|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2012
25.8.2012 12:56:00   
darja 2012
Pozdravljene,
moja punčka (imele sve 2 neuspela zunanja obrata - medenična vstava), rojena s carskim rezom je ob rojstvu tehtala 2300g. Niisve pa imele nobenih problemov; razen tega da sem jo in jo še vedno bolj spodbujam pri hranjenju.
Drugače sem se tudi sama odločila da bom tudi v drugo rodila v Kranju. Pa po vsej verjetnosti preje kot imam PDP.

(odgovor članu babučka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
25.8.2012 13:03:53   
MalaNeli
ojla,moja prva se je rodila malo prej,pa je mela 2950g, pa je bla ma bol lena zarad tega ker je bla malo rumena, pa ni pridobla teze sen3dan,pa sva ostali se enega. pa se je potem dojila 16.mesecev. nihce ki nikoli ni rekel da bi lahko se rodila prelahka al pa karkoli. je pa tut zdaj drobizek,ma se s tem ne ibremenjujem,ker mi ves cas je in tut vse je. tako da...
nevem kaj s tem vsem tako strasijo. pred 20 leti pa niso meli takih UZ pa smo vsi normalno rojeni pa zdravi pa z dovolj velikimi zelodci. mamice zaupakte.svoji intuiciji in vedite da nas je naravq taksne ustvarla in da smo sposobne donosit in rodit te otroke!!!

(odgovor članu darja 2012)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
26.8.2012 8:55:44   
tonks
počas se bo pa začela sezona septembrskih user posted image

jaz že komi čakam, kdaj se bo moj odloču ven prit
imena še nimava zbranega, malo čakava na kateri dan bo, k sva oba gorenjca, da bo še god na isti dan user posted image
tamla se mi obrnu na glavco zdaj, sva pa zgleda s partnerjem mal nekompatibilna, so mi najdli anti-K protitelesca

lepe porode, al kako se že pravi

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
26.8.2012 14:16:07   
Čarobnica

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

Čarobnica, pa je uspel zunanji obrat?
Moj user posted image je na zadnjem UZ tudi še bil-a v medenični vstavi, pa me je kar strah, da ne bo ostalo pri tem, sicer imam pregled v četrtek v P zaradi kontrole rasti ploda ( nosečniška sladkorna ) in imam nekaj upanja, da me potolažijo

jup, dr. Lučovnik dete obrnil, zaenkrat še kr lepo ostaja z glavo dol ;)

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
26.8.2012 14:18:18   
Čarobnica
Moja sestra je rodila donošeno deklico (par dni pred rokom), ki je vagala zgolj 1900g, pa ni rabila niti tople posteljice. Mal sta se bolj trudili z dojenjem, ker enostavno bejba ni zmogla tolk vlečt, ampak sta zmogli in je danes tamala prava petarda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Čarobnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
27.8.2012 20:26:55   
Ninchyy
Čarobnica super za spodbudne besede, da je dr. Lučovnik opravil zunanji obrat user posted image user posted image In vesela sem še ene zgodbe glede teže user posted image Upajmo, da je res nekaj na tem, da lahko potem grame oziroma kilograme nadoknadijo user posted image
Aja, še eno vprašanje. Kako pa veš, da je user posted image v medenični vstavi?user posted image Najina najbrž še ni, ker jo dosti čutim na desni strani. No, včasih tudi spodaj, ko se ji kolca user posted image

(odgovor članu Čarobnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
27.8.2012 21:07:02   
naja6

IZVIRNO SPOROČILO: Ninchyy

Čarobnica super za spodbudne besede, da je dr. Lučovnik opravil zunanji obrat user posted image user posted image In vesela sem še ene zgodbe glede teže user posted image Upajmo, da je res nekaj na tem, da lahko potem grame oziroma kilograme nadoknadijo user posted image
Aja, še eno vprašanje. Kako pa veš, da je user posted image v medenični vstavi?user posted image Najina najbrž še ni, ker jo dosti čutim na desni strani. No, včasih tudi spodaj, ko se ji kolca user posted image

G vidi z UZ

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.8.2012 12:54:41   
Ninchyy
hvala naja6 za odgovor!user posted image user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
28.8.2012 19:13:32   
munchmellow
Jaz sem točno vedla kdaj se je obrnil, ko so se kar naenkrat začele brce gor pod rebra, precej boleča sprememba glede na brcike prej. In je tudi UZ to potrdil čez nekaj dni :-)

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
28.8.2012 20:36:39   
babučka
Ja počasi se začenja nač čas.
Jaz sem bila ravno danes na pregledu in se mi že mehča. Tud sama čutim, da ne bom dolgo zdržala. Uf me že kar fajn boli, če se premika. Komaj čakam, da se bomo crtali. :)

Pozdravček vsem :)

(odgovor članu munchmellow)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
29.8.2012 7:19:55   
planinka1

IZVIRNO SPOROČILO: babučka

Ja počasi se začenja nač čas.
Jaz sem bila ravno danes na pregledu in se mi že mehča. Tud sama čutim, da ne bom dolgo zdržala. Uf me že kar fajn boli, če se premika. Komaj čakam, da se bomo crtali. :)

Pozdravček vsem :)

Ja, jaz tudi že komaj čakam! Rok imam v nedeljo, vendar včeraj na pregledu ni še nič kazalo, da bi najinemu user posted image kakor koli mudilo na svet.
Se mi pa zadnje dni dogaja, da mi teče tekočina iz dojk, torej bo verjetno vseeno kmalu? Ima še katera ta "problem"?

