prvicmami -> RE: Septembrke 2012 (16.9.2012 11:25:51)
|
Oh, kako čas hitro teče - še 14 dni do PDP-ja. So me ravno v petek vse sodelavke spraševale, če komaj čakam in če sem še kar v "enem" kosu [sm=smiley1.gif]. Meni pa je tako še vedno najbolj super. CTG ni pokazal nobenih posebnosti, naš [sm=modricrtici.gif] je pa menda še vedno dokaj visoko. Se je G kar nasmejalo in mi je s širokim nasmehom zaželel lep vikend in teden do petka, ko se spet vidiva. Pregled teže cicibana in če se že kaj dogaja pa menda sledi na dan PDP-ja, če se do takrat ne bi nič zgodilo. Glede Dianatal gela mi je medicinska sestra rekla, da je res škoda, da ga zavarovalnice ne krijejo in da bi bilo res fajn, če bi se lahko nosečnice, ki ga mislijo uporabiti, v lekarni dogovorile, da ga vrnejo v primeru, da vse poteka tako hitro, da niti ni časa za uporabo. Vendar verjetno to ne gre tako. Malinini listi so pa za mehčanje - ne sprožajo poroda, nekatere pa pravijo, da so se potem pri porodu hitreje odpirale. Je pa res, da ima fuj okus (vsaj meni). Je pa res, da so ene prepričane da je pomagal, druge pa pravijo da ne. Pač 100 ljudi, 100 čudi. Škodi ne - kot pravim, če ne drugače, si nafilam zalogo železa :)
|
|
|
|