Roberta69 -> RE: Oktobrčki 2010 (23.1.2012 1:39:58)
|
Malaneli, čestitke [sm=smiley1.gif]. Pri meni nobenemu mleko ni kaj manj dišalo, ko sem zanosila. Je pa ta mlajši veliko manj zahteven sesač, v smislu, da zaspi tudi brez [sm=smiley4.gif] in da se ne doji več tako pogosto - ta starejši se je, se mi zdi (jaz večino reči, opažam, kar pozabim [sm=smiley36.gif]), pri tej starosti kar še konkretno tudi čez dan. Moj angelček je a tak crkljivček, da je prov luštno [sm=smiley1.gif]. Ponoči se kar vali in vrti in na vse pretege stska k meni in ponavadi glavi ćist skuaj tiščiva, pa čez dan skos roke dviguje, da bi šel v naročje - nam je to ćisto nov svet, ker ta starejši si niti enkrat samkrat ni hotel pocrkljat, zdaj, ko ne že velik ga nekaj pnrijemle, amak to še zdaleč ni to [sm=smiley36.gif]. Jaz imam še slabih 14 dni do dneva D in danes recimo sem imela en konkreten popadek in mi je bilo kar mal scarry, ker sem v fazi poštimavana oblekic od fantov, za punčko pa nimam še čisto nič poštimano in moj dragi sigurno nič ne bi našel :) Sem pa danes zglancaa avtomobila in sedežka prestavula v drug avto, kjer je prostor za tri sedeže in prejle sem malo shrambo urejala (tuaj imam še kar nekaj dela), skratka custo sprotne reči, ampak mooče ima človek takole v oričakvanju eno malenkost več zagona, pa se loti tudi kakšnih bolj zamudnih reči [sm=smiley36.gif]. Ta glavni mi je, da si lepo posortiram po škatlah po številkah in v shrambi naredim red, da lahko potem sproti jemljem kar rabim. Saj za ppripravit za punčko potem rabim samo en dan, da malo operem in dam v sušilca. Če bi moral it naš v vrtec bi bila najbrž kar kriza, ker je tak zelo neciganski - totalno nasprtje brata, ki bi kadar koli odšel s ta prvim neznancem [sm=smiley36.gif] in še pri babici in dedku ne mote biti sam, edino moje mami se je zaenkrat toliko navadil, da lahko malo popai nanj. Jaz bi šla na FB bolj inkognito, da bu bila bolj na tekočem, kaj se kaj dogaja z našimi škrati, ampak se kar ne spravim [sm=smiley36.gif]. Pozdravček tudi ostalim, o nekaterih ne duha ne sluha že celo večnost - Anju je kar izginila, pa Kolumbijka me prav zanima kako je itd. Uživajte in držite pesti, da tale punčka nič ne pohiti, ker imamo že sedaj dovolj dela [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|