Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 29.1.2012 21:59:23
|
|
|
|
GregUr
|
škoda da nism v mariboru vplačala svojih listkov mam pa vsaj tok sreče, da sm mela vsaj poplačane kupljene listke in, je ktera od vas zadela? kej druzga kot z glavo v zid? jst pravim da bo moj loto jutr - obdržat bele gate!! Kar mislim da bo težje kot pa napisat 7 srečnih številk. namreč, me napihuje in krči dol okrog jajčnikov, pa vse okrog ledvic pa do križa. ne vem a je to od spanja na kavču - moj ma spet obdobje smrčanja lulam v torek!! dobr da sm jutr zjutri zaposlena, popoldne pa nasploh nočem, ker vem da bo šele 1. dan predvidene M, in mislim da bi res blo fajn met prvi urin. tko da bom hitr zjutri še na pol v spanju letela na wc in ga spustila po ceveh... upam da bo vseeno poln ßhcg- ja, ampak jutr ga ne bom prestregla! držim pesti punčare, da dvignemo še malo % tegale rozkastega januarja!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 29.1.2012 22:49:33
|
|
|
|
Sa.je
|
heei! Back to reality...nazaj iz dopusta, jutri služba in spet vse po starem Po prišakovanju je moja pritekla še isti dan, kot smo odšli na dopust in sicer s 4-dnevno zamudo očitno se je moj ciklus poskočil iz 28 dni na 31, ker zadnja dva meseca je bilo 31 dni. Greva pa optimistično v nov mesec, tokrat nekoliko bolj sproščeno in tako na izi...upam, da ne bo ostalo samo pri besedah in, da se bova dejansko lahko kar se dala sprostila in dala iz glave. Čestitam vsem novim nosečkam in držim pesti in fige za vse, ki boste to še postale, da bi se jim pridružile čimprej!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 6:09:34
|
|
|
|
darchy82
|
Punce, držim pesti da vse zagledate kmalu . Drugače pa moje še vedno ni na spregled . Kar se pa tiče zgodnjih testov, je meni v prejšnji že navaden testni trakec First Sign en dan pred izostalo pokazal , ampak seveda je vsaka ženska drugačna tako kot vsaka nosečnost, tako da vam nočem zbijati morale (pa sebi tud ne), tako da upamo kmalu na Pa lep dan vsem.
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 7:03:00
|
|
|
|
Katte
|
Čestitam, anonimna !!! To je to, kar pripravi se na nosečniške tegobe . Za vas, ki vam je pritekla , pa . Optimistično v februar.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 7:55:42
|
|
|
|
cebelica81
|
Tako, po 4 dnevni nosečnosti sem vas končno uspela prebrati (včeraj zvečer in danes zjutraj) in se tudi dodobra nasmejati . Face ste. Anonimna čestitke . Tudi pri meni je bilo tako. Tiste, ki vam je pritekla . Pozitivno v februar! Tiste, ki še čakate pa v čim večjem številu med prosim .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 8:15:07
|
|
|
|
skrivnost
|
jutro bejbe! kako ste kaj? kako ste preživele vikend? upam, da ste se odpočile vivaldi - pestke za danes, da bo plusek! pri nas nič novega... poročam! gregUr-upam, da so to znaki za plusek, pestke tudi za tebe! kok si me nasmejala s tavelko potrebo, bi blo fajn da bi bil tud pr teb to razlog za črtici! darchy82-jaz bi ti rekla, da je še vedno možnost, dokler ne priteče ni za izgubiti upanja, predlagam ti, da se čez par dni še enkrat polulaš na testek;) pa javi! Anonimna - , upam, da je to to! drzim pestke da je vse ok!! Acjom1-ne obupaj, dokler ne pride! držim pestke, pa mislim, da bi znalo biti še malo prezgodaj. Probaj še čez par ni ponovno! sicer te pa čisto razumem, da je neko razočarjanje, čeprav po prvem krogu. Je blo pri meni isto, se pa zavedam, da so punce, ki so res borke in po vsakem minusku še bolj s trdo voljo nadaljujejo! Bravo za njih! chungalunga-tudi jaz imam že več kot dva tedna take znake. pa je še kar ni. Tudi upam na najboljše! Oreh-pestke za plusek pa vse naj naj!!!! Da bi ga danes ugledala! sa.je-dobrodošla nazaj in objemček, pogumno v feb!!! sicer pri nas nič novega, znaki še vedno taki kot, da bo ravno prišla (napete prsi, špikanje v jajčnikih, bolečine v trebuhu,...). Če bom zbrala danes pogum, bom šla po testek (ga nisem še nikol delala) in bom lulala jutri zjutri!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 8:20:30
|
|
|
|
HeLenčica
|
Pa neee, Sa-je, sem računala da prideš z dobro novičko nazaj Vivaldi, držim pesti, še vedno! Vikend bo hitro tukaj, ja, ampak mislim da mi ne bo treba testa porabljat . Ker vem kdaj je bila O vem tudi, da pride v soboto oz. morda celo v petek. Oreh, če je jaz ne dobim čez vikend ne bom zdržala do 7.2. Ker, kot sem napisala zgoraj vem kdaj mora priti in če je ne bo je to velik znak za . Zdaj boš pa ti mene mogla podpirat Skrivnost, boš delala test jutri, da izboljšaš procent nosečk v januarju?
