|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
29.1.2012 21:59:23   
GregUr
škoda da nism v mariboru vplačala svojih listkov user posted image mam pa vsaj tok sreče, da sm mela vsaj poplačane kupljene listke user posted image

in, je ktera od vas zadela? kej druzga kot z glavo v zid? user posted image

jst pravim da bo moj loto jutr - obdržat bele gate!! Kar mislim da bo težje kot pa napisat 7 srečnih številk. namreč, me napihuje in krči dol okrog jajčnikov, pa vse okrog ledvic pa do križa. ne vem a je to od spanja na kavču - moj ma spet obdobje smrčanja user posted image user posted image user posted image

lulam v torek!! dobr da sm jutr zjutri zaposlena, popoldne pa nasploh nočem, ker vem da bo šele 1. dan predvidene M, in mislim da bi res blo fajn met prvi urin. tko da bom hitr zjutri še na pol v spanju letela na wc in ga spustila po ceveh... upam da bo vseeno poln ßhcg- ja, ampak jutr ga ne bom prestregla! user posted image

držim pesti punčare, da dvignemo še malo % tegale rozkastega januarja!! user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
29.1.2012 22:49:33   
Sa.je
heei!
Back to reality...nazaj iz dopusta, jutri služba in spet vse po starem user posted image
Po prišakovanju je moja user posted image pritekla še isti dan, kot smo odšli na dopust in sicer s 4-dnevno zamudouser posted image
očitno se je moj ciklus poskočil iz 28 dni na 31, ker zadnja dva meseca je bilo 31 dni.

Greva pa optimistično v nov mesec, tokrat nekoliko bolj sproščeno in tako na izi...upam, da ne bo ostalo samo pri besedah in, da se bova dejansko lahko kar se dala sprostila in dala iz glave.

Čestitam vsem novim nosečkam in držim pesti in fige za vse, ki boste to še postale, da bi se jim pridružile čimprej!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
30.1.2012 6:09:34   
darchy82
Punce, držim pesti da vse zagledate kmalu user posted image . Drugače pa moje user posted image še vedno ni na spregled user posted image .
Kar se pa tiče zgodnjih testov, je meni v prejšnji user posted image že navaden testni trakec First Sign en dan pred izostalo user posted image pokazal user posted image , ampak seveda je vsaka ženska drugačna tako kot vsaka nosečnost, tako da vam nočem zbijati morale (pa sebi tud ne), tako da upamo kmalu na user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lep dan vsem.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
30.1.2012 7:03:00   
Katte
Čestitam, anonimna user posted image !!! To je to, kar pripravi se na nosečniške tegobe user posted image  user posted image  user posted image .

Za vas, ki vam je pritekla user posted image , pa user posted image user posted image user posted image . Optimistično v februar.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
30.1.2012 7:55:42   
cebelica81
Tako, po 4 dnevni nosečnosti sem vas končno uspela prebrati (včeraj zvečer in danes zjutraj) in se tudi dodobra nasmejati user posted image . Face ste.

Anonimna user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image . Tudi pri meni je bilo tako. Tiste, ki vam je pritekla user posted image user posted image user posted image user posted image . Pozitivno v februar! Tiste, ki še čakate pa v čim večjem številu med user posted image prosim user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
30.1.2012 8:15:07   
skrivnost
jutro bejbe!
kako ste kaj? kako ste preživele vikend? upam, da ste se odpočile user posted image

vivaldi - pestke za danes, da bo plusek! pri nas nič novega... poročam!
gregUr-upam, da so to znaki za plusek, pestke tudi za tebe! kok si me nasmejala s tavelko potrebo, bi blo fajn da bi bil tud pr teb to razlog za črtici!
darchy82-jaz bi ti rekla, da je še vedno možnost, dokler ne priteče ni za izgubiti upanja, predlagam ti, da se čez par dni še enkrat polulaš na testek;) pa javi!
Anonimnauser posted image -user posted image , upam, da je to to! drzim pestke da je vse ok!!
Acjom1-ne obupaj, dokler ne pride! držim pestke, pa mislim, da bi znalo biti še malo prezgodaj. Probaj še čez par ni ponovno! sicer te pa čisto razumem, da je neko razočarjanje, čeprav po prvem krogu. Je blo pri meni isto, se pa zavedam, da so punce, ki so res borke in po vsakem minusku še bolj s trdo voljo nadaljujejo! Bravo za njih!user posted image
chungalunga-tudi jaz imam že več kot dva tedna take znake. pa je še kar ni. Tudi upam na najboljše!
Oreh-pestke za plusek pa vse naj naj!!!! Da bi ga danes ugledala!
sa.je-dobrodošla nazaj in objemček, pogumno v feb!!!

