neika -> RE: hujšanje na dolgi rok 2012 (12.1.2012 19:30:08)
|
leg magic je pa edina stvar, ki res deluje, in nikakor ni švoh, je pa prekleto učinkovita. Če jo uporabljaš, seveda.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kar se pa tiče večerne lakote, je pa pri meni tudi kriza, ker grem od doma ob pol 6 in se zvečer vračam ob pol 6. Hvala bogu imamo v službi kuhinjo, in tudi MW, da si lahko kaj pripravim. Tako zjutraj, preden grem, spijem čaj, vzamem omego3 in bion3, nekaj malega beljakovinskega ugriznem, nato dve uri vožnje, čez dan pa jem kako solato s tuno ali skušo in sirom, pa vsake dve uri kaj pajsnem, pa spet 2 uri vožnje, ko pa pridem domov, bi vola pojedla, ampak se mi ponavadi uspe zadržati. Mož pride prej in vnaprej pripravi za sina in zanj, jaz pojem tisto, kar lahko, a se ne morem zmeraj strogo zadržati. če pa grem slučajno kaj pojest v gostilno, me pa tako napihne, da sem kot slon, in mi ne paše. Pa tudi moji sodelavci čedalje bolj opuščajo gostilniško hrano. me pa muči pms, in sem napihnjena, pa še lačna ful....
|
|
|
|