Evita12
|
Pozdravljene so ! zalenka, upam da se tvoja deklica čim prej pozdravi, en samo za njo! Redsonja jaz bi ginekologa poklicala in vprašala. Druga ti ne bi znala svetovati. Gorskarožica, ti imaš pa res neko čudno taščo, sploh ti nič ne zavidam. Ne bi se rada preveč hvalila, ampak jaz imam verjetno najboljšo taščo na svetu, ne bi si mogla želeti boljše. Je včeraj samo za mene spekla gibanico in domač kruh, čeprav me sploh ni bilo na obisk in je pol vse tako lepo skrbno zavila in dala mojemu, naj mi nese! Imam kar slabo vest, ker je nisem obiskala. Sem jo pa že danes zjutraj poklicala in se zahvalila, ona pa meni, saj veš, da je to še njamanj, kar lahko naredim. Glede testa za sladkorno pa nisem vedela, da zna biti to tako dolg postopek, sem čist presenečena, ker sem bil prepričana, da čist O.K. pokaže tista naprava, ki jo lahko imaš tudi doma (kupiš si jo ali pa jo zastonj dobi tisti, ki je sladkorni bolnik). No, pa bomo tudi to dale skozi, vse za naše bebije :) Hvala tudi vsem za ideje in komentarje za vozičke. Jaz sem še vedno ZA velika kolesa, čeprav naj z manjšimi na boljših vozičkih tudi ne bi bil problem. Za marelo pa itak vsi vemo kako in kaj :) Je res praktična za zložit pa za v avto, ampak jaz bom tudi na dopust poskušala vedno vzeti tistega večjega, ker ravno na dopustu pogosto naletiš na kak čuden teren, sploh na morju, že plaža zna biti problem, če ni ravno betonska. Ampak mislim, da z malčki večina ne hodi na betonske plaže, ne vem, mogoče pa! Vsem, ki ste že mamice, lep materinski dan. Ostale pa bomo še eno leto počakale - kako se to lepo sliši!
|