Arwenko
|
Bom probala vse v en post stišat. Najprej dobro jutro vsem...spet bo en lep sončen dan Včerajšnja nedelja je bila delovna, sem pa skoraj zmrznila...ker tam na Ljubljanskem koncu je bilo samo 3 stopinje, mi pa valda zunaj na terenu, komaj sem pisala, tak me je zeblo, oblečena pa seveda premalo, ker zjutraj je bilo v Celju že 10 stopinj, pa ful sonce, tam pa nič. No v glavnem, rešila me je kolegica, ki je imela eno bundo viška. Drugače pa avto še vedno ne dela Sma ga včeraj spet nazaj dobila po treh dneh, je popravil, ampak še vedno je nekaj narobe...danes sploh ni vžgal. Ne vem kakšni stroški se nama sicer obetajo, ampak majhni vsekakor ne bodo. Itak si bom morala sposodit denar, ker nimam s kje vzet Potem pa dalje...z mojo babico je vse slabše, demenca pa to, saj sem vam razlagala. A ima katera kakšne informacije konkretne kako je s to pomočjo na domu? Bi zaenkrat s tem poskusili, preden začne s kakšnimi postopki za v dom. Ker za slednje je še vedno preveč vredu, čeprav se čudno sliši, ampak ni še pač tako hudo ne. Zdaj bi bolj rabili nekoga, ki pride, pa malo poskrbi, da se ona umije, pa da res zdravila vzame, pa da tak kakšno malenkost porihta, za kakšno urico ali dve na dan. KEr moj dedek ne zmore, niti ne zna, niti psihično ne zmore več in je tudi z njim vsak dan slabše.
|