|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
24.11.2011 15:17:51   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sem za to, mladikica user posted image !

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 251
24.11.2011 19:42:11   
Niri
Jaz sem pa od ginekologinje in se bom žal poslovila od decemberskega seznama, ker še vsaj 2 user posted image   ne smem zanosit user posted image user posted image user posted image bi najraj kr obupala.

Tko da zaenkrat sm pr navijačicah.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 252
24.11.2011 20:05:03   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: Niri

Jaz sem pa od ginekologinje in se bom žal poslovila od decemberskega seznama, ker še vsaj 2 user posted image   ne smem zanosit user posted image user posted image user posted image bi najraj kr obupala.

Tko da zaenkrat sm pr navijačicah.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ne obupaj. Dva meseca hitro mine, sedaj pride december in boš imela veliko drugih skrbi, potem januarja se tudi zamoti in bo kmalu dve M naokoli!! Mi smo s teboj in bomo navijale zate ko se vrneš. user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 253
24.11.2011 20:29:29   
Mojarožica
Oj!

Evo uradno se selim v december, čeprav sem v svoji neučakanosti delala testek že prej. Skratka, moja je bila točna kot ura, za kar sem kr hvaležna. Če že moram prit, naj vsaj pride tako kot mora, ne da jo čakam v neskončnost.

Moj nov datum, ko je NE pričakujem je 22.12.2011, ovulacija pa je ravno v času Miklavža, tako da upam, da bo prvi zimski mož tudi kaj pri nas pustil.

Držim pesti za vse. Zdaj pa grem nazaj k mali, celo noč, cel dan in zdaj v spanju, kašlja, in sem ji skuhala močne kamilice in ji grem postavit ob posteljico, da se bo malo vlažilo. Upam, da bo malo boljše spala to noč.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 254
24.11.2011 21:28:34   
SILVA
Jaz vam tudi vztrajno sledimuser posted image
Ne pričakujem pa je 20.12...krog je pa že...ne štejm več, zdaj bo 7 let kar probavava.
Upam, da bo december končno uspešen za vse nas.

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
24.11.2011 22:52:08   
rozi55
Čer bodoče nosečke user posted image
Še malo pa bo naš mesec. Sva se odločila, da se vrneva v igro, čeprav ima dragi mal pomislekov, če se spet ponesreči, da ne ve, kako bo shendlal vso depro, halo dec, komu je hujš, pa mal optimizma prosim. Po 35 dneh končno dobila 2. user posted image Ja ja, pridejo tudi meseci, ko si je vesel user posted image Tako da je ne čakamo 28.12. + še kak dan, tako da stavim na dedka Mraza, na seznam kar za 31.12. prosim. Zdaj se naj pa tale dedi odreže, madoniš user posted image
Babnce, tale december bo tko fajn mesec, da nam ne bo nič jasno user posted image   Pozitiva v glavah in na testkih user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 256
24.11.2011 23:43:36   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Jaz vam tudi vztrajno sledimuser posted image
Ne pričakujem pa je 20.12...krog je pa že...ne štejm več, zdaj bo 7 let kar probavava.
Upam, da bo december končno uspešen za vse nas.

user posted image user posted image zate navijam še posebej user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 257
25.11.2011 0:26:27   
crtek
zdravo punce!

js pa danes ne morem spat...same neumnosti mi hodijo po glavi in sm se odločla, da je bol produktivno, če poskušam še kej pametnega iz tega iztržit (beri: diploma user posted image ) sicer ni lih, da sm pri stvari z mislimi, ampak je pa vseeno bolše kot ležat in u strop gledat...kadarkoli zaspim dobim pred oči tašne scene, ki jih res nočem gledat in pol rajši ne spim, kot da dobim preganjavico al še kej hujšega...

