Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 23.2.2012 17:01:53
|
|
|
|
Buska
|
silva: hvala
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 23.2.2012 17:56:03
|
|
|
|
EmaS.
|
:) drejcy želim ti vso srečo sveta jutri in naslednjih
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 23.2.2012 18:00:16
|
|
|
|
Drejcy
|
Hvala EmaS.!!! Jutri javim rezultat...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 23.2.2012 20:08:22
|
|
|
|
Mary2011
|
josephine pa za napisane besede! Več takih lepih in pozitivnih misli potrebujemo! Buska za celico! Naj se lepo oplodi in bo potem s tabo naslednjih mesecev lenci pa pogumno naprej! Drejcy močno, močno, močno držim pesti za jutrišnji test, da ti bo pokazal
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 8:40:17
|
|
|
|
jona klara
|
drejcy- držim pesti, da bo plusek
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 10:20:48
|
|
|
|
EmaS.
|
drejcy , čakamo na rezultat, ( naj bo & )
< Sporočilo je popravil EmaS. -- 24.2.2012 10:21:12 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 11:53:44
|
|
|
|
ane_ane
|
No pa sem jo končno dočakala - M mislim :) Jutri torej prvič po špike k dr. Rešu. lep vikend vsem skupaj. Bom kaj več napisala ko se bo kaj začelo dogajat :)
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 13:10:23
|
|
|
|
Drejcy
|
Vse moje punce, ki ste danes zame držale pesti, žal vam moram sporočit, da moje pikice ni več... Me pa pridno čakata dva eskimčka in upam, da mi je vsaj en od njiju usojen in da bo naslednjič boljši rezultat. Hvala vsem za podporo, mislila bom na vas in za vsako posebaj držala pesti, da končno zagledate svoje in ! in za srečo!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 13:21:42
|
|
|
|
EmaS.
|
drejcy morda pa eskimčka zmagata :) mene je maloprej klicala sestra s klinike, da pridem jutri za ET, od 4 celic, 2 nezrele, 2 oplodili, samo 1 uspela, bili smo zmenjeni za 27.2. 25.2. ET
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 13:26:51
|
|
|
|
EmaS.
|
punce, nekaj me zanima, če imam jutri ET, a si moram zjutraj vstaviti utrogestan ali ne.Dajem si 3×2, ob 6, 14 in 22 h.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 13:32:49
|
|
|
|
Drejcy
|
EmaS., glede Utrogestana ne vem, saj sem ga začela jemati šele po ET-ju. Ti pa želim močno in zdravo pikico, ki bo se lepo ugnezdila in ostala s teboj. Zanima pa me, če katera mogoče ve, kako je z eskimčki? Rečeno mi je bilo, da pokličem prvi dan naslednje , da se dogovorimo za ultrazvok. Ne vem, ali rabim spet kakšno napotnico od svojega ginekologa in kakšne so možnosti, da eskimčki preživijo odmrznitev?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 13:36:07
|
|
|
|
EmaS.
|
Hvala drejcy :)
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 13:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Drejcy , upam da ti bo misel na to, da te čakata dva pingvinčka, vsaj malo ogrela srčka. Moraš (morata) biti močna, saj bo mesec hitro naokoli in potem pogumno v nov boj. EmaS jaz sem si na dan ET dala okrog 6ih, ET je bil ob 9ih .... so rekli da je prav, saj se aktivne sestavine menda hitro absorbirajo ostalo pa se potem počasi packa ven . Te pa itak fejst počistijo preden dobiš v varstvo pikico. Pa veliko, veliko sreče. A.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 14:56:49
|
|
|
|
cukica
|
dreycy nimam besed žal mi je in upam,da rata z eskimčki.Eskimčki so pa takole.Rabiš novo napotnico za postopek z eskimčki.Odmrzitev je pa spet odvisna jaz sem imela 6 zamrznjenčkov po 2 v 3 slamicah in so se vsi lepo odmrznili.sedaj imam doma 13 mesečnega eskimčka,....Tako,da ja je vse možno,...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 15:49:36
|
|
|
|
Drejcy
|
cukica to je pa res lepo slišat Komaj čakam naslednji mesec, da vidim, kdaj dobim svojega pingvinčka
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 17:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla vidim da še vedno čakamo na vesele novice in otvoritev nosečk...punce ne se dat in pozitivno naprej.. Buska - upam da je ta tvoja celica zmagovalna Drejci upam da so pigvinčki zmagovalna kombinacija zate Emas držim pesti da ostanejo pikice pri tebi vseh 9 mesecev... Meni so superfact podaljšali za teden dni in povečali dozo...naslednji UZ imam 1.3. Upam da nisem katere pozabila...držim pesti za vsako posebej in vse nas da na koncu zmagamo lp Vita
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 17:32:53
|
|
|
|
lenci
|
