|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
5.1.2012 14:57:33   
jelena87
Joooj meni je tudi vsak dan cel dan slabo user posted image včasih se mi zdi da se to ne bo nikoli končalo... Hvala Bogu da sem pa bruhala samo 3x do zdaj... Glede zaprtja pa imam vsaj to srečo, da nikoli nisem imela težav s prebavo in tudi zdaj nimam... Drugače pa pravijo da pomaga topel Donat na tešče, kakšne suhe fige pa vodo čez, al pa kake namočene slive pa to, tudi ta ingverjev čaj pomaga, samo če vam je všeč okus... Ziher obstaja vsaj ena naravna metoda, ki vam bo pomagala preden posežete po kakih odvajalih user posted image držim pesti za vse, ki imate take težave... Pri meni je bolj problem, ker mi je skoz slabo in potem mi nič ne paše jesti, ampak se kar prisilm in potem mi je še bolj slabo user posted image

Sočustvujem pa s *sanelo* in katalejo, za kateri se ni izšlo najbolje user posted image me resnično ganejo take zgodbe, kar pri srcu me stisne. Upam, da se obe čim prej poberete in vztrajata, ker slej ko prej bo tudi vama usojeno user posted image

< Sporočilo je popravil jelena87 -- 5.1.2012 15:09:12 >

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 676
5.1.2012 16:40:16   
zebr4
*sanela* in kataleja user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj videla srčka. Namreč imam tako "cool" ginekologa, da ga lahko kadarkoli kontaktiram na mail in mi takoj odgovori. Včeraj sem ga kontaktirala, da mu sporočim, da nama je ratalo po dolgem času in ga povprašala glede telovadbe kaj lahko in kaj ne. Na to mi je odgovoril pridite kar čez dve uri v ordinacijo, da potrdiva nosečnost in da mi čestita kljub temu, da imam termin 23.1. Ja kaj naj rečem res je zakon moj GIN.

Torej vse je o.k. srček se vidi smo v 6. tednu in upam, da tokrat gremo do konca user posted image

(odgovor članu jelena87)
Neposredna povezava do sporočila: 677
5.1.2012 17:01:40   
*mommy to be*
živjo bodoče mamice!
Vidim da bo tem letu pravi baby boom...user posted image No pridružujem se vam tudi jaz
stara sem 22 let, 1user posted image , pdp 2.8., prvi pregled bil vceraj in je blo vse ok, srček tiktaka kot urica, imam že tudi prvo slikico najinega pikeca,zdaj pa se moram čimprej naročit na nuhalno... drugače nosečnost brez težav, razen napetih in občutljivih dojk... skorajda ne vem da sem v blaženem stanju... user posted image lepo bodite

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 678
5.1.2012 17:45:44   
Srcica001
*mommy to be* čestitke in pozdravljena med nami!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image sva isti letnik user posted image user posted image user posted image user posted image   .  .  .  . če te smem prašati s katerega konca slovenije pa si?

Božajte bušije!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *mommy to be*)
Neposredna povezava do sporočila: 679
5.1.2012 18:00:06   
Peška
Crtek: Na včerajšnjem pregledu je bilo super. Ko sem prvič videla svojo pikico, mi je kr mal očke zalilo, ko sm pa slišala še srček.... To je bilo res eno nepopisljivo doživetje. Še danes na vsake pol ure gledam tiste štiri slikice :). Drugače imam pa sedaj pregled NS prestavljen na 20. januar, ga bom opravila kar v Kranju, naslednji pregled pa imam 1. 2. Komaj čakam user posted image

(odgovor članu Srcica001)
Neposredna povezava do sporočila: 680
5.1.2012 18:12:15   
Srcica001
Peška  a si iz kranja? a imaš ginekologa v kranju?user posted image user posted image

(odgovor članu Peška)
Neposredna povezava do sporočila: 681
5.1.2012 19:42:36   
coris
wiiii danes vidli srčka našega čmrleka fižolčka bunke user posted image veliki smo že 2,22cm in od druge polovice nosečnosti dalje mormo bl pazit ker smo komaj 8 mesecev po porodu user posted image joj moja bunkica fižolček črmlek user posted image čmurkl moj mali user posted image bomo meli 2 mala čmurkla 

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 682
5.1.2012 20:08:55   
chihuahua
user posted image user posted image user posted image coris si me nasmejalauser posted image čestitke za uspešen pregled, zdaj se pa ne sekiraj več

user posted image čestitke tudi vsem ostalim za srčke in dobrodošle nove

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 683
5.1.2012 20:43:27   
Refresco
Živjo, punce, še ena nova :-)

Stara 39, čakamo prvega otročka.

