|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
25.3.2012 12:52:39   
Evita12
Pozdravljene souser posted image !

zalenka, upam da se tvoja deklica čim prej pozdravi, en user posted image samo za njo!

Redsonja jaz bi ginekologa poklicala in vprašala. Druga ti ne bi znala svetovati.

Gorskarožica, ti imaš pa res neko čudno taščo, sploh ti nič ne zavidam. Ne bi se rada preveč hvalila, ampak jaz imam verjetno najboljšo taščo na svetu, ne bi si mogla želeti boljše. Je včeraj samo za mene spekla gibanico in domač kruh, čeprav me sploh ni bilo na obisk in je pol vse tako lepo skrbno zavila in dala mojemu, naj mi nese! Imam kar slabo vest, ker je nisem obiskala. Sem jo pa že danes zjutraj poklicala in se zahvalila, ona pa meni, saj veš, da je to še njamanj, kar lahko naredim.

Glede testa za sladkorno pa nisem vedela, da zna biti to tako dolg postopek, sem čist presenečena, ker sem bil prepričana, da čist O.K. pokaže tista naprava, ki jo lahko imaš tudi doma (kupiš si jo ali pa jo zastonj dobi tisti, ki je sladkorni bolnik). No, pa bomo tudi to dale skozi, vse za naše bebije :)

Hvala tudi vsem za ideje in komentarje za vozičke. Jaz sem še vedno ZA velika kolesa, čeprav naj z manjšimi na boljših vozičkih tudi ne bi bil problem. Za marelo pa itak vsi vemo kako in kaj :) Je res praktična za zložit pa za v avto, ampak jaz bom tudi na dopust poskušala vedno vzeti tistega večjega, ker ravno na dopustu pogosto naletiš na kak čuden teren, sploh na morju, že plaža zna biti problem, če ni ravno betonska. Ampak mislim, da z malčki večina ne hodi na betonske plaže, ne vem, mogoče pa!

Vsem, ki ste že mamice, lep materinski dan. Ostale pa bomo še eno leto počakale - kako se to lepo sliši!

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
25.3.2012 22:04:57   
*mommy to be*
Hej, hej!
Vidim da kar nekaj pišete o tem testu za cuker... jaz sem to zrihtala en teden pred prejšnjim pregledom... še sreča da se v mb ni treba v laboratorij naročat za to. samo z napotnico sem šla tja, oddala v sprejemno pisarno, počakala, da so me poklicali in sem bla pač v treh urah konec kot bi pihnil... user posted image ono kaj moraš spit je nagravžno da dol padeš,čeravno mi je limono zraven dala... user posted image mah zdaj je mimo, vse je ok, tako da veselo naprej do konca nosečnosti... user posted image
grem jaz v horizontalo! noč...

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
25.3.2012 22:25:30   
printemps
hej hej redsonja ja jaz sem dober mesec nazaj pisala o tem. Pri meni je bila ena prijateljica na obisku s sinkom, ki je zbolel za 5.otroško boleznijo. Tudi jaz sem potem na netu brala vse mogoče stvari in potem takoj letela h ginekologinji. Žal je moja gin. bolj tako tako, in mi ni čisto nič povedala o tej bolezni samo napisala mi je napotnico za infekcijsko kliniko. No in res sem šla na infekcijsko na pregled. Tam pa je bila zdravnica res tako zelo prijazna in me takoj pomirila. To je v bistvu en virus, ki razhaja, za nikogar nič kaj preveč nevaren, ja mogoče ampak res mogoče v zelo malo odstotkih je lahko nevaren za nosečnice oz. za plod. To je virus katerega je večina ljudi 70-80 % že prebolela pa niti ne vemo, da smo imeli ta virus, ker nima tako zelo posebnih znakov. Naj te malo pomirim, da si ga verjetno tudi ti ta virus kdaj prej že prebolela, če ga pa nisi (jaz po raziskavah sodeč ga nisem), pa zelo zelo verjetno nisi okužena, ker se preneša s slino oz. s kihanjem. Meni je zdravnica tako rekla, da je slabše za otroka, če se bom sekirala in mislila na to okužbo. Kar bodi brez skrbi, vse je v redu. Če ti pa vest le ne da miru, pa pojdi še ti do svoje gin. pa ti bo še ona kaj svetovala.

