polita57
|
IZVIRNO SPOROČILO: polita57 Tudi jaz se vam bom pridružila, dobr plan do 8.3. :) - vsak dan zjutraj tek - 30 min + 50 trebušnjakov zjutraj + 50 zvečer - večinoma beljakovinski obroki, razen PZ kruh za zajtrk, ter čez dan za malico sadje/sadni jogurt - do 8.3. nobenih sladkarij, pic in podobnih skušnjav, kot so npr. pire krompir, bel svež kruh.... - obvezno vsaj 2 litra vode na dan ( hehe, nekje sem zračunala na netu, da brez fizičnih aktivnosti potrebujem 2,4 litra vode na dan na mojo težo) No, pa dajmo dekleta, velik sreče vsem in eno brco v rit, da bomo pridne in se bomo držale navodil! Js se deloma držim mojega plana; tečt še nisem začela, se kar ne morem zjutraj spraviti s postelje, kdaj pa kdaj mam tako voljo, da vstajam več dni, kšn teden,dva, že pred 5to zjutraj in telovadim, zej sm pa tok lena da me še budilka ob 6.20 ne spravi pokonc...Upam, da bom čim prej našla voljo za telovadbo. Se pa trudim biti "aktivna" v vsakdanjih opravilih, če slučajn gledam tv, mam ab rocket pred njim, da se spravim nanj, to mi usaj ratuje, da nardim nekaj trebušnjakov. Kar se tiče beljakovinskih obrokov, se tudi kar držim, sladkarij ne jem - sam en jutr sm spila kakav od tamale, k ga ni mogla spit, oz. se je kar odločila, da ona pa tega ne mara , pa tudi priloge so zaenkrat odpadle, večinoma jem solato/ zelenjavo na splošno zraven mesa, rib. ( Mislim, da me je enkrat ena prašala kaj je to Dieta South beach - lahko razložim v naslednjem postu,ko bom zraven vzela knjigo, da točno povem, če hočete? ) se pa držim 2 litrov vode na dan + Torej, če povzamem, se pazim, da bo vponedeljek - na tehnici , sam telovadit bom mogla še začet. Lep dan punce, spet je lep sončen dan in prav tako bo tudi v nedeljo, tako da vam želim tudi lepo preživeto in izkoriščeno nedeljo
|