|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
6.1.2012 10:29:04   
špica84
Telovadbo imaste v zd na fužinah.Koker mi je znano iz prejšnje nosečnosti,samo nevem od katera tedan naprej je.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 701
6.1.2012 10:55:32   
printemps
srečki meni je vseeno kakšna telovadba je, samo da se miga user posted image . Jaz imam eno prijateljico, ki ima pilates oz. ga tudi vodi. Kaj pa če jo vprašam, če ima mogoče program tudi za nosečke, pa da bi h njej hodile? Je res super punca, enkrat sem že bila pri njej na pilatesu in je bilo res fajn. Lahko pa tudi v fužinah, mi je res vseeno, samo sem se pa tk na hitro spomnila na to mojo kolegico, pa če je še katera zainteresirana, tk da jo bom malo popvrašala

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 702
6.1.2012 11:06:46   
Refresco
Ojla,

hvala za vse odgovore; menda je tako, da imam ali NS ali amnio zastonj. Se moram pozanimat še, kaj se mi bolj splača... Na pregledu pa itak VSE povprašam:-)

Slaba prebava? Jaz uživam donat, bom pa rade volje probala to z jogurtom na tešče. Sicer mi zjutraj najbolj sede kakšna mandarina ali sok iz svežih pomaranč in grapefruita...(in potem še kaj) - če bom pa še jogurt na to, pa bi mogla prebava res zalaufat! :-))

Danes je malo boljše, ko je sonček....grem s psičko ven!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 703
6.1.2012 11:42:24   
chihuahua
Hej čvekice!
Sem se šele zdaj priklopla in sem si morala prav čas vzet za nazaj prebratuser posted image

crtek super si nadgradila seznamuser posted image Kar se pa sekiranja tiče in črnih scenarijev sem se jaz tudi v prvi n. ful in kaj mi je vse po glavi hodilo ADIJOOOO
Uglavnem nič ne skrbi itak bo vse ok in samo na pozitivno misli, da bo baby čutil tvojo poz. energijo in nima bit potem kaj narobe

*bobika* jaz sem imela pri Črtu nuhalno točno na prvi dan 11tega tedna..mi je rekla, da bova pa prestavili če se ne bo videlo, pa se je odličnouser posted image

printemps kje iz Viča pa si? Jaz sem tudi orig. doma iz Viča/Trnovega, zdaj pa iz Centra

srečki user posted image za trebuščka..ne morem verjet, da se ti že vidi..men se je v prvi videl šele nekje v 4,5 mesecu..ko sem šla pa rodit v 7mem sem imela pa tako mini žogico..pravijo da se v drugo prej in bolj pozna pa sem že par dni nazaj mislila da se mi vidi user posted image sem bila samo napihnjena

Ne vem katera je že pisala zarad diet..men ful ni pasalo nič kaj preveč jest v prvo (pa itak nisem lih ful jedec), uglavnem dojenček si že vzame kar rabi je treba pazit da tebi ne gre prevewč na škodo...drugače pa pomoje če se lih ne prenažiraš se ne boš preveč zredila

refrecso kar se denarja tiče se ti bolj splača amnio vzet..nuhalna je okol 70e, amnio pa 400-600..se pa pozanimaj ker glede na to da si več kot 37 (če se prav spomnim) imaš samo amnio in bhr zastonj nuhalna je pa plačljiva

ufff dost moram it eno rit previt pa se kasnej še kej beremouser posted image

(odgovor članu Refresco)
Neposredna povezava do sporočila: 704
6.1.2012 12:16:26   
srečki
Printemps lahko vprašaš prijateljico. Tudi meni je vseeno kaj samo da se malo miga :) Je pa telovadba priporočljiva po 12 t. jaz bom 16.01. na NS vprašala svojo G. Koliko si ti zdj noseča?

Chihuahua ja je res zanimivo. Pravijo, da se v 2 prej pozna...no pa tudi zaradi tega ker sem že v juliju 2011 (v 5. mesecu) rodila in se maternica ni skrčila nazaj. Mah kaj me briga....sam da bo vse Ok...ane?

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 705
6.1.2012 12:28:07   
skarabej_79
Pozdravljene vse "stare" in nove nosečke!