Lep večer vsem in dober začetek tedna user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
26.3.2012 5:23:59   
zalenka
dobro jutro, zgodnje jutro.

že kr nekaj časa je 4 moja ura, ko en morem več spat, ob 6h, ko mala dva vstaneta bi pa jaz spala še vsaj 2 urci. ma bo že.

hvala vsem za dobre želje, mojaj čmrlica je danes prišla domov. sicer je v 5-ih minutah po prihodu nadoknadila s sitnobo, dretjem, zahtevami ... za vse 3 dni nazaj, ampak veliko tule nas že ve kako je s 4 in 5 letniki user posted image . zdaj je velik projekt jo 2 tedna držat čisto an miru, brez vsake obremenitve, ker je dobila ospen 1500. To je konjski tablet še za odraslega, kaj šele za otroka. In ne sme nič letat, nič obremenit srca, da ne bodo kake posledice. tako bo zdej 2 tedna moja bolniška bolj tako tako. upam da bova sfolgali vsaj malo počivat.

lindi jaz imam visok pritisk ja. Ampak samo v nosečnosti, sicer ne. Za zdavila je rekel, da zaenkrat ne, ker mi je vedno padel v 4-ih urah in če je tako je rekel, da se ne bi odločil. HB. Drugače pa ja, služba je najpomembnejši dejavnik. Mene čim me da na bolniško, s emi umiri na normalno.

moja rožica res maš čudno taščo. ti ne zavidam.

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
26.3.2012 5:25:21   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: printemps

hej hej redsonja ja jaz sem dober mesec nazaj pisala o tem. Pri meni je bila ena prijateljica na obisku s sinkom, ki je zbolel za 5.otroško boleznijo. Tudi jaz sem potem na netu brala vse mogoče stvari in potem takoj letela h ginekologinji. Žal je moja gin. bolj tako tako, in mi ni čisto nič povedala o tej bolezni samo napisala mi je napotnico za infekcijsko kliniko. No in res sem šla na infekcijsko na pregled. Tam pa je bila zdravnica res tako zelo prijazna in me takoj pomirila. To je v bistvu en virus, ki razhaja, za nikogar nič kaj preveč nevaren, ja mogoče ampak res mogoče v zelo malo odstotkih je lahko nevaren za nosečnice oz. za plod. To je virus katerega je večina ljudi 70-80 % že prebolela pa niti ne vemo, da smo imeli ta virus, ker nima tako zelo posebnih znakov. Naj te malo pomirim, da si ga verjetno tudi ti ta virus kdaj prej že prebolela, če ga pa nisi (jaz po raziskavah sodeč ga nisem), pa zelo zelo verjetno nisi okužena, ker se preneša s slino oz. s kihanjem. Meni je zdravnica tako rekla, da je slabše za otroka, če se bom sekirala in mislila na to okužbo. Kar bodi brez skrbi, vse je v redu. Če ti pa vest le ne da miru, pa pojdi še ti do svoje gin. pa ti bo še ona kaj svetovala.

izgleda je tukaj ful mnenje oz tud zdravniki niso ful obveščeni al kaj. moj mali jo je imel, ko smebila na začetku nosečnsti pa sem dohtarju omenila pa še trznil ni. še dobro da ste se tule začele kasneje menit, da nisme delala panike takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1555
26.3.2012 10:28:54   
*bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: printemps

izgleda je tukaj ful mnenje oz tud zdravniki niso ful obveščeni al kaj. moj mali jo je imel, ko smebila na začetku nosečnsti pa sem dohtarju omenila pa še trznil ni. še dobro da ste se tule začele kasneje menit, da nisme delala panike takrat.

