|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
25.1.2012 17:40:38   
Anonimen
aja pozabla sm se podpisat: Izabelina user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
25.1.2012 18:04:29   
chungalunga
IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost

chungalunga- držim pestke tudi za tebe. vidim, da je ne pričakuješ isti dan kot jaz. sicer imam zelo neredne. ampak neko povprečje pa pride 28.1. No ja, upam da je ne bo! sicer pa, kateri krog tečeš pa ti?

Skrivnost, 25. krog se že matramo pri nas. user posted image  Tam na seznamčku imaš zabeleženo, da je to tvoj 3. krog, iz prebranega pa se mi zdi, da se že tudi ti dlje časa trudiš, ali se motim? V kakšen postopek naj bi šla junija?

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
25.1.2012 18:05:37   
chungalunga
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

chungalunga, upam, da se motiš in da namesto user posted image  zagledaš user posted image .

Oh, Helenčica, iz tvojih ust... saj veš kam. V moj trebušček. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
25.1.2012 20:36:09   
Kliki
Še vas malo okaram kje pa se.

Pri nas pa čakamo na dan D in upam da kmalu pride.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
26.1.2012 7:43:21   
Vivaldi
Rozi55, jaz te tudi popoldnoma razumem - tako kot Oreh sem šla tudi jaz danes zjutraj delat test, pa seveda še nič, vse belo. Bi šla skoraj z lupo gledat, da videla kakšno tanko, mikroskopsko črtico, kot jo včasih katera zagleda.
Zdaj bom pa res počakala to M, da začne zamujat, in pol metat stran evrčke user posted image .

Oreh, imaš kakšno novičko za nas??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
26.1.2012 7:59:50   
oreh
Imam, imam vivaldi, ampak samo to, da včeraj nisem imela časa iti po testuser posted image . pričakujem pa tudi jaz belino, se že kar malo pripravljam na user posted image , bo pa vsaj user posted image toliko lepše presenečenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
26.1.2012 8:16:48   
HeLenčica
user posted image user posted image user posted image Izabelina, tako razmišljanje je pravo in dovede do user posted image .

Zdaj navijamo za zvezdica5, darchy82, Klopek, Anonimna user posted image , skrivnost, chungalunga, Vivaldi, oreh, Acjom1, rozi55, kliki in GregUr. Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , katera bo naslednja srečka nosečka?

Rozi, itak da si prehitro delala test, če glej kdaj si na seznamu. Prvi dan izostale M bi naj pokazalo user posted image , tak bo tudi pri tebi user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
26.1.2012 8:46:59   
shushu
user posted image vsem ki ste nalulale user posted image in user posted image vsem ki vas je obiskala tečka. naj bo prihajajoči mesec VAŠ mesec!
jest sm učer delala še en test, še vedno user posted image user posted image user posted image moj mi je reku nej že neham € stran metat in dojamem da nama je ratal. resnično nism pričakovala tko hitr, nej povem da sem bila do sredine decembra še na KT, po prvem porodu sem imela malo težav (zaostala posteljica, abrazija, zdravila...) in na zadnjem pregledu je G našla eno malo cisto, ki naj sicer nebi bila nevarna...no uglavnem, zato sem toliko bolj presenečena da je tako hitro ratalo..
user posted image za vse ki še čakate dan D

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
26.1.2012 11:39:20   
skrivnost
Ola, kako ste kaj?upam, da ste se naspale in da že nestrpno pričakujete petek. Danes je že mali petek… jeee!

Oreh-hvala za odgovor. A ti potem jemlješ klimofen, pa čeprav praviš da se ga ne da kupiti v slo? A na recept se ga pa da dobiti, ker praviš da ga ješ? Držim pestke tudi za tebe, da ti uspe ugledati plusek! Aja pa še to, opaziš kakšne stranske učinke po jemanju klimofena… mene kr malo skrbi, ko bom začela tole jemati. Tile hormoni le niso tako nedolžni!
Helenčica – hvala za pestke, držim pestke tudi jaz za tebe!
Rozi55-objemček in drži se. Upam, da te je tvoj dragi že kaj pocrkljal in da si boljše volje. Sicer pa smo vse na istem. Jaz sem danes zvedela za eno kolegico, da je v tretje noseča in glej ga zlomka z dvojčki. Jaz pa še enga ne morem pridelat …grrrr.
Soncek85 – hvala za odgovor in držim pestke tudi za tebe!
Izabela –pestke, da rata v februarju!!!
Chungalunga- ja res je 3. Krog.ampak me je že prej dala na preizkave krvi, ki so bili zelo slabi in je kr hitr začela ukrepat. Poleg tega imam zelo neredne , od 30-60 dni. Ovulacije so vprašljive, manjša cista. Pa tudi starost.. proti 29ki!  Spermiogram od mojega je ok, tako da nama je zdaj predpisala Fermano. Če do junija ne bo nič, greva v ambulanto za neplodnost in na epruvetkanje. Močno upam, da do takrat rata. Me pa to zelo izčrpava, sploh ker so tudi drugi napori, nepodpora v službi :( kaj pa ti, si že v kakšnih postopkih? Že imaš kakšno pikico doma?
Vivaldi-pestke, da tečke ne bo!  

