hokuspokus
|
Ninchiyy, sama nimam take izkušnje, poznam jih pa nekaj, ki so donoslili otroka pa niso imeli več kot 2,5 kg pa jim nič ne manjka, na začetku jih malo bolj pazijo, da se redijo dovolj. Je pa prav, da so skrbni in naredijo dodaten ultrazvok, boš bolj mirna. Sedaj veliko dajo na težo , da je po merilih. Ko sem se jaz rodila sem imela le 2,4 kg, bila sem donošena in zdrava, mami je rekla, da takrat ni nobeden rekel, da bi bila prelahka vsi so bili zadovoljni, tidi brat je imel le 2,6 kg. Res sva bila potem vedno bolj pri suhih, mami se je vedno sekirala vendar zdaj sva pa čisto zadovoljna, da nimava problemov s kilogrami , velika sva pa oba precej, tako, da brez skrbi tudi tvoja štručka bo zrasla. Držim pesti in vama pošiljam . Še nekaj sem pomislila ali je možno, da imaš rok kasneje in je zato manjši. Moja prijateljica ima ovulacijo full kasneje kot je običajno in je rodila vse 3 otroke 3 tedne čez rok, tudi njo so vedno strašili, kakok ima majhne otroke, pa so bili na koncu še kako veliki, ko jih je donosila. Pri drugem in tretjem si je kar sama zračunala rok in se sploh ni ozirala na ginekologa, ker ji on ni verjel. lp,
|