Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 25.2.2012 10:42:14
|
|
|
|
Buska
|
no, tudi v 7. nama ni slo ... celica je bila zrela, ampak, se po oploditvi ni razvijala .... tako, da gremo proti stevilki 8, ki je neskoncno stevilo za vse, ki trepetate, ki ste v postopku ali pa nanj cakate mocno stiskam pestke, in zelim, da bo veeelikooooo jona klara: daj mi prosim javi na ZS, kako bo s tabo, ker ne bom veliko na forumu ... mocno stiskam pestke, in verjamem, da bo tudi tokrat zmagovalna
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 25.2.2012 11:06:29
|
|
|
|
jona klara
|
buska- grozno, ne morem verjeti, kako mi je hudo zate-res si močna punca.Ti pol pišem na zs!drži se in vem, da ti bo uspelo prej ko slej. Nam tudi ni uspelo, ponoči imela fajn rdeče hlače, sedaj še ni ampak vem, da bo, ker to je značilno pri meni, da pol traja ene 2 dnio da pride, me je čist potrl... držim pesti, da vam uspe in da zagledate magični plus, ker ni lešpe stvari na svetu, ko to vidiš in se zaveš, da v tebi raste tvoje bitje, joj mi gre kr na jok, tega pač to pomlad ne bom začutila, upam, da boste ve!!! držte se in čuvajte na pikice! foxylady- držim pesti, da ti uspe!
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 25.2.2012 11:30:52
|
|
|
|
Buska
|
ne no, jst sm tko mocno stiskala, da bi bilo glavo gor, ne pusti, da te potolce, in v priprave za naslednji boj !!
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 25.2.2012 13:03:47
|
|
|
|
FoxyLady
|
PA NE NO!!!!!! JONA KLARA,BUSKA - PA SEJ NE MOREM VRJET!!!!!!!! Pa kaj je zdej to???? a se bo kiri nasmehnila sreča ali ne ???? Držim pesti za vse!!!!! Jz sem trenutno še ok!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 25.2.2012 13:31:20
|
|
|
|
Muri82
|
Punce se vam samo na hitro javljam. Sem v bolnici ze od nedelje. Imam hudo hiperco - v parih dneh sem se zredila za 7 kg in pridobila 20 cm na obsegu. Nisem mogla dihat,.... Danes je piko bolje, tako da verjetno grem jutri ali v ponedeljek domiv. Cel postopek ni bil niti malo hud napram temu. Se stokrat grem skoki punkicjo, tale hiperca me je pa cisto zdelala. AMPAK imamo pozitivno Bhcg!!!!! Upam da se v ponedeljek se poveca in da docakamo tudi bitje srcka cez 14 dni. In potem naprej po korakih do srecnega zakljucka v oktobru ;) Upam da se mi se katera pridruzi. Kaj vec napisem ko pridem malo k sebi. Mislim na vas. Hvala ker tudi ve name. Upam da mi bo sploh poslalo to sporocilo iz mobitela od mojega dragega....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 25.2.2012 13:56:46
|
|
|
|
ninocka26
|
Muri boga, ker si morala čez to, pa čestitke . Končno ena lepa novica. Buska, jona klara
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 25.2.2012 16:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Buska in Jona Klara...močan objem obema in držim pesti za naprej, verjamem da vaju je neuspeh potrl a ne se pustit..tudi za vaju in nas vse pride sreča. Muri82 držim pesti da je s pikico vse super, hiperca je dober znak, samo da ni prehudo. drži se in počivaj , jaz pravim da za pikico potrpim vse...tudi ležanje vseh 9 mesecev..samo da bi prišla in ostala. Drage moje, jaz se trenutno relaksiram na morju, tale vikend je bil z vremenov zelo radodaren. Superfact me zdeluje in utrujenost je proti koncu tedna kr neznosna a potrpela bom z nasmehom...tako kot me vse skupaj.. Bodite močne bodite pozitivne...tudi za nas posije sonček in bodo pikice našle gnezdeca pri nas lp Vita
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 25.2.2012 18:16:56
|
|
|
|
cukica
|
Muri82 iskrene čestitke in končno ena,... pink angel in anonimna še vedve,+ pa bo malo bolje,.... Jona klara nimam besed žal mi je in želim ti,da si čimprej opomoreš in greš v nov boj,....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 25.2.2012 19:03:18
|
|
|
|
Avonija
|
Muri82 SUUUUPEER!!! CESTITKE!!!! koncno
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 25.2.2012 20:30:02
|
|
|
|
EmaS.
