|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
28.11.2011 11:30:52   
ne111
Ooooo Martina, neki mi govori da je ratalo pri tebi!!!!

Kar se tiče hrane pa to, paše ali ne je to še vse prezgodaj!!!

Temperatura baje ne vpliva pri ivf pravijo punce in jim tut verjamem!!

Midve sva 7 dan po et!!

(odgovor članu Martina Ayla)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.11.2011 11:38:49   
womanpolice
Martina, dan transferja je nulti dan. na tvojem mestu testa ne bi delala prej kot 10. dan po ET, saj lahko pokaže tudi v primeru nosečnosti minus, če še ni dovolj nosečniškega hormona (odvisno od vgnezitve) in bi se po nepotrebnem sekirala in živce parala. Počakaj vsaj do desetega dneva. Vem, da je težko, sem sama bila 5 krat na tem, ampak se da... zamoti se s čim, pa bo... velik sreče! p.s. glede temperature in raznih znakov (dišav, prsi, itd.) se ne zanašaj, saj ni pravila. Ljudje smo si različni....

Neposredna povezava do sporočila: 377
28.11.2011 11:42:46   
ne111
Se strinjam z womenpolice!!!

Tut sama ko sem zanosila, nisem imela do ene 40 dneva ciklusa nobenih nobenih znakov

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 378
28.11.2011 11:44:59   
ne111
Aja pa seveda se je končalo z abrazijo v 10 tednu!!

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 379
28.11.2011 11:48:52   
Martina Ayla
ne111
Jaz bi bila vesela, če bi pri katerikoli ratalo !!!
Hvala za odgovor glede štetja. Se nisem prej preveč v sam postopek poglabljala, zdaj pa vidim na forumu, da nekatere res obvladate vse skupaj. Jaz sem samo delala kar so mi rekli in se poskušala čimmanj obremenjevat. Zdej me pa daje tole čakanje.....

womanpolice
Hvala za pojasnila! Bom počala do četrtka, če bom le lahko :) Če ne bom pa večkrat delala test :)
V kakšni fazi si pa ti?

Vsem želim velikooooo sreče !!!!

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 380
28.11.2011 11:51:02   
Martina Ayla
ne111

a to je tvoj drugi IVF? A so ti delali ICSI ali navadnega?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 381
28.11.2011 11:57:16   
ne111
Ne ne nama je enkrat z iui-jem ratalo

Neposredna povezava do sporočila: 382
28.11.2011 11:57:22   
womanpolice
Jaz začnem v sredo jemati KT, 5.1. imam prvi UZ v MB, predvidena punkcija (odvisno od rasti celic ) 18.1.

Neposredna povezava do sporočila: 383
28.11.2011 12:38:51   
Cameleon
Pin verjetno imam test 12ga, ker je 11ga nedelja.

Punce hvala za pestkeuser posted image Womanpolice ti pa še malo pa štartašuser posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 384
28.11.2011 15:05:59   
pin
Cameleon

Če si imela punkcijo 24.11, transfer 27.11., potem je stopka padla 22. 11.

Če imaš test šele 12. 12. pomeni 20 dni od stopke. Predoooooolllgo za mene. jaz bi na tvojem mestu doma delala test 9.12. Takrat ne bo učinka stopke in ne bo lažnega rezlultata.
navijam za +user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 385
28.11.2011 15:20:31   
metuljček_cekinček
Stopka že zdavnaj nima več učinka.
Krvnega ima 15 dan po transferju, kar je čisto normalno (do takrat se mora že lepo ugnezdit in razvijat). Načeloma se ugnezdi tam nekje do 3-jega dne po transferju (lahko pa tudi kasneje, predvsem pri pingvinčkih to velja, od tod odstopanja).
Res pa je, da čisto komot lulaš že 3 dni pred krvnim (tj. 12 dan) in test bi ti moral pokazati realno stanje. Ta neučakane smo pa poizkušale s testom že 10. (ali celo kakšen dan prej) in se potem ubijale ali je rahla črtica plus ali ne (ker za druge vedno rečemo, da je črtica črtica, ko pa smo same v tej situaciji pa si kar en upamo upati). Skratka, za najbolj neučakane: lulati 10 dan in nato še 12, 12 bi črtica že morala biti (če je 10 rahla mora biti 12 močnejša, če je 10 ni, mora 12 biti vsaj rahla).
To bi bil tak splošen nasvet, vemo pa, da je vsaka zgodba poglavje zase zase.

user posted image user posted image user posted image Vsem trepetalkam!