Danes sem imela pregled, TP 30.8., sredi februarja imam NS-glede tega mi še vedno ni jasno, ali ga plačam ali ne, z ali brez napotnice? Je kateri kaj bolj jasno?

Upam, da si bomo lahko izmenjale mnogo prepotrebnih infos - hvala vam že vnaprej!

Sicer pa mi je kar močno nelagodno, čeprav ne bruham, se mi pa skoz po malem vrti, pa slabo mi je večino dneva, pa kar spala bi in spala....:-) - se sploh ne smem uleči! :-)

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 684
5.1.2012 20:53:30   
chihuahua
refresco kolikor je meni znano naj bi bila nuhalna zastonj med 35 in 37 letom, po 37tem pa ti pripada brezplačna AC in biopsija horionskih resic...samo ne me za besedo držatuser posted image

(odgovor članu Refresco)
Neposredna povezava do sporočila: 685
6.1.2012 7:44:47   
printemps
Dobrjo jutro user posted image Dobrodošle nove srečke nosečke user posted image
Meni je uspelo rešiti zadevo z zaprtjem. Nekje sem prebrala, da še ena tudi po par dni ne gre na stranišče, ja pri meni je bilo enako. Zdaj pa mi fulllllllllllll paše čisto navaden tekoči jogurt, ki ga popijem zjutraj na tešče in imam potem cel dan super prebavo, tk da germ zdaj vsaj 1 do 2 ali pa celo večkrat na dan na stranišče. Če imate težave z zaprtjem probajte s tem navadnim tekočim jogurtom, meni namreč donat ni kaj veliko pomagal.
Drugače sem pa jaz z LJ, je morda še kakšna ljubljančanka? Vidim, da bo avgusta res zelo pestro in veselo, saj nas je že kar nekaj srečk nosečk user posted image

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.1.2012 8:06:53   
activia
Jaz sem včeraj imela prvi resni pregled (preiskave itd), srček lepo bije, otroček lepo raste user posted image
veselje nepopisno, mi je pa prestavila PDP iz 15 na 16.8 ker naj bi bilo letos prestopno leto, sicer pa mi je vseeno itak
otroček določi kdaj bo prišel user posted image

Za v evidenco

PDP 16.8
stara sem 27 sem videla da nič ne piše user posted image
NS 1.2
Nasl.pregled 2.2

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.1.2012 8:09:09   
srečki
Jutro čvekice

najprej ena lepa dobrodošlica za novo nosečko refresco :) Hm meni se tudi zdi, da je po 35. letu brezplačna (pokliči svojo G in tm vprašaj, ona bo najbolje vedela). Hm ja mislim, da kar vse nas matra utrujenost in zaspanost...no pri meni gre že na bolje....spim samo še po 30 min na dan. Ponavadi se po 3 mesecih vse skupaj umiri in dobimo nazaj energijo. :) Drugače pa ja refresco ti kar počivaj če ti paše.

Printemps user posted image user posted image za prebavo. Tudi jaz sem iz Ljubljane (Šiška)....iz katerega dela pa si? Lahko bi se kdaj dobile na kakšni pijačk?

Lep dan še naprej no pa user posted image user posted image user posted image za vse k ste videle user posted image . Jaz že tudi odštevam do NS.

Neposredna povezava do sporočila: 688
6.1.2012 8:24:11   
*bobika*
Jutro čvekice

Jaz sem včeraj zvečer slišala bitje user posted image  svojega user posted image  .. z angeltalkom sem najprej slišala čudne glasove po notranjosti, najprej se že misla da je bitje na levi strani, potem sem isto slišala še na desni, ampak je bilo tako bolj počasi 90 udarcev na minuto in sem iskala naprej,, in našla ravn nad sramno kostjo ..ornk bitje in razbijanje..
Danes me čaka še nuhalna.. SEM DOPOLNILA POLNIH 11 TEDNOV .. pa se mi zdi tako čudno da sem tako hitro naročena .. prvič sem bila v 12 t in 4 dni ..

