|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
25.2.2012 10:42:14   
Buska
no, tudi v 7. nama ni slo ... celica je bila zrela, ampak, se po oploditvi ni razvijala .... tako, da gremo proti stevilki 8, ki je neskoncno stevilo

za vse, ki trepetate, ki ste v postopku ali pa nanj cakate mocno stiskam pestke, in zelim, da bo veeelikooooouser posted image

jona klara: daj mi prosim javi na ZS, kako bo s tabo, ker ne bom veliko na forumu ... mocno stiskam pestke, in verjamem, da bo tudi tokrat zmagovalna user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
25.2.2012 11:06:29   
jona klara
buska-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grozno, ne morem verjeti, kako mi je hudo zate-res si močna punca.Ti pol pišem na zs!drži se in vem, da ti bo uspelo prej ko slej.

Nam tudi ni uspelo, ponoči imela fajn rdeče hlače, sedaj še ni ampak vem, da bo, ker to je značilno pri meni, da pol traja ene 2 dnio da pride, me je čist potrl...
držim pesti, da vam uspe in da zagledate magični plus, ker ni lešpe stvari na svetu, ko to vidiš in se zaveš, da v tebi raste tvoje bitje, joj mi gre kr na jok, tega pač to pomlad ne bom začutila, upam, da boste ve!!!

držte se in čuvajte na pikice!

foxylady- držim pesti, da ti uspe!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
25.2.2012 11:30:52   
Buska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne no, jst sm tko mocno stiskala, da bi bilo user posted image
glavo gor, ne pusti, da te potolce, in v priprave za naslednji boj !!

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
25.2.2012 13:03:47   
FoxyLady
PA NE NO!!!!!!

JONA KLARA,BUSKAuser posted image user posted image user posted image - PA SEJ NE MOREM VRJET!!!!!!!!

Pa kaj je zdej to????

a se bo kiri nasmehnila sreča ali ne ????

Držim pesti za vse!!!!!

Jz sem trenutno še ok!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
25.2.2012 13:31:20   
Muri82
Punce se vam samo na hitro javljam. Sem v bolnici ze od nedelje. Imam hudo hiperco - v parih dneh sem se zredila za 7 kg in pridobila 20 cm na obsegu. Nisem mogla dihat,.... Danes je piko bolje, tako da verjetno grem jutri ali v ponedeljek domiv. Cel postopek ni bil niti malo hud napram temu. Se stokrat grem skoki punkicjo, tale hiperca me je pa cisto zdelala. AMPAK imamo pozitivno Bhcg!!!!! Upam da se v ponedeljek se poveca in da docakamo tudi bitje srcka cez 14 dni. In potem naprej po korakih do srecnega zakljucka v oktobru ;) Upam da se mi se katera pridruzi. Kaj vec napisem ko pridem malo k sebi. Mislim na vas. Hvala ker tudi ve name.

Upam da mi bo sploh poslalo to sporocilo iz mobitela od mojega dragega....

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
25.2.2012 13:56:46   
ninocka26
Muri boga, ker si morala čez to, pa čestitke user posted image . Končno ena lepa novica.

Buska, jona klara user posted image

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
25.2.2012 16:44:24   
Anonimen
Buska in Jona Klara...močan objem obema in držim pesti za naprej, verjamem da vaju je neuspeh potrl a ne se pustit..tudi za vaju in nas vse pride sreča. user posted image

Muri82 držim pesti da je s pikico vse super, hiperca je dober znak, samo da ni prehudo. drži se in počivaj user posted image , jaz pravim da za pikico potrpim vse...tudi ležanje vseh 9 mesecev..samo da bi prišla in ostala.

Drage moje, jaz se trenutno relaksiram na morju, tale vikend je bil z vremenov zelo radodaren. Superfact me zdeluje in utrujenost je proti koncu tedna kr neznosna a potrpela bom z nasmehom...tako kot me vse skupaj..

Bodite močne bodite pozitivne...tudi za nas posije sonček in bodo pikice našle  gnezdeca pri nas user posted image

lp
Vita

(odgovor članu ninocka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
25.2.2012 18:16:56   
cukica
Muri82 iskrene čestitke in končno ena,...
pink angel in anonimna še vedve,+ pa bo malo bolje,....
Jona klara nimam besed žal mi je in želim ti,da si čimprej opomoreš in greš v nov boj,....

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
25.2.2012 19:03:18   
Avonija
Muri82 SUUUUPEER!!!
CESTITKE!!!! koncno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
25.2.2012 20:30:02   
EmaS.
Pozdravljene  :)

muri82, pa to je odlična novica, uživaj in lepo user posted image ti želim user posted image

evo, danes sprejela 1 user posted image   v varstvo, test 12.3.