Danes sem imela prvi pregled. Vse je ok, moja pikica je velika že 3,5cm.user posted image

Crtek, prosim če lahko dopolniš moje podatke v seznamu:
32 let, 1.nosečnost, PDP 2.8., nuhalna svetlina 25.1., naslednji pregled 17.2.

Za telovadbo pa tudi mene zanima, malo sem že sama gledala, ampak za enkrat se nisem še za nič odločila. V Tanergiji je fajn, imajo pilates za nosečnice, samo meni ne odgovarja zaradi lokacije. Tako da se bom raje za kje drugje odločila.

Lepo se imejte, še malo pa bo vikend!

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 706
6.1.2012 12:40:03   
skarabej_79
še to pozabila za na seznam: sem iz Ljubljane

(odgovor članu skarabej_79)
Neposredna povezava do sporočila: 707
6.1.2012 13:00:31   
jelena87
pozdravček za vse stare in nove nosečke user posted image user posted image user posted image  zgleda, da bo avgust pester user posted image

pa čestitke vsem, ki ste že uspešno opravile preglede user posted image user posted image user posted image  in imele to sreče, da ste slišale user posted image  jaz že komaj čaka prvim pregled!!!

Drugače pa jaz sem tudi za telovadbo, sem pa iz Ljubljane Kodeljevo... Bi mi ogovarjalo karkoli na Fužinah, Moste, Bežigrad tudi Šiška, ker sem v Šiški v službi.. Je pa sigurno pilates odličen za nosečnice, ker krepi tudi mišice medeničnega dna, drugače pa sem slišala, da naj bi trebušni ples pomagau za lažji porod, samo baje naj bi se ga začeli učiti pred nosečnostjo user posted image  tako da ne vem a pride v poštev za nosečnice ali ne. Ker se naučiš popolnoma kontrolirati trebušne mišice, baje ful pomaga pri porodu...

Crtek user posted image user posted image user posted image  za seznam...

Printemps user posted image user posted image user posted image  za rešitev z zaprtjem.. Ti je verjetno zelo odleglo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
6.1.2012 14:04:02   
crtek
jooooj kako sm vam fouš! vse ste iz Lj in tm je teh telovadb in vsega mogočega malo morje! Morem pogledat kaj lahko najdem na obali...vem, da neka telovadba je v Kp, se morem pozanimat. Čene js bi na vašem mestu izbrala pilates. Je zakon telovadba. Js ga prakticiram cca 3leta in je res super. Se fuuuul razmigaš, dobiš moč, kondicijo...fajn je res. Za trebušni ples sm pa tudi 100%, da ga lahko brez problemov začneš tudi v nosečnosti. Itak je ples in plešeš lahko, dokler lahko stojiš, oz. če celčas priporočajo hojo, tudi s plesom ne more bit nič narobe user posted image itak začneš pri začetnikih, pol pa se trebušne kr hitro utrdijo in dokler ne ležiš na hrbtu ali trebuhu, tudi v visoki nosečnosti ni s tem nobenih ovir. Sej jih je tolko, ki plešejo zumbo, pa lih tako noseče...po moje jelena87, če te mika go for it! user posted image

tle je pa danes tašno lepo vreme....aaaaahhhh...prou mi je pasalo, ki sm lahko vsa okna v hiši odprla in zdej spet diši po zraku, namesto po zaprtih prostorih user posted image

še neki sm hotla povedat, pa se ne spounem več....va be, če se spounem napišem kasneje user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu jelena87)
Neposredna povezava do sporočila: 709
6.1.2012 15:08:58   
wish87
Dober dan punce :)

Vam moram povedat kako pester dan sem jaz danes imela... :) okoli 12.30 grem na WC (lulat) in ko se obrišem zagledam kri (tko pomešan z urinom), se seveda totalno prestrašim in zaženem paniko. Na šihtu nahitro naredim in grem ob 13.00 domou oziroma direktno v zdravstveni dom. Mojo ginekologinjo sem za kake pou ure zgrešila zato sem kar potrkala na sosednja vrata in seveda so me prijazno sprejele. pregledala me je, pretipala, naredila UZ in vse je v najlepšem redu...krvavitev ni bila iz maternice ampak iz nožnice in je očitno počila samo kakšna žila...pikica ni v nevarnosti in izgleda popolnoma lepa, zdrava nosečnost...skratka srček bije, pikica pa je velika 7 mm :) od srca se mi je zvalila velika skala, ne samo kamen :)