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.1.2012 8:30:42   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.1., Ce, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1.Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image 18.1.
?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , ?, ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87 , 24, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activia, 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

19.8.
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ?, ?

20.8.
Kratkauser posted image user posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 17.1., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?

24.8.
Wish87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?

27.8.
Svet, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
skarabej_79user posted image , ?, ?user posted image , ?user posted image , 6.1., ?, ?
pikaa27, 27, 1user posted image , 0user posted image , 16.1., ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1.
srečki                16.1.
printemps         19.1.
Peška                20.1.
proxima             20.1
Evita12             20.1.
Aria79              23.1.
naia                  24.1.
zalenka            24.1.
RedSonja          27.1
Srcica001       27.1.
urssi                27.1.
jelena87         30.1.

februar:

activia               1.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

Kratka  user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE :

50 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil crtek -- 6.1.2012 8:33:34 >

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 690
6.1.2012 8:36:15   
špica84
Refreso glede na tvojo starost bi mogla bit ns na napotnico,koker je meni znano.

Jaz,pa imam nuhalno 17.2

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.1.2012 8:53:53   
printemps
user posted image bobika a ni to nekaj najlepšega, ko slišiš srček še tako malega bitja v sebi user posted image
srečki jaz sem pa iz Viča tako, da bi se res lahko kdaj na kavici dobile, no in pa seveda tudi vse ostale. Mogoče potem enkrat v februarju, jaz imam zdajle kar fajn tempo, pa še na smučanje gremo, potem se pa lahko februarja res dobiva/dobimo, pa da vidimo kateri je že kaj trebušček zrastel user posted image
Hehehe a ste kaj opazile, da vam katera hrana še posebno paše? Meni že kakšen mesec noro paše tobasco in rukola user posted image , no zdaj pa še navaden tokoči jogurt. Imate tudi ve že kakšne take nore želje po določeni hrani?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.1.2012 8:55:01   
crtek
jutro punce!

eko sm malo popravla seznamček...chihuahua se mi je zdela fajn ideja una o ločenih seznamih user posted image se mi zdi bolj pregledno. Povejte kako se vam zdi, pa seveda sproti sporočajte popravke user posted image

dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image sm tako vesela, ki se naš seznamček polni user posted image ampak zdej pa dogovor: NOBENA ne sme več zapustit seznamčka, razn seveda, če vam G prestavi PDP v julij ali september ok? Js nočem nobene več zbrisat dol, kr me to čisto zamori user posted image sm včiraj pol cel dan tuhtala kaj in kako, če se bi meni to zgodilo in HB, da je moj user posted image tašn srček, da si vzame čas za govorit z mano in da me zna potolažit. Vse mogoče scenarije sva predebatirala, kaj bi blo, če bi blo, kaj bi blo, če nebi blo, pa kaj nardit, če gre kej narobe, vse, nema da nema in morem rečt, da me je ful potolažu. Sm prou vesela, da razmišlja podobno ko js, da se trudi me razumet in mu ni težko si res vzet čas zame za se o vsem pomenit. Me prou preseneti vsak dan sproti user posted image
printemps user posted image za prebavo! To pa je neki user posted image

*bobika* wiiiii...srčka lahko slišiš user posted image to tudi js komaj čakam.

user posted image vsem, ki ste uspešno opravle preglede in seveda user posted image vsem malim (in tudi ne več tako malim user posted image ) pikicam za glasne in močne user posted image ! Samo tako naprej, da bo avgusta povsot veselo user posted image

Js pa iščem kšne zdrave jedilnike za nosečnost. Sej jem na splošno kr zdravo in raznoliko hrano, samo malo me skrbi, da nebi jedla premalo/preveč user posted image kr trenutno se mi dogaja, da kšne dneve komaj spravim kej vase (tudi, če mi ni slabo, pač kr nimam apetita), pol pa določene dneve, bi samo nonstop jedla. Zaenkrat sm si organizirala tako, da jem 5-6 obrokov na dan in, da so malce sadne alpa kšn sadni frapeji z jogurtom, za zajtrk cornflakes z mlekom, pol kosilo in večirjo pa jem kar se mi da...meso in zelenjavo, zelenjavne juhe, kar pač pride, za večirjo bol jogurt al kej podobnega...nevem...kaj ve mislite? Nočem, da bi izpadlo, da se držim neke diete al kej podobnega, ampak se mi zdi, da se mi res ne rabi zredit več kot je treba...pretiravam?