|
Pozdravljene :) muri82, pa to je odlična novica, uživaj in lepo ti želim evo, danes sprejela 1 v varstvo, test 12.3.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 26.2.2012 9:28:41
|
|
|
|
športnica
|
drage moje. po 3 tednih sem spet malo pokukala gor in vidim da nobeni ne uspe. res žaslostno. v bitvu je šel cel januar in februar v nič. kaj je zdej to? midva imava v marcu posvet pri dr.tomaževiču in kdaj lahko greva v zadnji 6. postopek. sicer se pa v bistvu ža melo poigravava z mislijo da bova verjetno ostala sama. takšnih pogovorov prej sploh nisva imela. življenje je treba uživat, takšno kot ti je namenjeno. zna biti lepo tudi v dvoje. se vam še kaj oglasim. držite se. mislim na vas.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 26.2.2012 9:57:03
|
|
|
|
jona klara
|
športnica- da tokrat uspe.Jaz se moram tudi naročiti pri Dr.Tomaževiču, kako dolgo si pa čakala na datum, oz. ko si klicala čez koliko časa si ga dobila? če bo predolgo grem kr v samopl. ambulanto k njemu.Da še ujamem maj- junij, čeprav nimam prave volje to skozi devati spet...ampak bo treba.Vama pa full privoščim otročka, naj vama da drugo zdravilo mogoče-držim pesti za vaju
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 26.2.2012 11:44:13
|
|
|
|
lale
|
Pozdravljene punce, Muri82 sem dobro napovedala. Sem bila prepričana da si v bolnišnici in da ti je uspelo, ker hiperca ponavadi pomeni nosečnost Iskrene čestitke še od mene in naj ti čim hitreje minejo ti dnevi brez bolečin. Želim ti lepo nosečnost..... Jona klara, Avonija, Drejcy, Lenci, Mary in Buska objemček , žal mi je, da vam ni uspelo. Mislim na vas. Bomo pa drugič postale srečke nosečke Fox lady, cukica, pink angel, anonimen in Emas iz srca vam privoščim da zagledete in postanete srečke nosečke Mihika kako si mi ti? Pogrešam tvoje lepe poste..... Želim vam lepo nedeljo....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 26.2.2012 17:42:59
|
|
|
|
MIHIKA1
|
muri...pa to je odlična novica....sem ti rekla, da pri hiperci skoraj stoposto rata..upam samo, da ti hiperca čimprej mine...pa lepo nosečnosti..jupppii....kako sem vesela, vsaj ena...! športnica...vesela sem, da takole razmišljaš pozitivno...sva pa na istem, tudi ja imam šesti postopek...ne vem pa še kdaj bom šla...a s zmeniva, pa greva skupaj...pa razturava..heehhe!!!!! lale...tudi jat te zelo pogrešam...saj veš, ko si v središču tega dogajanja...skoz sloniš na forumu...potem pa res veliko manj...tako, da sem res malo manj gori...ampak še vedno pa prečekiram vse punce, še posebej tudi tebe...da vidim kako si...!skoraj smo tak domače, da bi komot lahko šle na kaki kofe...!!!!! Pupike...vsem, ki vam ni ratalo...žal mi je ...vsem, ki čakate...saj veste kaj....čimprej javite pluseke...da se skupaj veselimo...vsem , ki ste pa te dni na sporedu..pa čimveč lepih celic...!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 27.2.2012 10:17:54
|
|
|
|
krisv
|
Muri Čestitam. Za vse ostale slabe novice pa . Z vsako novico, da kateri ni uspelo, še bolj podvomim v svoj uspeh. Ampak, prej ali slej se mora statistika obrniti! za vse nas, ki trepetamo, in za vse vas, ki še vas to čaka. Danes je moj 7. dan po ET. Počutim se o.k., nič drugače. Čeprav sem si obljubila, da se ne bom obremenjevala z znaki, takšnimi in drugačnimi - namišljenimi ali resničnimi, se mi že . Še dobro, da nimam testa doma . Upam, da mi rata, da ga ne bom kupila pred soboto.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 27.2.2012 12:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, da vas ne puščam predolgo v negotovosti... po šestih pozitivnih testih verjetno lahko, ampak čisto potihem, rečem da je uspelo. Vem da vas zanimajo znaki , že od drugega dne rahli krči , zadnje dva dni zelo močni krči, kot med M, mi je enkrat postalo kar slabo . Upam da ni kaj narobe . Kakšen teden po punkciji me je spodaj špikalo ko , potem pa samo različno močni krči. Prsi pa,...se stanje spreminja tekom dneva, so napete in boleče, ..včasih manj včasih bolj Trebušček počasi plahni, nisem imela hiperce, je bil pa kar napet. Še ne upam skakati do stropa, saj se mi zdi skoraj prelepo da bi bilo res. Samo sem ter tja se mi nehote prikrade na usta nasmeh od ušesa do ušesa . A.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 27.2.2012 13:00:52
|
|
|
|
lenci
|
anonimen čestitke končno ena pozitivna novica glede znakov pa si jih opisala čist take kot sem jih imela jaz ampak meni je na žalost 7 dan po ET pricurljal izcedek in do 11 dne potem pa .
