tinkolina -> RE: hujšanje na dolgi rok 2012 (20.1.2012 11:59:59)
|
Tudi jaz sem shujšala pred nekaj leti po ločevalni dieti kar nekaj kilogramov, mislim da okoli 15kg ampak, po enem letu sem dobila nazaj 20 kg[sm=smiley13.gif]. Sej je fajn, pa tut ni se je težko držat, ampak tako ne moreš jest celo življenje, vsaj jaz ne. Pa tudi piše tako da to ni priporočljivo. Plus tega sem imela velike probleme z želodcem, ko sem končala s to dieto. Če se že odločiš, da bi rada hujšala po tej dieti, se raje odloči da 5x na dan ješ in da hrano med seboj ločuješ, ne pa se je popolnoma držati, ker boš kasneje razočarana. Jaz pravim tako, nisem se tako močno zredila v 1mesecu, in tudi v pol leta ne, ampak se je to na mene kopičilo dalj časa, zato tudi ne pričakujem rezultata čez noč. Zato si bom tudi toliko časa uzela, da bo moja teža spet taka kot nekaj let nazaj. Imam voljo, če se pa kakšen dan pregrešim pa tudi ne bo konec sveta. Saj ne moremo zdržati celo življenje, da se ne bi nikoli pregrešila. Ampak nekje zadaj v zavesti pa moramo imeti, da tako ne bo šlo vsak dan. In korak za korakom, preskakujemo tele naše stopnice, do našega željenega cilja. Jaz sem vesela, da sem zdrava in vem da mi to lahko uspe z trdno voljo in močno motivacijo, če pa mi kakšen dan pada ta motivacija, grem pa mal vaše besede, ki ste jih napisale prebrat in mi je že takoj lažje. Tako da punce, glavo pokoci, nasmešek na obraz in pozitivno naprej in cilj ne bo več tako daleč! Naj bo to naš moto, katerega začnimo že takoj zjutraj! Lep nasmejan dan! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|