|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2012
8.3.2012 10:44:04   
Ninchyy
Hura vtina771, da imaš danes zvečer v Dravljah NSuser posted image držim pesti, da bo vse ok. Itak, pa bouser posted image Jutri pa poročaj, kakšno mnenje so ti oni podali.

(odgovor članu vtina771)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
8.3.2012 10:59:53   
butt3rfly
zanima me, če ktera ve, kak je s spreminjanjem PDP? na 1. pregledu mi je določila datum 12.9., na NS pa 6.9.... se datum PDP na podlagi meritev pri NS spremeni al ostane isti? naslednji pregled pri moji dohtarci imam čez 1 teden.

< Sporočilo je popravil butt3rfly -- 8.3.2012 11:00:33 >

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
8.3.2012 11:02:17   
neely
Nejprej vsem souser posted image en lep dan žena, naj vas danes še posebej razvajajo vaši partnerji user posted image

Glede NS v prvi nosečnosti, sem že pisala, tveganje je bilo 1:47, prestrašil pa me je še s tem, ko je napovedal, da če ne bo kromosomska bo pa srčna napaka in da so redki, ki pa imajo kljub tem možnostim zdravega otročka user posted image
Po mučnem čakanju 3 tedne do amniocenteze in potem še toliko do rezultatov, sva izvedela, da sva med srečneži - kromosomsko ni nič narobe user posted image Me je bilo pa vseeno strah, do morfologije, kjer je zagotovila, da na srčku ni posebnosti. Dokončno sem se oddahnila še po rojstvu, ko se je izkazalo, da je najin malček zdrav, zdaj je pa tak navihanček in živahen, ter pred svojimi vrstniki v nekaterih stvareh, da verjet ne morem user posted image

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
8.3.2012 11:04:48   
neely
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

zanima me, če ktera ve, kak je s spreminjanjem PDP? na 1. pregledu mi je določila datum 12.9., na NS pa 6.9.... se datum PDP na podlagi meritev pri NS spremeni al ostane isti? naslednji pregled pri moji dohtarci imam čez 1 teden.

Baje če je manj kot za en teden premika, se PDP ne spreminja. Jaz ga še sploh uradno nimam določenega, mi skačejo od 17.-27.9., odvisno kdo računa user posted image

< Sporočilo je popravil neely -- 8.3.2012 11:05:16 >

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
8.3.2012 11:30:13   
egleria
neely so te pa fajn prestrašili
vtina držim pesti da bo vse OK!

jaz imam jutri ponovno NS, ker se zadnjič ni nič videlo.

(odgovor članu neely)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
8.3.2012 15:43:16   
Incognito
Tako, da še jaz malo poročam. NS je potekala super, tveganje je hvalabogu minimalno (1:4900). Je pa dr. Levakova super, smo imeli našega tamalega zraven in je potem tudi pikico bolj pogledala, posebej tudi možgančke - in je vse super. Se vidi, da obvlada; je razložila, da se je izobraževala tudi v Londonu (tja smo pri prvem tudi poslali kri, da se bi videlo, če je njegovo stanje genetsko) in je tudi poznala podobne primere, kot je naš taveliki fant. Skratka, pri nas je vse super. Najlepše darilo za dan žena !user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
8.3.2012 15:51:14   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: Incognito

Tako, da še jaz malo poročam. NS je potekala super, tveganje je hvalabogu minimalno (1:4900). Je pa dr. Levakova super, smo imeli našega tamalega zraven in je potem tudi pikico bolj pogledala, posebej tudi možgančke - in je vse super. Se vidi, da obvlada; je razložila, da se je izobraževala tudi v Londonu (tja smo pri prvem tudi poslali kri, da se bi videlo, če je njegovo stanje genetsko) in je tudi poznala podobne primere, kot je naš taveliki fant. Skratka, pri nas je vse super. Najlepše darilo za dan žena !user posted image

tud jst sm bla pred dobrim tednom pri Levakovi in sem tud bla zelo zelo zadovoljna s pregledom. res je sila prijazna dohtarca, ful si vzame čas in vse lepo razloži. smo imeli tud mi tavečjega fanta zraven in se mu je ful posvetila ter prav njemu extra vse pokazala in razložilauser posted image res je bilo fajn. če se bom še odločla za kak samopl. pregled, bom ziher šla k njej.

