|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
28.1.2012 13:35:35   
mladika
Orehek...sej bo...jst te čist razumem,čeprav verjela al pa ne,jst sm u 2,5 letih kar delama bebija samo enkrat lulala na CB (glih tok da mam izkušnje z njim),ker mi je M zamujala 10 dni (to pomojm iz prevelike želje).Zdej pa mam že neki časa M točno, no dan gor al dol.Vem pa da če bi zamujala 3 dni bi se že neki dogajal in po pravic povedan raj vidm da rdečka prteče kot pa da vidim - na testku.
Zewa se pa jst tut pridružujem k tvojemu nerazumevanju moških...jst dam roko v ogenj,da oni niso s tega planeta!!user posted image
Mene je moj prejšn mesec prvič prašu po 2-h letih,ko sm bla 1 tedn po O,če še lahk bebija nardiva,pa sm rekla ne,moja O je že bla,pa mi prav,ja zakaj pa jst tega nism vedu...mislm halooooooooo.No in zdej me že ko mam M praša,kdaj bojo pa plodni dnevi.
Jst pa mam  svojga "marsovčka", dans pa jutr doma,nima šihta...PRAZNIK JE!!!!!:)))

< Sporočilo je popravil mladika -- 28.1.2012 13:36:46 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
28.1.2012 13:38:56   
Vivaldi
Punce, face ste! Oreh, jaz sprejmem ponudbo za čiščenje stanovanja, ker se ravno zdaj ukvarjam s tem - valda sem vmes priletela gledat, če ima katera user posted image  user posted image Tole je itak bolj kidanje kot pa čiščenje user posted image Pol maš same pluse, praviš??? user posted image Jaz ga pred ponedeljkom ne grem ponavljat, ker se mi zdi tisti listek čist preveč bel za moje občutljive učkeuser posted image

Mene itak že dva dni vse zbada spodaj, nekaj po jajčnikih, nekaj kot da se napoveduje M... Uglavnem, ni da ni. Bohsemeusmil, no user posted image user posted image

GregUr, a čva skupaj predihavat krčke tam spodaj?user posted image

Aja, oreh,
še tole: priredba zate, izvor pesmice je ena stara spominska knjiga iz leta dva pa tri:

Tuhtaj, lulaj kakor veš, listkov trgati ne smeš!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
28.1.2012 13:51:00   
oreh
user posted image user posted image user posted image PA SEJ ME BO KAP!user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
28.1.2012 14:02:28   
mladika
Ne no...kdo nas bo pol zabaval tu gor!!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
28.1.2012 14:35:19   
skrivnost
ola bejbike. kako ste kj? eto pr nas nič novega... vse po starem, še vedno bolečine kot da bo zdj zdj prišlauser posted image . No ja, ampak vseeno dokler se ne prikaže še vedno upam!!testek bom delala verjetno drug teden, če je do takrat ne bo!! sicer ga tudi jaz še nisem delala nikoli, no ja tečeva 3. krog! bravo za chungalungo, ki ga sploh še ni delala!!user posted image

chungalunga-uf vidim, da si že res kr nekaj skos dala. no ja, upam, da nama ne bo treba čez umetno. jih dost poznam k so dobile datum in pol so zvedle da so nosečke po naravni poti! upam na najboljš!! pestke, da je danes in naslednjih 9 mesecev ne bo! sicer pa tudi jaz še nisem delala testa nikol, tut jaz imam tak občutek da bo še večje razočaranje...
oreh-hvala za pojasnilo. ja upam, da bodo samo pozitivni stranski učinki, no ja upam, da mi jih ne bo treba jest. Sicer pa, če bo po pomagLO K user posted image ,  bom šla tudi čez to! sicer pa pestke, da bosta user posted image  čimprej! sicer pa ja, čiščenje - se priporočam!kako naj te prepričam - eto :testki so en lari fari, plusek je plusek pa naj bo s testkom al pa brez!hihi user posted image
rozi55-objemček in pogumno v februar!!
gregUr- pestke, da ugledaš plusek še v januarju!
vivaldi- pestke tudi za tebe! danes sem vstaja ob pol 8! user posted image
helenčica- ja tudi jaz mislim, da so take stvarivedno dobrodošle. pač vsega ne vemo in je super, da katera kaj tudi pove in deli z nami. super!
Littlesun-bravo za pozitivno energijo!!pohvalno!

Pozdravček vsem. Poročam...