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 386
28.11.2011 15:23:42   
šičko
Joj punce, kaj se ti dnevi vlečejo, k čreva user posted image user posted image user posted image
Jaz sem danes 5 dan po ET, (et sem imela 5 dan) in sploh mi dnevi nikamor ne grejo.
Še sreča, da sem šla danes v službo da mi je vsaj do zdaj minilo.
Kakšnih posebnih znakov ni, prsa pa še vedno k tempirne bombice user posted image  tik pred eksplozijo, to že vse od menstre naprej user posted image . Drugače pa vsake tolko kakšna bolečina v jajčnikih enkrat v levem drugič v desnem, vse ostalo pa BP.

Kako pa kaj ostale trepetalke?

ne111 - kar se tiče napotnice, ki piše na odpustnici, če sem prav razumela sestro, govorim za LJ kliniko to samo pomeni, da mora biti tvoja napotnica, ki jo imaš pri izbranem ginekologu v Leonišču še vedno veljavna, nič drugega to ne pomeni.

Neposredna povezava do sporočila: 387
28.11.2011 15:34:52   
ne111
Šičko hvala, nisem vedela!!

Se pa vlečejo dnevi k ne vem kaj, groza.

Metuljček ti pa tako ogromno veš o temu še dobro, da te imamo!user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 388
28.11.2011 16:37:53   
mala06
Živijo!

Vidim, da je kar nekaj trepetalk user posted image Držim pesti, da vam vsem uspe in punce ne se ozirat na znake. Jaz nisem in še vedno nimam, pa teče 9 teden user posted image , nobenih znakov. Mislim, da so me prsi nehale bolet nekje 8 dan po ET-ju. Vse je izginilo čez noč, pa je test pokazal user posted image in krvni potrdil user posted image . Pa sem že tudi obupala, da zopet ni ratalo.

Punce pozitivno in ne se obremenjevat z znaki!! Lažje napisat kot to storiti, vem user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 389
28.11.2011 17:50:30   
Cameleon
Če moja ne priteče do 10ga dne sem itak noseča, ker običajno jaz izcedek dobim že 6-7 dan po ET, tako, da niti ne dočakam testa in nimam takih dilem al je al ni črticauser posted image Sam to bi mi še manjkalo po vsej tej živčni vojni jauser posted image
Mala06 res sem vesela zate, da je uspelo in, da se tako lepo odvija vse skupajuser posted image Kdaj si pa delala test, ker vem da si ET 3 dan?

Drugače pa takoj po ET dobim neke bolečine in krčke kot pred M., zlo čuden občutek no...

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 390
28.11.2011 18:52:52   
pin
Ker sem bila dolaj časa "izklopljena" od forumov nisem spremljala tvoje zgodbe Cameleon. Kolikokrat pa si bila na IVF?

Ko bom jaz imela ET (če bo) boš ti že nosečauser posted image .

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 391
28.11.2011 18:54:10   
Cameleon
to je moj 3 ICSI. Naj se tvoje besede pozlatijouser posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 392
28.11.2011 18:54:16   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Če moja ne priteče do 10ga dne sem itak noseča, ker običajno jaz izcedek dobim že 6-7 dan po ET, tako, da niti ne dočakam testa in nimam takih dilem al je al ni črticauser posted image Sam to bi mi še manjkalo po vsej tej živčni vojni jauser posted image
Mala06 res sem vesela zate, da je uspelo in, da se tako lepo odvija vse skupajuser posted image Kdaj si pa delala test, ker vem da si ET 3 dan?

Drugače pa takoj po ET dobim neke bolečine in krčke kot pred M., zlo čuden občutek no...

Jaz sem prvič delala 9 dan, pa je pokazal nič od nič in tako je tudi bilo. V drugem postopku sem delala test 10 dan in mi je pokazal lepo vidno črtico, ki sedaj počasi raste user posted image

Držim pesti, da boš delala test in ti bo pokazal user posted image brez dvomov user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 393
28.11.2011 20:53:28   
Martina Ayla
ne111
No, jaz na tvojem mestu ne bi obupala. Nama na IUI ni uspelo, pa sva dvakrat poskusila.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 394
28.11.2011 20:55:34   
Martina Ayla
womanpolice
Želim ti vse dobro !

