~pikapoka~ -> RE: Septembrke 2012 (7.2.2012 10:10:44)
|
dobro jutro punce [sm=kava.gif]še dobro da si lahko privoščim takšno dolgo spanje [sm=smiley36.gif] pa še vedno sem ko maarsovček ko se zbudim[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] včeraj pa sem tudi jaz končno videla najino pikico in slišala[sm=smiley27.gif] utrip je imel skoraj 180, ampak je pa lepo slišat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pikica je velika skoraj 4 cm, veselo mi je mahala, moja G ji je še nazaj mahala...mislim da je bila še ona presenečena kako je velik [sm=smiley1.gif] je prvo misla, da sem manj noseča, potem pa sva določili nekje 10t in 4/5d, datum pa ostaja kar isti mene slabosti še vedno matrajo, sploh zvečer, grozno je[sm=smiley11.gif] upam, da bo čimprej konec tudi meni trebušček veselo raste, hlače so tesnee, tako da bom tudi jaz morala v nabavo. Še dobro da sem veliko doma in v treniriki, a na izpit ne morem taka, bom kr v soboto šla malo pogledat, če je kaj pametnega za kupit [sm=smiley1.gif] povedala pa midva še nisva, načrt je po nuhalni, torej naslednji vikend, en dan pri meni, drugi dan pa pri njemu[sm=smiley36.gif] še za seznamček:naslednji pregled je 20.3., nuhalna pa 16.2. in [sm=bravo.gif] za bejbibu, ki tako pridno ureja! Snežen pozdravček vsem[sm=nosecka.gif]
|
|
|
|