(odgovor članu Incognito)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
8.3.2012 16:06:10   
Majčaa
Hej punce..ujej ste se razpisale, pa sam nekaj dni me ni bilo user posted image
najprej pozdravček vsem novim, ki ste se nam pridružile.. čestitke vsem za uspešno opravljene NS in preglede user posted image user posted image user posted image
Končno sem tudi sama dočakala svoj 2.pregled..vse je bilo ok, dokler nismo srčka iskali in ga nismo našli-me je skoraj kap na stoluuser posted image ..ampak, me je kmalu ginekologinja pomirila in naredila vaginalni UZ kjer sem videla srček, ki je bil na vso moč user posted image ..komaj sem prišla k sebi tisti dan user posted image
No na NS je bilo pa prekrasno..sva šla oba s partnerjem..ginekologinja Dr.Kudrova si je vzela ful časa za naju in smo pol ure ziher gledali user posted image z vseh strani, šteli prsteke, poslušali srček..pa dve slikici nama je dala..naračunali smo pa vrjetnost 1:7280-kar je super.. user posted image Skratka, bilo je čudovito..pa povedala nama je tudi da bo po njenem mneju punčka user posted image user posted image tak da sva bila s partnerjem srečna..nama je načeloma tak vseeno kaj bo user posted image -le dedi je bil presrečen, ko je zvedel da bo vnukinja najverjetneje user posted image

Pajama, ravno danes sem zvedela za vadbo za user posted image ..sama bi šla na Bodifit (tja sem že prej hodila na vadbo) na Fontano, kjer imajo program Fit nosečnice.. izvaja se 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek ob 16.30..bi ti ti termini ustrezali? če ne, najdeva kaj drugega.. bi se pa rade volje s teboj sprehajala, ampak imam ene dni faks že ob 8ih, spet druge dni pa še štud.delo, ki se mi prične tudi ob 8ih.. user posted image
metkkkka, tudi jaz bi se pridružila FB skupini..pa ne vem kakouser posted image user posted image
Lep dan nas žena želim vsem..brez nas svet ne bi bil tako čudovit kot je user posted image

(odgovor članu Incognito)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
8.3.2012 16:07:01   
Majčaa
Aja, pa še podatki za seznam..3.pregled imam 2.4. user posted image

(odgovor članu Majčaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
8.3.2012 17:48:30   
jabka
živjo vsem nosečkam,
sama se še ne upam pisat gor, saj imam en ogromen hematom pod posteljco, krvavitve in krče in samo upamo da bo bolje. drug teden imam pregled in upam da je vse ok, oz. da se stanje izboljšuje. držite pestke! sem pa v dvanajstem tednu.
lepo pa vas je brat.

(odgovor članu Majčaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
8.3.2012 18:20:15   
metkkkka
Majčča, dodaj me med prijatelje (Meta Šuligoj Bavčar) in potem te dodam v skupino! To velja tudi za ostale!

Vsem čestitam ob dnevu žena!

LP,

(odgovor članu jabka)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
8.3.2012 19:03:08   
pa3sha

PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, pričakujemo:  user posted image /user posted image / user posted image

26.8.
kattk/21 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/?/?

28.8.
Kity82/29let/1. user posted image /0user posted image /12.3./?/LJ/?

30.8.
špica84/27 let/2. user posted image /1user posted image /26.3./?/Brežice/?

1.9.
~pikapoka~/24 let/1. user posted image /0 user posted image /20.3./?/LJ/?
metkkkka/26 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /30.3./?/okolica NG/?

2.9.
Minimiš/33 let/2. user posted image /1user posted image /?/?/okolica Vrhnike/?
planinka1/27 let/1. user posted image /0user posted image /20.3./?/LJ/?
tina990/21 let/1. user posted image /0user posted image /5.3./?/?/?
sonce72/39 let/3. user posted image /2user posted image /?/?/?/?