Za vse, ki je ne pričakujete še v januarju stiskam pestke!! Poročajte o pluskih!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shushu)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
26.1.2012 13:15:00   
skrivnost
ups Femaro, ne Fermano :)

Neposredna povezava do sporočila: 1135
26.1.2012 19:15:25   
chungalunga
Shushu, seveda je še vedno user posted image , kaj pa če biti drugega! Kar lepo božaj trebuščka. user posted image
Helenčica, hvala za spodbudo, zelo močno navijam tudi jaz zate!!! user posted image

Skrivnost, ubistvu je ful fino, da so te dali tako hitro v postopek preiskav, da ne izgubljaš mesecev "po nepotrebnem". Saj veš, kaj mislim. Seveda ni fino, kar so ti ugotovili, ampak vse to se da porihtat, boš videla! Tk mk, in vse bomo kar naenkrat srečke user posted image . user posted image  Na situacijo v službi se pa kar požvižgaj, nihče ti nima pravice narekovati tvojega življenja. Živiš ga ti, tako kot si želiš.
Jaz otrok na žalost še nimam. user posted image  Sanjam pa o njih že od takrat, ko sem bila še sama otrok in sem stalno govorila, da ko bom pa jaz velika, bom pa mamica. Imava že kar nekaj postopkov za sabo (HSG, laparo, spermiogram) in naj bi bilo vse ok. V teh dneh moram poklicat na kliniko in se naročit za nadaljnje postopke. Če ne bo nič, me verjetno čaka umetna. Sploh ne vem, kaj naj si mislim. Vedno sem govorila, da si brez otrok ne znam predstavljati življenja in da rajši umrem, kot da nimam nikoli otrok... Resno, to si ponavljam že vsaj 10 let. Očitno preveč razmišljam o tem, ali kaj. user posted image  Ne, saj vem, da ne smem tako pesimistično gledat na vse, ampak saj veš, tisto... ko si nekaj tako zelo želiš... pa čakaš in čakaš. Samo upam, da dočakamo vse tule gori, ki si tega tako močno želimo. Treba si je rečt, da je kozarec na pol poln in ne napol prazen ane? user posted image  Ma ni hudič, da nam ne bi vsaj 1x ratalo!
Vidim pa, da sva enakih let. user posted image  Uf, mlade, mlade. user posted image

Držim pestke za vse, dajmo punce! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1136
27.1.2012 7:06:31   
oreh
Dobro jutro v petek!

skrivnost, jaz pravim, da vsako zdravilo škodi, čeprav jih je potrebno jemati, da ni še slabše.
Mislim, da je podobno s klomifenom, z njim si boš povečala možnost zanositve.
Stranski učinki so se mi poznali najbolj okoli O sploh zdej tazadnje- sem mislila že delat nosečniški test- utrujenost, slabost, sam spala bi, slabo razpoloženje. prva dva meseca pa slabost in špikanje. sem kar 3 dni skup preležala in prespala, sej je bil vikend. sam jaz jemljem še aglurab in ima podobne učinke (utrujenost, slabost, izguba teže...). Ampak ni hudo, pač potrpiš.
pozitiven stranski učinek: večje in trde prsi! sonček pravi, da K deluje še 2 meseca po prenehanju, upam da bo ta učinek tudi ostal vsaj 2 meseca po prenehanju. ali pa bolje kar 9!
tisti stranski učinki, ki jih lahko tudi prebereš in so hudi, so pomoje redki.
Tko, da ne biti prestrašena, raje zvečer tabletki kako lepo željo povej, da bo bolje delovala in boš lahko kmalu tudi ti skupaj z znanko pričakovala dvojčke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
27.1.2012 7:33:18   
oreh
Aja, ne v SLO ga ni. kupiš ga v italiji ali avstriji na recept.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
27.1.2012 8:04:59   
rozi55
Aaaaa pritekla je nebodijetreba user posted image user posted image user posted image Sem bila že vsa vesela, ker je včeraj ni bilo, pa se sploh ne zaveda, da meni ni vseeno, če pride en dan prej ali kasneje, joj mi gredo na živce ti dolgi cikli. Pa še zobarja imam danes. Pa še v nočno moram. Mičkn se pa smilim sama sebi user posted image Jah nič, grem lovit februar za rep, še sreča da ima 29 dni user posted image
DAjmo punce še kak plusek, vse za statistiko user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
27.1.2012 8:21:31   
Vivaldi
Jaz sem prav priletela sem gor, seveda gledat, katera je zjutraj kaj nalulala