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 8:37:36
|
|
|
|
cebelica81
|
Ta forum spet malo nagaja. Nikjer ne najdem gumba za spreminjnje objavljenega posta (niti brisanje) in potem berete moje neumnosti . Mislila sem napisati po 4 dnevih odsotnosti, ker smo bili na smučanju...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 8:39:16
|
|
|
|
HeLenčica
|
cebelica, zgoraj imaš gumbek UREDI, ampak mislim da samo dokler ni objavljen kak drug post. Nič narobe, če bi jaz bla nosečka bi mi tudi samo ta beseda po glavi hodla
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 8:49:51
|
|
|
|
skrivnost
|
Helenčica-ja upam, da bom zbrala pogum. Me je malo strah, da ne bom razočarana. Sicer pa ja, statistika mi kaže v prid! poročam!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 8:53:59
|
|
|
|
Vivaldi
|
GregUr, mene zdaj skoz tišči na veliko potrebo, te bom držala za besedo! Pri meni še nič novega, me je pa zvečer, po celodnevnem špikanju in cukanju okrog jajčnikov zvečer popadla testomanija in sem se ob 11h zvečer zvlekla iz postle in letela delat test. Še nobenega rezultata, pa sem dala prav pod luč! Čakam, čakam, čakaaaaam, čakam ko zamorc! Punce, dejmooooooo!!!! Aja, da ne pozabim: če jo nalulamo pa v začetku februarja, mora it statistika v oba meseca!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 9:02:04
|
|
|
|
GregUr
|
Sa.je no zdaj sta pa spočita in resnično optimistično začnita nov cikel, držim pesti! darchy82 ja itak da je odvisno od vsake posameznice in pa od vsake nosečnosti... tko da upamo naprej! skrivnost pa če je reeees! haha drugač pa tut jst upam da bo na tem "sranju" kej pozitivnega vidim da tut ti jutri lulaš? jst tut če bo zdržala da se ne prikaže , tko da držim pestke! imam pa tak občutek v trebuhu - kot da bi premalo pila in da bi me že dejansko mehur opozarju - ej ti, mal me nafili kaj pa ti? drugače s prsmi pa z ostalimi znaki se pa nisem zaznala. upajmo na pluske! no, kot sm že povedala, moje še ni, čeprav je danes tisti DAN D ko naj bi bil začetek novega ciklusa in NIKOLI ni prišla niti minute kasneje. ponavadi sem se zbudila v mesarsko klanje, al pa vsaj čutla po jajčnikih kaj, zdej so pa jajčniki mirni (z razliko od včeraj in sobote ko me je pikalo), se mi pa "mehur" krči oziroma resnično tak filing kot da nebi nč pila. pa spijem po 2 litra čaja na dan... tko da... ne vem če je "zdravo" ampak mam že cel scenarij v glavi... ni to dobro... uglavnem, pofočkala sem se, se oglasim še kasneje, upam da z istimi podatki
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 9:04:43
|
|
|
|
GregUr
|
vivaldi si le podlegla? jst ti povem, usojeno nama je da jutri nalulamo zamorce hahahaha pri meni je res to nekaj čudnega da je še ni danes. dvomim da bi me psiha hecala, ker ktera bere tale forum od približno oktobra naprej, se najbrž dobro spomne kakšni "znaki" so mene že vse popadali, a navsezadnje je vedno prišla kot urica točno... tko da UPAM da tole resnično nekaj pomeni. ja ja, statistika mora v tem primeru še v december 2011 in pa marec 2012 hahhaha
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 9:06:56
|
|
|
|
Vivaldi
|
Helenčica, skoraj bi pozabila - saj veš, da po zakonu privlačnosti ne smeš razmišljat, da M ne bo (kaj šele, da itak bo!), ampak da črtica bo! Ma ne, da bo, da je že!! Ja, sej vem, da je ful težko, ker se kar nekako vdaš v usodo po tolikih krogih, in si nočeš lažnega upanja vzbujat. Ampak, se spomnim, kako sem delala izpit za avto - zdelo se mi je, da nikol ne bom naredila tega sranja, inštruktor je nabijal dodatne ure... Potem pa en dan hodim po Ljubljani, in razmišljam: "A vsi teli bebci (Ljubljančani, oprostite ) imajo izpit, jaz pa ne? Jok, brate!" In sem si začela predstavljat, da je inštruktor turist, ki ga malo furam po Lj Za ne verjet, kakšna sprememba! Hočem povedat, da moramo res več razmišljat na način, da "če želiš nekaj pritegniti v svoje življenje, si predstavljaj, da je že tam" Punce, pa ne mi preveč zamerit...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 9:17:21
|
|
|
|
oreh
|
oj, čestitam anoniomna !! pa vse, pri katerih je prišla. Sem delala test in seveda-. kaj čmo, sem pa res upala, da bo klomifen kaj pomagal. helenčica veš, da te bom podpirala in slutim, da so znakci tapravi!! eh ja, zdej pa spet zbirat notranjo moč in nasmeh na fris... Mislim, da se bom z mojim dogovorila, da mi 5 dni pred predvideno vzame bančno kartico in vso gotovino, da si ne bom mogla kupit testa.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 9:18:57
