|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maki, Zec ali Škender?
3.11.2011 10:21:49   
Kerensa*
Od naštetih tudi jaz navijam za Zec-a, ja.

Sem pa dobila pomoč pri sami organizaciji od osebe, ki je točno tako srečanje, vendar za 250 oseb, že organizirala.

Kontaktirala pa me je tudi vodja koncertnih aktivnosti največje hrvaške založbe in mi ponudila nekaj deset izvajalcev pod njihovim pokroviteljstvom. Kdo od naštetih bi bil pa od teh vaš izbor?

- Jura Stublić i grupa Film
- Baruni
- Zlatko Pejaković
- Jasmin Stavros
- Dražen Zečić
- Najbolji hrvatski tamburaši
- Klapa Maslina

Cenika še ne vem.

(odgovor članu tamiflu)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.11.2011 10:57:43   
amorcek
zec :D al pa klapa...mogoče celo rajš klapooo:P

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.11.2011 14:33:57   
Najaa
Pejaković!!! user posted image user posted image user posted image
Ali pa Zečić ali pa Stavros.user posted image

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.11.2011 14:51:15   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ne, ne poznam.

Jz tut ne, pa kaj. O, vem pa kdo je Fredi Merkuri, pa Majkl Đekson in ...Fredi Mueller.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.11.2011 14:52:40   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

- Jasmin Stavros

Pa za tegale sem že slišala, sam ne vem kako izgleda niti kako in kaj poje ne. Žal.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Zec, Mambo kings ali Baruni?
3.11.2011 14:57:48   
Kerensa*
Sem eno uro visela na e-mailu in telefonu s slovenskim managerjem in hrvaško založbo... pi*da, jaz bom bankrotirala že vnaprej! user posted image

V glavnem... odpadejo takorekoč vsi (iz različnih razlogov), ostanejo pa:

- Vladimir Kočiš - Zec (1.000€)
- Mambo kingsi (2.000€)
- Baruni (2.500€)

Plus cca. 150€ za opremo oz. ozvočenje. Plus šta-ti-ja-znam-šta-će-još-neko-izmislit. user posted image

Pa Jurman odpade za slovenski del srečanja. Njihov največji prostor je premajhen za število povabljenih + glasbo, tako, da zdaj čakam/o na odgovor iz gostilne Pr'' Novak.

Za pošizit... a je kdo že kdaj kaj podobnega organiziral? Mislim - saj ni treba, da je bilo rodoslovno srečanje. Pač srečanje za 100+ ljudi z najeto glasbo. Meni se rahlo trga že zdaj (no, saj se mi je tudi prej, ampak iz drugih razlogov user posted image ) - kaj bo šele, ko pridemo do sedežnega reda?

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 3.11.2011 15:02:13 >

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.11.2011 15:41:13   
liliana
A to so cene za 2 uri nastopa.....?

Me pa res interesira, koliko potem stane ura nastopa Severine......?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.11.2011 15:43:50   
Kerensa*
Cena je za cca. 2-urni nastop (ampak Baruni znajo, sodeč po besedah gospe iz CRO založbe, kar nadaljevati, v kolikor je dobro vzdušje user posted image ).

Severina trenutno (in do nadaljnjega) ne nastopa, vendar njene cene ne vem. Vem samo (morda za primerjavo), da Jasmin Stavros za nastop na CRO računa cca. 50.000 kun (za privat nastop - kako je z javnimi, ne vem, ker nisem spraševala).

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.11.2011 15:43:52   
Najaa
Kerensa probi z gostilno pod gradom, mater na poroki sem bila tam pa sem pozabila, kako se ji reče. user posted image Ob Ljubljanici. Tam imajo plac za 100 ljudi in dokaj poceni je.
Ozvočenje pa imajo MK svoje, če se ne motim.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.11.2011 15:46:07   
liliana

Za pošizit... a je kdo že kdaj kaj podobnega organiziral? Mislim - saj ni treba, da je bilo rodoslovno srečanje. Pač srečanje za 100+ ljudi z najeto glasbo. Meni se rahlo trga že zdaj (no, saj se mi je tudi prej, ampak iz drugih razlogov user posted image ) - kaj bo šele, ko pridemo do sedežnega reda?

V prvo pač ne gre ponavadi nikoli......iščeš, da najdeš optimalno.....na koncu, ko ti pa gre "na gusto" pa najemeš no name one man band za 200 EUR za celo noč.....in ta potem zna vse....Makija, Stavrosa, Zeca....še Štiklo ti zaigra......

S sedežnim redom se pa jaz ne bi obremenjevala......se bodo vsedli kakor jim paše....saj je družinsko srečanje in ne protokolarni sprejem pri Turku......

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.11.2011 15:47:30   
Kerensa*
Pravkar sem se dogovorila za srečanje v gostilni "Pr Novak" - odgovorili so mi namreč na e-mail in imajo vse super organizirano. Imajo svojo varnostno službo (Colt, ti vseeno lahko prideš kot gorila na vrata user posted image ), svoj oder, zasebnost je garantirana (ločeni od ostalih, glasba ne moti drugih gostov), parkirišče za veliko avtomobilov je, otroško igrišče tudi, dovoljena je lastna okrasitev dvorane, najema dvorane ne računajo (če jemo in pijemo njihovo hrano in pijačo - kar se tako ali tako planira)...

