|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
16.1.2012 8:26:35   
Natty77
Ko ravno omenjate brcike....
Sinoči po user posted image  se je nekaj dogajalo tudi pri meni....ko sem poskušala zaspati, se je nekaj čisti narahlo premaknilo, kot bi me pobožalo....večkrat....in vem da ni bila to prebava.
Ja je zgodaj, ampak vem da je to bilo to (tudi ko sem drugič pričakovala je bilo kmalu).
Lepo je bilo zaspat.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
16.1.2012 8:29:45   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: capyka1981

26.7user posted image capyka1981/31 let/šentjur/1user posted image /1user posted image /user posted image

Dobrodošla in lepo nosečnost.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu capyka1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
16.1.2012 8:54:22   
bankc
Dobro jutro!

Ja jaz tudi komaj čakam brcike in tudi meni se dozdeva kot da vsake toliko časa nekaj čutim, sam nisem pa prepričana!

Capyka1981 dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Vse tistke, ki pa imate danes NS, držim pesti za vas in javite ko končate!

Men se pa zdi da meni nenormalno raste trebuh! Pa mi je ginekolog na začetku reku, da se mi bo pol ras umirila, pa nič ne kaže na to!
Sem pa čez vikend zbrskala slike iz prejšnje nosečnosti in sem skor dol padla od smeha! Kakšen trebuh sem imela!!!!! Tri mesece pred porodom sem bila kot slonček in kot da bi bila noseča s trojčki in ne samo z enim user posted image user posted image user posted image . Kaže da bom zdaj še hujša user posted image !

Sem pa čez vikend dobila že prve hemeroide in ni bilo čisto nič fajn! Moram do zdravnika, da dobim kremico in svečke!user posted image user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
16.1.2012 10:11:09   
xdmx
Jutro!

Veliko sreče danes za vse, ki imate nuhalno! :)

Mene je pa od kar sem prišla iz bolnice skos strah, ko grem na wc, da bo spet kaj krvi, ampak je na srečo ni in trkam, da je tudi v bodoče ne bo...da bo ve OK.

Kakšni so pa kaj občutki v trebuhu pri vas? Mene včasih malo špika ampak nič ne boli in zdi se mi, kot da malo pritiska(tišči), ampak ne vem niti kam...trebuh je že bolj napet in je že zjutraj lepo zaobljen. Sicer malo, ampak se pozna. :) Itak sem pa skos panična..:/ Bila sem do včeraj na postelji, potem pa sva z mojim šla malo na izlet...sicer z avtom, ampak je pasalo. :)

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
16.1.2012 10:24:51   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Sem pa čez vikend dobila že prve hemeroide in ni bilo čisto nič fajn! Moram do zdravnika, da dobim kremico in svečke!user posted image user posted image

kakšno kremico pa dobiš?
Jaz sem jih fasala v prvi nosečnosti in se jih nisem znebila.. včasih je hujše, včasih boljše .. poizkušam pazit pri hrani, da je blato mehkejše .. Me je malo strah poroda, ker tam pa še bolj ven rinejo,ko pritiskaš..

xdmx ..tudi mene je zdajle dva dni bolelo, in potem še srčka nisem slišala, panika ! No včeraj je bila kolegica pri meni in sem ga slišala, vsaj mislim da je bil ..imam pa tko v sredo pregled..

glede slončkanja- midva nisva že od zagledanega pluska..meni se lušta zdaj (prej ob slabostih niti pomisla nisem na to), samo mojga je strah, že prvič je bilo tako, ampak sem ga nekak pripravla, pa mu razložila da ne more bit nič narobe..

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
16.1.2012 10:38:18   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Dobro jutro!

Ja jaz tudi komaj čakam brcike in tudi meni se dozdeva kot da vsake toliko časa nekaj čutim, sam nisem pa prepričana!

Capyka1981 dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Vse tistke, ki pa imate danes NS, držim pesti za vas in javite ko končate!

