|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
27.1.2012 13:55:07   
Kliki
HeLenčica zame so to zelo koristne informacije tega nisem vedla.
Kako si pa drugače?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
27.1.2012 14:04:52   
HeLenčica
Oreh ha ha ha user posted image . Idi si že nov test kupit, pa kupi oni First sign ko sta 2 not, enga narediš kr zdaj, enega pa zjutraj. Pa bo hitreje minlo.

Kliki, jaz sem super. Moj drugi jaz (tisti hudobni) mi spet hoče dopovedat da sem noseča. Ampak jaz se ne dam, ne verjamem dokler ne vidim vsaj 3 pozitivnih testov user posted image . Počutje: velike, napete joške (kot vsak mesec), bradavice me več ne pečejo (so me 2 dni po O), pa ful ful redkokdaj me pikne spodaj, komaj občutno. Aja, pa da ne pozabim še utrujenosti, pa lulanja ponoči (da ne bo pomote - to niso znaki nosečnosti, tudi psiha jih ne povzroča, jaz sumim da mogoče na to vpliva kakšna hormonska zadeva, ker me velikokrat pred M dajejo isti problemi). Kliki, tebe pika ali še kaj drugega?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
27.1.2012 14:07:27   
Kliki
Pika, spala bo skozi (dobr da sem mela dopust), pa bradavice so malo bolj občutlive, joškice mam pa itak pred vsako M tudi napihnene.

Neposredna povezava do sporočila: 1153
27.1.2012 14:16:36   
monsy
Oreh držim pesti in komaj čakam da potrdiš veselo novico!!! user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
27.1.2012 14:25:53   
GregUr
helenčica nč me nisi "prizadela" user posted image js to drugače vem, je pa dobro da si izpostavla, ker je najbrž sigurno med nami kakšna takšna k tega ni vedla. Mam pa "srečo" da nihče od naju ne prenaša vročine, tko da se savnala sigurno ne bova. sva bolj une "žabaste" sorte, mal v vodi, mal pod vodo, mal na suhem user posted image .

sem pa že krepko začela delat pa se privajat na bolj zdrav način življenja k ga mam namen met v nosečnosti user posted image tko da sm že 5kg dol dala (jih mam še kakih par preveč), čokolado črtala pa začela na luft hodit - pač več kot ponavad user posted image tko da mislm da z moje strani je telo prpravleno 100% user posted image vsaj upam no... user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
27.1.2012 14:28:57   
LittleSun
oreeeeh user posted image user posted image komaj čakam na novičke jutri

čestitke tudi vsem novim user posted image user posted image user posted image

pa pikepoke tistim ki vas je obiskala user posted image bo pa naslednji mesec vaš

Jaz sem sedaj ko ne delamo na user posted image čist druga, sproščena in moram rečt da PAŠE user posted image user posted image in tudi malo sem spremenila odnos do tega...delanja na dojenčku, se mi zdi, da sva oba postala kar malo sužnja temu in sva na veliko stvari pozabila. Še vedno čakam,da me pokličejo za histeroskopijo, toda mirno in ne podira se mi več svet zaradi enega meseca. In sem spoznala, da en mesec ni nič, tudi dva, trije ne, v meni je nekaj kliknilo in tako ali tako vem, da mi bo dano da še enkrat zanosim, če je pot do tja še dolga, jo bom pa prehodila z dvignjeno glavo in nasmehom na ustihuser posted image

polagam vam na srce, da najdite način kako malo pozabiti, morda celo en mesec ne delati na user posted image da vidiš kako je fino ko si čisto neobremenjen. Vsaka po svoje...
pa lep dan pupe moje
držim pesti, da zadnje dni nalulate sameuser posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
27.1.2012 14:32:28   
Kliki
LittleSun kako si lepo to napisala. Samo ne pozabi tudi za tebe bo posijalo sonce in bo spet lepi user posted image in pa lepihuser posted image mesecov.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
27.1.2012 14:38:53   
GregUr
user posted image Little sun, super da si super user posted image maš pa prav, ja, treba bi se blo odklopit pa si priklopit v glavo misel, da bomo vse 1x na tem da bomo user posted image . ene prej, druge malo kasneje. ampak vse bomo! user posted image je pa pri postopku "odklopitve" uno stikalo težje dostopno. Počas bom skužila da je bv se sekirat in da bo ko bo. saj veste kaj pravijo - ko najmanj pričakuješ... user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
27.1.2012 19:14:53   
chungalunga
Hehe, punce, prav nasmejala sem se ob prebiranju vaših postov. user posted image  Res ste face.
Oreh, močno močno držim pestke, da tista črtica na testku ni bila privid in da se prikaže ponovno, ko boš delala naslednjega. Res ti iz srca privoščim!! user posted image
Helenčica, taki nasveti so vedno dobrodošli, zato pa so forumi, da delimo mišljenje, znanje in izkušnje. user posted image