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
28.1.2012 19:58:44   
HeLenčica
Dajmo punce, držim pesti!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
29.1.2012 8:49:16   
Anonimen
Pozdravljeneuser posted image user posted image

Čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image Ta mesec je res roza!user posted image user posted image Jaz sem danes delala test in je bila rahla, rahla črtica. Ponovila ga bom šele v sredo. Držim pesti za vse!user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
29.1.2012 8:54:08   
Vivaldi
Anonimna user posted image ČESTITAAAAM!!!! Super roza januar je, ni kaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj v nedelji, pa lepo se pockrljajte! user posted image

Kako pa ste ostale? Pri nas še nič novega....
Helenčica, hvala za navijanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
29.1.2012 8:58:18   
GregUr
Vivaldi jaaaaaaa user posted image user posted image
no včeri sm se zamotla s svojo najbolšo lubico na tem svetu - kolegico user posted image , tko da sm mal pozabla. No tut ona mi je rekla, lej, dokler ne prteče ni še nč zgubljenga user posted image
je pa dons 25. dan cikla, kar je prejšnjič pomenil user posted image (čeprav mam 26. dnevne cikle) in do zdaj je še ni na spregled.
sm pa opazla, da je na wc papirju tko čudn da ne vem kaj naj si mislem - sicer belina, ampak hmm... beli tok ( k ga btw nism mela že juuuuhuhu časa) - nimam srbečice in pekočega občutka, tko da glivice sm eliminirala, jih tut še nikol v življenju nisem mela (trkamnales)? al je mogoče tko vidit kot nekakšna POovulacijska sluz?

res upam na user posted image ! aja odločla sm se, ČE seveda zdržim, pa ČE seveda na priteče user posted image , da lulam u torek user posted image

odvrtne me od lončka, kopalnice, škatlce, vrečkice in posledično tut PALČKE!!! PROSIM user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
29.1.2012 9:04:43   
Vivaldi
GregUr user posted image user posted image user posted image Vse smo iste!!!user posted image Jaz sicer nameravam lulat jutri zjutraj (btw, a ste že ugotovile, da smo ko ene stare mame - sam o tem presnetem lulanju govorimo?user posted image user posted image ), ampak torek mogoče ni slaba ideja ... Potrpljenje je božja mast, al kako že. Pri nas so to prov svinjski ocvirki.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
29.1.2012 9:19:08   
GregUr
ja ja, ocvirki! haha upajmo da mamo vsaka svoj ocvirk pr popku, pa vse ostale tut! user posted image
ja ne, torek res ni slaba ideja, pa še jst mam mojga doma. če lulam jutr, no way da zdržim do treh ko pride domov. da mu pa po telefonu izdam, kar neb blo nč čudnega k se večkrat vmes slišva, si pa ne oprostim! user posted image
no o znakih pa zdej nebi več, kr vedno ko sem razpredala, je pol pršla una ta grda... in so se ti znaki izciml za plod moje domišljije.

lahk vam pa povem, da ma kolegica k je noseča (pribl. 7t), ima že od samega začetka naprej občutek, kot da bi jo tiščalo na ta veliko potrebo user posted image vem da se sliši hecno, ampak pri ginekologu so ji rekli da to ni nič čudnega, da se ji najbrž "prostor" dela in da pritiska na dele s katerimi zaznavamo da nas tišči na veliko potrebo.
in zdej mene zanima, al je to kak znakc pr men, al se bom sam usrala user posted image hahaha packa ena user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
29.1.2012 9:30:59   
Vivaldi
user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej pravim, ko 90-letnice: sam še, kakšne barve gate da katera prat, mormo obdelat... Čaki, ne, to smo dale skoz pri izcedkih?!

Pa DOBER TEK vsem, ki zajtrkujete! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
29.1.2012 9:58:53   
GregUr
user posted image user posted image user posted image user posted image
hahahahhahaha ja tut barvo gat pred pranjem smo obdelale user posted image ijoooj ne morš verjet!

naj čimprej mine tale čas, pa brez da bi nam družbo začela delat user posted image !!