Men se pa zdi da meni nenormalno raste trebuh! Pa mi je ginekolog na začetku reku, da se mi bo pol ras umirila, pa nič ne kaže na to!
Sem pa čez vikend zbrskala slike iz prejšnje nosečnosti in sem skor dol padla od smeha! Kakšen trebuh sem imela!!!!! Tri mesece pred porodom sem bila kot slonček in kot da bi bila noseča s trojčki in ne samo z enim user posted image user posted image user posted image . Kaže da bom zdaj še hujša user posted image !

jaz imam tak trebuh kot v 1 user posted image  4 in pol meseca. Noro, ne vem kaj bo, v prvi ni blo težav z obujanjem, pedikuro,depilacijo prav do dneva D, tokrat me bosta že v ene 7 m obuvala user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
16.1.2012 10:41:05   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Mi smo voziček kupli na tej strani, pravtako stolček za hranjenje, super zadovoljna, poštnine je smao 9,90€, ostalo pa noro poceni, pošiljka pa pride v roku 3 dni.

http://www.babyartikel.de/informationen

ne vem kakšne so cene pri nas za dotične produkte, ampak men se zdi že skoraj "sumljivo" poceni user posted image , ampak če si bla zadovolja- sem jo že shranila med priljubljene

no za voziček ki ga midva želiva ni ceneješi, 30 € je dražji kot v BC user posted image  .. Abc Design 3 tec,  limited edition puzzle white ..

Mi smo za prvega oba avtosedeža kupili na www.babysmobile.de in res oba dobili dosti ceneje kot v BC .. prvega Roemerja za 100€ ceneje, drugega Roemerja za 60€ ceneje s poštnino vred govorim ..

tud to dala med priljubljene, mala moja bo kmalu rabila nov sedež....

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
16.1.2012 10:41:16   
me ni
Zardi slabih izvidov dvojnega hormonskega testa (1:276) in NS (1:789) sem pač morala popustiti, tako da imam v roki že napotnico za AC, ki naj bi jo opravila v prvem tednu februarja. Na plod se še nisem navezala, saj sem v primeru ugotovitve anomalije, odločena, da ploda ne obdržim. Nekatere boste verjetno obsojale mojo odločitev, druge ne ... to je spet stvar lastne presoje. Na srečo ali žal ( ne vem kaj je primernejši izraz) je to pač v mojem karakterju, kot nekakšen obrambni mehanizem pred bolečino izgube. Zavedam se, da bi bila izguba boleča v vsakem primeru, ne bi se mi pa zato podru svet in ne bi me odvrnilo, da ne bi poskušala znova. Verjamem pa , da je s plodom vse uredu, kljub številkam na izvidu in da se bom lahko po Ac prepustila uživanju v nosečnosti. Hipertenzija, povišan sladkor, ne zadosti zaprt maternični vrat (ginekolog je odsvetoval spolne odnose, moj pa "u user posted image  pa na drevo" user posted image )... pa še kaj se bo verjetno našlo tekom nosečnosti, mi ne bo kvarilo razpoloženjauser posted image
Počutim se odlično, v 13.ih tednih sem pridobila 0,7kg, trebušček pa ni prav izrazit, ker je plod baje bolj v notranjosti (bolj proti medenici). Kar se vozičkov tiče in ostalih stvari, ki jih bom potrebovala pri negi otročička, zaenkrat še ne razmišljam, niti ne dovolim, da mi starši že kaj kupujejo (zložljivo posteljico za na vikend user posted image  je imela mami idejo), prav zaradi zgoraj omenjene dileme (bom počakala na izvide AC).  So pa čudoviti sončni dnevi in med vikendom grem vsaj 1x na dan na sprehod, med tednom pa pozno pridem iz službe, pa je že tema, pa še utrujena sem, tako, da edino 2x na teden sedaj obiskujem pilates (včasih sem sinning). Siecr pa, če mi bo zaradi službe pritisk narastel čez dan (2 dni zapored čez 140/90), bom predčasno ostala domauser posted image  , so mi že napovedali v ambulanti za hipertenzijo nosečnic. Pol bom pa mela tudi čez teden čas in energijo za sprehode user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.1.2012 10:47:42   
nina166
me ni naj ti dnevi do AC in potem čakanje na izvide čimprej mine. Držim pesti, da bodo izvidi vredu in prepričana sem, da bodo user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa zdajle pregled....stuširam se počasi in zrihtam in grem. Sem pa še vedno prehlajena. V petek in soboto sem skoraj cel dan spala in ležala, še na stranišče sem komaj šla, včeraj je bilo vredu, samo malo sem kašljala, ponoči pa sem tak kašljala, da spet nisem skoraj nič spala...morem danes vprašat kaj naj naredim, ker me že vse boli od tega kašljanja.