Sicer pa hvalabogu, da je vikend, prav dovolj sem že imela vsega ta teden. Tako, da bom dala vsaj ta dva dni malo možgančke na off. V bistvu sem začela že danes, ko sem prišla iz službe. Najprej sem si privoščila eno dobro sarmico od moje mami, zdajle se bašem pa še z riževim narastkom in nutelo. Uf, uf... na shujševalno bo treba! user posted image  Ma klinc, pred user posted image  mi vedno tako cuker paše, za znoret. Ubistvu, če dobro pomislim, sem ga danes pojedla že toliko, kot ga sicer ponavadi v celem tednu. user posted image  Ma ne morem si pomagat, če takoooo paše.
Pri meni glede znakcov drugače danes nič kaj posebnega, malo me špika po jajčnikih, ampak nič takšnega. Jo kar pričakujem. Jutri je "The Day", bomo videli.

Držimo pesti za nas!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
27.1.2012 19:19:47   
Vivaldi
Helenčica, ful dobro, da si to napisala... Midva pa oba nora na savne user posted image . No, ampak glede na to, da sva bila zadnjič lani pozimi, pa dva dni pred mojo menstro, mislim, da bi moralo bit ok. Bom pa vedela za naprej.
Hvala res, čim več obvestil nam, začetnicam, prosim. Se pa potem začneš res čuditi, kako ljudem kar tako, spotoma rata in zakaj smo vedno zganjali tako paniko in tako pazili... user posted image

Oreh, za poscat dobro si napisala tole o tvojem testu... A ti po skenu pošljem svoje tri? Jaz se jih kar bojim it delat, pa je jutri dan D.... Faca totalna, no. Res, TOČNO TAKE SMO! user posted image

Little Sun, totalna đekica, da takole gledaš na stvari... In imaš sigurno prav. Ampak očitno mora to vsaka sama skapirat, drugače ne gre. Sigurno boš enkrat pozabla it test delat, in te bo kar kap, ko boš izvedla za user posted image user posted image

Kliki, a si malo sumljiva, ali kako?user posted image Držim pesti...user posted image user posted image

Skrivnost, Chungalunga, Oreh - kdaj zjutraj vstanemo?user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
27.1.2012 19:48:41   
oreh
Vivaldiuser posted image user posted image user posted image , jaz okoli 6.00, kot ponavadi, ob 6.1o pa že na pir za tolažbo, ker itak ne bo nič (govorim zase).
men se bo res jutri sfuzlalo, če bo -. mojemu sploh nisem nič govorila, ker sem že tolikokrat s podobnimi rezultati testa okoli njega skakala in sva se veselila, pol je pa vedno prišlauser posted image in je bil žalosten. tko, da bom kar tiho, do jutri, čeprav je meni bit tiho o takih stvareh največji problem.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
27.1.2012 20:39:44   
Kliki
Vivaldi sumliva ja mogoče. Bi blo prov fajn ker se res že nekaj časa matrava. user posted image user posted image user posted image

Oreh saj veš da se ti bo jutri malo sfuzlalouser posted image ampak bo kmalu dobro. Zagledala boš user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
27.1.2012 21:02:28   
HeLenčica
Oreh, pa kaj se ti je res že zgodilo da je bil plusek pol si pa dobla user posted image ? Ker to pa ni ravno pogosto! user posted image Meni se zmeša, mislim od sreče, ker si tako želim videt tisto drugo črtico pa mi test vedno fakiča pokaže. Pa zakaj tak misliš da ne bo nič? Valda da bo, jaz sem ziher! Pa ne pozabit prit poročat, ker sem jaz tudi na trnih!