Neposredna povezava do sporočila: 395
28.11.2011 21:00:18   
metuljček_cekinček
ne111 user posted image
Sam spodbudna hočem bit, ker se spomnim, kako je čakati... user posted image
Mal pa tudi že mene firbec matra user posted image
Komaj čakam, da bom tudi sama spet tule gor jamrala in spraševala. Žal gredo 15. decembra na dopust (tako mi je rekla sestra v pri naročanju v LJ- potem se bo verjetno pokazalo, da to sploh ni res) in zato tale cikel ne pride v poštev (imam ravno user posted image ), ker bi začeli postopek šele 9. dan, decembrski prav tako. Konec januarja torej.

Neposredna povezava do sporočila: 396
29.11.2011 8:58:47   
ne111
Metuljček,
poznam te fore. Tko sem jaz imela za operacijo, dvakrat so jo prestavili zdaj za ivf, napotnico od zdravnika sem oddala konec maja meseca in evo kdaj sem prišla na vrsto.

Zato me je zdaj strah kdaj bom pršla na vrsto, če ni ratalo.

Martina
jaz sem imela 4 iui, 2 sploh nista bila spelana do konca, ker je folikel že počil. Enkrat je pa ratalo ampak bi bilo bolje da ne bi,ker ne bi imela čišenja in bi zdaj imela svoje menstruacije. Ker je pa bilo pa jih nimam, noben pa noče se poglobiti v zadevo zakaj jih nimam od takrat.

Pa za vse punce, ki pravite pa vsaj veš, da si zanosila "ko bi vsaj jaz". Tega ne govori, ker vsaka ki je doživela splav tega nobenemu ne privošči. to je bolečina ki nikoli ne izgine. Pa še povrhu ti hodi po glavi strah še večji, da ni samo problem zanositi ampak da je problem tudi donositi!!

Upam, da vas nisem zamorila samo svetovati sem želela.

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 397
29.11.2011 9:20:33   
šičko
ne111 popolnoma se strinjam s teboj. Jaz sem user posted image  do sedaj zagledala 3x in vedno se je končalo s SS (enkrat celo z abrazijo). In mi je popolnoma jasno kako zabolijo besede, kot so....vsaj veš da lahko zanosiš. Največji problem vsega je, da si celo nosečnost v strahu, ker imaš pred očmi slabe izkušnje. Tako da se pod tvoje besede definitivno podpišem.

Mene pa je danes ponoči mučila taka slabost in še vedno me, kot da bi imela cmok v grlu, da o tem, da ponoči kar teče od mene sploh ne govorim. Močno upam na najboljše.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 398
29.11.2011 9:39:21   
ananaska78
Ne111, se popolnoma strinjam s tabo.
Jaz sem pri prejšnjem postopku imela SS v 5.tednu nosečnosti.
In zdaj "sem živčna" pri vsakem lulanju. Ko se obrišem vedno takoj pogledam, če je kaj rdeče. Pa če hodim in se mi zdi nekaj mokro med nogami, takoj zapaničarim v sebi. Partnerju nič ne govorim, ker me krega, da nisem pozitivna... Sem pa ravno spet v 5.tednu, tako da živci delajo na polno user posted image .

Ne111, a ti sedaj sploh nimaš menstruacij?
A si že poskusila s kako alternaticvno medicino? V nekaterih primerih se žal na naše zdravnike ne moreš obrniti in je treba verjet nekomu drugemu...
Držim pesti, da ti rata v tem poskusu! Ne še izgubit upanja (vem pa, da je to laže reči, kot narediti). Kateri dan po ET je danes?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.11.2011 9:45:56   
ne111
Šičko In Ananaska evo vidve točno vesta o čemu govorimo. NAŽALOST

Ananaska j
oj te čist razumem, da te je strah. Moj meni skos govori od abrazije dokler ne bo rojen in ga ne bom vidu ne bom vesel, enostavno ne upam biti!!!
Lepo te prosim
samo, da pazi nase pazi in karkoli se zgodi nikoli ne krivi sebe nikoli.

Šičko meni je tut to čudno jaz zdele že tri noči zaporedoma švicam kot en stari dedec, toliko da imam majčko prštimano da se ponoči preoblečem. Kaj je to? To zihr metuljček ve!!

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......