Žal tui če se prenaša samo s slino, se lahko okužiš .. Moja prijateljica dela v šoli in se je okužila,pa še vedela ni kdaj..ker se ni nič slabše počutila, razen enodnevnega hudega glavobola.. in zna bit kr hudič tale 5.otroška za nosečnico..jst sm tud paniko zagnala in mi je moja G. dala napotnico za infekcijsko v CE..

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
26.3.2012 10:32:05   
princeska Tia
evo končno malo več časa da še jst kej napišem :)

prejšnji teden smo imeli morfologijo,vse bilo oh in sploh super dokler nismo pršli do srčka, ga je zdravnik gledal 19min, meni pa v glavi cel tornado šel mimo. potem sem mogla čez dva dni spet it nazaj, da je še enkrat pogledal ali določenih delov res ni al se pa samo bebica skriva in ni možno zarad tega vse vidt. dva dni sm norela doma potem je pa vse blo super, je rekel, da se kao spet ne vidi perfektno ampak da je on zadovoljen :) slikic nism dobila nobenih, samo slikico obraza, amapk je tako čudna, da ne znam razbrat z nje kaj predstavlja kateri del. imeli bomo user posted image in jo tako komaj čakamo da je neverjetno, sm zadnjič mojmu razlagala da ne morem verjet kako močna so ta čustva user posted image
danes grem kupit album za dojenčka - tisti k vse vpisuješ not, se mi zdi da je od spočetja do otrokovega 1. rojstnega dneva. za oblekice in ostale stavri morem od dveh koegic prebrskat škatle ker imata obe punčki, skoraj stari eno leto. potem bom pa vidla kaj manjka in greva samo dokupit. previjalno mizico že imava, voziček bova naslednji mesec, posteljico in ostalo pa k se preseliva kar bo šele konec maja. do takrat bom tudi delala če bo vse v redu, zaekrat se super počutim. potem imam pa dva meseca za urejanje vseh stvari za doječka nakupovanje.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
26.3.2012 19:49:08   
Evita12
Pozdravljene!

Še jaz na hitro poročam. Danes opravljena morfologija, ginekolog pravi, da je vse tako kot treba. Zaenkrat potrjeno, da čakamo fantka. Jaz sem edino dobila sirup za železo, čeprav moj g. ni bil posebno zaskrbljen nad mojim stanjem železa, sem bila jaz bolj panična, on pa je rekel, da to sploh ni še tako hudo slab rezultat. Jaz sem dobila dve slikici. Logično, da ni gor cel bebi, ker je že prevelik. Na eni je glava, vrat in del trupa, za kaj več pa je prevelik, drugo imam pa 3D in se ful lepo vidi obraz in kako bebi sesa palček.

princeska Tia lahko poveš, kje boš kupila tisti album? Jaz sem jih že nekaj gledala, pa mi nobeden ni bil všeč. V vseh je premalo prostora za slikice iz ultrazvoka. Jaz bom verjetno kar navaden album kupila in potem vse lepo lepila noter.

Aja pa še za seznam, naslednji pregled imam 26. 4. user posted image Komaj čakam, tik preden grem na dopustuser posted image

Lep pozdravčekuser posted image

(odgovor članu princeska Tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
27.3.2012 7:08:24   
princeska Tia
dobro jutro nosečke,

Evita12 album sem kupila v mladinski knjigi. Meni tudi ni všeč, da so vsi ti albumi narejeni tako, da je več pozornosti namenjeno prvemu letu otrokovega življenja in ne toliko sami nosečnosti in pričakovanjuu otroka. Imam tudi notes kamor vse vpisujem in bom verjetno še en dodatni album naredila sama po svoje - bo bolj kot dnevnik ( idejo sm pobrala od ene tukaj gor, ki piše dnevnik vsakemu izmed svojih otrok in jim namerava to podariti za 18. rojstni dan ).

Ali ima katera izkušnje z vozičkom Maxi Cosi Mura?

