neika
|
še jaz se javim...nisem pisala, ker sem imela vmes neke izpade. Kot sem pisala, sem imela en teden terensko delo, prehrana obup, prebava še slabša. Vzela sem se v roke, hudičevo dobro premislila, kako naj speljem tole hujšanje s težavami z žolčem...po večini hrane mi je bilo slabo, po svežem sadju itak, od samih beljakovin, se pravi sirov, jajc, mesa, se mi je že obračalo. In sem od petka poskusno na prehrani, ki mi leži. Je kot neka kombinacija montija in ločevalne. Sadja ne jem, namesto sadja pojem papriko ali paradižnik, ali jogurt. Med obroki pa ločujem - ali meso in zelenjava, ali pa Oh iz zelenjava. danes zjutraj je bilo 77,2 - skupno v teh dneh - 0,3 kg. S tem, da je bilo vmes že čez 78. čaka me UZ žolča, in najverjetneje operacija, kar za sabo potegne strogo žolčno dieto. ugotovila sem, kar so mi Miška17, Sesil in Bambixxx že dolgo polagale na srce - lahko bom več pojedla, če se bom več gibala. In v dneh, ko migam, teža hitreje pada. nikakor mi še ni uspelo prebiti magične meje 75 kg, pa se mučim od oktobra. A ne obupam. Miška, če ti ni odveč, prosim, vpiši rezultat. Bom bolj pridna z javljanjem.
|