pr nas gre pa sneeeeegeeec! mi je ktera fouš? user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
29.1.2012 10:24:03   
darchy82
Ojla punce :)
Jst imam pa eno vprašanje. Ta mesec sem se vam pridružila v upanju na čimprejšnje user posted image . user posted image bi morala dobit 25.01. pa mi zdej že 4 dni zamuja. Test sem sicer delala, ampak je negativen, pa tud ne počutim se user posted image . Pa drugače je user posted image čist točna. A je možnost da sem kljub temu user posted image ali ne? V prejšnji nosečnosti sem namreč že en teden preden bi morala dobit user posted image vedela da sem user posted image , zdej sem pa mal zmedena.
Pa vsem novim user posted image seveda iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
29.1.2012 10:28:32   
GregUr
darchy82 sem slišala da je nekaterim tut šele po enmu tednu pokazal user posted image . počaki še mal, mogoče si mela pa kasnejšo O kot si predvidevala, pa se je mal zavleklo.
Kar se pa tiče prve in druge nosečnosti pa kot jaz vem, so lahko kot noč in dan, tko da primerjat ravno velik ne moreš user posted image
upam da ugledaš user posted image ! Pa poročaj user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
29.1.2012 11:06:35   
chungalunga
Dobro jutro!

Anonimna user posted image čestitke, to je to! user posted image  

Darchy82, negativen testek trenutno še nič ne pomeni. Počakaj še kak dan, dva in ponovi test, če user posted image  še vedno ne bo. Upam, da ti je uspelo!

Bo še kakšna do konca meseca? Pri meni je sicer vse belo, ampak ne vem, ne vem, taki čudni občutki so spodaj v trebuhu, da se mi zdi, da bo danes ali pa jutri packa že na obisku. Pa tooooook mi gre že na živce ta "babnca"! user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
29.1.2012 11:15:37   
Acjom1
Hej punce!

Najlepše čestitke vsem novim nosečkam. user posted image Jaz sem danes naredila test, čeprav bi morala počakati do jutri. user posted image Ampak...samo ena črtica. user posted image Ma danes sem tako slabe volje. Delala sem pa tisti test z mullerja, ki je kao za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. Ma kaj čem, zdaj samo čakam, da bo priteklo. Kakšne so pa vaše izkušnje s temi zgodnjimi testiranji? Jaz sem zdaj šele v prvem krogu, prejšnji user posted image naju je pa itak presenetil. user posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
29.1.2012 11:16:44   
Acjom1
Pa še to, da ne bo katera narobe razumela, vem da ste tukaj punce, ki že dolgo poskušate in zdaj jaz po prvem krogu nekaj jamram, ampak ne morem pomagati, če mi je hudo... user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
29.1.2012 18:03:06   
GregUr
Acjom1 nič še ni izgubljenega, ni rečeno da to pomeni da ni ratalo. počakaj do torka in ponovi test. vem da je težko, ampak... ne vem no

moje izkušnje z zgodjimi testiranji so naslednje - vedno so bile negativne, ker sem bla nafilana v glavi z raznoraznimi čudnimi nosečniškimi znaki, katere je potem samo ena črtica in pa seveda user posted image čudežno prekinla... nikol še nisem bla noseča, tko da ti ne vem povedat, vem pa, da pri nekaterih pokaže user posted image šele po parih dneh (tudi enemu tednu) po zamujeni user posted image .

te pa razumem, kot vse ostale tuki. za skoraj vsako je enkrat prvič ampak zaradi tega ker je prvič, ne pomeni da bo razočaranje "prijetno". s časoma si "pospraviš" po glavi da prvič uspe v povprečju samo 25% parov in pač nisi v tisti skupinci... (ne ti osebno, ampak na sploh, zate itak še obstaja upanje dokler ne priteče user posted image user posted image )

tko da glavo gor, če te pa teži, pa brez problemov jamraj, zato smo tu user posted image user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
29.1.2012 18:24:51   
HeLenčica
Oooo, čvekice, to pa mi je že bolj všeč ko ste pridne user posted image

Vivaldi, upam, da jutri zjutraj ko pridem službo zagledam tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image !

Oreh, kaj zdaj...je al ni? user posted image še ni pritekla, je tako? Torej upanje ostaja. Test pa najboljše da ponoviš nekje konec tedna skupaj z mano, kaj praviš? user posted image

Ajcom1, v prvih mesecih so ta razočaranja res velika in nobena ti tega ne zameri. Zato pa smo tu, da lahko ena drugi tarnamo, ker kdo bi nas pa drugi poslušal?

Darchy82, seveda je možno da si noseča, ravno zdaj je bila ena punca tu na forumu ki se ji je user posted image pokazal šele po 14 dneh zaostanka. Možno pa je tudi, da te daje psiha. Mene je psiha velikokrat hecala na začetku. UPam, da je tisto prvo!

Čuj chungalunga, lepo slikico maš user posted image Ta občutek, da bo pritekla pa je, kolk sem jaz slišala, prisoten tudi pri user posted image in ŠE NIČ NE POMENI!

