|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
25.11.2011 13:09:40   
SILVA
crtekti nas itak vedno gor držišuser posted image Hvala ze tele besedeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
25.11.2011 14:44:39   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Bejbe to sem zasledila na RR mogoče kaj katera zase najde :)

http://www.ringaraja.net/Discount/Discount-main.asp

Hahaaa....škoda k nisem tega včeraj že opazila, sem si naročila vodnik po nosečnosti in plačala 15eur namesto 10 eur.

Jaz sem si ga pa že mislila naročit...pač, vnaprej ane user posted image , pa sem potem raje naročila one copate za pucat po tleh. user posted image Mi trenutno to bolj prav pride user posted image user posted image user posted image

Drugače smo mi že pridni in user posted image . Danes sem začela s krvomočnico, malo pozno, ker je že 11. dan ciklusa, ampak je prej žal nisem dobila. Upam, da bo vseeno imela učinek. Jo pa kar oba pijeva.
Punce lepo bodite!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 277
26.11.2011 9:29:39   
Niri
Sem si prebrala vaša mnenja, ki ji reees cenim, in sva se tako odločila, da počakava še eno user posted image tako da user posted image pričakujem januarja!!!! Ampak tam se bom pač mogla pogovarjat sama s sabo, ker vas že ne bo več tam!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
26.11.2011 10:13:58   
LittleSun
dobro jutro pupe

Kako ste kaj? Mi smo včeraj čagali sem šele zdaj prilezla iz posteljeuser posted image user posted image , kavica se že kuha, potem zajtrk in malo stiskanja, pikec je pri babici.
Se mi pa pod pazduho naredila bulicauser posted image ki me boli ko user posted image . Sem si brala malo po netu in piše, da so lahko bezgavke ali limfa ali lojnica...ne vem, če ne bo boljše bom šla k dežurnemu.

Lep vikend punce.Upam da imate sončekuser posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 279
26.11.2011 10:14:39   
LittleSun
Niri tebi pa želim vso srečo in ti pošiljam eno user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.11.2011 10:25:21   
srečki
Niri.....nč skrbet bomo tudi tebi v oporo (bomo navijali) in ne boš sama.

Neposredna povezava do sporočila: 281
26.11.2011 10:30:29   
Tammyv
pozdravljene,tudi jaz se vam pridruzujem v tej temi.Sedaj greva v tretji krog.Imela sem en ss januarja,takrat nama je uspelo v prvo.Muser posted image pa ne pricakujem okoli 15.1w.
meni so ugotovili pregrado in sem bila ta mesec narocena na pregled in poseg ce bi bila potrebna odstranitev in sem dobila domov pismo da zaradi odhoda dveh zdravnic in ker jim ocitno zavarovalnica ne placa vsega naj se ponovno narocim za nov datum,ze zdaj sem cakala 3 mesece.Tako da sem se pol odlocila da zacnemo vseeno delat na temu in ce uspe uspe....Sem pa vprasala g ce je prislo do ss zaradi pregrade in pravi da ni nujno da je zaradi tega,glede na to da sta bila dvojcka je menda to bolj pogosto.
Vsem zelim da cimprej zagledamo [s.m=rozacrtici.gif]

Neposredna povezava do sporočila: 282
26.11.2011 13:05:24   
medenjak
Ojla!
Tak lep dan jst v službi moj dragi pa fraj user posted image
V četrtek sem bila na hipnoterapiji. Sodelavka se ukvarja s tem pa sem izkoristila priliko in jo malo obiskala z namenom, da bi kmalu zagledalauser posted image  Zanimiva reč, če pa bo kaj pomagalo vam še sporočim. Če nič drugega me je vsaj malo sprostilo. Vem, da se po nepotrebnem obremenjujem ampak ne morem si pomagat in priznam, da me to čakanje na user posted image  ali user posted image  kar malo (beri: dosti) živcira.
Pozdravček vsem!