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
27.3.2012 10:15:00   
printemps
hej hej user posted image včeraj mi je prijateljica, ki dela v baby centru povedala, da imajo to soboto akcijo 20 % popust (kar se kar splača, še posebej če se kupi kakšna oprema). Potem bodo pa še imeli na btc-jadi, ki bo enkrat konec maja tudi 20 % popust. Sam toliko za informacijo, midva bova šla v soboto kar pogledat, ker itak nič nimava in rabiva vse, tako da bi tale 20 % popust prišel še kako prav :)

Princeska Tia jaz sicer nimam nič izkušenj z vozičkom Maxi Cosi Mura, ampak sva pa odločena, da kupiva prav tega. Najina prijatelji ga imata (sinček je sedaj star 5 mesecev) in sta zelo zadovoljna z njim. Midva sva se pa za njega odločila predvsem zato, ker imava manjši avto oz. prtljažnik in se gfa res zelo na mini zloži, tako da nama ostane še celo nekaj prostega prostora v prtljažniku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1560
27.3.2012 10:43:34   
zalenka
dober dan.

čestitke vse za morfologije. mi bomo še malo počakali, jo imam 5.4.

doma se cartava s hčerko in gleda risnake kot še nikoli, ker mora počivat in je to seveda način, da jo držim neaktivno user posted image

princeska tia glede labuma je točno tko kot si ugotovila. jaz imam doma 3 različne pa je v vseh več ali manj poudarek na prvem letu. hotela sem edino omenit, da se vam zna zgodit, da se vam bo teh albumov nabralo. jaz sem pri sinčku dobila 3 - z darilom v porodnišnico. sem jih potem oddala naprej, enega pa še imem doma in bo za tretjega, če ne bom spet kup novih dobila. mogoče omeni domačim, ki bodo pošiljali darila, da si album že kupila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1561
27.3.2012 14:04:17   
seed
hej hej :) no pa še ena avgustovka :) za enx smo na temu no... moj prvotni PDP je bil 7.8. ... na nuhalni svetlini so ugotovili da je bebi malo večji in je bil PDP 1.8. tako da sedaj se ta upošteva... če pa me prehiti za kak dan pa tudi ne bo hudega kaj? ;) me veseli da je toliko bodočih mamic na kupu, ki imajo trenutno podobne težave, občutke, veselja itd... kot jaz... mi smo za enx super, se igramo...(no vsaj delam se da se igramo..) malce pritisnem v trebuh in malček začne kot nor brcati...mislim da se te igrice nikoli nebi naveličala :) ne vemo pa še kakšnega spola je ta naš dojenček, v ponedeljek imamo morfologijo, čepraw je moj prepričan da je punčka (zmeraj si je želel fantka, zdaj pa še slišat noče o temu...čudni so ja...)
no da ne bom nakladala, srečno nosečnost vsem, pa čimbolj nežne brcike :)

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
27.3.2012 14:12:52   
Evita12
printems, a tisti popust za babycenter veljha samo v Ljubljani ali v vseh babycentrih? Je pa res, da se takšen popust sigurno splača, sploh če še ničesar nimaš, predvsem od opreme!

seed, dobrodošla med nami!

Lep dan

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
27.3.2012 15:06:56   
LINDI
Moja kolegica ima maxi cosi štirikolesnik,jaz bi ga takoj imela,super za vozit,ne vem pa kako je s trikolesniki,Mura je 3 kolesnik,ane.Vem pa,da sem bila 3x v pikapolonici,ko so od Jane slalom prišli nazaj menjat ogrodje vozička,ne vem a je res tako slab,ali je bilo slučajno.Uf jaz še kar na bolniški...kakšen dan brez kakršnega koli dela utrujena do konca,da samo dol padem...Pritisk mi je itak padel,šibam na kak kratek sprehod,kar je več,je preveč takoj,in opazila sem,da imam če ne počivam malo vmes zelo tdr trebuh,a se moram za to oglasit pri ginekologinji,ali res lahko vzameš magnesol.....