3.9.
metkara/30 let/2. user posted image /1
user posted image user posted image /?/?/Koroška/?
mavrica72/39 let/5. user posted image /1user posted image user posted image /14.3./?/KR/?

4.9.

5.9.
bejbibu/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /17.4./?/CE/user posted image
Linda25/31 let/2. user posted image /1user posted image /5.3./?/LJ/?
babučka/31 let/3. user posted image /2user posted image /26.1./?/Primorska/?
pikapoka21/21 let/1. user posted image /0user posted image /20.3./?/
manuelca/27 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/Izola/?
rackakrtacka/21 let/?/?/?/?/?/?/
soncica0/23 let/1.user posted image /0user posted image /?/?/KK/user posted image

6.9.
čamukica/24 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/Ruše/?

7.9.
dvojcica79/33 let/2.user posted image /1user posted image user posted image /?/?/?/?
Moyci/26 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/?/?
dejkaa/20 let/1.user posted image /0user posted image /2.4./?/okolica MS/user posted image

8.9.

pa3sha/26 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /27.2.NS/26.3./30.4./okolica NM/
user posted image  
siciljanka/33 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/Sicilija,Katanija/?
epica/25 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/okolica LJ/?

9.9.
evelina1/21 let/1. user posted image /0user posted image /21.3./?/NM/?
nati24/24let/?/?/?/?/Celje

10.9.
buhtlčk/?/?/?/?/?/?/?
Pajama/30 let/2. user posted image /0 user posted image
/26.3./?/okolica MB/?
egleria/22 let/3. user posted image /1user posted image /2.3./5.3.NS/Velenje/?
take/?/?/?/?/?/?/?

11.9.
krzlatka/25 let/2. user posted image /1 user posted image user posted image /22.2./1.3.NS/okolica KR/?
jana84/27 let/5. user posted image /2user posted image user posted image user posted image /5.3./2.4./Goriška/?
pi*ka nogavička/?/3. user posted image /2 user posted image /?/?/?/?
orhidelija/31 let/2. user posted image /0user posted image /?/?/?/?
urshy*/28 let/2. user posted image /1user posted image /?/?/?/?
Mommy_to_be/36 let/1. user posted image /0user posted image /5.3./?/LJ/user posted image

12.9.
marmot/23 let/1.user posted image /0user posted image /?/?/okolica CE/?
butt3rfly/27 let/3.user posted image /2user posted image user posted image user posted image /27.2.NS/15.3./okolica CE/?

13.9.

14.9.
ajelka/28 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/okolica LJ/?
škorpijončica/24let/2. user posted image /1user posted image /?/?/okolica LJ/?
n a n i/33 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/okolica LJ/?
vtina771/26let/2.user posted image /0user posted image /?/?/okolica Ajdovščine/?

15.9.
ajdita/27 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/Žalec/?
balance/25 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/Primorska/?

16.9.

17.9.
din don/28 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /5.4./12.3.NS/okolica CE/?
megyboznik/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /15.3./?/okolica CE/?

18.9.
acegirl/26 let/2. user posted image /?/?/?/?/?
Majčaa/26-27 let/1. user posted image /0user posted image /2.4./7.3.NS/MB/user posted image

19.9.
Anja024/24-25 let/2. user posted image /1user posted image /13.3./?/?/?

20.9.
Anonimna/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/okolica LJ/?
Jasminora/34 let/3. user posted image /2user posted image user posted image /12.3.NS/?/Domžale/?
Incognito/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/okolica CE/?

21.9.

22.9.
MalaNeli/22 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/Koroška/?

radirka/21 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/okolica NG/?
Marhzeljka/23 let/1. user posted image /0user posted image /5.4./17.3. NS/Ivančna gorica/?

23.9.
mažiga/28 let/3. user posted image /2user posted image user posted image  user posted image /4.4./7.3.NS/okolica MB/ user posted image
MaliPolžek/27 let/1.user posted image /0user posted image /8.3. NS/28.3./PO/?