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.11.2011 16:54:22   
PinaColada
Živjo punce.. še jaz se vam pridružimuser posted image   Niti slučajno je ne pričakujem decembrauser posted image in sicer okog 22.12.
Septembra sem imela abrazijo, ker v 11. tednu ni bilo več utripovuser posted image ..  Sedaj pa mi je G dala zeleno luč in bova zelooo pridno user posted image
Upam, da nama tako kot prejšnjič uspe v prvo!   Lep pozdravček in držim pesti za vse nas, da bo letošnji december res čarobenuser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 284
26.11.2011 17:29:10   
Anonimen
Mene že daje neučakanost, ma imam še več kot en teden do dneva d... user posted image grozna sm user posted image
Ampak si res tako zelo želim user posted image decembra...če bom imela to možnost (če ne bo m) bom naredila test na miklavža...da bo testek darilce za user posted image to bi blo super...
kako se kj ostale počutite? meni se zdi da imam napet trebuh, pa velikokrat me nekaj boli v spodnjem delu..podobno kot pri m, pa bradavičke imam občutljive....ah...sanjam - itak je še prekmalu za kakršnekoli znakce.

Anonimna user posted image

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
27.11.2011 8:50:14   
crtek
jutro punce!

dobrodošle vse nove in pošiljam vsem en ogromen user posted image ...preveč je teh ss...to ni fer! ampak nič se ozirat nazaj, ker nas v prihodnosti vse čaka najlepše darilo na svetu, tko da samo pozitivno razmišljat pa pridno user posted image , da decembra podremo vse rekorde v številu user posted image in + user posted image

js pa sm danes 3dni po O! bravo jst user posted image user posted image user posted image sploh nevem zakaj me to tko veseli...aja! kr u bistvu bi normalno šele danes mogla bit O, pa je že bla user posted image tko da...wiiii! se pravi, da decembra čakam user posted image 3dni prej kot sm najprej misnla, se pravi 7. namesto 10., ampak ne me prestavit, kr vem, da bo tudi 10.belina in pol 12. user posted image user posted image za ta mesec sm res optimistična user posted image in sm se odločla, da tudi, če tokrat priteče user posted image (kar se itak ne bo zgodilo), bom za naprej kr nadaljevala z maco in krvomočnico, ker mi očitno krajšata cikel (iz 30 na 27dni), kar je u bistvu super user posted image

lepo nedeljo punce, pa da vidimo, kira bo prva sporočila veselo novico user posted image

< Sporočilo je popravil crtek -- 27.11.2011 8:58:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
27.11.2011 8:52:12   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

crtek ti nas itak vedno gor držišuser posted image Hvala ze tele besedeuser posted image

hvala SILVI user posted image zlata si. Res sm vesela, da vam lahko pomagam, ker vi tudi meni vsak dan na 1000 in en način user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 287
27.11.2011 9:24:22   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Se mi pa pod pazduho naredila bulicauser posted image ki me boli ko user posted image . Sem si brala malo po netu in piše, da so lahko bezgavke ali limfa ali lojnica...ne vem, če ne bo boljše bom šla k dežurnemu.

Se opravičujem, da vpadam v temo, samo da odgovorim: meni se to večkrat naredi, sem bila že pri zdravniku - no, zdaj počakam par dni in ponavadi izgine. Pri meni je bila vedno lojnica. To ni nič narobe ... se pač zamaši in poveča, boli, potem izgine. Tako da, počakaj par dni ... Se je pa tud možu naredilo, pa potem ni izginilo .... sva bila že oba napsihirana, da je limfom .... user posted image No, se je izkazalo, da je bolezen mačje praske .... Svašta! Ampak brez skrbi, verjetno je lojnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 288
27.11.2011 14:35:45   
mažiga
Pozdravljene punce!