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.1.2012 10:49:10   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: me ni

Zardi slabih izvidov dvojnega hormonskega testa (1:276) in NS (1:789) sem pač morala popustiti, tako da imam v roki že napotnico za AC, ki naj bi jo opravila v prvem tednu februarja. Na plod se še nisem navezala, saj sem v primeru ugotovitve anomalije, odločena, da ploda ne obdržim. Nekatere boste verjetno obsojale mojo odločitev, druge ne ... to je spet stvar lastne presoje. Na srečo ali žal ( ne vem kaj je primernejši izraz) je to pač v mojem karakterju, kot nekakšen obrambni mehanizem pred bolečino izgube. Zavedam se, da bi bila izguba boleča v vsakem primeru, ne bi se mi pa zato podru svet in ne bi me odvrnilo, da ne bi poskušala znova. Verjamem pa , da je s plodom vse uredu, kljub številkam na izvidu in da se bom lahko po Ac prepustila uživanju v nosečnosti. Hipertenzija, povišan sladkor, ne zadosti zaprt maternični vrat (ginekolog je odsvetoval spolne odnose, moj pa "u user posted image  pa na drevo" user posted image )... pa še kaj se bo verjetno našlo tekom nosečnosti, mi ne bo kvarilo razpoloženjauser posted image
Počutim se odlično, v 13.ih tednih sem pridobila 0,7kg, trebušček pa ni prav izrazit, ker je plod baje bolj v notranjosti (bolj proti medenici). Kar se vozičkov tiče in ostalih stvari, ki jih bom potrebovala pri negi otročička, zaenkrat še ne razmišljam, niti ne dovolim, da mi starši že kaj kupujejo (zložljivo posteljico za na vikend user posted image  je imela mami idejo), prav zaradi zgoraj omenjene dileme (bom počakala na izvide AC).  So pa čudoviti sončni dnevi in med vikendom grem vsaj 1x na dan na sprehod, med tednom pa pozno pridem iz službe, pa je že tema, pa še utrujena sem, tako, da edino 2x na teden sedaj obiskujem pilates (včasih sem sinning). Siecr pa, če mi bo zaradi službe pritisk narastel čez dan (2 dni zapored čez 140/90), bom predčasno ostala domauser posted image  , so mi že napovedali v ambulanti za hipertenzijo nosečnic. Pol bom pa mela tudi čez teden čas in energijo za sprehode user posted image

držim pesti... upaj na najboljš...tud jaz bi v primeru slabega izvida prej poslovila od plodka, kot kasneje....tko da čakam izvide DHT-ja, AC....potem pa si bom privoščila....šoping...za bebicco....jaz sem imela v 1 user posted image 1::52-pa imam takoooo krasno, lepo,pametno, pridno punčko.....se včasih hecam, da ji je edino kromosom za sitnobo zmanjkal-samo ne vem jaz mislim, da bo vse ok, zato že vsi vejo za mojo user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
16.1.2012 11:36:44   
bankc
*Bobika* ne spomnim se več kako se imenuje kremica, vendar sem jo imela že v prvi nosečnosti in predvidevam, da jo bom dobila ponovno! Ti lahko sporočim, ko bom vidla kaj bo rekla zdravnica!
Tudi jaz sem imela že v prvi nosečnosti grozne probleme in me je skoraj kap zadela, ko sem v 6 mesecu nosečnosti začela krvavet! Sem bila takooooo vesela, ko sem ugotovila da krvavim zaradi hemeroidov. Da ne omenjam stanja po porodu!user posted image ! Zdravila sem se 3 mesece in je grozno bolelo!user posted image . Me je pa zdravnica takoj opozorila, da se bo v drugi nosečnosti stanje še poslabšalo!!!!!!!
Ampak kaj čmo! Se potrpi, da bomo imeli pol user posted image !user posted image

