Lorna4
|
Hej! Kok ste vse pridne, bravo no ta teden sem bila tud jaz kar, tko da upam v ponedeljek na minus, če sem bila že prejšnji teden na nuli. S prihodnjim tednom tudi začenem z vodeno vadbo, dvakrat tedensko aerobika, potem pa mislim kombinirat še s sobnim kolesom. Ma se mi zdi da je bolje, da imam nekaj vodenega, ker tisto se potem že prisilim da grem, če sem že karto kupila ker doma se mi ne rata vedno spravit na kolo, pa bi bilo fino it malo večkrat. Bo pa velik izziv tale vikend, danes gremo k tastu in tašči na kosilo, imamo praznovanje in bo verjetno vsega polno, tko da bo dober izziv zamem, upam da se bom res držala kosila v zmernih količinah, si bom pa dovolila en manjši košček sladice. Se mi zdi da takrat kadar imam kake hude skušnjave, boljš da manjši konček pojem, ker drugače se mi pa enkrat ne rata več obvladovat, pa pojem čist preveč in glede na to, da sem sladkarije drugače uspešno izločila iz prehrane, si bom danes privoščila en manjši košček tortice Je blo pa ta teden veliko rekreacije s tamalo, se je naučila vozit s poganjalcem, no tistim kolesom brez pedal, in je cel norc, tko šiba, da sva mogla z mojim kr hitr stopt zraven, da sva jo lovila aja pa čestitke čebelica 81 za tudi mi si želimo še enga , ampak bomo počakali še kakšno slabo leto, da tamala še mal zraste, ker je ornk živček tko da idealna priložnost, da do takrat izgubim željene kg, potem pa seveda jesti zdravo in predvsem rekreacija lep vikend vam želim, pa da bodo v ponedeljek čim boljši rezultati
|