prvicmami -> RE: Septembrke 2012 (3.9.2012 17:26:33)
|
Po dooolgem času še malo glasu od mene.... čestitke vsem že prispelim "septembrčkom" - da bi bili vsi zdravi in ok. Mi imamo do konca še slabe 4 tedne (30.9.), ampak moram reči, da bolj ko gre proti koncu, bolj me stiska. Tale občutek, ko otroček brca po trebuščku mi je kar prirasel k srcu, čeprav imam trebuh tak, da že ne vem več kako naj se namestim v postelji [sm=smiley36.gif]. Ta teden sem začela s pripravo stvari za našega fanta, prejšnji teden pa sem delala orng čistko, ker nama je že malo primanjkovalo prostora za vse. Torbe za v porodnišnico še nimam, se mi kar zdi, da bi me otrok znal prehiteti, če jo pripravim. Ampak vem da to ni res. Drugače se pa veselim otročka, stiska me pa ko pomislim na sam porod. Čeprav vem, da to niti ni tak bav bav in da na koncu dobiš najlepše darilo - majceno bitjece. No ja, en dan straha ni, drug dan pa na polno... se trudimo biti maksimalno pozitivni. Moram mojega G spomniti, da mi da napotnico v petek - konec koncev bo le že 37 tednov. Sem se pa prejšnji teden malo ustrašila, ker sem začela spontano krvaveti. Ker sem po naravi malo trme, mi ni bilo najbolj, da bi šla na pregled, ampak na koncu sem se vseeno šla pokazat v KR, kjer so mi rekli, da izgleda vse v redu in da moram počivati ter jemati veliko Mg. K sreči je bilo tudi na kontroli pri mojem G čez par dni vse ok. Tako da zdaj odštevamo dneve oz. se tolažimo, da je konec septembra še daleč, s tamalim v trebuščku se pa vsak dan znova dogovoriva, da ne bo prehiteval, da ima še čas in naj se mu nikamor ne mudi [sm=smiley36.gif]. Upam, da me bo ubogal. Drage so[sm=nosecka.gif] imejte se lepo in pazite nase.
|
|
|
|