Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL tako je... Jaz sem svojemu očetu vse povedala v obraz, večkrat ne samo enkrat. On je bil tisti k je rekel, da bo za naju naredil vse, da bo ohranjal stike itd. Pa vendar, jaz sem bila tista k sem ostala brez vsega, pa še vedno borbam, tak človek sem. Brez cesa si pravzaprav ti ostala? V glavi mi donijo njegove besede: Ve tri (jaz, mami, sestra) smo njemu se. vse bo nareidl za nas. Potrudil se bo ohtraniti družno skupaj. Tudi mami bi mu (je) oprostila...pa je potem drugi dan spet tekel uni v objem... nas pustil na cedilu...in vse to se je odvijalo par metrov stran od naših oči. Ti se enacis s tvojo mamo. Ti mu nisi zena temvec hcerka in on , kot odrasla oseba ima pravico izbirati sebi partnerja , pa ce je to tebi vsec ali ne. Sej ne pravim, da je slab človek--> NE! Nisem jezna nanj ker je prevaral družino (mami), ampak zato, ker popolnoma nič ne naredi da bi ohranjal stike. Niti pokliče ne. hčera greš na kavo, ali pa pridem na kavo... nič. Druzina = zena ne drzi. ti si mu v druzini, pa mu nisi zena in tebe ni prevaral. Prevara je v domeni medpartnerskega odnosa in ti kot hcerka nimas kaj dosti vpletati se zraven. Napisala sem, da če bi mu šlo slabo( zdravlje) itd,. bi itak da mu šla pomagat, ampak mislim, pa da je prav, da se on sam zave, kaj je naredil oz. kaj dela. kaj pravzaprav dela? Drznil si je odlocati in ravnati po svoje? Saj tut sam ve kakšna sem jaz, ker sva podobna karakterja in ne popuščava. Pp cem pa imas ti prednost? Tudi ti ves kaksen je on, pa te to ne moti, da gledas samo sebe in svoje predstave , zelje, pricakovanja... za njega se sploh ne zmenis. Precej parazitsko - pijavkasto. Oddaljil se je od vseh družinskih zadev, prijatlejev, družine (njegove in mamičine) vseh. Ljudje ga preprosto ne razumejo več. je kot bi bil zadelan v črnino ki ji ni videti konca. Pa sam to prizna, da je razočaran, da bo prodal hišo in se odseil v tujino daleč stran od vseh. Na vprašanje zakaj: njegovo odogovr, zato, da grem stran od vsega, da prebolim, da vam pustim mirno življenje. Verjetno ste mu ze vsi, ki mu diktirate kaj in kako mora, kaj sme in kaj ne sme ze preko vsega. Morda ga ze prekomerno utrujate. na vprašanje oz. pripombo: a tako prekleto se boš potrudil,da nas bos obrdržal v življenju,da boš šel raje živeti v avstralijo. spet njegov odgovor: ja sej vama s setro bom dal za karto, da bosta prsle kdaj na kavo!?!? mislm hallo!=!? Obdrzati nekoga v zivljenju pomeni samo hoditi na kavo skupaj? Sicer pa glede na tvoje obnasanje je vseglih ali je Avstraliji ali v Sloveniji. take stvari so mi za OČETA nedorasle. Nedoraslo je, da ga kaznujes ker ni slika in prilika tvojega pricakovanja, tvoje zelje, tebi vsecen in ustrezen. nespsoobna si ga sprejeti kot osebo z napakami. cel cas samo govoricis kaj ti je naredi, a istocasno kako super oce je bil. problem je ker je prevaral svojo zeno. Nedoraslo je, da se obnasas kot prevarana zena, a ne kot hcerka. Žal od svojega verjetno še nekaj časa ne bom odstopila, ker se mi zdi da imam prav, veliko ljudi me podpre in veliko ljudi se čudi moji moči, da lahko to naredim. Premisli o tem, dobro premisli. Morda si pa zgolj kamen v tuji roki. Ja lahhko to naredim, mogoče ga ravno to odbija, ker je njgov karakter prešvoh za mojega in se boji tega da bo povozil svoj ponos. Tega se ti bojis. On je svojega IMO povozil. rada ga imam še vedno, vendar moje življenje brez njega ne bo kaj dosti drugačen od življenja sedaj. žalostno ampak tako je. Pa ne zaradi njega. zaradi tebe,. ker ga pravzaprav IMO nimas rada. Rada imas samo sliko, ki si si jo ustvarila in ki jo on ni izpolnil. Njegova najhujsa napaka. Zivljenjska napaka, saj sodec po tvojem pisanju je njegova zivljenjska naloga, da izpolni tvoje zelje in se obnasa, custvuje, ravna... kot se tebi zdi prav. Zakaj bi ga jaz morala klicati? Ker si pametnejsa? Zrelejsa? Bolj preudarna? Ker ga imas rada? .... ponujala sem mu denar, ker je jamral (to še bl na začetku, k sva sem pa tja še mela kontakt) da ima komaj za preživet! pa denarja ni hotel vzeti, potem pa uno kozo voz okol, pa jo razvaja. Pha!! Tista "koza" je tvoj najvecji problem neposredno v povezavi z nesposobnostjo da razcistis, da nisi prevarana zena temvec hcerka nekoga, ki si je izbral drugo partnerico. Bodi hcerka in nehaj se rinit v polozaj njegove nekdanje zene, ki ne more odpustit prevare. To je med tvojo mamo in tvojim ocetom in se tebe BTW niti ne tice, predvsem zato ker si ze nekaj casa baje zrela odrasla zenska s svojo druzino. henaj izigravati moralno tnalo druzbe na katerem raskosavas lasnega oceta. Premori zrelost, katere pomankanje mu ocitas.