metkara
|
Potiskane tetra pleničke imajo v Kik-u, pa v Pikapolonici (so dražje). Jaz jih imam še od prve, zdj se pa tako ne več široko povija, tako da bo zadostovalo. Ja, mi smo se tudi odvajali (začeli kaka 2 meseca nazaj (pri 2 letih in pol), ko je začelo toplo biti, pa smo bili vse dni zunaj, pa je bila kar brez). Sem pa tudi že skoraj obupala, ker je kar stopila, pa se polulala ali pa sem jo dala na wc, pa ni lulala, čez par sekund je pa spustla v dnevni sobi na kavču Se je prav videlo, da hoče izsilit plenico nazaj (vsaj tako se mi je zdelo). Pa sma imeli potem en "resen" pogovor, pa sem ji rekla, da ne bo dobila več pleničke nazaj, da je velika punca, pa naj lula v hlače kolikor hoče, da se boma pač preoblačile. Potem se je še parkrat, pa vedno manj, zdj je pa že dober mesec popolnoma suha (tudi ponoči; je bila že prej dolgo ponoči plenička suha). Sicer ji še kdaj uide par kapljic, če se igra, pa se prepozno spomni, drugače je pa ful pridna. Pomagalo je tudi, da je bila veliko v družbi starejših otrok, ki nimajo več plenice. Je pa res, da dokler jim samim ne klikne, je brezveze (sva že parkrat spomladi probale). Pa kolikokrat sva slišale, a tvoja pa še lula v pleničko, naša pa ne več, pa je mlajša itd. Itak, otroci so različni. Tudi v svoji sobici že par mesecev spi, sem hotela jo navadit pred dojenčkom, pride pa ponavadi ponoči še potem k nama. Bomo videli kako bo zdaj, bomo pač vsi skupaj spali Dudico še vedno pridno vleče (za spanje), samo ji je nočem vzet zdaj tik pred porodom, upam pa, da vsaj do 3.leta. Me je skrbelo, da bo kaj z zobki, pa sva glih danes imeli zobozdravnika, pa je rekla, da nič ni, da ima lepe zobke in ugriz Kako ste druge mamice poštimale, ki imate že kakega malčka doma? Boste dale kaka darila? Da npr. da dojenček otroku in obratno? Jaz sem nekaj že kupila (malenkost), se mi zdi lepa gesta. Je vas kaj strah poroda? Mene je vedno bolj, pri prvem me ni bilo, zdaj pa vem, kako boli (vas nočem strašit
|