želim vam lep sončen dan :)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 710
6.1.2012 15:27:45   
skarabej_79
Uf, verjamem, da si si oddahnila. Vesela zate, da je vse ok user posted image

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 711
6.1.2012 16:09:27   
Mojci1984
Pozdravčekuser posted image
Ste pa res pridne s pisanjem, sem se kar nekaj časa zamudila, da sem prebrala vse vaše zadnje posteuser posted image
Wish87 me veseli, da je vse ok, te čist razumem kakšen strah te spreleti ko zagledaš kriuser posted image
Jaz sem imela danes zjutraj pregled, hematom je še vedno, na srečo nespremenjen, torej se ni povečal. Bebica sicer pridno raste, sem v 7t 5/7 in pikica je velika 1,5cmuser posted image mi je naredu tud slikico in sm res vesela, da mam "dokaz", da neki raste v bušijuuser posted image Je pa reku, da spontanega splava ne more izključiti, saj je še vedno verjetnost, da hematom spodrine placentouser posted image ampak je pa bil malce bolj optimističen kot pred desetimi dnevi in je reku, da je z vsakim dnem tveganje manjše, saj se posteljica bolj oprijema maternice in je v manjši nevarnosti, da bi se odlepila. No upam na najboljšeuser posted image Naslednji pregled imam 20.01. takrat mi bodo vzeli tud kri in naredili vse preiskave, je reku da on pred desetim tednom ne želi, ker je šele takrat lahko bolj siguren da je vse ok, tudi če je z nosečnostjo vse okuser posted image
A ima še katera full napihnjen trebuh? Jaz sem se danes zbudila kot bi bla že v petem mesecu nosečnosti, pa imam drugače raven trebuhuser posted image
Pisale ste o telovadbi za nosečnice... to more bit res fajn ja, saj predvidevam da tuki v mojih koncih ni nč takga, smo res odrezani od vsega dogajanja. No sicer sem zdaj na bolniški in mi je ginekolog predpisal strog počitek, tak da telovadba itak odpade, ampak mogoče kasneje pa neb blo slabo. No najbrž bom kar doma na tekalni delala daljše "sprehode" malce v hrib pa bo. Če pa bo zuni lepo vreme pa itak sprehod s kosmatincema na svežem zrakuuser posted image
A je kakšna razmišljala tudi o plavanju? Meni je to res super šport, ampak sem brala, da se v nosečnosti zaradi okužb ne priporoča plavanja v bazenu. No zdaj pozimi druge opcije tko al tko sploh ni razen bazen. Sem pa lani poleti v toplicah kar precej nosečnic vidla, ki so plavale...

Neposredna povezava do sporočila: 712
6.1.2012 16:26:08   
Peška

IZVIRNO SPOROČILO: Srcica001

Peška  a si iz kranja? a imaš ginekologa v kranju?user posted image user posted image

Srcica001: Ja blizu Kranja, ene 4 km proti Preddvoru.

(odgovor članu Srcica001)
Neposredna povezava do sporočila: 713
6.1.2012 16:45:41   
chihuahua
mojci da te malo potolažim glede hematoma..meni se je naredilokoli 10ga tedna in je bil v 11tem ko sem imala NS še vedno 22x10mm, kasneje se je pa resorbiral in ni bil več viden...je pa res, da ne vem kaj je pustil za sabo glede na to da je potem v 7mprišlo od spontanega razpoka in posledično odtek vode in prezgodnji porod....samo ni nujno da je bilo od tega.....takrat so mi zabičali popoln počitek in nikakor ne dvigovat nobenih bremen (ma niti vrečke iz trgovine)...počivaj FULLL in bo ok

(odgovor članu Peška)
Neposredna povezava do sporočila: 714
6.1.2012 17:28:03   
*mommy to be*
hej ja očitno res... jaz sem drugače iz štajerskega konca iz slovenskih goric...
pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 715
6.1.2012 18:10:37   
Doria
Pozdrav vsem nosečkam in čestitke za uspešne preglede!
Težko vas je slediti, sproti natipkate 10 strani! Ampak zelo veliko koristnih informacij in zato sem vam hvaležnauser posted image

crtek ... evo grem iz ilegale: namesto Anonimnauser posted image : starost 33, 4user posted image ,1user posted image , 27.2. rok poroda 9.8.
Bila sem na pregledu in moja bučka se je premikalauser posted image !

