Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:05:11
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Jaz jih ne najdem (pa jih hočem videt) - na offical strani so rjavi, na USA strani so rdeči, pr nas jih pa flikne en kup ven. Daj link ne morem linka, ker ga ne znam. ne izpiše mi linka , ker imam maca.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:08:15
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Jaz jih ne najdem (pa jih hočem videt) - na offical strani so rjavi, na USA strani so rdeči, pr nas jih pa flikne en kup ven. Daj link ne morem linka, ker ga ne znam. ne izpiše mi linka , ker imam maca. a ni un rdeč podplat v bistvu kar bordo? IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka aha, pojdi na spletno stran GEoxa. Takoj na prvi strani so. Pa še udobni so neglede na visoko peto. pa še fajn dragi tud.. 120 evrov proti 800 eurov ni drago res je. sam je gledala dajhmance (aka 20€ šušop) in potem ne upam predlagat več kot cca 60€ na par..
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:17:56
|
|
|
|
Tutan
|
Paštetka, ok povej, kaj si napisala v iskalnik. Jaz ne najdem :)))
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:20:31
|
|
|
|
pety78
|
Zarine imam ene, pa nobenih več. Ker so trde kot in res nenosljive. Kam pa še priporočate, da grem gledati? A bi srebrne pasale, če si oblečem še črne najlonke. Ali bi potem bolj lepo zgledalo s kožnimi?
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:23:36
|
|
|
|
Paštetka
|
kupi si črne, take najbolj enostavne, z visoko peto, ko zgledajo take elegantno ****ste. Se opravičujem že naprej na izrazu. Tanka peta, enostaven kalup,elegantno. Ampak take pašejo povsod zraven. Meni srebrni, rdeči, z biserčki ne sedejo. Take, boš lahko povsod ponosila. H kavbojkem, elegantem kostimu, krilu, obleki...
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:27:31
|
|
|
|
pety78
|
Punce 178 cm sem v višino. Ni šans, da dam take pete gor!
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:28:17
|
|
|
|
pety78
|
Paštetka, potem pa še povej, kam jih naj grem kupit in katere. Pa prosim upoštevajte, da ima Deichmann zelo sprejemljive cene.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pety, tele so iz deichmana:
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:32:03
|
|
|
|
mateyka
|
Tutan, gledaš že skoz prave, samo bordo je tok temna barva, da se ti zdi podplat na sliki rjav.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:33:32
|
|
|
|
Tutan
|
Pety, kaj pa če bi potem raje obula malo drugačne balerinke?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:33:42
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Paštetka, potem pa še povej, kam jih naj grem kupit in katere. Pa prosim upoštevajte, da ima Deichmann zelo sprejemljive cene. bom jutri pogledala, če ni prepozno, ker šibam po malega v šolo.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:35:38
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Tutan, gledaš že skoz prave, samo bordo je tok temna barva, da se ti zdi podplat na sliki rjav. tam lahko klikneš drugo slikico, ker je slikan iz različnih kotov. Boš videla, da je rdeča
|
katero ime vam je bolj všeč?nika23Lana (
26%)
Ema (
25%)
Eva (
24%)
Nicole (
6%)
Lia (
15%)
Sarah (
5%)
Število vseh glasov: 379Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!