sicer pri nas nič novega, znaki še vedno taki kot, da bo ravno prišla (napete prsi, špikanje v jajčnikih, bolečine v trebuhu,...). Če bom zbrala danes pogum, bom šla po testek (ga nisem še nikol delala) in bom lulala jutri zjutri!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
30.1.2012 8:20:30   
HeLenčica
Pa neee, Sa-je, sem računala da prideš z dobro novičko nazaj user posted image user posted image user posted image

Vivaldi, držim pesti, še vedno! Vikend bo hitro tukaj, ja, ampak mislim da mi ne bo treba testa porabljat user posted image . Ker vem kdaj je bila O vem tudi, da user posted image pride v soboto oz. morda celo v petek.

Oreh, če je jaz ne dobim čez vikend ne bom zdržala do 7.2. Ker, kot sem napisala zgoraj vem kdaj mora priti in če je ne bo je to velik znak za user posted image . user posted image user posted image user posted image Zdaj boš pa ti mene mogla podpirat user posted image

Skrivnost, boš delala test jutri, da izboljšaš procent nosečk v januarju?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
30.1.2012 8:37:36   
cebelica81
Ta forum spet malo nagaja. Nikjer ne najdem gumba za spreminjnje objavljenega posta (niti brisanje) in potem berete moje neumnosti user posted image user posted image user posted image .

Mislila sem napisati po 4 dnevih odsotnosti, ker smo bili na smučanju...

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
30.1.2012 8:39:16   
HeLenčica
cebelica, zgoraj imaš gumbek UREDI, ampak mislim da samo dokler ni objavljen kak drug post. Nič narobe, če bi jaz bla nosečka bi mi tudi samo ta beseda po glavi hodla user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
30.1.2012 8:49:51   
skrivnost
Helenčica-ja upam, da bom zbrala pogum. Me je malo strah, da ne bom razočarana. Sicer pa ja, statistika mi kaže v prid! user posted image poročam!

Neposredna povezava do sporočila: 1210
30.1.2012 8:53:59   
Vivaldi
GregUr, mene zdaj skoz tišči na veliko potrebo, te bom držala za besedo!user posted image

Pri meni še nič novega, me je pa zvečer, po celodnevnem špikanju in cukanju okrog jajčnikov zvečer popadla testomanija in sem se ob 11h zvečer zvlekla iz postle in letela delat test. Še nobenega rezultata, pa sem dala prav pod luč!user posted image user posted image

Čakam, čakam, čakaaaaam, čakam ko zamorc! user posted image

Punce, dejmooooooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, da ne pozabim: če jo nalulamo pa v začetku februarja, mora it statistika v oba meseca!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
30.1.2012 9:02:04   
GregUr
Sa.je user posted image user posted image no zdaj sta pa spočita in resnično optimistično začnita nov cikel, držim pesti! user posted image
darchy82 ja itak da je odvisno od vsake posameznice in pa od vsake nosečnosti... tko da upamo naprej! user posted image
skrivnost pa če je reeees! haha user posted image user posted image drugač pa tut jst upam da bo na tem "sranju" kej pozitivnega user posted image
vidim da tut ti jutri lulaš? jst tut user posted image če bo zdržala da se ne prikaže user posted image , tko da držim pestke!
imam pa tak občutek v trebuhu - kot da bi premalo pila in da bi me že dejansko mehur opozarju - ej ti, mal me nafili user posted image kaj pa ti? drugače s prsmi pa z ostalimi znaki se pa nisem zaznala. upajmo na pluske!