Me ni držim pesti, da se bo vse dobro končalo! In da bo AC pokazal dobre rezultate! Tako je bilo z mojo prijateljico: je imela porazen razultat NSja, na AC pa so ugotovili da je vse v najlepšem redu. In sedaj ima zdravega 5 letnega fanta! Tako da drži se in ne obupat!user posted image user posted image user posted image

Nina 166 držim pesti za NS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
16.1.2012 11:43:41   
me ni
Afnica in nina, hvala za spodbudne besede. Nism še "puške u kuruzo vrgla", še zmer se veselim nosečniške prihodnosti, ne zatiskam si pa oči pred morebitno katastrofouser posted image  Tud jaz mislim, da se bom julija veselila skupaj z vami. Mi je pa na NS prestavila PDP na 21.7. , tako kot sem že sama v štartu izračunala,  se je ginekolog zmotil, ker je pozabil, da ima letošnji februar 29. dniuser posted image
Ja, je zoprno ker v nosečnosti ne smemo jemati nobenih zdravil razen predpisanih (metildope za pritisk, Prometrium, inzulin...) in lekadola. Še dobro, da nimam glavobola, ker ne bi smela jemati Imigran spreja, kar mi je v preteklosti edino pomagalo v boju proti neznosnim glavobolom (migreno).
Tud jaz, bom po izvidih Acja, začela s shopingom za bejbiko, sam po moje bom začela pri prijateljicah, ki imajo 1 do 2 leti stare otroke in na zalogi še polno neponošenih oblačil, vozičkov, posteljic ...  košek imam pa še svoj, tisti, v katerem sem jaz ležala kot novorojenček. Računam, da bom, tam nekje marca, že vedela za izvideuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1412
16.1.2012 11:43:58   
Vegi
Dan! user posted image

glede AC - če bi bili rezultati slabi, bi najbrž tudi jaz šla na AC, nimam pa pojma, ali bi otroka obdržala ali pa ne... Ne morem si niti predstavljati trenutka, ko bi se o tem morala odločati. Me ni držim pesti, da bo vse vredu user posted image

nina166 - jaz nisem toliko prehlajena, da bi me vse bolelo, imam pa poln nos in pa kri mi teče iz obeh nosnic hkrati user posted image Me pa zelo hrbet boli in vedno ko zazeham, zakašljam ali kihnem, me zaboli še bolj. Čudno ali kaj?

V trebuhu še ne čutim ničesar, kar bi jaz definirala kot brcike, je pa skoz neko mehurčkanje, špikanje, tudi bolečina, pa tak občutek, kot bi imela zrak noter. Sem pa prvorodka, tako da bo najbrž treba še kakšen mesec počakat user posted image

Trebuh - grozljivo velik je. Počutim se kot sod. Kmalu ne bom mogla več skrivat, za zdaj ksreči ljudje mislijo, da sem se pač zredila.

Papa.

Neposredna povezava do sporočila: 1413
16.1.2012 11:55:34   
*bobika*
Mi je pa na NS prestavila PDP na 21.7. , tako kot sem že sama v štartu izračunala,  

tako kot meni, me zanima kaj bo rekla moja G. v sredo .. na začetku me je čisto prestrašila da je plod manjši ..

