Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (18.9.2012 13:34:11)
|
Hej so[sm=nosecka.gif] jst sem bila danes na pregledu pri dr. Pušenjaku in se je odločil, da mi bi bodo jutri sprožili umetne popadke in porod [sm=smiley22.gif][sm=smiley22.gif][sm=smiley22.gif][sm=smiley1.gif] Ja, menda imam že malo plodovnice in nima smisla, da bi čakali še 10 dni [sm=zmeden.gif] Tako, da se moram danes psihično pripravit na jutri [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif] Držite pesti in vam poročam, ko pridem domov. Evelina čestitke za punčko [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zelvica1 midva sva priznanje za očetovsko uredila na CSDju takrat, ko sem jst odnesla tiste podatke o plači. Naredijo samo zapisnik, da se oba bodoča starša strinjata, da je oče otroka, ki se bo rodil. Vprašajo res kako mu bo ime, pa kje se bo rodil. Samo midva nisva nič povedala kako ji bo ime. Povedala sva samo, da naj bi se rodila v Kranju, no pa še to zdaj ne bo res, ker sem jutri naročena v P Ljubljana. In ja, ko se otrok rodi, mora oče odnesti tja potrdilo na CDS, da se je otrok rodil tako, bo lahko tudi izkoristil tisti očetovski dopust. Potrdilo, da se je otrok rodil dobi oče v porodnišnici.
|
|
|
|