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 27.2.2012 13:20:16
|
|
|
|
Tallulah
|
Hojla punce Čestitke Muri82 in Anonimni, končno se je statistika začela popravljati, čuvajta se. Malo sem brskala po internetu in sem našla stran od GK Lj, kjer pišejo kakšna je bila statistika uspešnosti v letu 2010. Če katero zanima naj si prebere. USPEŠNOST Celotna skupina Kliničnega oddelka za reprodukcijo se trudi in zavzema za vsak neploden par in je ponosna na vsako nosečnost, ki je dosežena z našo pomočjo. Tako smo bili v letu 2010 ponosni kar 427 krat, saj smo dosegli 427 nosečnosti (383 nosečnosti na sveže zarodke in 44 nosečnosti na odmrznjene zarodke). Naši rezultati so primerljivi z evropskimi rezultati. Od 1167 ciklusov, ki smo jih naredili v letu 2010 in pri katerih je prišlo do prenosa enega ali dveh zarodkov v maternico, je zanosilo 383 žensk (33%): ■v skupini žensk do 35. leta je zanosilo 230 od 611 žensk ( 38%) ■v skupini žensk od 35 do 38. leta je zanosilo 77 od 247 žensk (31%) ■v skupini žensk od 38 do 43. leta zanosilo 76 od 309 žensk (25%) Zarodke smo odmrznili v 215 postopkih odmrzovanja. Odmrznjene zarodke smo prenesli v 200 (93 %) postopkih odmrzovanja. Dosegli smo 44 nosečnosti – 20,4 % stopnja zanositve na odmrzovalni postopek oziroma 22,0 % na prenos zarodkov. Lp in srečno vsem
< Sporočilo je popravil Tallulah -- 27.2.2012 13:22:01 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 27.2.2012 18:59:06
|
|
|
|
SILVA
|
Muri in anonimna končno dobre novice, bravo, čestitke iz srca in srečno do konca
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 27.2.2012 19:03:26
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Muri in anonimna končno dobre novice, bravo, čestitke iz srca in srečno do konca čestitke tudi iz moje strani
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 27.2.2012 19:21:47
|
|
|
|
*Karmen*
|
Pozdravljene, punce! Se moram še na tej temi mal pofočkat. Sem v 3. IVF postopku. Punkcija 21.2. ET 24.2. Imela 9 foliklov, 1 je bil prazen, vseh durgih 8 pa se je oplodilo. Na ET-ju so mi vstavili 2 pikici in zdaj je 3. dan po ET. Valda me razganja od firbca... Vidim, da se tukaj ful dogaja. Ker vas še ne poznam dobro po nickih bom kar vsem nosečkam zaželela, da lepo božajo svoje trebuščke in da vseh 9 mesecev uživajo v blaženem stanju. Vsem, ki ste v postopku pa veliko ali pa malo manj celic in naj bodo vse dobre! Vsem, ki smo na trnih in čakamo, da nas ne preseneti pa želim, da bi vse ugledale tisti najbolj željeni ali ali pa kar oboje. Objemček vsem sotrpinkam in LP.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 27.2.2012 21:00:28
|
|
|
|
Mary2011
|
Muri in Anonimna ja bravo!!!! Končno se je začelo malo obračati pri tej naši statistiki!!! Super, super, super! zelo sem vesela za vaju! Pazita nase in na svoji in poročajta počutje še naprej... Vsem, ki ni uspelo in za naslednji postopek!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 27.2.2012 21:02:35
|
|
|
|
MIHIKA1
|
anonimen...bravo...to so novičke...lepo nosečnosti ti želim...! muri....tudi tebi popolnoma enako...pa želim ti, da greš čimprej domu iz bolnice...ok ? bravo punce...pa so prišli lepši časi...!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 28.2.2012 8:20:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam, lenci, Tallulah, SILVA, jona klara, Karmen, Mary2011, MIHIKA... Še ne dojemam čisto dobro . Upam da se dobro izteče in da mi vse čimprej sledite. Muri, čestitke in upam da se težave čimprej umirijo. A.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 28.2.2012 9:26:35
|
|
|
|
EmaS.
|
Anonimna A. čestitke, jeeeeeej, super, sedaj mi imamo več upanja, da nam bo uspelo, nekaj dobrega se dogaja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?