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
16.1.2012 12:03:07   
afnica mala

Tud jaz, bom po izvidih Acja, začela s shopingom za bejbiko, sam po moje bom začela pri prijateljicah, ki imajo 1 do 2 leti stare otroke in na zalogi še polno neponošenih oblačil, vozičkov, posteljic ...  košek imam pa še svoj, tisti, v katerem sem jaz ležala kot novorojenček. Računam, da bom, tam nekje marca, že vedela za izvideuser posted image

meni so rekli 3-4 tedne. samo v primeru slabih te pokličejo prej-no, vsaj mene so....jaz razmišljam še za FISH test, ki je v 2 ali 3 dneh....

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
16.1.2012 12:18:25   
TinKkara
ME NI:

Tudi jaz grem na AC, zaradi starosti, izvide sem imela pa ok, ampak kljub težki odločitvi, sem se odločila, da grem. Sem se veliko ukvarjala s tem, se posvetovala, zanimala in je padla odločitev. No, sicer si lahko do 03. februarja še premislim. Naročena sem na 17 tednov in 3 dni, to pa zato, ker sem želela pri dr. Pušenjaku, on pa dela samo ob petkih. Drugače delajo AC ponavadi najraje v 16. tednu, takoj kot je mogoče. Sestra je rekla, da če je malo kasneje, da je kvečemu bolje, saj je več plodovnice.

Jaz pa, če bi šlo kaj narobe, bi to zelo težko prenesla, saj sem si naredila že cele filme okoli tega dojenčka in življenja z njim itd, tako da res upam, da bo vse ok. Ni me pa toliko strah izvidov, saj to mi je jasno, da če bi bili slabi, bi naredila tudi jaz splav, ampak bolj zaradi tistega 1%, kajti ne bi si mogla oprostit, da sem šla kljub dobrim izvidom in da sem sama kriva za tak konec. No, edino če verjameš v to, da če je nosečnica zdrava in ima lepo nosečnost in da strogo počiva 3 dni po AC, naj do tega ne bi nikakor prišlo. To je tudi ena varianta.

Jaz res upam za vse nas, da bo srečen konec.

Neposredna povezava do sporočila: 1416
16.1.2012 12:23:07   
sandra85
me ni, mislim, da te ne bo noben obsojal kakorkoli se boš morala odločit. o tem, kaj bi v takem primeru naredile, smo se že kr precej razpisale in sem js 2x jasno napisala, da bi se brez oklevanja odločila, da otroka NE obdržim, saj je moj in je odločitev moja. sicer pa smo vse tukaj s tabo in vrjamemo, da bodo izvidi na AC dobri!bomo držale pesti za vaju z user posted image

trebuh imam tak kot v 1. user posted image v 20t  (sem šla zadnjič slike gledat)  edino kar je, da sem se v 1.user posted image zredila 3 kg do 21. t, zaj pa do 13.t  3kg user posted image
brcike sem v 1.user posted image čutila v 16t  pa še to bi verjetno prej, če bi vedela, kako točno brcike izgledajo, tako, da tiste ki čutite premikanje, vrjamem, da zna bit to to user posted image
bolečine: mene včasih spodaj kr močno boli-boli pa me, če sem napihnjena ali če moram na potrebo (malo alio veliko) pa mi ni jasno zakaj bi me zaradi tega bolelo???user posted image user posted image user posted image

grem kuhat kosilo, tako lepo vreme je zunaj user posted image bo treba izkoristit popoldan ko pride mulc iz vrtcauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 1417
16.1.2012 12:26:54   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara

ME NI:

Tudi jaz grem na AC, zaradi starosti, izvide sem imela pa ok, ampak kljub težki odločitvi, sem se odločila, da grem. Sem se veliko ukvarjala s tem, se posvetovala, zanimala in je padla odločitev. No, sicer si lahko do 03. februarja še premislim. Naročena sem na 17 tednov in 3 dni, to pa zato, ker sem želela pri dr. Pušenjaku, on pa dela samo ob petkih. Drugače delajo AC ponavadi najraje v 16. tednu, takoj kot je mogoče. Sestra je rekla, da če je malo kasneje, da je kvečemu bolje, saj je več plodovnice.

