Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 31.3.2012 12:45:04
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Včeraj Šli hitro spat, danes smo pa bili hitro gor. Dopoldan sem bila malo po nakupih ( samo stvari ki so nam zmanjkale ) in so šli še zadnji dinarčki. Najedli smo se že tudi, zdaj pa gremo malo ven na sončeka.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 31.3.2012 12:59:51
|
|
|
|
arabela*
|
dan A je uspelo prespat pri sošolki ...končno...od zdaj dalje bo lažje, ko je led prebila Smo bile v trgovini prej, pa malo po mestu, po sončku. Kuhala bom kislo repo, pa krompir, fižola z ocvirki in klobasica notri, čeprav moj gnjavi, da bi kar na pizzo šli, pa babe nismo preveč navdušene Popoldne pa tak gremo na pokopališče
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 31.3.2012 14:10:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* A je uspelo prespat pri sošolki ...končno...od zdaj dalje bo lažje, ko je led prebila bravo A. Naš je letos šel prvič v življenju za 5 dni od doma brez naju,ko so šli v šolo v naravi...sem kar malo cvikala,čeprav vem,da je to eno posebno doživetje...pa je blo tudi vredu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 31.3.2012 16:56:37
|
|
|
|
bambixxx
|
2,5 uri masaže, kak je pasalo, sem ko nova zdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 31.3.2012 18:53:46
|
|
|
|
bambixxx
|
arabela si dobila zs na FB? ker nekaj šteka...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 31.3.2012 20:14:11
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Bili celi dan veni. Najprej v parku, nato se sprehodli do mojih2 in od tam smo vsi šli na balina. Nato pa počasi proti domu. Zdaj pa čakam kdaj bo L zmanjkalo energije in bo zaspal. Jaz pa se malo vržem na kavč. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 31.3.2012 21:27:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx arabela si dobila zs na FB? ker nekaj šteka... ja...ravnokar odpisala....našla ene, tak da komot ti porihtaj
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 31.3.2012 21:29:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* A je uspelo prespat pri sošolki ...končno...od zdaj dalje bo lažje, ko je led prebila bravo A. Naš je letos šel prvič v življenju za 5 dni od doma brez naju,ko so šli v šolo v naravi...sem kar malo cvikala,čeprav vem,da je to eno posebno doživetje...pa je blo tudi vredu a prej nikoli ni prespal? ja jaz sem full vesela, da ji je uspelo. Pa s kolegicami je drugače. To je bila z dvema najboljšima sošolkama in veš da se je potrudla
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 31.3.2012 21:30:56
|
|
|
|
arabela*
|
Tak, sprintala vse, jutri začnem diplomo pisat...mi ni gremo otroke umit in dat spat
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 6:37:28
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 6:39:40
|
|
|
|
matcar
|
Ni blo nič prav cajta za net.V petek sem letala okoli,pa mamo furala,pol itak kuharija,pol malo relaxa,popoldan pa itak ven.Včeraj pa postopek skoraj ponovili,s tem,da smo popoldan obiske dobili,so Saš-u prišli voščit,pa torto smo jedli in svečke pihali! Ja,kak hitro mine toti cajt.Zvečer pa sem samo padla dol,pred TV no,pa DSDS gledala do polnoči.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 7:41:50
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 7:50:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,kak hitro mine toti cajt. Prehitro. IZVIRNO SPOROČILO: matcar pa DSDS gledala do polnoči. Jaz pa Fringe.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 8:02:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* a prej nikoli ni prespal? nop....z izjemo ene noči pri moji sestri,ko je bil slaba tri leta star... ...ni bilo nikoli ne želje ne potrebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 11:56:52
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Včeraj sva bla cel dan zunaj, pa nekaj sem migala za službo. Danes boma postopek popoldan ponovila. Oktober ja moj je dobil striktno preko agencije, ni blo nobenih vez. Pogoj pa je nemščina, ne gre drugače.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 20:27:27
|
|
|
|
arabela*
|
čer eno vprašanje.. ko pošiljam vloge za delo, za peto stopnjo npr., pa je treba priložiti dokazila. Kaj pošljem: -letno spričevalo za 2. letnik -obvestilo o uspehu pri poklicni maturi -spričevalo o poklicni maturi katero od treh zgoraj navedenih naj dam v kuverto? Hvala za pomoč
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 20:27:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 ja moj je dobil striktno preko agencije, ni blo nobenih vez. Pogoj pa je nemščina, ne gre drugače. že dela? Je zadovoljen?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 20:30:13
|
|
|
|
botrca
|
Arabela jaz ne dam nobenega dokaza
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 20:30:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobila sem bolniško podaljšano še za 6 mesecev
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 20:37:13
|
|
|
|
botrca
|
Za Maksa in ostale bolančke (jaznoseča za tvojega)
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 20:37:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Arabela jaz ne dam nobenega dokaza ja če pa piše dokazila. To pomeni spričevalo, občasno še slika
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 21:53:31
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 21:54:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Arabela jaz ne dam nobenega dokaza ja če pa piše dokazila. To pomeni spričevalo, občasno še slika Jap,jaz tudi vedno vse priložim,tak da na tvojem mestu bi kr vse troje zraven priložla,originale pa potem na razgovoru pokažeš.Tak sem jaz vedno naredla.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.4.2012 21:59:06
|
|
|
|
matcar
|
Vas na hitrco pozdravim.V nulo utrujena,križ me že 2 dni boli za znoret,včeraj brez tablete niti zaspat nisem mogla. Upam,da danes ne bo treba vzet,se jih poskušam čim manj posluževat,mora res kriza bit,da vzamem kaj.Pogledala X-faktor,otroci spijo.Je pa Teo bogatejši za zgornji obe 1-ki in to je dobil eno v petek in drugo včeraj,pol pa se čudim,da nori ponoči. Ju3 spet laufarija,pa sama sem skozi,moj je na terenu-spet.Sem bratu rekla,naj mu nekaj zrihta gori,če ne,pa naj meni proba,ker tako životarjenje nikamor več ne pelje.Upam,da bo kaj ratalo,pa da zginem iz SLO ven. Tak,malo sem se skašlala,zaj pa spavanac! Nočko!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?