24.9.

25.9.

26.9.
loribu/?/?/?/1.3./?/?/?
ernada/28 let/3. user posted image /2user posted image user posted image /?/19.3.NS/Velenje/?
dspela/26 let/3. user posted image /0user posted image /16.3./14.3.NS/okolica CE/?
naja6/33 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /2.4./16.3.NS/MB/?

27.9.
neely/27let/2.user posted image /1user posted image user posted image /21.3./7.3.NS/Koroška/?
Maisha/27 let/2. user posted image /1user posted image /?/?/okolica LJ/?
*zmajčica*/25 let/3. user posted image /1user posted image user posted image /16.3. NS/18.4./22.5. /Bela krajina/?

28.9.
Ninchyy/29 let/1. user posted image /0user posted image /26.3/14.3/Domžale/?
Žaba74/38 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/Gorenjska/?

29.9.
modra82/30 let/1.user posted image /0user posted image /16.3. NS/?/okolica Sevnice/?

30.9.

SKUPAJ NAS JE :

68

NOSEČKE Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:   

Z NAMI SO POT ZAČELE:

ajetam@ user posted image
princess13 user posted image
anonimn
a  user posted image
dalia8184 user posted image
vrabček user posted image
netopirčekuser posted image
niriuser posted image
_saskia_user posted image
ana88user posted image
nella23user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil pa3sha -- 8.3.2012 19:04:52 >

(odgovor članu pa3sha)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
8.3.2012 19:23:30   
MaliPolžek
no, da še tukaj "zatežim" user posted image
tooorej, prodajam H&M Mamma kavbojke, št.40, ene so modre, druge črne. Jst buča sem jih kupila (od ene druge "bivše" nosečke) in sem danes ugotovila, da mi dobesedno ne grejo več čez rit! user posted image res so zelo lepo ohranjene, imajo pa na notranji strani pasu elastiko, ki se regulira z gumbkom (ko ti raste trebuh), ker baje te zna tisti pas čez čas tiščati..

Tako. Sfaljen nakup - odlične kavbojke. Prodam jih po 15€ za par in pošljem po pošti. Kupite, kupite...nikoli tako ugodno user posted image

(odgovor članu pa3sha)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
8.3.2012 19:27:46   
Ninchyy
Hej punce. Jst sem pa danes dobila telefonski klic iz ZC Dravlje, da so mi prestavili NS iz 14.3. na 17.3 user posted image  pa tako sem se že veselila, da bova kmalu videla user posted image Menda je v sredo nekaj prišlo vmes in dr. Pušenjak žal ne dela. Bova pa pač še malo počakala user posted image  Samo, da bo vse uredu.
Sem pa vesela za vse, ki ste že opravile preglede NS. user posted image user posted image
pa3sha in jst zdaj napišem nov datum, ko si ravno popravila seznamček (sorry) user posted image

(odgovor članu pa3sha)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
8.3.2012 19:34:37   
MaliPolžek
mhm, pa še to...

danes sem imela NS in sem super presrečna! 1:20000 je riziko, kar je odlično. Videla sva rokice, nogice, glavo, nos... mislim VSE! res sva se ga nagladala. Se nam je pa skrival, da ga je mogla prav podregat. Je rekla da aja (spet...upam da bo tko rad ajal tudi ko se rodi user posted image ) Uglavnem najin user posted image je videti odlično in midva sva presrečna.

Kar ne morem se načuditi da sva ustvarila mini človečka. NORO!