Nuhalna svetlina in ginekologi:
- Dr. Saša Trampuž, Grosuplje - v prvi nosečnosti sem šla k njemu. Bil je super, vzpodbuden, veliko sem ga lahko vprašala, ni skoparil ne s časom ne s slikami UZ ne z informacijami. Cena 70€, pregled vreden te cene.

- Dr. Darija Strah, Domžale: sem se prijavila konec januarja k njej, samo zato, ker bi zraven nuhalne naredila še dvojni hormonski test. Potem sem pa malo pogooglala njeno ime, in sem kar malo v dvomih - za 115€ si ne želim 10 minutnega hitrega pregleda in adijo. Če ima katera izkušnje z njo, prosim za info. Sem že na pol poti nazaj k Trampužu.

- center Kalliste, Domžale: v prvi nosečnosti sem šla tja mislim da v 26. tednu. Nimam pojma, kako je bilo ime ginekologinji. Plačala sem mislim da 90€, dobila pa sem CD in enourni pregled z vsemi informacijami, 3D in 4D ultrazvok. Vredno denarja.

V sredo so se hvalabogu končale moje slabosti; zdelo se mi je, da imam totalno zastrupljen želodec. Med prazniki sem se izogibala pršuta zaradi tokse, plesnivega sira zaradi listerioze, so mi pa dali diagnozo gestacijski diabetes, v katero absolutno ne verjamem. Lani je menda farmacevtskim firmam uspelo, da so mejo za sladkor nosečnic postavili na 5.1. zjutraj na tešče in moja ginekologinja ne dela več testa z glukozo, temveč greš takoj, ko si na meji, k diabetologu. Ta mi je zatrdila, da je to splošna praksa po vsej Sloveniji??user posted image V postih nisem nič zasledila, da bi katero od vas tudi to doletelo, tako da bravo punceuser posted image

Videla sem, da ste se pogovarjali o vozičkih... mi imamo Peg Perego Pliko Switch cel komplet z lupinico vred. Prednosti - voziček se zloži kot marela na minimalen prostor, lupinica gre tudi na voziček, otrok lahko gleda proti tebi ali v drugo stran. Slabosti - 2 ročaja, majhna kolesa. Zdržal je vse. Ga bomo kar obdžali.

Drugače pa sem v prvi nosečnosti nabavila skoraj vse, tako da nekih večjih nakupov ne bo. Moja kolega sta vse nabavila prek spleta - od bodijev do vozička - rabljeno, po minimalni ceni, pa se mi zdi, da sta kar dobro kupčijo naredila.

Če bi bila prvič noseča bi si želela, da bi mi kdo povedal za to:
-  da mi ni treba kupiti olja,
-  da ne rabim  žametnih hlač in puloverjev številka 56 in 62 - čeprav res dobro zgledajouser posted image ,
-  da ne rabim 3 dekic, ker jih potem prek telegramov itak dobiš še 3,
- da naj ne kupujem blisače 80cm * 80 cm, ampak si iz ene večje brisače (npr. iz ostankov pri Svilanitu) naredim spodobno m*m brisačo (moj otrok je tak hitro rastu)
-  da naj raje ta denar dam za cepljenja (npr. za rota virus). Verjetno sem še kakega kozla ustrelila, ampak se zdaj ne spomnim. Čeprav se kar vidim, kako bom pobezljala pri teh razprodajahuser posted image

Punce se opravičujem za tale post - izreden primer daru govorauser posted image
Zdaj vas grem pa še enkrat brat user posted image

(odgovor članu *mommy to be*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
6.1.2012 18:16:57   
Svet
nas ni več;(

