Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 22:39:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Arabela jaz ne dam nobenega dokaza ja če pa piše dokazila. To pomeni spričevalo, občasno še slika Jap,jaz tudi vedno vse priložim,tak da na tvojem mestu bi kr vse troje zraven priložla,originale pa potem na razgovoru pokažeš.Tak sem jaz vedno naredla. vse troje...to so zraven vštete vse ocene za cel prvi in drugi letnik
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 6:09:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Arabela jaz ne dam nobenega dokaza ja če pa piše dokazila. To pomeni spričevalo, občasno še slika Jap,jaz tudi vedno vse priložim,tak da na tvojem mestu bi kr vse troje zraven priložla,originale pa potem na razgovoru pokažeš.Tak sem jaz vedno naredla. vse troje...to so zraven vštete vse ocene za cel prvi in drugi letnik daj samo zadnje spričevalo ali kaj imaš...to je pa itak dokaz da si končala v.stopnjo..ali se motim?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 8:27:34
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Je L že ob 6h zjutraj začel klomoterit. Zdaj pa kavica v miru pol me pa čaka đumbus.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 8:35:37
|
|
|
|
ly117
|
Saš za tvoj 3 rojstni dan.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 8:41:55
|
|
|
|
matcar
|
ooo,Ly,si se spomnila! hvala!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 8:42:10
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 8:43:18
|
|
|
|
matcar
|
Saš danes praznuje 3 rojstni dan Danes bodo malo v vrtcu praznovali,mi smo pa tak v soboto!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 8:47:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ooo,Ly,si se spomnila! hvala!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 8:51:19
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 ja moj je dobil striktno preko agencije, ni blo nobenih vez. Pogoj pa je nemščina, ne gre drugače. že dela? Je zadovoljen? Danes je prvi delovni dan V petek ko je bil tam na spoznavanju je prišel domov čisto navdušen, bomo vidli. Čeprav ob pol treh zjutraj danes verjetno ni bil ravno navdušen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 8:52:52
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Z malim se zrihtama pa šibama na CSD vlogo oddat, spotoma še kupim za otroške vlogo, pa bom verjetno še to napisala pa oddala. Aja pa sama sma do enih, mi je kar malo čudno, nisem več navajena. Samo paše malo, priznam Aja pa gledala sem vremensko napoved za ta teden, pa kaže sam dež. Tak da punce izkoristite sonček danes!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 8:53:26
|
|
|
|
karmen7
|
Saš vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 9:03:20
|
|
|
|
Arwenko
|
Bom probala vse v en post stišat. Najprej dobro jutro vsem...spet bo en lep sončen dan Včerajšnja nedelja je bila delovna, sem pa skoraj zmrznila...ker tam na Ljubljanskem koncu je bilo samo 3 stopinje, mi pa valda zunaj na terenu, komaj sem pisala, tak me je zeblo, oblečena pa seveda premalo, ker zjutraj je bilo v Celju že 10 stopinj, pa ful sonce, tam pa nič. No v glavnem, rešila me je kolegica, ki je imela eno bundo viška. Drugače pa avto še vedno ne dela Sma ga včeraj spet nazaj dobila po treh dneh, je popravil, ampak še vedno je nekaj narobe...danes sploh ni vžgal. Ne vem kakšni stroški se nama sicer obetajo, ampak majhni vsekakor ne bodo. Itak si bom morala sposodit denar, ker nimam s kje vzet Potem pa dalje...z mojo babico je vse slabše, demenca pa to, saj sem vam razlagala. A ima katera kakšne informacije konkretne kako je s to pomočjo na domu? Bi zaenkrat s tem poskusili, preden začne s kakšnimi postopki za v dom. Ker za slednje je še vedno preveč vredu, čeprav se čudno sliši, ampak ni še pač tako hudo ne. Zdaj bi bolj rabili nekoga, ki pride, pa malo poskrbi, da se ona umije, pa da res zdravila vzame, pa da tak kakšno malenkost porihta, za kakšno urico ali dve na dan. KEr moj dedek ne zmore, niti ne zna, niti psihično ne zmore več in je tudi z njim vsak dan slabše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 9:15:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš danes praznuje 3 rojstni dan Danes bodo malo v vrtcu praznovali,mi smo pa tak v soboto! vse najboljše Sašu še tukaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 9:16:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Z malim se zrihtama pa šibama na CSD vlogo oddat, spotoma še kupim za otroške vlogo, pa bom verjetno še to napisala pa oddala. a se ne daje zdaj vse na eni vlogi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 9:20:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Drugače pa avto še vedno ne dela Sma ga včeraj spet nazaj dobila po treh dneh, je popravil, ampak še vedno je nekaj narobe...danes sploh ni vžgal. Ne vem kakšni stroški se nama sicer obetajo, ampak majhni vsekakor ne bodo. Itak si bom morala sposodit denar, ker nimam s kje vzet Potem pa dalje...z mojo babico je vse slabše, demenca pa to, saj sem vam razlagala. A ima katera kakšne informacije konkretne kako je s to pomočjo na domu? Bi zaenkrat s tem poskusili, preden začne s kakšnimi postopki za v dom. Ker za slednje je še vedno preveč vredu, čeprav se čudno sliši, ampak ni še pač tako hudo ne. Zdaj bi bolj rabili nekoga, ki pride, pa malo poskrbi, da se ona umije, pa da res zdravila vzame, pa da tak kakšno malenkost porihta, za kakšno urico ali dve na dan. KEr moj dedek ne zmore, niti ne zna, niti psihično ne zmore več in je tudi z njim vsak dan slabše. zate in da z avtom ne bo preveč stroškov. za babico pa ti žal ne znam pomagat. to sem našla, če ti kaj pomaga: http://www.danica.si/index.php5/CENTER_ZA_POMO%C4%8C_NA_DOMU_MARIBOR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 9:40:04