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
26.2.2012 9:28:41   
športnica
drage moje. po 3 tednih sem spet malo pokukala gor in vidim da nobeni ne uspe. res žaslostno. v bitvu je šel cel januar in februar v nič. kaj je zdej to?

midva imava v marcu posvet pri dr.tomaževiču in kdaj lahko greva v zadnji 6. postopek. sicer se pa v bistvu ža melo poigravava z mislijo da bova verjetno ostala sama. takšnih pogovorov prej sploh nisva imela. življenje je treba uživat, takšno kot ti je namenjeno. zna biti lepo tudi v dvoje.

se vam še kaj oglasim. držite se. mislim na vas.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
26.2.2012 9:57:03   
jona klara
športnica-user posted image user posted image da tokrat uspe.Jaz se moram tudi naročiti pri Dr.Tomaževiču, kako dolgo si pa čakala na datum, oz. ko si klicala čez koliko časa si ga dobila? če bo predolgo grem kr v samopl. ambulanto k njemu.Da še ujamem maj- junij, čeprav nimam prave volje to skozi devati spet...ampak bo treba.Vama pa full privoščim otročka, naj vama da drugo zdravilo mogoče-držim pesti za vaju

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
26.2.2012 11:44:13   
lale

Pozdravljene punce,

Muri82 sem dobro napovedala. Sem bila prepričana da si v bolnišnici in da ti je uspelo, ker hiperca ponavadi pomeni nosečnost user posted image

Iskrene čestitke še od mene in naj ti čim hitreje minejo ti dnevi brez bolečin. Želim ti lepo nosečnost.....

Jona klara, Avonija, Drejcy, Lenci, Mary in Buska objemčekuser posted image , žal mi je, da vam ni uspelo. Mislim na vas. Bomo pa drugič postale srečke nosečke user posted image

Fox lady, cukica, pink angel, anonimen in Emas iz srca vam privoščim da zagledete user posted image in postanete srečke nosečke user posted image

Mihika kako si mi ti? Pogrešam tvoje lepe poste.....

Želim vam lepo nedeljo....

Neposredna povezava do sporočila: 1338
26.2.2012 17:42:59   
MIHIKA1
muri...pa to je odlična novica....sem ti rekla, da pri hiperci skoraj stoposto rata..upam samo, da ti hiperca čimprej mine...pa lepo nosečnosti..jupppii....kako sem vesela, vsaj ena...!
športnica...vesela sem, da takole razmišljaš pozitivno...sva pa na istem, tudi ja imam šesti postopek...ne vem pa še kdaj bom šla...a s zmeniva, pa greva skupaj...pa razturava..heehhe!!!!!
lale...tudi jat te zelo pogrešam...saj veš, ko si v središču tega dogajanja...skoz sloniš na forumu...potem pa res veliko manj...tako, da sem res malo manj gori...ampak še vedno pa prečekiram vse punce, še posebej tudi tebe...da vidim kako si...!skoraj smo tak domače, da bi komot lahko šle na kaki kofe...!!!!!
Pupike...vsem, ki vam ni ratalo...žal mi je ...vsem, ki čakate...saj veste kaj....čimprej javite pluseke...da se skupaj veselimo...vsem , ki ste pa te dni na sporedu..pa čimveč lepih celic...!!!!

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
27.2.2012 10:17:54   
krisv
Muri user posted image Čestitam. Za vse ostale slabe novice pa user posted image . Z vsako novico, da kateri ni uspelo, še bolj podvomim v svoj uspeh. Ampak, prej ali slej se mora statistika obrniti! user posted image user posted image user posted image za vse nas, ki trepetamo, in za vse vas, ki še vas to čaka.
Danes je moj 7. dan po ET. Počutim se o.k., nič drugače. Čeprav sem si obljubila, da se ne bom obremenjevala z znaki, takšnimi in drugačnimi - namišljenimi ali resničnimi, se mi že user posted image . Še dobro, da nimam testa doma user posted image . Upam, da mi rata, da ga ne bom kupila pred soboto.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
27.2.2012 12:55:51   
Anonimen
Pozdravljene,
da vas ne puščam predolgo v negotovosti... po šestih pozitivnih testih user posted image   verjetno lahko, ampak čisto potihem, rečem da je uspelo.

Vem da vas zanimajo znaki user posted image  user posted image , že od drugega dne rahli krči , zadnje dva dni zelo močni krči, kot med M, mi je enkrat postalo kar slabo user posted image . Upam da ni kaj narobe user posted image . Kakšen teden po punkciji me je spodaj špikalo ko user posted image , potem pa samo različno močni krči. Prsi pa,...se stanje spreminja tekom dneva, so napete in boleče, ..včasih manj včasih bolj user posted image  Trebušček počasi plahni, nisem imela hiperce, je bil pa kar napet.

Še ne upam skakati do stropa, saj se mi zdi skoraj prelepo da bi bilo res. Samo sem ter tja se mi nehote prikrade na usta nasmeh od ušesa do ušesa user posted image .