Ninchyy..držim pesti da bo čim prej 17! Boš pozabila v trenutku ko boš vidla malo bitjece, da si mogla malo dlje čakat user posted image Ko vidiš user posted image pozabiš na vse! Jst sem celo dihat pozabila user posted image

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
8.3.2012 19:52:07   
vtina771
evo, pršla domov....na ns so mi rekli, da krvavitve ni vidt, d j z našo pikico usje ok...tko d sm zdej mal u dvomih, k se je blo pr moji ginekologinji res videt d j neki nrobe - je bla črna lisa, ki naj bi bila krvavitev, tudi zmerila mi jo je, da je velika 18 mm . pušnjak mi je sicer napisal, da se na uz velikokrat vidi tudi stvari, ki naj bi jih ne bilo,...tko d bom optimistična, preventivno bom počivala te tri tedne in potem 27. nazaj na pregled k moji ginekologinji.
hvala vsem, ki ste za nas držale pesti in bile u mislih z nami <3

(odgovor članu MaliPolžek)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
8.3.2012 19:58:33   
MaliPolžek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAAAAVO vtina771!!! zdej pa lepo počivaj... user posted image

(odgovor članu vtina771)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
8.3.2012 21:21:14   
pa3sha
vtina771: SUUUUUPER!!!!!user posted image user posted image user posted image Všeč mi je ko slišim vesele novičke!!!! user posted image user posted image user posted image Le tako naprej!!!user posted image user posted image user posted image Zdej pa veselo na počitek in se pusti razvajat, pa brez slabe vesti!!!user posted image

Ninchyy: nič zato, vse bom vpisala!! user posted image
Aja, pa čestitke tudi vsem ostalim, ki ste uspešno opravile NS in ostale preglede!!!user posted image user posted image

Lahko nočko vam želim in sladke sanje! user posted image

(odgovor članu vtina771)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
8.3.2012 21:24:06   
pa3sha

PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, pričakujemo:  user posted image /user posted image / user posted image

26.8.
kattk/21 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/?/?

28.8.
Kity82/29let/1. user posted image /0user posted image /12.3./?/LJ/?

30.8.
špica84/27 let/2. user posted image /1user posted image /26.3./?/Brežice/?

1.9.
~pikapoka~/24 let/1. user posted image /0 user posted image /20.3./?/LJ/?
metkkkka/26 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /30.3./?/okolica NG/?

2.9.
Minimiš/33 let/2. user posted image /1user posted image /?/?/okolica Vrhnike/?
planinka1/27 let/1. user posted image /0user posted image /20.3./?/LJ/?
tina990/21 let/1. user posted image /0user posted image /5.3./?/?/?
sonce72/39 let/3. user posted image /2user posted image /?/?/?/?

3.9.
metkara/30 let/2. user posted image /1
user posted image user posted image /?/?/Koroška/?
mavrica72/39 let/5. user posted image /1user posted image user posted image /14.3./?/KR/?

4.9.

5.9.
bejbibu/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /17.4./?/CE/user posted image
Linda25/31 let/2. user posted image /1user posted image /5.3./?/LJ/?
babučka/31 let/3. user posted image /2user posted image /26.1./?/Primorska/?
pikapoka21/21 let/1. user posted image /0user posted image /20.3./?/
manuelca/27 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/Izola/?
rackakrtacka/21 let/?/?/?/?/?/?/
soncica0/23 let/1.user posted image /0user posted image /?/?/KK/user posted image

6.9.
čamukica/24 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/Ruše/?

7.9.
dvojcica79/33 let/2.user posted image /1user posted image user posted image /?/?/?/?
Moyci/26 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/?/?
dejkaa/20 let/1.user posted image /0user posted image /2.4./?/okolica MS/user posted image

8.9.

pa3sha/26 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /27.2.NS/26.3./30.4./okolica NM/
user posted image  
siciljanka/33 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/Sicilija,Katanija/?
epica/25 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/okolica LJ/?

9.9.
evelina1/21 let/1. user posted image /0user posted image /21.3./?/NM/?
nati24/24let/?/?/?/?/Celje

10.9.
buhtlčk/?/?/?/?/?/?/?
Pajama/30 let/2. user posted image /0 user posted image
/26.3./?/okolica MB/?
egleria/22 let/3. user posted image /1user posted image /2.3./5.3.NS/Velenje/?
take/?/?/?/?/?/?/?