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Z malim se zrihtama pa šibama na CSD vlogo oddat, spotoma še kupim za otroške vlogo, pa bom verjetno še to napisala pa oddala. a se ne daje zdaj vse na eni vlogi? Ne meni je zadnjič rekla, da moram dati posebej vlogo za otroške Bom vidla kaj bo danes rekla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 9:51:38
|
|
|
|
matcar
|
Arwenko-moja mama je to delala,jo lahko vprašam,če želiš.Pa malo bi ven prišla.Je pa rihtala drugače bolnike z rakom,enega gospoda pa je imela po možganski kapi.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 9:52:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Z malim se zrihtama pa šibama na CSD vlogo oddat, spotoma še kupim za otroške vlogo, pa bom verjetno še to napisala pa oddala. a se ne daje zdaj vse na eni vlogi? Ne meni je zadnjič rekla, da moram dati posebej vlogo za otroške Bom vidla kaj bo danes rekla Če pa je za vse ena vloga zdaj.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 10:28:33
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-moja mama je to delala,jo lahko vprašam,če želiš.Pa malo bi ven prišla.Je pa rihtala drugače bolnike z rakom,enega gospoda pa je imela po možganski kapi. Ja, vprašaj lepo prosim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 12:46:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Potem pa dalje...z mojo babico je vse slabše, demenca pa to, saj sem vam razlagala. A ima katera kakšne informacije konkretne kako je s to pomočjo na domu? Bi zaenkrat s tem poskusili, preden začne s kakšnimi postopki za v dom. Ker za slednje je še vedno preveč vredu, čeprav se čudno sliši, ampak ni še pač tako hudo ne. Zdaj bi bolj rabili nekoga, ki pride, pa malo poskrbi, da se ona umije, pa da res zdravila vzame, pa da tak kakšno malenkost porihta, za kakšno urico ali dve na dan. KEr moj dedek ne zmore, niti ne zna, niti psihično ne zmore več in je tudi z njim vsak dan slabše. moja tešča to dela že vrsto let, ima tudtečaje opravljene. Zdaj sicer dvakrat tedensko ima eno gospo, lani vem da je celo vsak dan hodila k nepokretnemu gospodu, ga rihtala in mu kuhala... Me pa samo zanima relacija, kje je vaša oma?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 12:46:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Z malim se zrihtama pa šibama na CSD vlogo oddat, spotoma še kupim za otroške vlogo, pa bom verjetno še to napisala pa oddala. a se ne daje zdaj vse na eni vlogi? Ne meni je zadnjič rekla, da moram dati posebej vlogo za otroške Bom vidla kaj bo danes rekla Če pa je za vse ena vloga zdaj. ena vloga je za vse
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 12:55:50
|
|
|
|
ly117
|
Moj dan se izteka. Bo treba it delat. Izkoristite sonček. Pa, pa.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 13:05:10
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Potem pa dalje...z mojo babico je vse slabše, demenca pa to, saj sem vam razlagala. A ima katera kakšne informacije konkretne kako je s to pomočjo na domu? Bi zaenkrat s tem poskusili, preden začne s kakšnimi postopki za v dom. Ker za slednje je še vedno preveč vredu, čeprav se čudno sliši, ampak ni še pač tako hudo ne. Zdaj bi bolj rabili nekoga, ki pride, pa malo poskrbi, da se ona umije, pa da res zdravila vzame, pa da tak kakšno malenkost porihta, za kakšno urico ali dve na dan. KEr moj dedek ne zmore, niti ne zna, niti psihično ne zmore več in je tudi z njim vsak dan slabše. moja tešča to dela že vrsto let, ima tudtečaje opravljene. Zdaj sicer dvakrat tedensko ima eno gospo, lani vem da je celo vsak dan hodila k nepokretnemu gospodu, ga rihtala in mu kuhala... Me pa samo zanima relacija, kje je vaša oma? Tam pod Štukom in Pedagoškim faksom spodaj ob Dravi, tista ulica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 13:33:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-moja mama je to delala,jo lahko vprašam,če želiš.Pa malo bi ven prišla.Je pa rihtala drugače bolnike z rakom,enega gospoda pa je imela po možganski kapi. Ja, vprašaj lepo prosim. Bom jo vprašala,ja.Je pa ravno nazadnje bila pri tem gospodu v tem delu,kot imaš ti omo.Je pa hodla tja 2 leti vsak dan za 6 ur.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.4.2012 13:35:18
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-moja mama je to delala,jo lahko vprašam,če želiš.Pa malo bi ven prišla.Je pa rihtala drugače bolnike z rakom,enega gospoda pa je imela po možganski kapi. Ja, vprašaj lepo prosim. Bom jo vprašala,ja.Je pa ravno nazadnje bila pri tem gospodu v tem delu,kot imaš ti omo.Je pa hodla tja 2 leti vsak dan za 6 ur. No prosim lepo, to niti ni tako daleč od vas ne, samo čez Koroški most, pa je že tam. Drugače pa pač vprašaj kako to zgleda, kaj se dela, o kakšnih zneskih tukaj sploh govorimo (ker nimamo predstave odkrito) , itd.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?