Pa skoraj sem spregledala: anonimna user posted image - jeeeees! Čestitam, seveda pa ga le potrdi v sredo.

No, dva dni časa še imate da ujamete roza januar user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
29.1.2012 19:53:15   
Vivaldi
Darch82 in Acjom1, vse gremo skozi isto...
Zato pa je ta forum, da si malo pojamramo in se kaj pohecamo, da lažje preživimo brezčrtične dni. Potem bomo pa vzdihovale, kako so trebuhi težki, kako so vezalke daleč in kako nas vse tišči user posted image

Je pa res, da je kar težko gledat to belino, meni zdaj zamuja 2 dni, pa ne vem, če bi šla zjutraj že delat test ali ne, ker če bo -, še vedno ne bom nič bolj pametna.
Jaz tudi še nisem bila nikoli noseča, da bi lahko povedala, kako je s temi zgodnjimi testi, sem pa prejšnji teden seveda dva skurila, ampak, če je belo, je belo! user posted image
Jaz sem tudi mislila, da ko hočeš zanosit, pač z lufta pade, ne pa da čakaš ene črtice in gledaš gatule in tekaš na skret, ker se bojiš, da je že pritekla, in potem KUPUJEŠ LUPO IN LOMIŠ TESTKE, ANE OREH?user posted image user posted image user posted image

Chungalunga, mene tud spodaj nekaj matra, a kaj, ko je to lahko svega i svašta - očitno imam možgane v jajčnikih? user posted image user posted image Kdaj boš pa ti lulala?

Helenčica, če ti že konec tedna delaš testek, bo pa to en dva tri! user posted image user posted image Joj, a je res že februar tu...

GregUr, tudi pri nas en cuker pada, kar naj nas malo zamede, da nas ne bo aprila in maja, ko nas bodo že s trebuhi na šajtrgah okrog vozili!

Skrivnost, kaj novega?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
29.1.2012 19:58:52   
oreh
Ja Helenčica, vidim, da me že dobro poznaš, bom poslušala navodilo moje G in test delala šele 7.2., do takrat bom pa odklopila, boš čakala z menoj?user posted image

Danes sem hotela zvito spravit mojega do BTC-ja, ziher bi bila kje kaka drogerija odprta, pa me je hvalabogu zvabil v naravo, pa na obisk... in sem odklopla, zdej me pa še zvabi v posteljo, pa bo dan popoln.

jutri zjutraj pa brž po test, sem pa tut ej, cel mesec čakam na dan D, ko pa ta dan pride (danes) pa nimam testa. moja bo itak pritekla, ampak mogoče pa ne bo.... me pa že zvija, a tudi to je lahko dober znak. scenarij naslednjih 28 dni, mi je itak že znan, sem se odločila, da se mi ta mesec še ne bo zrolalo od prevelike želje po user posted image , če jih jutri ne bo, ker imam ravno roj. dan, pa 1 teden dopusta, pa plačo, pa loto bom zadela....

vivaldi in gregur, hvala, da sta me zjutraj nasmejali.

acjom1, mogoče bo že ta mesec, če pa ne pa bo user posted image ziher v mesecu ljubezni.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
29.1.2012 20:06:14   
Vivaldi
Oreh, potem pa le glej, da boš praznovala, kot se zagre, in ne v drogeriji medl plastičnimi palčkami! Vidiš, faca je tale tvoj user posted image
Lepo praznuj in, lepo prosim, če zadaneš na lotu, ne pokupi vseh testovuser posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
29.1.2012 20:15:42   
oreh
Ne vem kako bo izpadlo, ker tole prvič delam, če se bo sploh kaj videla slikica....
Vsem, ki lulate v bodoče, želim vsaj eno tako kepico.
To je siromašna družina iz Ohia, ki ji je ne vem kdo podaril šestorčke in se je odločila, da na tak način zbere denar za plenice...

pa veš vivaldi, da če zadenem, bom šla na krvnega, ker takrat bom itak mela denar!

< Sporočilo je popravil oreh -- 29.1.2012 20:24:07 >

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
29.1.2012 20:19:27   
oreh
user posted image user posted image user posted image user posted image hudo dober, lepa slikca, nimaš kej, še malo, pa bom tak heker ratala, da bom svoj mail, naslov in telefonsko gor pripopala. katera ve, kako naj zbrišem mail od kolega, ker mislim, da se ne želi promovirati na straneh s temo težave pri zanositvi.
nič, najboljše, da se dol poberem!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?