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 717
6.1.2012 18:33:03   
Doria
Ojej Svetuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse, tiste ki smo že šle čez to, kar zdaj doživlja Svet, za Wish in Mojci1984, do konca prvega trimesečja in potem do konca!!! Ojej.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 718
6.1.2012 19:09:50   
Srcica001
Svet sočustvujem s tabo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Peška tut jaz sem iz kranja user posted image . . trenutno iz struževa  . . . .  kerga ginekologa/ginekologinjo pa maš?
*mommy to be* . . .iz gorenjskega konca user posted image user posted image user posted image je pa tak fino slišat da je še ena tok mlada nosečka :D . . te smem prašati kdaj imaš rojstni dan (vsaj mesec če lahko izvem) jaz sem junijka user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srcica001 -- 6.1.2012 19:14:01 >

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 719
6.1.2012 20:02:17   
*pika*poka*
svet in ostale res mi je žal in upam, da čimprej ponovno zagledate user posted image  user posted image

Moram vam povedat da se res čveke user posted image .

Danes sem imela pregled. Srček pridno bije in pikica je velika že 1,50 cm. Vse je OK. Mi je pa predstavila pdp na 18.08.. NS pa imam 09.02.

Se pa počutim čisto OK. Ni mi niti malo slabo, nič me ne boli. Sploh ne vem, da se kaj dogaja.

pazite nase in na svoje pikice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
6.1.2012 22:02:38   
ma_mi
Svet, žal mi je za pikico user posted image
sem upala, da bom imela družbo do prihoda user posted image user posted image user posted image user posted image pikice.

Zaenkrat punce vas samo spremljam, kajti o user posted image še ne želim pretirano govoriti, dokler ni kritično obdobje mimo.
Bo pa prihod pikice v Avgustu, tako da punce .... se še slišimo kak teden ali dva kasneje.

(odgovor članu *pika*poka*)
Neposredna povezava do sporočila: 721
7.1.2012 8:18:04   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.1., Ce, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1.Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image 18.1.
?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , ?, ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87 , 24, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doria, 33, 4 , 1 , 27.2., ?, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activia, 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?

19.8.
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

20.8.
Kratkauser posted image user posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 17.1., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?

24.8.
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
pikaa27, 27, 1user posted image , 0user posted image , 16.1., ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1.
srečki                16.1.
printemps         19.1.
Peška                20.1.
proxima             20.1
Evita12             20.1.
Aria79              23.1.
naia                  24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
*pika*poka*     9.2.
špica84           17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

Kratka  user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE :

49 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil crtek -- 7.1.2012 8:19:30 >

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 722
7.1.2012 8:24:54   
crtek
jutro punce!

Svet user posted image žal mi je za tvojo pikico user posted image pa sm upala, da nas ne bo nobena več zapustila user posted image

ma_mi bi rada, da te vključim na seznam, ali se boš oglasla, ko bo user posted image bolj "uradna"?

mene pa zanima, če je v naši pestri druščini kakšna primorka?

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 723
7.1.2012 10:05:45   
*bobika*
jutro

Evo mi smo včeraj bili na nuhalni.. super rezultat smo iemli.. 1,6mm , tveganje 1:11000 , srček je bil s 171 udarci, je pa rekla da mogoče bomo imeli parček, da mogoče vidi malo luliko, ampak naj še ne govorimo o tem, ker ni prepričana.. jupi, navijamo za parček..

smo pa šli po pregledu jest v kitajsko, ker se mi jo je zelo zahotelo, ampak sem se preveč najedla in ko smo prišli domov sem zvečer zbruhala celo kosilo..user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 724
7.1.2012 10:37:02   
tapeta
Pozdravljene!

Svet, žal mi je za tvojo pikico. user posted image

Evo pa so za mano prvi delovni dnevi v tem letu. Zaznamovala jih je predvsem moja utrujenost, ki ji ni konca. komaj čakam, da se mi povrne energija.

Me pa še vedno spremlja kovinski okus v ustih in slabosti (tudi bruhanje). Danes si bom pripravila ingverjev čaj, da vidim če bo kaj pomagal. Delala ga bom po receptu iz linka, ki ga je ena napisala. Glede zaprtja pa še nisem našla rešitve in sem poskusila že marsikaj (kefir, donat, slive...).

Čestitke vsem za dobro opravljene prve preglede. Bobika tebi pa za dober rezultat na nuhalni. user posted image user posted image

Črtek, jaz sem na nuhalno naročena 6.2..

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Berete?
Lilita

Ste ta teden že brali kakšno knjigo?

Da (46%)

Ne (54%)

Število vseh glasov: 50

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!