jana84 -> RE: Septembrke 2012 (14.2.2012 8:41:50)
|
Hej, punce! Jst sm imela včeraj pregled (že drugi) in je vse OK. To mi je rekla najprej: "No najprej da na hitro poiščem srčka, da boš mirna"... Pol je pa še zmerla našga korenjaka/korenjakinjo in je kar velik - že za 10t6d (noseča pa sem po mojih izračunih 10t1d). Sicer pa ni važno, samo da srček lepo bije, da se detece premika in je tudi vse ostalo BP kot napišejo zdravniki (brez pripomb). [sm=smiley20.gif] Naslednji pregled imam že čez 3 tedne (je rekla G da raj mal bolj pogosto, da se prepriča da je res vse BP, po dveh splavih do zdej...), torej 5.3.2012. Na NS ne bom šla, tako da mi jo bo kar moja G pogledala - zdej mi pa povejte zakaj bi morala plačevat NS pr nekomu s koncesijo, če mi to lahko naredi moja osebna G zastonj[sm=smiley29.gif] Jst za slikco nisem nič plačala, pa mi je G nardila že dve. Sem pa morala zadnjič (pred dvema letoma) plačati za materinsko knjižico, zdej mi pa ni blo treba. To je samo politika vodstva zdravstvenega doma. Kdo bi vedel. Men je glavno da je z otročkom vse v redu, pa tud če plačam kakšno stvar. Kot na primer testiranje za streptokok B - naša G ga kar na splošno vsem nosečkam dela, pa je treba zanj plačati. Raj plačam za to, kot pa za NS. Ker pri okužbi s streptokokom se da pomagati, pr povečani NS pa ne. Počutje je pr meni BP [sm=smiley1.gif], zdej lahko jem tud zvečer kaj, tud utrujena nisem več tolk hudo kot sem bla. Počasi bom morala povedat tud mojemu očetu za [sm=nosecka.gif], ker me "sili" drva spravljat... NImaš kaj. Sicer sva rekla z možem, da počakava še ta pregled in če bo vse OK poveva tud njemu - ker potem hitro zvejo še vsi ostali. Ta velikmu sinčku pa tud nismo še povedali, ker pol bo hitro zvedel cel vrtec [sm=jezicek.gif] Tako, zdej pa počasi grem, ker sem že preveč napisala. To je tako če pridem bolj poredko na RR... [sm=smiley13.gif] Nič, punce bodte pridne in pozitivno razmišljat, pa bo vse v najlepšem redu!!!
|
|
|
|