Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:32:05
|
|
|
|
pety78
|
Ne upam, ker me boste skur cale.... V bistvu je link že na drugi strani čisto spodaj. Ali pa mogoče na tretji..
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj šeenkrat nalepi link ... me pa obljubimo, da se bomo brzdale ... a ne punce?!
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:36:10
|
|
|
|
StrawberrY
|
A to so tiste, iz Dajhmana k majo spredaj ene bleščice (k ti je paštetka rekla, da če se ti je poslabšalo)?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:36:30
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Daj šeenkrat nalepi link ... me pa obljubimo, da se bomo brzdale ... a ne punce?! O, pismo Otika, pa glih ti.....
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Otika Daj šeenkrat nalepi link ... me pa obljubimo, da se bomo brzdale ... a ne punce?! O, pismo Otika, pa glih ti..... Kaj to pomeni?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
LOL ... no skratka od vseh ki si jih pripopala so te še kar ... čeprav na tvoje noge in na obleko, bi jaz tiste iz Zare izbrala s srebrno peto ... ampk važno da so tebi všeč in da znaš v njih lepo hodit. Ker še tolk lep čevelj ti nič ne pomaga, če hodiš v njem kot zgonjena kobila
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:44:52
|
|
|
|
pety78
|
So pa udobni in čisto normalno hodim v njih, ker ni tako hudo visoka peta.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:46:48
|
|
|
|
StrawberrY
|
Pa ok, sem pričakovala da boš slabše zbrala . Samo, da bomo lahko res dobro ocenile moraš dat oblekco in čevlje gor, pa slikco tukaj nalepit. Se pa strinjam z Otiko, da bolje da se dobro počutiš v čevljih in znaš hoditi. Pa da ne boš sedaj res pretiravala s kakšnim nakitom, da ne boš kot novoletna jelka.
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 21.10.2011 21:50:07 >
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:47:09
|
|
|
|
ronja
|
If it makes you happy it can't be that bad... Meni itak vsi dost isto zgledajo - vsaj ti tačrni .
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:48:03
|
|
|
|
katy83
|
sem temo spremljala od začetka, ampak ker sem sama glede čevljev bolj leva (bi bila celo leto najraje v športnih copatih )... Sem pa navijala za te...so mi všeč
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:48:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Pa ok, sem pričakovala da boš slabše zbrala . Samo, da bomo lahko res dobro ocenile moraš dat oblekco in čevlje gor, pa slikco tukaj nalepit. Se pa strinjam z Otiko, da bolje da se dobro počutiš v čevljih in znaš hoditi.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:49:47
|
|
|
|
pety78
|
No, se bom poslikala z obleko in čevlji, pa boste videle. V teh dneh enkrat. Aja, Strawberry, glede na to, da je sedaj res vse črno, bi pa mogoče tvoja torbica pasala zraven. Kaj praviš?
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:52:02
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 No, se bom poslikala z obleko in čevlji, pa boste videle. V teh dneh enkrat. Aja, Strawberry, glede na to, da je sedaj res vse črno, bi pa mogoče tvoja torbica pasala zraven. Kaj praviš? Nisem čist prepričana, sem ciljala na čist črne salonarje, brez bleščic.Matr res se ne morem odločit. Ko bo tvoja slikca gor kako vse skupaj izgleda bom lažje presodila Jo bom pa čez vikend poslikala, pa prstan. Pa ti pošljem na mail In če ti bo všeč ti jo res z lahkoto pošljem.
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 21.10.2011 21:54:51 >
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:54:27
|
|
|
|
pety78
|
No, saj imam eno malo črno še v rezervi. Če se ti zdi, da bo preveč, potem pa ni treba, da te ne bom s tem obremenjevala.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 21:56:16
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 No, saj imam eno malo črno še v rezervi. Če se ti zdi, da bo preveč, potem pa ni treba, da te ne bom s tem obremenjevala. Me čist nič ne obremenjuješ. Sem se sama ponudila, tako da če ti bo torbica všeč, je tvoja za en večer.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 22:02:13
|
|
|
|
pety78
|
No, potem pa se priporočam. Katy83, super, da so ti všeč.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 22.10.2011 15:57:58
|
|
|
|
ZARA
|
Drugače bi jst take imela za v snegeca.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 22.10.2011 16:14:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Drugače bi jst take imela za v snegeca. uuu kak so dobri..
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 22.10.2011 16:33:28
|
|
|
|
arabela*
|
pety87, sicer nisem vsega brala, ker ste se na mnogo straneh.. Tisti rdeči spredaj odprti so zelo lepi, vendar k taki oblekci ne pašejo, so nekako premasivni. Praviš da se oblekca sveti. Torej ne dajaj svetlikajočih čevljev, ker bo vsega preveč, boš na koncu kot novoletna jelka. Najprej se odloči ali je to res kaka svečana prireditev ali ne in kakšno barvo bi kombinirala. daš neke čist izi salonarje z srednjo petko, se mi zdi, da se bojo najboljše podali k oblekci. Pa morda kako zapestnico in uhane v barvi čevljev ali pa torbico. ker črne nogavice na odprt čevelj morda kaj v tem stilu...sploh če si velika, se jaz nebi v neke velike pete postavljala, vseeno je na prvem mestu še vedno udobje in dobro počutje kaj takega je lepo...
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 22.10.2011 16:34:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Anede? Evo, link za firbčne. http://www.superge.si/Adidas/honey-winter-w-blk-wht-8436126/ cena pa kar zabode
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 22.10.2011 16:36:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Pety, tele so iz deichmana: previsoka pete za njeno višino
|
Vegetarijanski vrtecMedeja75Ali bi želeli svojega otroka vpisati v vegetarijanski vrtec?Da, a ne najdem prostega mesta (
20%)
Da, je že v vegetarijanskem vrtcu (
5%)
Ne, me ne zanima (
69%)
Vseeno mi je (
6%)
Število vseh glasov: 427Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!