(odgovor članu babučka)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
29.8.2012 9:03:08   
babučka
Jaz sem že v tretje noseča in sem pri vsaki nosečnosti opažala, da mi teče tekočina iz bradavic. Počasi se bliža koncu in ta tekočina je eden izmed teh znakov. Me prav zanima, kater datum si bo otroček izbral. :)

(odgovor članu planinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
29.8.2012 12:26:44   
radirka
meni je začelo teči že okrog 6.meseca nosečnosti, tako da ne vem če to kaj vpliva :)

(odgovor članu babučka)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
29.8.2012 12:48:02   
MalaNeli
zanimivo,men pr prvi je teklo,od 5 mesca naprej. sedaj veckrat obcutim obcutek...ko se mi mleko nabira,pa ce stisn tut pride kaj vn,ampak samo od sebe z ne. je pa res da sem dojila do feb.letos,zanosla pa nekje v zacetku jan. tk da ne vem ce ma mogoc kaj vpliva to. 

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
29.8.2012 13:34:13   
munchmellow
Meni tudi teče že kakšna 2 meseca. Še posebno zjutraj opazim, ko celo noč preležim na boku in se vse skupaj stiska. Iz ene bele majice fleka, ki je ostal sploh ne morem spravit ven.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
30.8.2012 14:24:03   
Zelvica1
Pozdravljene!

Danes imela pregled+ctg in vse ok. Tamal/a naj bi imel/a že več kot 3 kg. Sem pa danes prejela malce čudn klic od mojega šefa in sicer da me nujno potrebujejo v službi. Ponudil mi je kar lepo vsoto denarja na uro in po pravici povedano bi mi ta denar prišel še kako prav. Glede na to, da imam rok okoli 20 in se počutim še čisto zmožna za delo razmišljam da bi sprejela. kar mi pa ni všeč je pa to, da ko človek redno dela ni nikoli tok vreden kot pa takrat, ko se šefi zavejo da jim manjkaš oz. da nimajo drugega ki bi bil dovolj dober, da te nadomesti. Kaj pa bi ve naredile v mojem primeru?

(odgovor članu munchmellow)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
30.8.2012 14:32:55   
MalaNeli
odvisno kako je delo in kolkrat bo potem se to ponovil.vem pa ce bi mela jaz vredo sluzbo in dober odnos s sefom,pa nic problemov v nosecnoati...mogoce tudi po porodu...bi sla za denar to tut nardit.

(odgovor članu Zelvica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
30.8.2012 15:36:05   
Ninchyy
Hej jst sem bila pa danes na UZ v porodnišnici pri dr. Rončeviču. In user posted image je menda res premajhen za čas nosečnosti v kateri sem. Tako, da me je napotil k svoji osebni G na CTG in na srečo ga imam že jutri. V čet. sem pa spet pri njemu naročena za UZ user posted image Kaj pa pravzaprav CTG pokaže? user posted image Kot mi je pa rekel se ponavadi user posted image normalno rodijo tudi, če so lažji. No, vsaj manjša tolažba, a ne?
Zelvica1 super za dobro opravljen pregled user posted image Kar se pa dela tiče pa ne vem kaj naj rečem user posted image Po eni strani, če se dobro počutiš zakaj pa ne, po drugi strani pa tako... nikoli ne veš kaj se lahko zgodi in da si ne bi potem kaj očitala. To je moje mišljenje.user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
30.8.2012 16:03:43   
rackakrtacka
Ninchyy, CTG pokaže 2 stvari: srčni utrip dojenčka - iz krivulje je lepo razvidno, kaj mali počne (spi ali razgraja)- ter popadke. Jaz sem ga imela včeraj in je recimo lepo pokazalo hribčke, ko se imela lažne popadke. Ko so popadki tisti pravi jih imaš na določene časovne intervale in so hribčki bolj enakomerni, moji so bili pa pač malo bolj zmedeni...
Zelvica1, jaz bi v tvojem primeru sprejela, seveda če tvoja nosečnost poteka brez problema in ne boš delala 10 ur na dan ter če ti ne bo treba delat res do konca

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
30.8.2012 16:11:48   
Ninchyy
rackatracka hvala za obrazložitev glede CTGja sej to sem vedela, da pokaže srčni utrip in pa popadke. Samo kaj pa lahko še s CTGjem odkrijejo? In ali je to kaj povezano z rastjo user posted image

(odgovor članu rackakrtacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
30.8.2012 16:57:07   
naja6
Tudi jaz sem danes imela pregled v P zaradi kontrole rasti ( imam sladkorno ), in je vse v mejah normale, na CTG- ju ni nič posebnega dogajalo, ampak, na žalost še vedno vztraja v medenični vstavi. Tako, da smo se kar dogovorili za CR, imela ga bom 20.9.

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
30.8.2012 21:58:51   
mariles
Pozdravljene septembrke user posted image

Me nekaj časa ni bilo z vami, ker se je tudi najin sonček odločil, da bo raje avustovček. Rodila sem v 34. tednu dve kili težkega fantka. Sedaj sva že doma in mali prav lepo napreduje.

Uživajte v preostanku nosečnosti. Jaz včasih kljub temu, da je sinko ob meni, še ne dojemam, da trebuščka ni več user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
31.8.2012 9:02:53   
Zelvica1
Mariles čestitam za rojstvo sinčka in vama želim veliko lepih trenutkov.user posted image

(odgovor članu mariles)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
31.8.2012 9:35:36   
planinka1
Mariles čestitke zauser posted image ! Veliko crklanja vama želimuser posted image

(odgovor članu Zelvica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
31.8.2012 10:14:17   
rackakrtacka
Čestitke, Marilesuser posted image user posted image

(odgovor članu planinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?