ema men so sestre rekle da na dan ko imam ET si ne dam utrogestana notri zjutraj,potem popoldne pa sem si ga dala normalno in zvecer.odvisno mislim pa da tud ce si ga boš dala notri te tako oni spucajo prej.srecno!!! drejcy najprej ampak se moraš tolažiti tako kot jaz da bojo eskimčki tisti pravi za nas.jaz sem včeraj klicala za naprej (zamrznjenčke)in mi je dala datum 29.3 pri doktorju tako da računam nekje aprila naj bi šli po eskimčke.držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 19:33:23
|
|
|
|
lenci
|
punce ki ste imele zamrznjenčke dejte mi prosim povedat neki a se gre res lahko po zamrznjenčke takoj pri naslednji ,ker men je dala za posvet pri doktorju šele marca to se pravi bom zgubila 2 meseca čudno se mi zdi ker mi na enem forumu vsi pišejo a nimaš ti zamrznjenčkov,ker sem se dodala na seznam za april
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 19:38:37
|
|
|
|
lenci
|
aja pa še to sem pozabila vprašat ker sem včeraj klicala sestro in ji rekla da imam ful rjavo-rdečega izcedka in je rekla da naj počakam da se ulije če se pa ne pa pridem v ponedeljek na test.potem sem ji še enkrat rekla kaj če slučajno pride je rekla ja potem je pa vsega konec in se naročite pri svojem ginekologu.ok to sem se naročila(29,3)a zdej mi potem ni treba spet sestre klicat da je pa moja prišla? mislim ej ful enih brez veznih vprašanj k ti jih ena navadna sestra ne zna razložit,ker se njej pač ne ljubi najbolje da se umirim glede vsega in počakam do marca med tem časom pa končno pride na vrsto moj možek oz.oba in nadoknadiva izgubljeno mogoče pa ne bo treba po zamrznjenčke
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 19:38:43
|
|
|
|
špica84
|
Mislim da na Gk lj moraš počakat 3m nisem pa 100%
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 19:42:47
|
|
|
|
lenci
|
špica ja 3 mesece je če greš v nov postopek ne pa po zamrznjenčke!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 20:45:09
|
|
|
|
curkica
|
Pozdravljene vse skupaj. Da še tule vprašam, čeprav sem že kar malo pesimistična glede vsega skupaj. Namreč, bom kar povzela, v pon. 20.2. sem bila v Mb na krvnem testu in bhcg je bila nekaj čez 2000, v postopku IVF so mi vstavili 2 zamrznjenčka. Že en teden prej me je ful fejst šraufalo in sem samo čakala, da se bo vlilo. Zato je blo veselje na pozitiven test seveda ogromno. Ampak danes 5 dni po krvnem testu pa se mi pojavlja nekakšen rjavkast izcedek, rjavkaste pikice in nitke pomešane z navadno sluzjo. In ko si vstavim utrogestan, je tudi opaziti rjavino. 1 UZ imam šele 5.3.. Čisto sem že zmešana. Kar naprej hodim na WC in gledam kaj je. kar groza me je, če se napoveduje kaj slabega, saj nama je po 5 letih končno uspelo zagledati +. Vem da niste jasnovidke, zanima me samo kakšno mnenje ali kak nasvet. Hvala.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 20:56:56
|
|
|
|
cukica
|
Najprej vprašanje glede zamrznjenčkov počakati moraš 3 menstruacije šele nato ponovno štart. Sestre ti ni treba več klicat. Curkica tebi pa svetujem počitek in nič panike marsikatera je bila v podobni situaciji pa so donosile. Tako,da srečno in lepo ter mirno nosečnost.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 21:23:08
|
|
|
|
MIHIKA1
|
pupe...pa jaz res ne morem verjet, kaj se dogaja v tem januarju in februarju...dreyči, lenci... pa to ne moreš verjet...! res si mislim, tako, ko že nekaj časa ne pogledam gor, zdaj pa je res kateri že ratalo....sam res ne smemo se dat...! curkica...čestitke za nosečnost...rjavi izcedki veliko ampak res velikokrat ne pomenijo nič slabega, zato samo pozitivno, tolk govorimo vedno samo pozitivno, ker drugega res nič ne pomaga kot ostat pozitiven naprej...vse bo vredu...!včasih je pač tako, da še morjo ti izcedki malo nagajat...je pa veliko punc, ki so donosle zdrave štručke prav z njimi..! dajmo pink angel, anonimem....in vse druge trepetalke...!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 24.2.2012 21:53:38
|
|
|
|
Tallulah
|
Pozdravljene punce Po dolgem času se vam spet javljam. Malo sem prebirala strani nazaj in vidim, da nobeni ni uspelo. Pa kaj je sedaj to , to ne more bit več res :(. Žal mi je za vse punce, ki jim ni uspelo. Jaz sem šla včeraj po novo napotnico za IVF postopek in mi je dala dolgi protokol in polovico IVF in polovico ICSI. Ali je že katera imela tako? Ena je spraševala glede zamrznjenčkov,meni so ga prejšni mesec vstavili in žal ni bilo uspešno, morala pa sem čakati 3 mesece. Sedaj pa grem lahko takoj v nov postopek. Upam, da se bo statistika kaj popravila, da katera zagleda , res bi bil že čas. Držim pesti za vse.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?