Ostale, ki lulate jutri...pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tak da zmanjkalo je ne bo! La la la, jutri bo srečen dan user posted image

LittleSun, sem vesela da se dobro počutiš. Sama sem bila v podobni situaciji lani poleti, ko mi je vse skupaj prišlo čez glavo in sem prav morala razčistiti sama s sabo, da življenje ni samo delanje user posted image . Zatem sem se počutila osvobojena, lažje dihaš! Saj sem zdaj tudi kul, ampak sej pravim, pridejo meseci ko sploh ne vem nič, keri dan je al pa kaki znaki, pridejo pa tudi taki, ko mi v glavi kljuva "kaj pa če". In tega se najbrž ne bom nikoli rešila. Dokler ne pride sreča tudi zame user posted image Želim ti vso srečo, s takim odnosom tako baje nastajajo user posted image .

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
27.1.2012 21:18:07   
chungalunga
Jaz ne vem, če bom ravno lulala jutri, vedno počakam še kak dan, dva za vsak slučaj. Ubistvu še nikoli nisem naredila testa. Ja, saj vem, zdaj boste debelo pogledale, ampak res ga nisem. Ker se bojim razočaranja.
Upam pa, da se katera druga opogumi in sporoči lepo novičko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1164
27.1.2012 21:39:20   
HeLenčica
Punce, pri nosečkah sem zasledila, da je romare imela SS. user posted image user posted image user posted image user posted image Romare, če bereš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DRŽI SE!

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
28.1.2012 6:01:09   
romare
hoj punce, itak da vas še spremljam,in navijam za vsako od vasuser posted image user posted image user posted image
zaenkrat sem še nosečka samo nisem se še vpisala k septembrkam, bom počakala do pregleda ki je šele 23. 2.,da mi potrdijo če je vse ok oz da plodek je in da raste. ja so se pa začele slabosti,sem in tja vrtoglavice,boleče prsi-sploh če je bolj tesen modrčekuser posted image ampak sem vesela vsakega znakca-tko vsaj vem da pikica še obstaja.

Neposredna povezava do sporočila: 1166
28.1.2012 6:54:01   
SILVA
oreh kako kaže, navijamuser posted image

chungalunga tebi pa lahko čestitam, da še nisi nikoli naredila testa, pridna punca, mene so vedno prsti preveč srbeli in seveda je bilo vedno samo razočaranje.Mogoče vseeno počakaš do jutri in zjutraj narediš test, držim pestiuser posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
28.1.2012 8:25:48   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: romare

hoj punce, itak da vas še spremljam,in navijam za vsako od vasuser posted image user posted image user posted image
zaenkrat sem še nosečka samo nisem se še vpisala k septembrkam, bom počakala do pregleda ki je šele 23. 2.,da mi potrdijo če je vse ok oz da plodek je in da raste. ja so se pa začele slabosti,sem in tja vrtoglavice,boleče prsi-sploh če je bolj tesen modrčekuser posted image ampak sem vesela vsakega znakca-tko vsaj vem da pikica še obstaja.

Uf, kak mi je zdaj odleglo! Ja, ker pri nosečkah piše da pikice več ni. Ja super! Upam, da slabosti niso hude in da čimprej minejo, pa sevedada čimprej vidiš user posted image . Božaj bušija user posted image

Oreeeeeeh, pa kaj je zdaj? Rekla si ob 6h, torej? user posted image Jaz sem samo zato prišla na forum da vidim kak je s tabo. No,  seveda me za ostale tudi zanima user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
28.1.2012 8:28:23   
Zewa
oreh kaj je zdej? A bom jaz bolj neučakana kot tiuser posted image
Držim pesti, da črtica ni bila samo prividuser posted image SAmo si faca, sem se tako nasmejala ob tvojem postuuser posted image

No, midva dva se pa zmenila da zdaj ta teden, ko je "teden ovulacije" res poskusva vsak drugi dan user posted image In kaj je blo včerej? Ni se mu dalo, ker je bil res tako utrujen.. A dej dej, lahko bi ga utopila v kaplji vode no...user posted image Sej ga bom dans izkoristla, ampak me jezi ker sva se res zmenila. Pa on je bil bolj pobudnik tega da sva se sploh odločila za otroka... Ah ti moški.. Jaz prisežem, da jih ne razumem...user posted image

