|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zec, Mambo kings ali Baruni?
4.11.2011 16:59:47   
Kerensa*
Stavros za jurja? Na-a. Sem govorila z njegovo založbo (Hit records) in je cena cca. 50.000 kun.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 51
4.11.2011 17:28:39   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Stavros za jurja? Na-a. Sem govorila z njegovo založbo (Hit records) in je cena cca. 50.000 kun.

Ma, daj... Too much, če mene vprašaš. 

Sicer pa, še malo dodaš pa lahko pripelješ Erica Claptona  in Black Eyed Peas kot Petra Formula Ena user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
4.11.2011 17:31:03   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Za pošizit... a je kdo že kdaj kaj podobnega organiziral? Mislim - saj ni treba, da je bilo rodoslovno srečanje. Pač srečanje za 100+ ljudi z najeto glasbo. Meni se rahlo trga že zdaj (no, saj se mi je tudi prej, ampak iz drugih razlogov user posted image ) - kaj bo šele, ko pridemo do sedežnega reda?

A poroka šteje?user posted image

Aja, pol sem tud jaz sam je bilo na najini poroki manj ljudi. Tak da... ne zavidam ti. user posted image

Koliko pa je 50.000 kun?
Kerensa poskusi se zmenit, da se vsaj kakšno vino in pecivo prinese s sabo v gostilno. Ponavadi to dovolijo, sam vseen zaračunajo postrežnino.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 53
4.11.2011 17:32:39   
Kerensa*
50.000 kun je okrog 7.000€.

Za organizacijo srečanja imam sestanek s šefinjo gostilne 15.11., pa bomo videli, če se bomo lahko uskladili. Za piškote oz. domače pecivo je dovoljeno, da se ga prinese, da domačo rakijo, če bi se stregla kot aperitiv, pa računajo postrežnino, ja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
4.11.2011 20:17:13   
petarda
Od naštetih bi se jaz odločila za Barune. So pa imeli ceno pred tremi leti, ko sem jaz pogledovala za njimi cca 3000 EUR. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
4.11.2011 21:47:48   
mika
Za pošizit... a je kdo že kdaj kaj podobnega organiziral? Mislim - saj ni treba, da je bilo rodoslovno srečanje. Pač srečanje za 100+ ljudi z najeto glasbo. Meni se rahlo trga že zdaj (no, saj se mi je tudi prej, ampak iz drugih razlogov ) - kaj bo šele, ko pridemo do sedežnega reda?

pa kje za pošizit. Midva sva imela poroko s 150 imi ljudmi, pa ni bil problem organizirat. Pa še več bi jih bilo, če bi dobila primeren prostor. Naju je LDS zafrknil, ker nam je zasedel plac s svojo fešto.

Kerensa bereš se kot ponorela nevestauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
4.11.2011 21:49:13   
Kerensa*
Hja, Mika... si upam stavit, da povabljenci na tvojo poroko niso bili niti pol toliko zmešani, kakor je ta familija. user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 57
4.11.2011 21:56:18   
mika
Pa kaj ma to veze kolk so zmešaniuser posted image . Pa kaj misliš, da se bodo stepliuser posted image ?

Ti daš vabila, sprejemaš prijave, v lokalu kjer bo fešta poveš kaj hočeš za jest in koliko krat gre na mizo in that's it.

zrihtaš bend...pa ne rabijo bit neki znani, pa tud ne one ali pa two man band. Ne kompliciraj, pa bo najboljše izpadlo. Tud ne z nekimi pred skupinami, pa to. Ena, pa ta naj igra celo noč.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 58
4.11.2011 22:04:46   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: mika
Pa kaj ma to veze kolk so zmešaniuser posted image . Pa kaj misliš, da se bodo stepliuser posted image ?

Ne da mislim... vem, da se bodo, če kiksnem.

... če povabim nekoga, kogar ne bi smela, ker je skregan še sam s sabo, kaj šele z ostalimi...

... ali če k isti mizi posadim dva, za katera vem, da se ob kozarčku rakije preveč lahko najmanj stepeta zaradi politike in/ali nacionalizma...

... ali če se ob preblizu srečata dva, ki se kregata za mejo svojih parcel...

... ali če se kdo slučajno spomni in začne o financah (ko šta ima i otkud je dobio, pa ko čega nema i zašto ne i kako bi mogao imat)...

Stara moja - to so če*urji! user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 59
4.11.2011 22:17:48   
mika
Ma nič od tega ne bo, boš vidla.
Ne delaj sedežnega reda in naredi čimbolj preprosto. Ziher bo kdo imel kaj proti hrani ali glasbi, samo ti nihče zato ne bo stregel po življenjuuser posted image .

Sem se pa spomnila , kako je na najini poroki imel pomisleke najeti šofer. Ni mu šlo v glavo kako se bo končalo, ker smo bili Hrvati in Slovenci skupaj. Pol pa mu je ena gostja zabrusila...In kako mislite, da se bo končalo pa je utihniluser posted image . prevč negativno pričakuješ in to zaradi nekaj bolj temperamentnih ljudi. Pa meni na kraj pameti ni prišlo, da bi šlo kaj narobe. Lastnica hotela je rekla, da se osebje še nikol ni imelo tako fajn. Nihče od gostov jih ni zafrkaval, tako da so bili sproščeni.

Evo, moj mož me je ravno vprašal, kaj pišem tu gor in sem mu povedala, pa je rekel....Ma joj, kaj te noriuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 60
4.11.2011 22:19:48   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: mika
Ni mu šlo v glavo kako se bo končalo, ker smo bili Hrvati in Slovenci skupaj.
Evo, moj mož me je ravno vprašal, kaj pišem tu gor in sem mu povedala, pa je rekel....Ma joj, kaj te noriuser posted image

Vprašaj ti tvojega g. Moža, kako naj jaz k isti mizi posadim Hrvate in Srbe - in oboji so nacionalisti! user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?