A.user posted image

(odgovor članu krisv)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
27.2.2012 13:00:52   
lenci
anonimen čestitke končno ena pozitivna novica user posted image
glede znakov pa si jih opisala čist take kot sem jih  imela jaz ampak meni je na žalost 7 dan po ET pricurljal izcedek in do 11 dne potem pa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.2.2012 13:20:16   
Tallulah

Hojla punce
Čestitke Muri82 in Anonimni,user posted image user posted image user posted image končno se je statistika začela popravljati, čuvajta se.

Malo sem brskala po internetu in sem našla stran od GK Lj, kjer pišejo kakšna je bila statistika uspešnosti v letu 2010. Če katero zanima naj si prebere.

USPEŠNOST

Celotna skupina Kliničnega oddelka za reprodukcijo se trudi in zavzema za vsak neploden par in je ponosna na vsako nosečnost, ki je dosežena z našo pomočjo. Tako smo bili v letu 2010 ponosni kar 427 krat, saj smo dosegli 427 nosečnosti (383 nosečnosti na sveže zarodke in 44 nosečnosti na odmrznjene zarodke). Naši rezultati so primerljivi z evropskimi rezultati.

Od 1167 ciklusov, ki smo jih naredili v letu 2010 in pri katerih je prišlo do prenosa enega ali dveh zarodkov v maternico, je zanosilo 383 žensk (33%):

■v skupini žensk do 35. leta je zanosilo 230 od 611 žensk ( 38%)
■v skupini žensk od 35 do 38. leta je zanosilo 77 od 247 žensk (31%)
■v skupini žensk od 38 do 43. leta zanosilo 76 od 309 žensk (25%)

Zarodke smo odmrznili v 215 postopkih odmrzovanja. Odmrznjene zarodke smo prenesli v 200 (93 %) postopkih odmrzovanja. Dosegli smo 44 nosečnosti – 20,4 % stopnja zanositve na odmrzovalni postopek oziroma 22,0 % na prenos zarodkov.

Lp in srečno vsem

< Sporočilo je popravil Tallulah -- 27.2.2012 13:22:01 >

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.2.2012 18:59:06   
SILVA
Muri in anonimna končno dobre novice, bravo, čestitke iz srcauser posted image user posted image user posted image in srečno do koncauser posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
27.2.2012 19:03:26   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Muri in anonimna končno dobre novice, bravo, čestitke iz srcauser posted image user posted image user posted image in srečno do koncauser posted image

čestitke tudi iz moje strani

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
27.2.2012 19:21:47   
*Karmen*
Pozdravljene, punce!

Se moram še na tej temi mal pofočkat. Sem v 3. IVF postopku. Punkcija 21.2. ET 24.2. Imela 9 foliklov, 1 je bil prazen, vseh durgih 8 pa se je oplodilo. Na ET-ju so mi vstavili 2 pikici in zdaj je 3. dan po ET. Valda me razganja od firbca...

Vidim, da se tukaj ful dogaja. Ker vas še ne poznam dobro po nickih bom kar vsem nosečkam zaželela, da lepo božajo svoje trebuščke in da vseh 9 mesecev uživajo v blaženem stanju. Vsem, ki ste v postopku pa veliko ali pa malo manj celic in naj bodo vse dobre! Vsem, ki smo na trnih in čakamo, da nas user posted image ne preseneti pa želim, da bi vse ugledale tisti najbolj željeni user posted image ali user posted image ali pa kar oboje.

Objemček vsem sotrpinkam in LP.

Neposredna povezava do sporočila: 1346
27.2.2012 21:00:28   
Mary2011
Muri in Anonimna ja bravo!!!! Končno se je začelo malo obračati pri tej naši statistiki!!! user posted image user posted image user posted image Super, super, super! zelo sem vesela za vaju! Pazita nase in na svoji user posted image in poročajta počutje še naprej...

Vsem, ki ni uspelo user posted image user posted image user posted image in user posted image za naslednji postopek!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
27.2.2012 21:02:35   
MIHIKA1
anonimen...bravo...to so novičke...lepo nosečnosti ti želim...!
muri....tudi tebi popolnoma enako...pa želim ti, da greš čimprej domu iz bolnice...ok ?
bravo punce...pa so prišli lepši časi...!!!!!!

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
28.2.2012 8:20:47   
Anonimen
Hvala vam, lenci, Tallulah, SILVA, jona klara, Karmen, Mary2011, MIHIKA...
Še ne dojemam čisto dobro user posted image .
Upam da se dobro izteče in da mi vse čimprej sledite.
Muri, čestitke user posted image  user posted image  user posted image  in upam da se težave čimprej umirijo.

A.user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
28.2.2012 9:26:35   
EmaS.
Anonimna A.user posted image  čestitke, jeeeeeej, super, sedaj mi imamo več upanja, da nam bo uspelo, nekaj dobrega se dogaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?