metkara -> RE: Septembrke 2012 (15.2.2012 13:04:02)
|
Se še jaz po dolgem času oglašam. Berem sicer kar redno. Žal mi je za vse žalostne novice in res upam, da bo naslednjič vse vredu. Sicer moramo še vse nosečnost pripeljati do srečnega konca, sem optimistka [sm=smiley1.gif][sm=pikapoka1.gif] za vse nas. Smo bili bolani, sem bila s tamalo par dni v bolnici - infekt zg. dihal. Res jo je čisto izmučilo, ni hotela ne jest ne pit in je pristala na infuziji. Se ti smilijo tamali[sm=smiley13.gif] Potem je tudi mene dobil prehlad, ampak zdaj je že boljše. Ko bota dva, bo pa še bolj pestro[sm=smiley1.gif] Sem imela včeraj drugi pregled in mi je že kar nuhalno zraven naredil. Je rekel, da je že dovolj velik in da lahko naredima, če hočem. Sem tako dolgo čakala, da sem itak privolila. Sicer mojega ni bilo zraven, ampak je že itak videl pri prvem[sm=smiley36.gif] Je vse vredu, se lepo razvija, je rekel, da je večji in mi je prestavil pdp na 27.8. Ampak bom kar ostala pri vas. Sem že pri prvi mislila, da bo kaj prej, potem je pa še zamujala[sm=jezicek.gif]. Je pa nuhalna čez trebuh, ja, tak da ni panike, če ni depilacije[sm=jezicek.gif] Itak pa dohtarji sam svoje področje gledajo in jih res briga za depilacijo [sm=smiley36.gif] Imaš pa ti boljši občutek, ja... Želim vam, da čimprej vidite svoje male pikice, ker si res bolj pomirjem, če veš, da je vse vredu.
|
|
|
|