Niri user posted image mi je res žal. Prov v jok me je spravlo...upam, da bo vseeno čimprej...

sm pa hotla nekaj povedat za tiste, ki se že fuuul dolgo matrate in ste mele vmes kšn ss...ne morem si sicer predstavljat kako vam je, ker tega (na srečo) nisem doživela, ampak vam pa lahko povem eno žalostno zgodbo z lepim koncem...danes sm nameč zvedla, da je ena prijatelca rodila dvojče user posted image tko sm bla vesela, da bi najrajši kr kričala...ona je mela ful probleme, najprej je v prvo zanosila in rodila punčko, pol pa 5xss...enkrat v 8tednu, pol v 16, pol v 25 (so ugotovili, da je plod vsaj 1mesec prej odmrl), 15, 12 in nazadnje naravno zanosila in rodila zdrava dvojčka. Vse te splave je mela v roku 3let, ko so se trudli za drugega user posted image in sm jo celčas gledala in vam povem, da nakoncu je bla tko zmozgana, da sm si misnla, da bo kr nehala poskušat. In najbol zanimiva stvar? Vsakič, ko je čakala tolko, kolkor so ji svetovali je pol še par mescou rablo, da se je primlo in šlo naprej, nazadnje je zanosila takoj 1mesec po ss in sta bla 2 in sta se obdržala in zdaj ju ima v rokah. Oba sta zdrava in donošena.
vgl...to sm hotla povedat, ker vem kako je meni (pa se še ne trudiva tako dolgo) ob vsakem neuspehu in vedno je dobro vedet, da je na koncu tunela luč. Upam, da vse decembra zagledamo te magične user posted image in dočakamo svoje težko pričakovane user posted image

lahko noč punce

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 258
25.11.2011 7:07:16   
Katte
Dobro jutro, punce.
Niri - user posted image user posted image user posted image . Ampak boš videla, dva meseca bosta hitro minila. Poskusi malo odmisliti in uživaj v veselem decembru. Je verjetno res bolje, da se počaka, da je vse v redu. Da ne bi bilo slučajno kaj narobe z nosečnostjo, če bi zanosila prekmalu.
rozi55 - ti pa dobrodošla. Lepo, da si prepričala svojega dragega, da gresta nazaj v boj. Upam, da boš imela čudovit silvestrov večer, s pikico v trebuščku.
Mojarožica in SILVA, vaju pa nisem vesela tukaj. user posted image user posted image user posted image
crtek, hvala za vzpodbudno zgodbo. Rabimo včasih kaj takega, da nam da upanja za naprej.

< Sporočilo je popravil Katte -- 25.11.2011 7:09:32 >

Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 259
25.11.2011 7:17:12   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (x. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)

31.12. 
rozi55 (1.krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 24

user posted image

NOSEČK:

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 260
25.11.2011 7:30:30   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Punce, jaz sem nazaj od svoje G. Povedala mi je, da je bila taka oblika endometrioze, da je verjetno res vplivala na to, da še nisem zanosila. Endometriom je bil sicer majhen, je pa bil jajčnik nemobilen. Dobila sem zeleno luč, če v pol leta ne zanosim, moram pa priti nazaj. Upam, da grem že prej na prvi pregled v nosečnosti.
sigurno boš zanosila user posted image user posted image user posted image držimo pesti

niri:to pa ni super, sem kr žalostna s tabo.Moreš pa pozitivno razmišljat da bo kmalu januar tukaj in potem feb.-marca plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image
crtek:ooo kako lepo ,to je res nea spodbuda user posted image user posted image čestitke prijateljici.Sam a veš da sem jaz že večx slišaala da če je takoj po SS zanosila se je obdržalo ,če je pa čakala pa spet SS.Hmmmmmm

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 261
25.11.2011 8:13:12   
crtek
jutro punce!

lunica sej to je meni tudi hecno, kr jih poznam tudi js par, ki so mele ss in če so čakale po navodilih je blo spet isto, če pa je "ratalo" takoj, pa je blo vse ok...nevem...mogoče je naključje, mogoče pa je še kej na tem...user posted image

mene pa taaaaakoooo boli levi jajčnik, prou katastrofa je. Ne morem sedet, ne morem stat, če se hitro premaknem me zaštiha...očitno mam danes O, 2dni prej kot ponavadi...zdej pa res ne vem kdaj naj jo ne pričakujem user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 262
25.11.2011 8:23:37   
lunica 85
crtek:Ja res je ,po moje je še res nekaj na tem sam da še odkrito .
O potem pa veselo na delo z dragim ko prideta skupaj.Midva že 3 dni spiva ,ker se nič ne vidiva ,pride dragi domov ,mene več ni ker sem že v službi ,pirdem pa jaz domov okoli 23h pa že dragi spi ker dela ob 6h user posted image upam ,da sva bila pridna prejšnji teden dovolj za +.Bomo videli ,čeprav nimam nekega upanja.A se ne dam ,če se prej nisem ko je minilo 2 leti se tudi zdaj ne dam ko je 6 mesecev.