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.1.2012 9:08:00   
srečki
Printemps jaaaa sem imela v mislim kasneje oz. tok da se nam povrne energija :) No drugače pa jaz že nosim nosečniške hlače....trebušček se že orng vidi, tako da skrivat ne morem, me že stranke veselo sprašujejo aaaa, ste že novega otročka naročili?

Crtek seznamček si pa zrihtala za +10 (je res pregledno). No kar se pa hrane tiče sem tudi jaz bolj smotana....sem tako ali tako skoz lačna samo ne vem kaj bi jedla. No najraje imam govejo župco :) Za kile se ne sikiram kaj dosti, sem mnenja da gredo kile po porodu kar same dol (no če nimaš težav s kilami).

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.1.2012 9:15:08   
špica84
Jaz imam pa take probleme s hrano.Apetita nimam nobenega,lahko cel dan preživim pred polnim hladilnokom.Pa tko se ne smem preveč zredit,ker mi je od prejšnje nosečnosti ostalo 10kg.

Crtek poiskusi z jedilnikom od sladkorne,se mi zdi dosti zdrav.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.1.2012 9:48:08   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: printemps

user posted image bobika a ni to nekaj najlepšega, ko slišiš srček še tako malega bitja v sebi user posted image

ja sploh, ker sem zdaj bolj pomirjena za današnji pregled NS ..vsaj vem da srček bije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
6.1.2012 9:48:15   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

Js pa iščem kšne zdrave jedilnike za nosečnost. Sej jem na splošno kr zdravo in raznoliko hrano, samo malo me skrbi, da nebi jedla premalo/preveč user posted image kr trenutno se mi dogaja, da kšne dneve komaj spravim kej vase (tudi, če mi ni slabo, pač kr nimam apetita), pol pa določene dneve, bi samo nonstop jedla. Zaenkrat sm si organizirala tako, da jem 5-6 obrokov na dan in, da so malce sadne alpa kšn sadni frapeji z jogurtom, za zajtrk cornflakes z mlekom, pol kosilo in večirjo pa jem kar se mi da...meso in zelenjavo, zelenjavne juhe, kar pač pride, za večirjo bol jogurt al kej podobnega...nevem...kaj ve mislite? Nočem, da bi izpadlo, da se držim neke diete al kej podobnega, ampak se mi zdi, da se mi res ne rabi zredit več kot je treba...pretiravam?

ne rabiš se zredit kot sem se jst prvič .. 22 kg user posted image user posted image user posted image , ampak jst sem si vedn govorila,ko bom prvič noseča, si bom pa privošča vse kar se mi bo zahotelo in sem si res .. rezultat je bil viden, nočem razmišljat koliko bi billo, če bi šla na rok rodit ..
Sedaj pa sem si rekla, da bom malo pazila, čeprav ko me zagrabi lahko pojem tud cel liter sladoleda..
nekak poskušam jest mal več polnozrnatih stvari in sadja, to me rešuje, ker poleti res pojem veliko sadja ..
Sem pa vseh 22 kg dala dol z dojenjem v 6 mesecih, tako da se ni za sekirat.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.1.2012 9:55:59   
srečki
Hey babike,

vprašanje se nanaša na vse noseške iz LJ? A je mogoče katera zainteresirana za kakšno telovadbo v nosečnosti? Jaz bi full šla sam ne vem kam pa tudi ni mi ravno najbolje, da bi hodila sama user posted image .

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.1.2012 10:14:57   
printemps
srečki jaaaaaaaaaaaaaz sem fullll zainteresirana user posted image res, ful pogrešam neko miganje, sam tudi ne vem kam bi šla. Prej sem skozi na aerobiko hodila, zdaj pa se kar ne upam, ker sem ravno tak štor, da lahko takoj dol s stepa padem pa ni bi bilo ravno najbolje.
Sem tudi že po netu brskala za kakšno telovadbo, pa ne najdem nič kaj pametnega, sem pa takoj za user posted image . no nekaj sem našla, v atlantisu, ampak je mislim da samo dopoldne, kar pa ni fajn.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.1.2012 10:21:00   
srečki
Printemps kaj pa pilates za nosečnice ali kaj podobnega? Baje da je full fajn :) Bom malo pobrskala po netu za telovadbo...a pa ti je vseeno v katerem delu Lj je ali bi raje na določenem delu?

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?