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
27.3.2012 15:07:24   
LINDI
Seed dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
27.3.2012 15:10:28   
LINDI
Sem pa opazila,da sem to nosečnost veliko bolj utrujena kot prejšnjič in se veliko  slabše počutim...in non stop imam okus po železu v ustih,nobena hrana mi ne paše,če kaj pojem je vse brez okusa,čudno zelo.Komaj vstanem,sem že utrujena.ob 22 uri že skoraj vedno spim,prej sem pa tv bulila do 24.30,adijo pamet.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
27.3.2012 15:39:29   
Toopsy
LINDI jst trenutno 2x na dan pijem magnesol. krči po nogah so se mi mal umiril,
čeprav jih mam če zmeraj parkrat na noč. trebušček mi je pa tut skos otrdeval samo je zdaj
odkar pijem tablete uredu.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
28.3.2012 6:31:06   
seed
Lindi... mogoče pa lahko preventivno poskusiš kakšen donat ali pa šumeče tablete magnezija, dokler ne prideš do ginekologinje? to ti ne bo škodilo, mogoče pa bo zadosti... pa še šri prebavi pomaga če imaš težave...poskusit ni greh, meni je pomagalo ko sem imela krče v nogah ;) drugače pa imam tudi jaz nizek pritisk, zaradi tega mi srce bije kot noro... preobremenjeno?! in hvala za dobrodošlico :) glede spanja pa...tudi jaz ogromno spim, ob 21.00 sem že v postelji res pa je da vstanem že 5.15... delo v bolnišnici kliče :/ pol pa z dvema urcama spanja podnevi to nadoknadim... nisem ravno lena, ampak resnično utrujena...
Lp

(odgovor članu Toopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
28.3.2012 8:44:07   
wish87
Lep pozdrav sonosečke :)

Kako smo v teh lepih, toplih, pomladanskih dneh?! :) Jaz tako uživam ko je sonček in topleje :) Sem se dejansko prebudila iz zimskega spanja (letos sem imela to zimsko spanje še posebej intenzivno) :)
Jaz sem prejšnji teden in čez vikend veliko preležala, ker sem imela kar hud prehlad - še toliko huje je bilo ker nisem jemala nobenih tablet ampak sem se zdravila samo s čajčkom, medom in limono! Ampak sem se pozdravila (no recimo) in se zdaj počutim veliko bolje!
In očitno je tudi bejbiju bolj všeč tako - v ponedeljek sem namreč prvič začutila konkretno brco tako da sem lahko res rekla ja to je to! :) saj sem prej tudi čutila da se nekaj dogaja, ampak ni bilo to res to :) no v ponedeljek je bil še bolj miren, učeraj pa je imel cel žur in sem ga res veliko čutila :) danes pa spet čakam da se zbudi in začne plesat :) to je res najlepši občutek ki ga lahko doživiš :)
zdaj pa grem kaj delat :) en lep pozdravček :)

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
28.3.2012 9:22:10   
LINDI
Seed hvala za nasvet...bom poskusila,samo,da bo boljše.Ufff moraš pa kmalu začeti v službi.Pa verjamem da si utrujena..se ne da povedat verjetno kako,kajne.....Tudi jaz že čutim brce od 16 tedna...kar luštno že migamo,najbolj,ko se najem,he he

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
28.3.2012 11:01:24   
RedSonja
midva sva kupila Maxi Cosi Mura 4. Priporočilo mi ga je ful ljudi, tako da bi moral bit fajn. Sicer pa tko ko ga gledam in ko sem ga malo po stanovanju vozila (da sem videla okretnost) zgleda zelo kul. Men je fajn, ker je konkreten vendar še vedno eleganten. Zloži se tudi zelo na malo. Moja kolegica ga celo v twingota spravi.