Gremo punce ,pluski v decembruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 263
25.11.2011 8:29:18   
srečki
Pozdravljene punce,

kot sem že povedala....sem srečka user posted image in se bom kar v december preselila, ker močno navijam za vse.

Niri nikar se ne sekiraj preveč zaradi teh 2 mesecev...tudi jaz sem morala počakati 3 hitro mine. Sploh pa ne obupaj!

Silva zate pa posebej navijam user posted image user posted image tudi tebi bo sonček posijal.

Skratka punce moje dejmo, dejmo pridno user posted image kar vsak dan. No tako sva midva z mojim in je uspelo.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 264
25.11.2011 8:37:40   
Katte
srečki, še enkrat čestitke. Na seznamu si pa itak že kot navijačica.

Still hoping.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 265
25.11.2011 8:43:19   
rozi55
Jutro
Joj pupe, glih mal sem se pobrala, zdaj pa zgodbe o tem, da je bolje kr takoj začet ... hm, ne vem če se bom še družila z vami user posted image Po moje lahko rata takoj, ker je še ful hormonov in je telo ready, druga stvar je pa psiha. Jaz sem zdaj rabila te 3 mesece, 1. mi je bilo pa zoprno še 1. M počakat. Pomembno pa je, da imajo zgodbe srečen konec in bomo vse crkljale user posted image Crtek, je pa močna tale punca, 5 ss je pa pomoje res težko predelat. Ampak je bila pa na koncu dvojna nagrada user posted image Tako da z optimizmom naprej. Niri, tale 2 meseca bosta 1-2-3 okrog. Naredita si december res vesel privošči si kaj, kar si kot (potencialna) nosečka ne bi mogla. Katte, lahko prosim, ko boš naslednjič popravljala seznam, zbrišeš 1. krog pri meni. Je res 1. po ss, v resnici je pa en 14., in mi nobena cifra ni všeč user posted image Bi bila kar nevtralna. Pa lubija nisem nič prepričevala, sva se že prej tako dogovorila, me je samo malo presenetil z izjavo. Itak jim je bolj hudo kot nam user posted image user posted image Jaz sem taka, da bi se še kar pogovarjala, pa preverjala, pol pa zmeraj dobim servirano zraven še kaj, kar ne bi slišala. Pa me kar ne izuči user posted image Važno, da se imamo radi a ne. 

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 266
25.11.2011 8:53:09   
crtek
lunica ja tudi js mislim, da bojo čez kšno leto odkrili, da je brezveze čakat po ss...kr js pravim, da če je telo na nosečnost pripravljeno (ovulacija) očitno nebi smelo bit nekih ovir, če pa so, se pa itak ne prime...buuu...lahko da je to samo moje mnenje, ampak...mogoče pa je res kje na tem user posted image
glede user posted image pa ti povem, da ne vem, če sva do zdej en dan v ciklu spustila...ma mogoče lih 1 al 2, ma več pa 100% ne in še tisto, kar sva spustila,  sva naslednji dan nadoknadla user posted image sva se pa učiri neki hecala in sva se šla stavit kdo zdrži več časa brez user posted image ...glupa stava user posted image ampak js se ne grem dajat in ga bom napadla ko pride iz službe user posted image bo biu srečen, da je on zmagau user posted image pa naj bo, če je zaradi tega me prou ne prizadene zgubit user posted image
js tudi upam, da rata ta mesec, bi blo lepo...Sicer pa, če si začela poskušat takoj po kt, se ti kroge poskušanja šeteje -3 user posted image to je rekla ena na Novembrski temi in morem priznat, da sm s takim štetjem prou zadovoljna user posted image