|
|
|
|
oreh
|
aja, če ni pretežko, a mi lahko katera pove kako prilimam samo slikco iz maila sem gor, ker včeraj sem pošteno mimo udarla.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 9:25:20
|
|
|
|
Vivaldi
|
Oreh, počakaj no, da vidiš, če se gospa prikaže. Kaj pa če se ne Je pa res, da si si kar oddaljen etapni cilj postavila- se polulaš na Prešerna, praviš?? Punce, dejmo lulat, jaz nimam več materiala
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 9:28:48
|
|
|
|
Vivaldi
|
Aja, pa glede na to, da si prejšnjič šla 2 km peš do smetnjakov in nazaj - jaz se ne bi zanesla na to, da boš brez gotovine in kartic kaj dosegla; še vedno lahko prosjačiš za 3 evre na postaji! Joj, samo gobcam, zdej se pa res dol skidam in vam dam mir
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 9:31:19
|
|
|
|
HeLenčica
|
Zlata Vivaldi! Vse kar si rekla, drži. Ampak jaz sem si v rokah že tolikokrat predstavljala, da bi zdaj morala imeti že razred. Je pa res, kar si rekla, da se po tolikem času bojiš razočaranja. No, pa saj se ne bojim, se pa sama sebi zdim neumna, ko vam razlagam o nekih znakih, pol pa vedno dobim . Dovolj zdaj o meni, jaz spadam v februarsko temo! Oreh
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 9:33:07
|
|
|
|
oreh
|
vivaldi, vidim, da smo kar istih misli. pa sej me v lekarni že dobro poznajo, bi mi dali test kar na kredo!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 10:28:31
|
|
|
|
Vivaldi
|
Joj, lekarne in drogerije v manjših mestih... Zadnjič me je ena mama prov prečekirala od glave do pete, ko je vidla, da sm First Sign dala na pult. Mislim, a smo v 12. stoletju, al kako? Sem se počutila, kot da sm stara 15 let in sem šla test kupit, ker mi je en dal lupčka Helenčica
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 11:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi Joj, lekarne in drogerije v manjših mestih... Zadnjič me je ena mama prov prečekirala od glave do pete, ko je vidla, da sm First Sign dala na pult. Mislim, a smo v 12. stoletju, al kako? Sem se počutila, kot da sm stara 15 let in sem šla test kupit, ker mi je en dal lupčka Same here Jaz se res malo javljam, malo bi se rada odklopila od tega razmišljanja o in , ker se mi zdi, da potem samo razmišljam o tem, pa, a bo pritekla , pa v končni fazi, če bo vse ok itd. itd. Bom bolj sodelovala, se bom potrudila. Obljubim. Močno stiskam pesti za !!! Anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 13:45:41
|
|
|
|
GregUr
|
vivaldi a veš da sem točno to jst nardila ta mesec... pač si priklicala pozitivo v glavo in se prepričala, tudi jaz bom enkrat na tem, ni hudič! tko da je res nekaj na tem... oreh pojma nimam kako je s slikco iz maila, vem samo za slikce k so na računalniku: greš na www.slikomat.com in tam naložiš sliko iz računalnika, izbereš velikost "za forume" in potem vpišeš svoj mail (vse anonimno, nič te ne gnjavijo kasneje) in potrdiš spodaj, ko pa se "obdela" ti pokaže link, katerega prekopiraš med tiste znakce (kot npr. pišeš krepko vmes med une znakce), ampak tale forum nima možnosti prilepi sliko, tko da ne vem, očitno ne mormo "svinjat" po forumu s slikcami... lahko pa isto narediš, pa pač prilepiš kot "povezavo", mogoče pa bo ratalo... no, da se jst pohvalim da mam še vedno bele gate držte pesti, da bojo jutri , UPAM, da NE UPAM preveč... vivaldi kako pa je s tabo? pa ostale punce k lulate še ta mesec?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 13:49:43
|
|
|
|
Acjom1
|
Pozdravljene punce! Hvala za vso spodbudo in razumevanje. Seveda nisem zdržala in sem šla danes naredit še en test. In pojavila se je čisto majcena, bleda črtica. Zdaj pa čakam 3 dni, da vidim, kaj se bo izcimilo iz tega. Evo, zdaj pa šibam po mojega sončka v vrtec, ker sem mu obljubla, da greva danes, ko sem prosta, v zoo. Držim pesti za vse, ki boste danes lulale.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.1.2012 14:12:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Acjom: Jaz mislim, da se lahko kar seliš k oktobrkam GregUr: držim pesti!! A.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?