11.9.
krzlatka/25 let/2. user posted image /1 user posted image user posted image /22.2./1.3.NS/okolica KR/?
jana84/27 let/5. user posted image /2user posted image user posted image user posted image /5.3./2.4./Goriška/?
pi*ka nogavička/?/3. user posted image /2 user posted image /?/?/?/?
orhidelija/31 let/2. user posted image /0user posted image /?/?/?/?
urshy*/28 let/2. user posted image /1user posted image /?/?/?/?
Mommy_to_be/36 let/1. user posted image /0user posted image /5.3./?/LJ/user posted image

12.9.
marmot/23 let/1.user posted image /0user posted image /?/?/okolica CE/?
butt3rfly/27 let/3.user posted image /2user posted image user posted image user posted image /27.2.NS/15.3./okolica CE/?

13.9.

14.9.
ajelka/28 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/okolica LJ/?
škorpijončica/24let/2. user posted image /1user posted image /?/?/okolica LJ/?
n a n i/33 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/okolica LJ/?
vtina771/26let/2.user posted image /0user posted image /?/?/okolica Ajdovščine/?

15.9.
ajdita/27 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/Žalec/?
balance/25 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/Primorska/?

16.9.

17.9.
din don/28 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /5.4./12.3.NS/okolica CE/?
megyboznik/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /15.3./?/okolica CE/?

18.9.
acegirl/26 let/2. user posted image /?/?/?/?/?
Majčaa/26-27 let/1. user posted image /0user posted image /2.4./7.3.NS/MB/user posted image

19.9.
Anja024/24-25 let/2. user posted image /1user posted image /13.3./?/?/?

20.9.
Anonimna/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/okolica LJ/?
Jasminora/34 let/3. user posted image /2user posted image user posted image /12.3.NS/?/Domžale/?
Incognito/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/okolica CE/?

21.9.

22.9.
MalaNeli/22 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /?/?/Koroška/?

radirka/21 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/okolica NG/?
Marhzeljka/23 let/1. user posted image /0user posted image /5.4./17.3. NS/Ivančna gorica/?

23.9.
mažiga/28 let/3. user posted image /2user posted image user posted image  user posted image /4.4./7.3.NS/okolica MB/ user posted image
MaliPolžek/27 let/1.user posted image /0user posted image /8.3. NS/28.3./PO/?

24.9.

25.9.

26.9.
loribu/?/?/?/1.3./?/?/?
ernada/28 let/3. user posted image /2user posted image user posted image /?/19.3.NS/Velenje/?
dspela/26 let/3. user posted image /0user posted image /16.3./14.3.NS/okolica CE/?
naja6/33 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /2.4./16.3.NS/MB/?

27.9.
neely/27let/2.user posted image /1user posted image user posted image /21.3./7.3.NS/Koroška/?
Maisha/27 let/2. user posted image /1user posted image /?/?/okolica LJ/?
*zmajčica*/25 let/3. user posted image /1user posted image user posted image /16.3. NS/18.4./22.5. /Bela krajina/?

28.9.
Ninchyy/29 let/1. user posted image /0user posted image /26.3/17.3 NS/Domžale/?
Žaba74/38 let/1. user posted image /0user posted image /?/?/Gorenjska/?

29.9.
modra82/30 let/1.user posted image /0user posted image /16.3. NS/?/okolica Sevnice/?

30.9.

SKUPAJ NAS JE :

68

NOSEČKE Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:   

Z NAMI SO POT ZAČELE:

ajetam@ user posted image
princess13 user posted image
anonimn
a  user posted image
dalia8184 user posted image
vrabček user posted image
netopirčekuser posted image
niriuser posted image
_saskia_user posted image
ana88user posted image
nella23user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu pa3sha)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
8.3.2012 22:34:50   
SrečnaMiška
Pozdravljene user posted image ,

pridružujem se vam malce z zamudo, sem vas pa že nekaj časa spremljala. Najprej sem bila precej skeptična, ali naj se vam pridružim ali ne, pa sem si rekla: šment, zakaj pa ne! Pa včasih je prav fino pojamrati nekomu, za katerega veš da te razume, hehe.
Vidim, da je treba zapolnit še en datum. Moj PDP je 16. september. G na NS pa je rekla, da kaže, da bo fantek (ni še uradno).user posted image Jeeej, res jih je precej manj kot deklic. Stara sem 32 let in to je moja prva nosečnost.