TAMMYV,PinaColada user posted image user posted image   itak da nam bo vsem uspelo zagledat   user posted image  in cartat naše  user posted image      user posted image      

No,pri nas je starejši pikec doma-mava še eno flašo antibiotikov (smo do 4.leta le 1x imeli anti.,sedaj pa je to od septembra že 4.doza....)-in se učiva pisat,skratka uživava user posted image

Pri nas se je danes po 14.dneh zopet prikazal   sonček,tako da je užitek biti zunaj user posted image

Aja,user posted image  ne pričakujem do 16.12.

LEP POZDRAVČEK VSEM.            

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 289
27.11.2011 17:42:47   
GregUr
bejbe, že dolg časa se nism nč javla, nisem nikakor našla časa da bi se sprostila, mal prebrala pa odpisala...
no tut dons nisem kaj dost brala vaših postov, ampak to ne pomeni da ne mislim na vse nas ki pričakujemo user posted image user posted image
mam pa eno vprašanje če bo ktera kej več vedla o tem: zdele je najin prvi resni krog glede na to da tri kroge odštejemo zaradi KT. in šele dans sem prvič opazla prozorno sluz. predvidevam da je to ovulacija. a je možno da prejšnje mesece nisem nč opazla zarad tega ker nisem ovulirala? pač zarad tega ker so jajčniki bojda še "leni" po prenehanju KT. ali ovuliram vsak mesec, ampak ni rečeno da z dobrim jajčecem? bi morala takšno ovulacijo tudi spremljati sluz?
no popoldne sva se mela rada user posted image tko da upajmo zdej če je res kaj na tej moji ovulaciji da bo to TO. ;)

(odgovor članu mažiga)
Neposredna povezava do sporočila: 290
27.11.2011 17:47:08   
Niri
srecki, Littlesun hvala za te besede user posted image user posted image bi vaju kr stisnla, velik mi to pomen, da mam tle tako podporo!

Vsem novinkicam pa upam, da boste hitro hitro šle iz te teme!!! user posted image Do takrat pa dobrodošle med nami!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 291
27.11.2011 18:14:30   
srečki
Večer punce,

tudi pri nas je danes po ne vem kako dolgem času posijal sonček...tako, da smo bili malo vzunaj.

Kratka....uh ne govori jaz sem komaj čakala, da sem si lahko naročila :) Prej itak pravijo, da ni dober - samo saj veš kakšne smo babe

GregUr...hm ni rečeno jaz sem se pri sebi full trudila, da bi opazila sluz in NIČ (še nikoli), nikoli si nisem merila BT samo izračunala sem kdaj imam O zanosila prvič in drugič  v drugem krogu , vendar sva pa res vsaki dan user posted image , fajn je da sta vsaj tiste plodne dneve pridna, če ne znese kaj več.

Niri...tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image pa še za srečo user posted image

Lep večer še neparej punce in ja kmalu bo december JUPIII

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.11.2011 19:47:51   
Katte
Halo, punce.
Vikenda je skoraj konec. No ja, saj bo tudi teden hitro minil. Jutri me čaka v službi naporen dan, ki se ga sploh ne veselim. Bo že.
Dobrodošle nove. Upam, da skupaj v decembru zagledamo user posted image .
Jada82, ti kar vpadaj. Se te še spomnimo, bivša soborka user posted image .
Naslednji teden se že začne naš mesec user posted image .
Jaz začnem v torek uporabljati O teste, O pa pričakujem enkrat konec tedna.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 293
27.11.2011 19:55:01   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (x. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 27

user posted image

NOSEČK:

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 294
27.11.2011 23:48:01   
Kliki
no pa se spet malo javim nimam prav veliko časa da se javljam ampak vse eno.

Prejšni teden sem imela O in sva bila pridna, potem me je še ene dva dni tako čudno bolelo tam spodaj mogoče pa je le ratalo.

Kar se tiče mojih krogov jih ne štejem več upam da bo.