no, kot sm že povedala, moje user posted image še ni, čeprav je danes tisti DAN D ko naj bi bil začetek novega ciklusa in NIKOLI ni prišla niti minute kasneje. ponavadi sem se zbudila v mesarsko klanje, al pa vsaj čutla po jajčnikih kaj, zdej so pa jajčniki mirni (z razliko od včeraj in sobote ko me je pikalo), se mi pa "mehur" krči oziroma resnično tak filing kot da nebi nč pila. pa spijem po 2 litra čaja na dan... tko da...
ne vem če je "zdravo" ampak mam že cel scenarij v glavi... ni to dobro...

uglavnem, pofočkala sem se, se oglasim še kasneje, upam da z istimi podatki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1212
30.1.2012 9:04:43   
GregUr
vivaldi si le podlegla? user posted image jst ti povem, usojeno nama je da jutri nalulamo zamorce hahahaha user posted image
pri meni je res to nekaj čudnega da je še ni danes. dvomim da bi me psiha hecala, ker ktera bere tale forum od približno oktobra naprej, se najbrž dobro spomne kakšni "znaki" so mene že vse popadali, a navsezadnje je vedno prišla kot urica točno... tko da UPAM da tole resnično nekaj pomeni.

ja ja, statistika mora v tem primeru še v december 2011 in pa marec 2012 hahhaha user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
30.1.2012 9:06:56   
Vivaldi
Helenčica, skoraj bi pozabila - saj veš, da po zakonu privlačnosti ne smeš razmišljat, da M ne bo (kaj šele, da itak bo!), ampak da črtica bo! Ma ne, da bo, da je že!! user posted image user posted image user posted image

Ja, sej vem, da je ful težko, ker se kar nekako vdaš v usodo po tolikih krogih, in si nočeš lažnega upanja vzbujat. Ampak, se spomnim, kako sem delala izpit za avto - zdelo se mi je, da nikol ne bom naredila tega sranja, inštruktor je nabijal dodatne ure... Potem pa en dan hodim po Ljubljani, in razmišljam: "A vsi teli bebci (Ljubljančani, oprostiteuser posted image ) imajo izpit, jaz pa ne? Jok, brate!" In sem si začela predstavljat, da je inštruktor turist, ki ga malo furam po Ljuser posted image Za ne verjet, kakšna sprememba!user posted image user posted image

Hočem povedat, da moramo res več razmišljat na način, da "če želiš nekaj pritegniti v svoje življenje, si predstavljaj, da je že tam" user posted image user posted image user posted image

Punce, pa ne mi preveč zamerit... user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
30.1.2012 9:17:21   
oreh
oj,
čestitam anoniomnauser posted image !!user posted image pa vse, pri katerih je prišla.
Sem delala test in seveda-. kaj čmo, sem pa res upala, da bo klomifen kaj pomagal.

helenčica veš, da te bom podpirala in slutim, da so znakci tapravi!!

eh ja, zdej pa spet zbirat notranjo moč in nasmeh na fris...
Mislim, da se bom z mojim dogovorila, da mi 5 dni pred predvideno user posted image vzame bančno kartico in vso gotovino, da si ne bom mogla kupit testa.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
30.1.2012 9:18:57   
oreh
aja, če ni pretežko, a mi lahko katera pove kako prilimam samo slikco iz maila sem gor, ker včeraj sem pošteno mimo udarla.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
30.1.2012 9:25:20   
Vivaldi
Oreh, počakaj no, da vidiš, če se gospa prikaže. Kaj pa če se neuser posted image Je pa res, da si si kar oddaljen etapni cilj postavila- se polulaš na Prešerna, praviš?? user posted image user posted image user posted image

Punce, dejmo lulat, jaz nimam več materialauser posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
30.1.2012 9:28:48   
Vivaldi
Aja, pa glede na to, da si prejšnjič šla 2 km peš do smetnjakov in nazaj - jaz se ne bi zanesla na to, da boš brez gotovine in kartic kaj dosegla; še vedno lahko prosjačiš za 3 evre na postaji!user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, samo gobcam, zdej se pa res dol skidam in vam dam miruser posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
30.1.2012 9:31:19   
HeLenčica
Zlata Vivaldi! Vse kar si rekla, drži. Ampak jaz sem si user posted image v rokah že tolikokrat predstavljala, da bi zdaj morala imeti že razred. Je pa res, kar si rekla, da se po tolikem času bojiš razočaranja. No, pa saj se ne bojim, se pa sama sebi zdim neumna, ko vam razlagam o nekih znakih, pol pa vedno dobim user posted image . Dovolj zdaj o meni, jaz spadam v februarsko temo!