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
9.3.2012 6:53:26   
Ninchyy
vtina771 bravo za super novičke user posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo vesela!!!!
Hvala, ker me tolažite, da bo hitro minilo do pregleda NS user posted image No, sej bo najbrž res in ko bo, bom pa tako ali tako vse pozabila, da sem takooo težko čakala user posted image
SrečnaMiška dobrodošla med nami user posted image

(odgovor članu SrečnaMiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
9.3.2012 7:04:54   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: vtina771

evo, pršla domov....na ns so mi rekli, da krvavitve ni vidt, d j z našo pikico usje ok...tko d sm zdej mal u dvomih, k se je blo pr moji ginekologinji res videt d j neki nrobe - je bla črna lisa, ki naj bi bila krvavitev, tudi zmerila mi jo je, da je velika 18 mm . pušnjak mi je sicer napisal, da se na uz velikokrat vidi tudi stvari, ki naj bi jih ne bilo,...tko d bom optimistična, preventivno bom počivala te tri tedne in potem 27. nazaj na pregled k moji ginekologinji.
hvala vsem, ki ste za nas držale pesti in bile u mislih z nami <3

sem prebrala tvoj post na med.over.net.... me je ful pretreslouser posted image res upam, da se vse dobro izteče. počitek bo res najboljš tale moment. pa čimveč razvajanja drugih, da se bo mamica dobro počutilauser posted image

(odgovor članu vtina771)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
9.3.2012 8:26:57   
Pajama
Hoj, hoj!
vtina771: user posted image user posted image user posted image BRAVO, tako se dela!!! Zdaj pa kar počivaj - si si zaslužila in bo vse ok!
jabka: Upam,da se vse uredi in greš po sledeh vtine. Tudi sama imam mislim, da 3cm miom za katerega so vedeli že pred nosečnostjo, a se niso odločili za odstranitev, ker naj bi imel čudno lego in bi lahko ostala brez maternice. Moj ginekolog je rekel, da so do sedaj vse njegove pacientke z miomi normalno donosile, ampak kljub temu obstaja določeno tveganje...
SrečnaMiška: čestike za pogum in dobrodošla!
majčaa:Meni termin ustreza. Kako pa je s ceno? Kdaj pa bi ti začela z vadbo? Pa še nekaj, si že kaj razmišljala o šoli za starše - boš šla v mb?
metkkkka:Glede FB, a se je možno pridružit s profilom z nickom? Nekako se še ne bi rada izpostavila, mogoče kasneje, ker pri nas še zmeraj vsi ne vedo, da sva noseča!

Čestitke vsem za opravljene preglede! Pa je petek - jupi....

Neposredna povezava do sporočila: 1148
9.3.2012 8:36:41   
Majčaa
metkkkka, sem te dodala na Fb user posted image
Ninchyy, sej bo minlo do nuhalne..tud js sm misla da je nikol ne bom dočakala user posted image
vtina771, user posted image user posted image vesela sem da je s tvojim user posted image vse ok..upam da se vse dobro razplete zate user posted image
SrečnaMiška, dorbodošla med nami user posted image
MaliPolžek, čestitke za NS..a ne da je prekrasen občutek ko gledas svojo bebiko? user posted image

Pa lep dan vsem! user posted image baje se začnejo spet bolj topli dnevi, tako da user posted image user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
9.3.2012 8:39:07   
Aylica
Pozdrav za vse.tu sem nova ne znajdem se prav dobro..ampak m0ram da napisem svoj del zgodbe..septembra bi rodila,ampak mi pred 2dnevoma ugotovili na nuhalni da mi plodek odmrl.cist sem na tleh,psiha me unicuje,tako zalostna sem da ne vem kaj in kako..:(

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

milo za intimno nego
zeljka m

Katero milo za intimno nego uporabljate ?

nivea (15%)

hygieia (8%)

chily (14%)

lactacid femina (17%)

nobeno od naštetih (23%)

jih sploh ne uporabljam (24%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!