DRŽIM PESTI ZA VSE DA NAM V TEM PREČUDOVITEM MESECU DECEMBRU LE RATA OGLEDATI user posted image user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.11.2011 6:14:39   
lunica 85
kliki:to je to ,to bo to user posted image user posted image user posted image držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.11.2011 7:47:56   
LittleSun
Dobro jutro pupe, še dva dni in naš mesec se prične. user posted image user posted image Če bo tako roza kot november bo to superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem doma s tamalim, ima ječmenček, velik kot en grahecuser posted image user posted image bošček. Popoldan dela dr. in se greva pokazat, upam, da se kmalu porihta.

Jaz pa tudi nisem ok, moja bulica je boleča ko hudič, zgleda nikamor ne bo šla, tako da bom popoldan tut jaz sedela v ambulantiuser posted image pa še strašne prebavne motnje imamuser posted image nekaj se nas je prijelo zadnje čase, upam, da nas kmalu spusti, bentiuser posted image

Ampak včeraj je tudi sonček posijal, tako da bo za nas tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.11.2011 12:39:57   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

kliki:to je to ,to bo to user posted image user posted image user posted image držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Ja srčno upam da je to končno to.user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.11.2011 13:08:53   
LittleSun
UU kakšne čveke ste danes, ne folgam bratuser posted image user posted image user posted image ja kje ste punce?? Upam, da ste na sončka pobegnileuser posted image

Moj lumpi spančka, je bil utrujen, ker sva delala snežaka iz kolaža in kartona za na okno v njegovi sobi, potem sva si pa naredila veliko gusrsko ladjo in bila gusarja. Sva imela gusarsko zabavo, plesala in pela, gusarsko kosilo in potem še gusarski počitek. Sedaj mu pa naredim še zaklad, da ko se zbudi kar nadaljujemo gusarski danuser posted image user posted image je čist navdušen, mami pa tudi, saj je ponavadi dan prekratek za takšne norčije in vikendi so polni obiskov, idej pa toliko.

Imam še 6 dni do testka, ampak k sreči nimam časa prav razmišljat, me tokrat celo nič ne mika, da bi šla po test. Sem najprej mislila, da bom v petek naredila, ko imamo služben zaključek, pa raje ne bom delala prej, bom si privoščila deci ali dva in je to to.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.11.2011 14:05:55   
crtek
ja, danes je pa res zelo komunikativno, prav težko je debato dohajat user posted image

pri nas je sonček (kot že ene 3tedne skozi), tko da sm za spremembo izkoristla za malo popucat, pa itak ceu dan za računalnikom visim, tko da če se mi dioptrija spet poslabša, se ne bom rabla spraševat zakaj user posted image

LittleSun meni se zdijo taki igralni dnevi zakon! zadnjič sm čuvala nečakinjo od mojega user posted image , ki ma 4,5let in je taka faca! sva najprej šle vn hodit in pogledat kravce in konjičke, pol sva našle eno rožico, ki jo je ona nujno hotla vzet s sabo in posadit, tko da sva pol presajale rožice, pol sva te presajene rožice narisale na delovno majco od mojega (zdej vsakič, ko ga vidi delat v uni majci je tamala cela zadovoljna user posted image ) pol sva skuhale kosilo in ga okrasile v temi rožic...ful mi je fajn kako se da mulce tko fajn zanimirat v karkoli. Sploh ni problema, samo, da jim rečeš naj ti pomagajo, pa so presrečni user posted image
Kako je pa z ječmenčkom? kaj ga kej moti?
aja! glede te bulice, ki si rekla, da se ti je nardila...provaj pogledat, da se ti ni vnela kšna dlaka. To se meni vsakotolko nardi in boli ko user posted image in pol, ko dlako izpulim steče vn gnoj in je takoj vse ok.

mene pa prsi ščemijo, motijo, bradacice me bolijo, ko mi rata hladno je spet druga verzija žura...prou dogaja jim user posted image ma se ne mislim s tem obremenjevat, ker je še prezgodaj za znake user posted image samo še 2tedna do user posted image ...ma mi je hitro minilo tokrat. Zgleda, da zato, kr mam ful dela, pa gre čas hitreje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?