user posted image ta jajčnik! danes me pa res ubija...upam, da to ne pomeni kej slabega, kr tko pa se ne spounim da bi me kdaj bolelo...mogoče pa maca in krvomočnica učinkujeta user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.11.2011 9:00:05   
crtek
rozi55 ma nism nič slabega misnla...oprosti, če sm te užalla...verjamem, da ss pusti bolj psihične kot fizične rane in po moje je prau začet poskušat, ko si za to pripravljena. Itak je za vsakega nekaj drugega prau in ni prau sodit al dajat ljudi v isti koš...js sm misnla bol iz fizičnega vidika. Te popolnoma razumem, da ti ni blo takoj začet na novo, ampak nekaterim, ki jih poznam se je zdelo normalno, da bi kr takoj provali še 1x zanosit in tistim, ki jim je ratalo, je blo pol vse ok...samo to sm misnla, nism res hotla nič slabega. Oprosti, če sm izpadla nesramna

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 268
25.11.2011 9:02:55   
lunica 85
crtek:eeheeehe u to pa je stava ravno zdaj v tem času.Sta bila pa res pridna  če ta mesec ne bo ptoem pa res ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne jaz ne jem abletk ,ker jih ne smem, no razen če so zdaj kake nove da bi jih lahko.Po enih sem hujšala -zdaj bi mi prav prišle oz predno sva začela ,po drugih sem imela izpuuščaje,....Tko da sem že 12 let brez.
Ima da rata ,sva dokaj pridna -no koliko nama pač znese s službama

srečki smo te vesele in bomo skp čvekaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 269
25.11.2011 9:07:30   
rozi55
Ej Crtek, nič se opravičevat, ker nisem vzela za slabo, saj sem dala smeška na koncu. Vse poznamo take zgodbe in meni je pomembno samo, da so srečni konci. Telo itak samo pove, a je pripravljeno ali ne. Tudi mnenja ginekologov se razlikujejo, tako da itak ni neke edine resnice, najbolje je sebe pa partnerja poslušat. Pa seveda vem, da nisi nič slabega mislila, itak smo same zakon babnce tukaj user posted image .

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 270
25.11.2011 10:26:28   
Katte
rozi55, bom popravila kar zdaj. Itak pa, ko bomo držale štručke v svojih rokah, sploh ne bo važno, v katerem krogu nam je uspelo user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 271
25.11.2011 10:26:56   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (x. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)

SKUPAJ NAS JE: 24

user posted image

NOSEČK:

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa

user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 25.11.2011 10:35:58 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 272
25.11.2011 10:33:14   
alysa
Dajte mene med navijačice.

Držim pesti za vse vas v decembruuser posted image Še malo pa bo ...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 273
25.11.2011 11:51:23   
srečki
Bejbe to sem zasledila na RR mogoče kaj katera zase najde :)

http://www.ringaraja.net/Discount/Discount-main.asp

Hahaaa....škoda k nisem tega včeraj že opazila, sem si naročila vodnik po nosečnosti in plačala 15eur namesto 10 eur.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 274
25.11.2011 12:57:58   
Anonimen
Helow punce! Spet jaz malo. Sem opazila da sem, če preveč teje temi sledim, fajn napsihirana in samo o tem razmišljam, tako da samo sem in tja malo sem pokukam user posted image .
Mi smo ta mesec kolikor toliko pridni pri slončkanju in ravno zdaj se iztekajo plodni dnevi (če gledam koledarček na menstruacija.si), samo glede na preteklo izkušnjo se ne smem preveč na to ozirat in bo treba redno telovadit vse tja do predvidene menstruacije. Pijem pa krvomočnico, jem FidiVit Mami tabletke, si tipam maternični vrat (samo jaz že nisem zatipala da bi bilo ful mehko al pa ful trdo) skos je neki vmes user posted image  Ma bo že! Stiskam pesti za vas, pe še ve jih dejate sem pa tja zame. user posted image user posted image user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu srečki)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?