Kerensa* -> Maki, Zec ali Škender? (29.10.2011 16:25:44)
|
Ideja je zorela dovolj dolgo, da je sedaj tudi dozorela. Z mojim g. Možem končno začenjava organizirati 1. srečanje vseh še živečih generacij obeh najinih družin. Zaradi logistike bo potrebno eno srečanje organizirati v Sloveniji (Ljubljani), eno pa na Hrvaškem (Plitvička jezera). Na prvem se pričakuje cca. 50, na drugem pa cca. 80 ljudi. Srečanje je mišljeno okrog Velike noči 2012 (saj bi prej, pa organizacijsko ni izvedljivo). Obe lokaciji sta načeloma izbrani. V Ljubljani bo to gostilna Jurman (alt_ernativa je Napoli), na Plitvičkih jezerih pa hotel Grabovac. Oba imata dovolj velike kapacitete in raznoliko ponudbo (hrane in pijače). In na obeh lokacijah imamo veze (al kako se temu reče - VIP?). Še pred decembrskimi prazniki bova razposlala informativna vabila (trenutno zbirava kontakte), da vidiva, koliko bi jih sploh prišlo. Ker pa bi bilo samo srečanje (po najinem mnenju) premalo, sva se odločila še za glasbo v živo. Mambo kingsov si žal ne moreva privoščiti, poleg tega pa so oni "glasba za mlade", za starejšo generacijo pa niti ne (kljub priredbam). In ker bi midva rada razveselila in presenetila predvsem njih, generacijo najinih staršev, sem se povezala z menedžerjem v naslovu omenjenih in izvedela, da so nam finančno dosegljivi (za cca. 2-urni večerni nastop). Koga od naštetih bi za takšno situacijo izbrali vi? - Džo Maračič - Maki (njega bi bilo najtežje dobiti, ker živi v ZDA) - Vladimir Kočiš - Zec - Zdravko Škender Vsi trije imajo svoj repertoar, pojejo pa tudi priredbe ostalih CRO izvajalcev (ne samo starejše generacije, temveč tudi tiste, ki jo še mi poslušamo). Je pa to mišljeno za srečanje v SLO, ne za tistega na CRO. Za pol-urni uvod pa že vemo, da pride Luka Šuntner (SLO Mladen Grdović).
|
|
|
|