Jaz pa, če bi šlo kaj narobe, bi to zelo težko prenesla, saj sem si naredila že cele filme okoli tega dojenčka in življenja z njim itd, tako da res upam, da bo vse ok. Ni me pa toliko strah izvidov, saj to mi je jasno, da če bi bili slabi, bi naredila tudi jaz splav, ampak bolj zaradi tistega 1%, kajti ne bi si mogla oprostit, da sem šla kljub dobrim izvidom in da sem sama kriva za tak konec. No, edino če verjameš v to, da če je nosečnica zdrava in ima lepo nosečnost in da strogo počiva 3 dni po AC, naj do tega ne bi nikakor prišlo. To je tudi ena varianta.

Jaz res upam za vse nas, da bo srečen konec.

tudi tebi vso srečo in držimo pesti tudi za vaju! js vrmame, da bo julij 2012 najlepše leto za vse izmed nas user posted image
ne smeš pa krivit sebe, če bo karkoli narobe

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
16.1.2012 12:33:00   
TinKkara
FISH TEST: tudi jaz ga bom plačala

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
16.1.2012 12:43:09   
me ni
Hvala vsem za lepe in spodbudne besede. Predvsem me pa veseli, da so "špetiri in nesporazumi" za nami in da smo dokazale, da znamo prijetno čvekati tudi brez ostrih besed. Forum mi je spet postal všečuser posted image  

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
16.1.2012 12:48:10   
afnica mala

saj stane 300 eur ane? za ta test vzamejo nekaj več plodovnice-vsaj tako mi je blo rečeno...sam pol jo bo pa res premalo.....pismo....grem točno računat kolk bom takrat user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
16.1.2012 13:01:18   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

saj stane 300 eur ane? za ta test vzamejo nekaj več plodovnice-vsaj tako mi je blo rečeno...sam pol jo bo pa res premalo.....pismo....grem točno računat kolk bom takrat user posted image

uradno bom 15 4/7. Glede na PDP pa 1 teden več....saj tako je rekla sestra na naročanju za AC...

Neposredna povezava do sporočila: 1422
16.1.2012 15:20:04   
me ni
Pravkar sem izvedela za datum: AC 7.2. ob 9h v Postojni Dr.Urška Reš. Ona mi je delala NS u Dravljah in mi je že takrat okvirno predstavila AC, deluje mi pomirjujoče in ji zaupam, zato sem vesela, da mi bo prav ona opravljala AC. Me že manj skrbi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1423
16.1.2012 15:57:21   
iwa
me ni, tinKkara, držim pesti za vaju zelo zelo! Lepo mirno probajta se prefajtet skoz to obdobje pa bo! Me bomo pa noro pesti držale!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
16.1.2012 16:38:39   
amyZ
Evo mene iz nuhalne.
Moji rezultati so super: 1,5mm in pa razmerje 1: 18205. Je pa rekla, da je fajn to, ker so imeli danes baje bolj slabe rezultate pri drugih. Je pa kr ful nosečk nas blo, gužva.
In tudi spol je že skor siguren, sicer je rekla 85%, ampak da je skor zihr in da če ne bo, bo kofe častila user posted image . Tako da dobimo user posted image , ker naj bi se ga že s Triglava vidlo user posted image .

Tako da dobre volje, kljub majčkeno krvi. A mislite da je možno, ker mi je ona tako pritiskala na trebuh? Sicer pa je bila dr. Strah samo zraven, ker je UZ delala ena druga, ki bo zdaj njena sodelavka. Mi je posnela tudi CD samo filmčki niso baš kaj, ker je preveč premikala in se zelo malo vidi gibanje mojega user posted image . Je pa bolj ali manj samo rokice premikal, zelo malo se je cel. Bil zelo priden user posted image . Smo pa veliki slabih 6cm, srček pa bije 167. Je bilo lepo slišat, čist hudo!

xdmx - lepo slišat, da ni več krvi in da je bolje!
me ni - držim pesti, da bo AC pokazala, da je tvoj user posted image  zdrav in da je vse ok! Upam, da ti dnevi ne bodo predolgi in da se imaš s čim zamotit.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......