Sicer pa da še sem kopiram - nekako se lažje pogovarjam na FB, tukaj kar nekako ne sodulejem :
Tudi mi iz morfologije. Mala pikica je vredu. Sicer je malo mičkena ampak sem tudi jaz mičkena ;). Smo jo zgleda zmotili in je že pokazala svojo voljo, ko ni hotela biti pri miru, da bi ji pogledali srček. Očitno ji ne paše, da ležim na hrbtu, tako da sem se moral na bok premaknit.
Jaz sem malo manj dobro. Železa imam premalo in sem dobila železove tablete. Za maternične krče pa magnezij. Poleg tega pa me verjetno čaka carski rez, ker imam diagnozo predležeča posteljica. Carski rez me niti ne skrbi, bolj zoprno je, ker je dr. omenila, da so možne krvavitve zaradi tega. Čaka me veliko počitka in čimmanj dvigovanja. Če bo samo to sem zadovoljna :).
zanima me katere tablete/sirup jeste tiste, ki imate premalo železa. Moj je padel na 101. menda je meja 110.

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 28.3.2012 11:07:11 >

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
28.3.2012 11:56:00   
princeska Tia
Evo midva sva tud že čist odločena za Maxi Cosi. Kupila bova Mura 4, mi je nekak bolj všeč kot 3 - kolesnik,se mi zdi da je bolj stabilen. Vzela bova samo ogrodje s športnim sedežem, ker ostale stvari lahko dobim od kolegice, njen pikec bo čez en mesec že dovolj velik, da lupinice ne bodo potrebovali več, košare pa tko al tko že nekaj časa ne uporabljajo.
Ta teden bom tudi naročila prvi paket peleničk, sva se odločila da za prve tri mesece sigurno vzameva bio, bova vsak mesec naročila par paketkov in potem dalje če vidiva, da je stvar res tako super kot jih hvalijo.
Glede zdravja pa morem jst kr nekam potrkat, ker sem skor super user posted image . Me malo matra cvetni prah ampak to me itak že celo življenje, letos bo mogoče malo težje, ker bo treba preživet brez tabletkov in raznih pršil za nos.
A se kateri vrti? Meni se ene 2x na dan tako zavrti, da morem ali ležat nekaj časa ali čisto pri miru sedet da mine. Že od začetka nosečnosti imam nizek pritisk, tako da vrtoglavice pripisujem temu. Naslednji pregled imam 03.04., bom mal tam "zatežila" kaj naj nardim s tem pritiskom, mal me je strah da se mi tok zavrti da padem po stopnicah - sm v tretjem nadstropju brez dvigala.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
28.3.2012 12:03:59   
printemps
hej hej tudi midva sva se tudi že odločila, da bova vzela maxi cosi 4 user posted image je nama tudi bolj 4 kolesnik kot pa 3, pa še pospravi se res zelo lepo v avto. Punce jaz sem še enkrat vprašala to mojo kolegico, ki dela v baby centru, zaenkrat mi še ni odgovorila, ampak naj bi pa držalo, da je to soboto 20 % popust na stvari, ki so na zalogi. Kar pomeni, če imajo ta "naš" voziček na zalogi, se ga seveda splača takoj kupiti. Potem pa imajo še v maju, ko je btcjada tak 20 % popust. Vam takoj sporočim, ko mi kolegica odgovori za ta popust.
Drugače pa je pri meni vse super user posted image , no ja nore sanje so še vedno prisotne in čedalje bolj imam "zamašen in polen" nos, kar pa naj bi bilo tudi normlano. Vse drugo pa je super. Dete veselo miga in dirka jaz pa res ful uživam v vsaki brci user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1573
28.3.2012 12:49:52   
RedSonja
midva sva ga zadnjič (2 tedna nazaj) v Baby centru kupila in so imeli ful neke popuste. Vzela sva rjavega. Prišel je pa 365€. To je bilo res ugodno.

Se mi pa zdi, da ima na splošno BC ful visoke cene.

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 28.3.2012 12:54:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1574
28.3.2012 13:27:21   
prestica
Jaz bi tudi čvekala po FB-ju. user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?