chungalunga
|
Shushu, seveda je še vedno , kaj pa če biti drugega! Kar lepo božaj trebuščka. Helenčica, hvala za spodbudo, zelo močno navijam tudi jaz zate!!! Skrivnost, ubistvu je ful fino, da so te dali tako hitro v postopek preiskav, da ne izgubljaš mesecev "po nepotrebnem". Saj veš, kaj mislim. Seveda ni fino, kar so ti ugotovili, ampak vse to se da porihtat, boš videla! Tk mk, in vse bomo kar naenkrat srečke . Na situacijo v službi se pa kar požvižgaj, nihče ti nima pravice narekovati tvojega življenja. Živiš ga ti, tako kot si želiš. Jaz otrok na žalost še nimam. Sanjam pa o njih že od takrat, ko sem bila še sama otrok in sem stalno govorila, da ko bom pa jaz velika, bom pa mamica. Imava že kar nekaj postopkov za sabo (HSG, laparo, spermiogram) in naj bi bilo vse ok. V teh dneh moram poklicat na kliniko in se naročit za nadaljnje postopke. Če ne bo nič, me verjetno čaka umetna. Sploh ne vem, kaj naj si mislim. Vedno sem govorila, da si brez otrok ne znam predstavljati življenja in da rajši umrem, kot da nimam nikoli otrok... Resno, to si ponavljam že vsaj 10 let. Očitno preveč razmišljam o tem, ali kaj. Ne, saj vem, da ne smem tako pesimistično gledat na vse, ampak saj veš, tisto... ko si nekaj tako zelo želiš... pa čakaš in čakaš. Samo upam, da dočakamo vse tule gori, ki si tega tako močno želimo. Treba si je rečt, da je kozarec na pol poln in ne napol prazen ane? Ma ni hudič, da nam ne bi vsaj 1x ratalo! Vidim pa, da sva enakih let. Uf, mlade, mlade. Držim pestke za vse, dajmo punce!
|