uri sigurno ne, mogoče za 4 dnevno, ne vem, tak je težko rečt, to bi moja mami bolj vedela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 14:51:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hja arabela...nimam pojma koliko bi rabili, pomoje vsak dan, ali pa vsaj od pon-pet...če recimo da moja mami lahko kaj skoči čez vikend, ko pride domov. Ne vem, tudi ne vem ti časovno povedat koliko, ker je odvisno seveda tudi od cene, kaj se bo lahko sploh plačevalo, ampak jaz računam da vsaj za kakšni 2 uri sigurno ne, mogoče za 4 dnevno, ne vem, tak je težko rečt, to bi moja mami bolj vedela. no če boš želela, veš kje me najdeš
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 14:51:53
|
|
|
|
arabela*
|
šibam na predavanja...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 14:52:30
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hja arabela...nimam pojma koliko bi rabili, pomoje vsak dan, ali pa vsaj od pon-pet...če recimo da moja mami lahko kaj skoči čez vikend, ko pride domov. Ne vem, tudi ne vem ti časovno povedat koliko, ker je odvisno seveda tudi od cene, kaj se bo lahko sploh plačevalo, ampak jaz računam da vsaj za kakšni 2 uri sigurno ne, mogoče za 4 dnevno, ne vem, tak je težko rečt, to bi moja mami bolj vedela. no če boš želela, veš kje me najdeš Jaz te prosim, da ti kr vprašaš, pa mi javiš na privat kako in kaj sploh je prosim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 15:06:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hja arabela...nimam pojma koliko bi rabili, pomoje vsak dan, ali pa vsaj od pon-pet...če recimo da moja mami lahko kaj skoči čez vikend, ko pride domov. Ne vem, tudi ne vem ti časovno povedat koliko, ker je odvisno seveda tudi od cene, kaj se bo lahko sploh plačevalo, ampak jaz računam da vsaj za kakšni 2 uri sigurno ne, mogoče za 4 dnevno, ne vem, tak je težko rečt, to bi moja mami bolj vedela. no če boš želela, veš kje me najdeš Jaz te prosim, da ti kr vprašaš, pa mi javiš na privat kako in kaj sploh je prosim. ja ni problem, samo moram vedet kolikokrat tedensko, ker trenutno hodi dva dni na teden k eni gospe. je pa tam v bližini tudi.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 15:07:48
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa res grem...drugače izkoristite lep sonček
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 15:07:54
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hja arabela...nimam pojma koliko bi rabili, pomoje vsak dan, ali pa vsaj od pon-pet...če recimo da moja mami lahko kaj skoči čez vikend, ko pride domov. Ne vem, tudi ne vem ti časovno povedat koliko, ker je odvisno seveda tudi od cene, kaj se bo lahko sploh plačevalo, ampak jaz računam da vsaj za kakšni 2 uri sigurno ne, mogoče za 4 dnevno, ne vem, tak je težko rečt, to bi moja mami bolj vedela. no če boš želela, veš kje me najdeš Jaz te prosim, da ti kr vprašaš, pa mi javiš na privat kako in kaj sploh je prosim. ja ni problem, samo moram vedet kolikokrat tedensko, ker trenutno hodi dva dni na teden k eni gospe. je pa tam v bližini tudi. Rečiva okvirno vsaj od ponedeljka do petka vsak dan, to skoraj sigurno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 16:04:04
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Z malim se zrihtama pa šibama na CSD vlogo oddat, spotoma še kupim za otroške vlogo, pa bom verjetno še to napisala pa oddala. a se ne daje zdaj vse na eni vlogi? Ne meni je zadnjič rekla, da moram dati posebej vlogo za otroške Bom vidla kaj bo danes rekla Če pa je za vse ena vloga zdaj. ena vloga je za vse Ne ni enaka vloga!!! Preverjeno danes. Za podaljšanje porodniške je še vedno druga vloga, med tem ko je za vse ostalo ena vloga!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 16:11:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ne ni enaka vloga!!! Preverjeno danes. Za podaljšanje porodniške je še vedno druga vloga, med tem ko je za vse ostalo ena vloga! aja, za porodniško si ti to vlagala. to je pa drugo. jaz sem mislila, da daješ za vrtec in otroški dodatek. to pa je na isti vlogi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 16:42:23
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ne ni enaka vloga!!! Preverjeno danes. Za podaljšanje porodniške je še vedno druga vloga, med tem ko je za vse ostalo ena vloga! aja, za porodniško si ti to vlagala. to je pa drugo. jaz sem mislila, da daješ za vrtec in otroški dodatek. to pa je na isti vlogi. Ne, ne, danes samo za porodniško. Otroški pa proti koncu meseca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 23:28:46
|
|
|
|
majakla
|
Čer Je kaka kava v planu jutri (torek)?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 6:46:53
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 7:20:37
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Je kaka kava v planu jutri (torek)? jaz bi lahko okrog 11h mogoce ;-)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 7:56:51
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Kje je kava danes? Jaz sem brez avta do nadaljnega - beri: dokler ne bo toliko din din, da si mama spet privošči svojega . Do takrat pa sem mobilna popoldan in ob vikendih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 8:09:55
|
|
|
|
karmen7
|
Majakla jaz imam še slikice od Jaznoseča za tebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 8:44:04
|
|
|
|
majakla
|
Torej ob 10.30? KJE? Karmen, Arwenko, ... ??? Aja, pa DOBRO JUTRO!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 8:49:49
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej ob 10.30? KJE? Karmen, Arwenko, ... ??? Aja, pa DOBRO JUTRO! Jaz bi neki na Taboru, da pridem peš Železničar, Q - več pa nimam idej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 8:52:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej ob 10.30? KJE? Karmen, Arwenko, ... ??? Aja, pa DOBRO JUTRO! Jaz bi neki na Taboru, da pridem peš Železničar, Q - več pa nimam idej Meni je vseeno. Arwenko?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 9:07:16
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mi2 tudi pred 11h ne morema, ker imava terapijo v ZD. bi pa Železničar raje, ker v Q sploh sonce zraven ne pride .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 9:10:12
|
|
|
|
majakla
|
Te pa Železničar ob 11h ???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 9:11:03
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te pa Železničar ob 11h ??? Zmejeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 9:11:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te pa Železničar ob 11h ??? Zmejeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 9:25:44
|
|
|
|
oktober11
|
karmen7 tnx za info naju ne bo, mava že zmenjeno vozičkanje ve se pa kar fajn načvekajte
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?