Kako ste ve? Kako je zvezdica5, darchy82, klopek, skrivnost, chungalunga (ti imaš tako kul nicknameuser posted image ), vivaldi? Dajmo dajmo, držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
28.1.2012 8:49:58   
oreh
Se globoko opravičujem, sam včeraj smo šli plesat in pol se moj ni mogel odlepiti od šanka in sva prišla proti jutru šele domov. test po pričakovanjih - , mogoče se mi zdi , da je neka senca, ampak, če bi bila prava, bi bila vsaj tako debela kot včeraj. nimam pojma kaj je to.
helenčica res imam dostikrat tanko črtico, debela črtica se je že pojavljala po kaki uri testiranja, tko enake debeline kot kontrolna pa je bila prvič včeraj.
ovulacijskih testov pa sploh več ne delam, ker mi kažejo O skoz cel mesecuser posted image To je baje zaradi PCO, na nosečniških testih pa ne vem zakaj je tako, G pravi, naj že enkrat neham delati teste prej, ampak šele po 7 dneh izostanka, ja, itak, glih pravo je našla.

Tako, ampak še vedno ni pritekla in do takrat se lahko še vse spremeni, drgač pa v nove boje. ta mesec sem vložila v pre-seed gel, drug mesec bom pa kupila lupo za test.

močno močno navijam pa za vse ostale!!!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
28.1.2012 9:26:41   
Vivaldi
Oreh, meni tudi ni jasno, kako se ti lahko pojavi črtica in potem še M - sem mislila, da to pomeni zelo zgodnji ss, ampak če je večkrat...user posted image

Uglavnem, jaz sem itak vstala ob 5h!! in šla delat test, in ker je bila belina, sem šla nazaj spat do zdajle. user posted image Ma, če bi bla črtica, bi že takrat priletela na forum in zbudila celo vas! M še ni, bom v pon ponovila test. Še vedno držim pesti...

Helenčica, jaz imam tudi ta mesec ful dober občutek, zelo držim pesti zate user posted image
Me je kar zmrazilo zaradi romare, ampak sem vesela, da je vse ok!!! user posted image

Chungalunga, te popolnoma podpiram. Imaš pa nov vzevek: Železna Lady!user posted image user posted image user posted image

Kaj pa  ostale "buši-to-be"? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
28.1.2012 11:56:16   
chungalunga
Železna Lady, ahahaha! user posted image  Ne ga sračkat! user posted image
Ja, pri meni ni danes še nič, pa trebuh me še tudi nič ni bolel, me pa prsi zelo bolijo, ponoči kar nisem mogla spat. Samo imam občutek, kot da bo kak dan zamude, ker sem bila tudi ta mesec precej pod stresom zaradi enega težkega izpita. user posted image
Oh, če bi se mi res narisali dve črtici, jima sploh ne bi verjela! Verjetno bi ponavljala in ponavljala testke. Bi nadoknadila vse za nazaj! user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
28.1.2012 12:10:41   
GregUr
živžav punce!
mene pa tkooooooooooooo krči spodi, da bo najbrž zdej zdej prtekla... user posted image

to ni prav user posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
28.1.2012 12:14:00   
oreh
Chungalunga sam res si karakter in kako ti to uspeva? jaz vem, da če ne bi predčasno delala testov, se mi ne bi bilo potrebno s temi črticami ukvarjat, sam zgleda, da se rada mučim.

gregur držim pesti, da lahko to pomeni tudi kaj drugega kot prihoduser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
28.1.2012 12:48:53   
oreh
OJ,
imam ponudbo- tista, ki me naslednji mesec prepriča, da ne delam testa pred dnevom D je carica in ji v zameno pridem ščistit stanovanje, ok?

danes se pa tako jezno nase počutim, ker se s testi obnašam kot najstnica, ki nima pojma o ženskem telesu, da sem iz jeze prelomla oba testa, ampak pol pa sem vidla na lističih pluska. halo, nič mi ni jasno. sej vem, test glej max 10 minut...
sej sem mojemu že vse zgobcala, pa me je lepo potolažil.

skratka, sej nisem cela čudna  zarad teh kvazi pluskov, ampak zaradi svoje neučakanosti.
res kapo dol tistim, ki zdržite!
Hvala za spodbudo in zato, da me prenašate, saj se res obnašam kot novinka, ki je prvič lulala, ne pa kot starina, ki lula 3x/mesec...user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?