Kerensa* -> RE: Uveljavljanje pravic iz javnih sredstev - sve odjednom :) (7.12.2011 11:05:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 kolk pa je ta neto povrprečna plača? Okrog 900€. Ne vem čisto točno. Pokukaj na www.racunovodja.com. IZVIRNO SPOROČILO: anyta Če sem solastnik nepremičnine in prejemam socialno pomoč, otrok še nimam, živim pri mami, ali lahko potem to nepremičnino prodam drugemu solastniku? Kako je glede plombe? Tvoja polovica se ne sme prodati, podariti ali dati pod hipoteko. Polovica od solastnika pa lahko. Teoretično, seveda - saj v praksi nepremičnine marsikdaj niso fizično razdeljene. IZVIRNO SPOROČILO: Registrirana Moja hčerka je v vrtcu, je pa v vrtec vpisan tudi sin, ampak je le na čakalni listi. V vrtec naj bi šel sin 01.02., ampak najbrž itak ne bo prostega mesta do takrat. A moram v vlogi za znižano plačilo vrtca vseeno navesti oba ali samo hčerko? Samo hčerko. Ker sin vrtca še ne obiskuje. IZVIRNO SPOROČILO: nejcko A po partnerju se ne bo dalo biti več zavarovan al kako Po možu lahko. Za izvenzakonske partnerje pa zelo komplicirajo. Tukaj bom šla še jaz eno štalo naredit, ker sta zakonska in izvenzakonska zveza pred zakonom izenačeni, ne glede na potomce in stalna bivališča. Od mene so na ZZZS zahtevali, da obkrožim, da sem samska, ko sem hotela biti zavarovana kot občanka. 3.1.2012 naj pa bežijo od mene, ker bom prišla tja oborožena z zakonodajo in ga ni hudiča, ki me spravi ven skozi vrata. IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Zakaj je niso hoteli sprejeti? Pitaj Boga. [sm=smiley36.gif] Saj na CSD-jih še sami ne vedo več, kaj bi in česa ne bi. Pošlji priporočeno po pošti, pa bo.
|
|
|
|