Za ozvočenje bo pa najbrž poskrbel kar Denis (tisti, ki poje "Povej mi, Marina") - sva že dogovorjena za ceno in lokacija ni problem (vsaj v SLO - za CRO ga nisem vprašala).

Razen, če lahko tvoj g. Mož, Najaa, zrihta kaj cenejšega.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.11.2011 15:49:11   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
se bodo vsedli kakor jim paše

U, Bože ne daj... vsaj pri naši familiji ne. user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.11.2011 15:50:14   
Najaa
Kaj konkretno pa rabite za ozvočit? A ta tip ti je dal ceno 150€?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.11.2011 15:52:34   
Kerensa*
Pri Denisu je 150-200€ za vse, če ozvočenje ni za njegovega izvajalca... če je pa za tistega, kateremu je on manager v SLO, potem je pa cena 100€.

Zvočniki, mešalna miza, kabli... tutto completo, razen odra. Tega pa ne potrebujemo.

Založba HIT records pa na CRO vzame za to 500 kun, torej malo manj, kot 100€ (za privat party, kakor bo naš).

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.11.2011 15:53:39   
Najaa
Bova na fb naprej. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 3.11.2011 15:58:22 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.11.2011 16:21:48   
Kerensa*
Velja.

Jaz se pa še direkt na Mambo kingse obrnem... da vidim, če bodo povedali kakšno drugačno ceno, kakor njihovi managerji.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.11.2011 20:09:23   
froschi

kerensa-kaj pa pravijo tvoji sorodniki glede muzke..ali so oni sploh pripravljeni odštet toliko dnarja za 2uri muzke?..za moje pojme "pretiravaš" na celi črti ;)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.11.2011 20:20:30   
Kerensa*
Sedaj, v novembru '11, se bodo pošiljala informativna vabila vsem povabljenim - s prošnjo za odgovor do 31.12.'11 (zaradi rezervacije prostora in potencialne rezervacije glasbenika). Do konca leta bom torej videla, koliko se jih bo dejansko strinjalo s srečanjem (posledično bom vedela, kako velik prostor najeti) in koliko se jih bo strinjali z glasbenikom (odločalo bo večinsko mnenje, je pa od števila udeleženih tudi odvisna cena na osebo - če jih bo premalo za, bo cena previsoka, kar ne bo sprejemljivo niti za tiste, ki bi bili oz. bodo za).

O vsem ostalem se bo odločalo takoj po Novem letu.

Imajo pa vsi v družini radi glasbo in vsi imajo toliko, da bi lahko plačali predvideni znesek (ob cca. 100 povabljenih bi bila cena od 15 do 35€/osebo, odvisno od izvajalca), zato v ničemer ne pretiravam. Končna odločitev bo tako ali tako njihova.

Nenazadnje, če bi ugotovili, da bi bila cena na osebo previsoka, še vedno lahko midva z mojim g. Možem sama plačava Luko Šuntnerja ali kakšnega izvajalca, cenejšega od omenjenih (pač takšnega, kakršnega bi bila zmožna plačati sama).

(odgovor članu froschi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.11.2011 14:51:21   
marta82

A poroka šteje?user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.11.2011 15:04:15   
Kerensa*
Hja... skorajda tudi, ja. user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.11.2011 15:29:39   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Ne, ne poznam.

Jz tut ne, pa kaj. O, vem pa kdo je Fredi Merkuri, pa Majkl Đekson in ...Fredi Mueller.

Ofkorc.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.11.2011 15:50:32   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

A poroka šteje?user posted image

"Našega" dua (izpred cca šestih let) ti ne priporočam...moški je bil ob enajstih tako pijan, da se ni več na oder privlekel in je ženska sama nekaj pela. Nikakvo. Ampak smo se imeli vseeno lušno. Smo si naredili zabav brez dobre glasbe. Pa še svatje s talentom in tisti z željo po talentu so prišli na svoj račun.
Če bi izbirala med naštetimi bi se verjetno odločila za Mambo kingse. Se mi zdi da znajo naredit dobro vzdušje in igrajo vse živo.
Aja bili smo pa v enem dijaškem domu, ki ob vikendih nudi tudi možnost najema in hrane. Je bilo precej ceneje kot gostilna.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.11.2011 15:53:43   
Kerensa*
Se pravi takorekoč klasični catering + najem prostora lahko izpade cenejše, kot brezplačen najem gostilne + hrana in pijača tam?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 48
4.11.2011 16:06:14   
marta82
Hrano in pijačo (razen vina, ki je bilo domače od enega izmed svatov) smo imeli njihovo. In ja takrat je to prišlo cca. 20 % ceneje kot okoliške gostilne, ki sprejmejo 100 gostov + oder + prostor za plesišče. Ne vem kako je s tem v LJ ampak se morda splača tudi v tej smeri malo pozanimat.

BE NICE!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.11.2011 16:56:24   
skuštrana

Vem  da na Hr največ na porokah in podobnem igrajo Jole, Maja Šuput in Stavros. Njih dobiš od jurja evrov naprej,  Sevka in njej podobni pa se prodajajo od 10 jurčkov naprej user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?