Rozi55
 user posted image user posted image user posted image Joj, se ti je pa res vse nabasalo naenkrat! user posted image Glavo pokonci in akcija v februar - letos bo gotovo najbolj možno posebno leto! user posted image user posted image

Klopek, Anonimna user posted image , skrivnost, chungalunga, oreh, Izabelina, Acjom1, Kliki, GregUr - a je kaj novic??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še zbiram korajžo ... Bomo videli, kako dolgo bom zdržala!user posted image user posted image

Papa zaenkrat user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
27.1.2012 8:54:46   
Katte
rozi55 - user posted image user posted image user posted image !

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
27.1.2012 9:28:03   
oreh
Drage moje,

takole je, danes sem delala test in kakor že milijonkrat do zdaj se mi je pokazala kot lasek tanka črtica. po izkušnjah (vsak mesec vsaj 1 test takšen rezultat, ampak saj poznate mojo ljubezen do delanja testov) taka črtica vedno pripelje do user posted image . no danes se mi je pa po 2 minutah zdelo, da vidim enako debelo črtico kot je vodoravna (CBtest) ampak tako za pod lupo gledat.
res ne zaupam svojim očem (sanje o okulistu zgleda da so bile videnje, da res rabim okulista), sploh ne vem kaj sem točno videla, seveda sem vsakih 5 minut v smeteh in je še kar tako stanje.
prosim, ne mi čestitat, ker se je to že dogajalo in potem je drug dan bila belina na testu ali pa user posted image . je pa upanje in vem, da boste držale pesti. sej hudirja enkrat pa tut mora uspet.
bom se probala zamotit, jutri zjutraj pa spet ponovim in poročam. ampak po izkušnjah bo jutri belina (na testu ne hlačkah) , me je kar strah mislit, da je dejanskouser posted image , da ne bo pol spet razočaranje.

sej vem, zakaj pa delam test predčasno.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
27.1.2012 9:50:02   
HeLenčica
Uauuu, Oreh, ja potem pa držim pesti da jutri ne bo dvoma!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
27.1.2012 10:00:55   
GregUr
Oreh držim pesti da je to to user posted image

jst pa čakam do 30.,31.1. za test, ampak mam tak vražji občutek da ga ne bo treba delat. Ne vem. pač ne počutim se tko srečne da bi blo to sploh možno da se mi pokažeta user posted image . počutje je pa običajno, nč konkretnega. mogoče zbadanje v spodnjem delu trebuha, ampak saj veste da to je vedno tko blo ampak se nismo zanesle k nismo pričakovale ničesar... tko da...

sm si pa že za februar rezervirala v času ovulacije toplice user posted image da bova u miru sproščena pač počela stvari haha user posted image

držim pesti da se temu mescu zadnje par dni dvigne % user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1144
27.1.2012 10:07:33   
Katte
oreh, na muč držim pesti, da ti bomo čez kak dan lahko čestitale!
Seveda držim pesti tudi za ostale, ki še čakate na user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
27.1.2012 13:10:41   
Vivaldi
Oreh, jaz res res res držim pesti sto na uro... ne bom ti nič čestitala, ker vem, kako se bojiš razočaranja in vsega, tako da zaenkrat dobiš samo pestke! user posted image Poročaj nadaljne stanje user posted image

Jaz sem pa kar tako v tri krasne ful vesela, srečna, naspidirana ... Ne vem punce, ampak imam občutek, da nam gre SUPER!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo poglejte januarske procente!user posted image