Oreh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
30.1.2012 9:33:07   
oreh
user posted image user posted image user posted image user posted image vivaldi, vidim, da smo kar istih misli. pa sej me v lekarni že dobro poznajo, bi mi dali test kar na kredo!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
30.1.2012 10:28:31   
Vivaldi
Joj, lekarne in drogerije v manjših mestih... user posted image Zadnjič me je ena mama prov prečekirala od glave do pete, ko je vidla, da sm First Sign dala na pult. Mislim, a smo v 12. stoletju, al kako? user posted image Sem se počutila, kot da sm stara 15 let in sem šla test kupit, ker mi je en user posted image dal lupčkauser posted image user posted image user posted image

Helenčica user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
30.1.2012 11:17:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Joj, lekarne in drogerije v manjših mestih... user posted image Zadnjič me je ena mama prov prečekirala od glave do pete, ko je vidla, da sm First Sign dala na pult. Mislim, a smo v 12. stoletju, al kako? user posted image Sem se počutila, kot da sm stara 15 let in sem šla test kupit, ker mi je en user posted image dal lupčkauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Same hereuser posted image

Jaz se res malo javljam, malo bi se rada odklopila od tega razmišljanja o user posted image in user posted image , ker se mi zdi, da potem samo razmišljam o tem, pa, a bo pritekla user posted image , pa v končni fazi, če bo vse ok itd. itd.

Bom bolj sodelovala, se bom potrudila. Obljubim.

Močno stiskam pesti za user posted image user posted image user posted image !!!

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Vivaldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
30.1.2012 13:45:41   
GregUr
vivaldi a veš da sem točno to jst nardila ta mesec... pač si priklicala pozitivo v glavo in se prepričala, tudi jaz bom enkrat na tem, ni hudič! tko da je res nekaj na tem... user posted image

oreh pojma nimam kako je s slikco iz maila, vem samo za slikce k so na računalniku:
greš na www.slikomat.com in tam naložiš sliko iz računalnika, izbereš velikost "za forume" in potem vpišeš svoj mail (vse anonimno, nič te ne gnjavijo kasneje) in potrdiš spodaj, ko pa se "obdela" ti pokaže link, katerega prekopiraš med tiste znakce (kot npr. pišeš krepko vmes med une znakce), ampak tale forum nima možnosti prilepi sliko, tko da ne vem, očitno ne mormo "svinjat" po forumu s slikcami...
lahko pa isto narediš, pa pač prilepiš kot "povezavo", mogoče pa bo ratalo...

no, da se jst pohvalim da mam še vedno bele gate user posted image držte pesti, da bojo jutri user posted image user posted image , UPAM, da NE UPAM preveč...

vivaldi kako pa je s tabo? pa ostale punce k lulate še ta mesec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
30.1.2012 13:49:43   
Acjom1
Pozdravljene punce! Hvala za vso spodbudo in razumevanje. Seveda nisem zdržala in sem šla danes naredit še en test. In pojavila se je čisto majcena, bleda črtica. Zdaj pa čakam 3 dni, da vidim, kaj se bo izcimilo iz tega. Evo, zdaj pa šibam po mojega sončka v vrtec, ker sem mu obljubla, da greva danes, ko sem prosta, v zoo. user posted image Držim pesti za vse, ki boste danes lulale.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
30.1.2012 14:12:47   
Anonimen
Acjom: user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mislim, da se lahko kar seliš k oktobrkamuser posted image user posted image

GregUr: držim pesti!!user posted image

A. user posted image

(odgovor članu Acjom1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?