Testka še kar ne upam delat user posted image
Javim, ko bo kaj pametnega. Danes grem hvalabogu k frizerki - dobra čupa je pol zdravja! user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
27.1.2012 13:19:38   
Vivaldi
GregUr, toplice so zakon. Sem ravno zadnjič razmišljala, ko smo se šli za 1 dan namakat, da če bova kdaj imela težave s komunikacijo ali karkoli, nama bom kar toplice rezervirala user posted image . Tam res odklopiš in samo o tem razmišljaš, a bi šel rajši v jaccuzi ali v savno... user posted image Super odločitev. Če te slučajno zdaj zafrkne M, se po toplicah ne bo tako poceni zmazala!user posted image user posted image

Dejmo, punceeee!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
27.1.2012 13:48:52   
HeLenčica
GregUr in Vivaldi, prosim ne me narobe razumet kar bom zdaj povedala. Da vam kradem pozitivo ali kaj podobnega. Rada bi vaju samo opozorila, če tega morda še nista slišali. Glede savne...midva sva tudi zelo rada hodila v savno, zato sem v ambulanti za neplodnost dr. vprašala kako je s tem. Moški, ki se trudi s partnerico zanositi naj ne bi hodil v savno, saj (citiram zdravnico) "so moda z razlogom zunaj telesa". Namreč, plavalcem škodijo visoke temperature in ena savna lahko tako zelo uniči semenčice pri moškem, za nastanek novih pa so potrebni kar 3 meseci (!!!). Seveda pa ni nujno, da bo pri vas to kaj vplivalo na plodnost, je pa to pač ena stvar, ki je lahko "kriva", da do zanositve ne pride.

Nekaj o moški plodnosti : http://www.intimatemedicine.si/zdravje-in-seks/kaj-res-vpliva-na-mosko-plodnost/

http://neplodnost.net/medicina_vztrajno_odkriva_nove_poti/dejavniki_tveganja_moski/

Pa zdravnica je rekla, da semenčice uniči tudi to, če moški zboli, če ima nad 38 temperature. Tega pa res nisem vedela.

Punce, pa ne me kregat da se pametno delam. Tak že dolgo delamo na user posted image da pač že marsikaj poznam user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
27.1.2012 13:52:25   
HeLenčica
user posted image  

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay  user posted image

05.1.

Anonimnauser posted image user posted image
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
HeLenčicauser posted image

8.1.
Monsy user posted image
 dspelauser posted image  

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)user posted image
Romare user posted image

10.1.
srce77
Mamabear user posted image
Anonimna user posted image (1.krog)user posted image

11.1.
Roxy (5.krog) user posted image
Mažiga user posted image

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog) user posted image

13.1.
marantz user posted image
mladikauser posted image
SILVA user posted image
Zewa user posted image
lizz (1. krog)user posted image

14.1.
šaciuser posted image

15.1.
Niri (1.krog po SS)user posted image
ninej user posted image

17.1.
Tarincauser posted image
marmotuser posted image

18.1.
Maishauser posted image

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
PinaColada user posted image
lillith82 user posted image

22.1.
štručka2503 user posted image

24.1.
cebelica81 user posted image

25.1.
zvezdica5
darchy82 (1. krog)
shushu user posted image

27.1.

Klopek
Kim80 (6. krog)user posted image
Anonimna user posted image

28.1.
skrivnost (3. krog)
chungalunga
Vivaldi (2. krog)

29.1.
oreh - čakamo potrditev user posted image user posted image
Izabelina user posted image

30.1.
Acjom1

31.1.
rozi55user posted image
kliki
GregUr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 59
NOSEČK user posted image :13

PROCENTNO : 22 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77,
klopek, Katte, Srečkiuser posted image , Lunica85user posted image , iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m, crtekuser posted image , coco22user posted image , Kratkauser posted image , tarinca
haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image , princess13, mojamura, cebelica81 user posted image , shushuuser posted image , rozi55

Neposredna povezava do sporočila: 1149
27.1.2012 13:54:48   
oreh

Helenčica kaj se sekiraš. to že itak vemo, da če kateri kej ni jasno glede zanositve lahko tebe vprašamo, ker si pravi mali leksikon o zanositvi! tko, da se ne obremenjuj.

jaz sem res en haudre! cel dopoldan sem preživela v smeteh in gledala test. pol sem se odločila, da test nesem v smeti v 2km oddaljeno vas, saj noben idiot ne bi šel nazaj brskat. jaz sem res šla, ampak sem test prinesla s sabo nazaj domovuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?